Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτιδήποτε χρειαστείς εδω ειμαστε να βοηθήσουμε. Η αλλαγή από περιβάλλον και φιλοσοφία συμβολαίου σε καρτοκινητής ειναι δύσκολη στην αρχή για όλους.

Οτιδήποτε χρειαστείς εδω ειμαστε να βοηθήσουμε. Η αλλαγή από περιβάλλον και φιλοσοφία συμβολαίου σε καρτοκινητής ειναι δύσκολη στην αρχή για όλους.

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και το χρόνο σας. Ότι χρειαστώ θα ρωτήσω.

Μα όταν κάνεις φορητότητα, διατηρείς το νούμερο σου.

Έχω συνεννοηθεί με το 13800 και με συγκεκριμένο κατάστημα που μου δίνει κάρτες Q - με τις ταυτότητες μας βεβαίως και με τα νούμερα μας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην ενεργοποιήσω τις f2go.

Μια χαρά τότε αυτός είναι ο μόνος μπελάς. Αφου έχεις συνενοηθει μια χαρα.

Μόλις γυρίσαμε με τη γυναίκα μου από τη Wind με τις Q κάρτες μας και είμαστε λίγο μπερδεμένοι.

Πληρώσαμε από 12 ευρώ ο καθένας ( δεν υπάρχει μας είπαν το 10ευρω), οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.

Κατέβασα το Q app και χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο. Βλέπω το Q Star που είναι στα 8.50 ευρώ. Αν το ενεργοποιήσω αυτό, τραβάει από τα 12 που έχω προπληρώσει;

Ή θα μου ζητήσεις επιπλέον;

Και μία ακόμη απορία: Πως μπορώ να εγγραφώ, ώστε να μπαίνω στο app και στο site, με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης;

Γιατί μέχρι τώρα βάζω τον αριθμό τηλεφώνου και μου στέλνει με sms, προσωρινό κωδικό.

Οι Q καρτες ειναι νέα νούμερα;

Όχι. Είναι τα νούμερα που έχουμε εδώ και χρόνια. Αυτά που είχαμε και συμβόλαια στη Vodafone.

Edited by Green_Dragon

Νόμιζα ότι παίρνει λίγο καιρό η φορητοτητα. Δλδ πηγατε σε καταστημα και ειπατε αυτα που σας ειπε η wind και σας εδωσαν αδειες καρτες σιμ της κιου και εκαναν αμεσως φορητοτητα;

Κατεβασε το myq app και δημιουργησε προφιλ. Με τα λεφτα που βαλατε μπορειτε να αγορασετε οποιο πακετο θελετε. Ψαξε τα παντα μεσα στην εφαρμογη. Αυριο πρωι 9:00 θα βγει καινουριο countdown offer (2 φορες την εβδομαδα). Ριξε μια ματιά και εκει. Πάτησε πανω στο υπολοιπο, θα δεις λεπτομέρειες ληξης υπολοιπου και άλλα πολλά.

Μόλις γυρίσαμε με τη γυναίκα μου από τη Wind με τις Q κάρτες μας και είμαστε λίγο μπερδεμένοι.

Πληρώσαμε από 12 ευρώ ο καθένας ( δεν υπάρχει μας είπαν το 10ευρω), οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.

Κατέβασα το Q app και χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο. Βλέπω το Q Star που είναι στα 8.50 ευρώ. Αν το ενεργοποιήσω αυτό, τραβάει από τα 12 που έχω προπληρώσει;

Ή θα μου ζητήσεις επιπλέον;

Και μία ακόμη απορία: Πως μπορώ να εγγραφώ, ώστε να μπαίνω στο app και στο site, με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης;

Γιατί μέχρι τώρα βάζω τον αριθμό τηλεφώνου και μου στέλνει με sms, προσωρινό κωδικό.

Φτιάξε καινούργιους λογαριασμούς με ίδιο όνομα και κωδικό.

Στο τέλος του user name βάλε τα 3 τελευταία ψηφία του αριθμού.

Έχει επιλογή για όνομα χρήστη.

Από υπολογιστή γίνεται ευκολότερα.

Αν δεν καλείς εξωτερικό δεν συμφέρει το κιου σταρ.

Περίμενε να δεις τα δώρα που σου δίνει και το υπόλοιπο.

Edited by pavlitakis1

Επειδή μπορεί να γίνει την πρωτη φορα,μηπως είναι ηδη ενεργοποιημενο καποιο πακέτο? Ποσο είναι το υπόλοιπο που φαίνεται στο app?

Νόμιζα ότι παίρνει λίγο καιρό η φορητοτητα. Δλδ πηγατε σε καταστημα και ειπατε αυτα που σας ειπε η wind και σας εδωσαν αδειες καρτες σιμ της κιου και εκαναν αμεσως φορητοτητα;........

Δεν έγινε έτσι, αλλά πάντως έγινε πολύ γρήγορα.

Στις 7 Δεκεμβρίου κάναμε τηλεφωνικά αίτημα στη Wind για φορητότητα από συμβόλαιο Vodafone προς κάρτα Q.

Στις 16 Δεκεμβρίου παραλάβαμε 2 κάρτες f2g ( από λάθος στη συνεννόηση ) και δώσαμε στο κουριερ υπογραμμένες τις αιτήσεις και φωτοτυπίες ταυτότητας. Μόλις παρέλαβε τα χαρτιά η Wind έτρεξε την αίτηση φορητότητας στη Vodafone, που την έκανε αμέσως δεκτή και 17 Δεκεμβρίου μας έκοψε τη σύνδεση.

Στη συνέχεια η Wind μας έστειλε στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής για να παραλάβουμε κάρτες Q, αφού δεν είχαμε ενεργοποιήσει τις f2go και είμαστε χωρίς τηλέφωνο.

Έτσι έχει το στόρυ.

Τώρα μένει να επιστρέψουμε στη Wind τις f2go και να μας επιστρέψει τα 24 ευρώ που πληρώσαμε στ κουριερ.

......

Κατεβασε το myq app και δημιουργησε προφιλ. Με τα λεφτα που βαλατε μπορειτε να αγορασετε οποιο πακετο θελετε. Ψαξε τα παντα μεσα στην εφαρμογη. Αυριο πρωι 9:00 θα βγει καινουριο countdown offer (2 φορες την εβδομαδα). Ριξε μια ματιά και εκει. Πάτησε πανω στο υπολοιπο, θα δεις λεπτομέρειες ληξης υπολοιπου και άλλα πολλά.

Οκ...ενεργοποιούμε το q star και περιμένουμε αύριο το countdown.

Ή είναι προτιμότερο να μείνουμε έτσι για μερικές ώρες και να περιμένουμε να δούμε τι θα έχει το countdown. Γίνεται αυτό;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή μπορεί να γίνει την πρωτη φορα,μηπως είναι ηδη ενεργοποιημενο καποιο πακέτο? Ποσο είναι το υπόλοιπο που φαίνεται στο app?

Έχει

Screenshot-20201217-212307-my-Q.jpg

Edited by Green_Dragon

Οκ...ενεργοποιούμε το q star και περιμένουμε αύριο το countdown.

Ή είναι προτιμότερο να μείνουμε έτσι για μερικές ώρες και να περιμένουμε να δούμε τι θα έχει το countdown. Γίνεται αυτό;

Καλύτερα περίμενε να δεις το καουντνταουν, πολλές φορές είναι πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε πακέτο. Το προηγούμενο είχε 200 λεπτά προς όλους και 400MB με 3€.

Αύριο... θα δείξει.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αφου δεν εχει πειραχτει το υπολοιπο χρηματων, αυτα τα λεπτα ομιλιας, sms και ιντερνετ που βλεπεις ειναι δωρο. Πρεπει να σου εχουν ερθει sms που να λενε πως τα πηρες. Καθε πρωτη ανανεωση του μηνα παιρνεις μπονους 1500 λεπτα προς Q και 2gb (εαν δεν κανω λαθος).

Εγώ στη θεση σου θα περιμενα να δω τι προσφορα θα δωσει αυριο πρωι το countdown. Πιο κατω στο app εχει κουτάκι που γραφει "καουνταουν".

Να ξέρεις οτι καθε φορα που βάζεις χρηματα, αφαιρούνται φορος, τελη και 0,30 (χρέωση της Κιού).

3gb με 2 ευρώ. Μια σελίδα γκρίνια ότι "πάνε τα 2 ευρώ καουνταουν" άκυρη πριν μερικές μέρες :-D
Μήπως το έκαναν για τόσες λίγες ώρες ώστε να τσιμπήσουν όσα 2€ μπορούν και μέρα να δώσουν την ίδια προσφορά με τα 10 δωρεάν GB όπως οι άλλες δύο εταιρίες;

Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

3gb με 2 ευρώ. Μια σελίδα γκρίνια ότι "πάνε τα 2 ευρώ καουνταουν" άκυρη πριν μερικές μέρες :-D

Δεν δίνουν πακέτο ομιλίας με 2 ευρώ όμως. Τα GB είναι αέρας...

Καλημερα

Μολις εβαλα ντατα απο μυνημα γιατι εμεινα κ τα ακριβοπληρωσα 3€τα 3 γιγα κ μετα ειδα τα 2€ χαχαχ. Λοιπον για δευτερη φορα ειχα επεκταση ημερολογιακη την πρωτη φορα ηταν πριν κανα 3μηνο κ δεν εδωσα σημασια γιατι πιστεψα οτι ειναι κατι λαθος μετα εμφανιστηκε πολλες φορες εδω μεσα κ τωρα παλι οποτε βλεπω η 6ευρη να μην μας φτανει για ντατα στους σχεδον πλεον 3 μηνες της αθανατης Q

οι άλλοι δίνουν απεριόριστα που ζεις εσύ? τζάμπα !!! μετά τις γιορτές τώρα και αν....

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν δίνουν πακέτο ομιλίας με 2 ευρώ όμως. Τα GB είναι αέρας...
τι είναι ? η φωνή είναι αέρας το ανάποδο

Edited by akalos

Όταν καλείς προς τις άλλες 2 εταιρίες, υπάρχει κόστος ανα δευτερόλεπτο για την εταιρία.
δεν χρειάζονται επενδύσεις οι εταιρείες για την φωνή σε αντίθεση με τα δεδομένα

κατανοητό η να βάλω τις φωνές ...ήρεμα ρωτάω

Όταν καλείς προς τις άλλες 2 εταιρίες, υπάρχει κόστος ανα δευτερόλεπτο για την εταιρία.

Πολύ σωστά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πολύ σωστά.
εννοείται ότι θα συμφωνήσεις μη χάσεις εσύ σοβαρά τώρα που τα gb είναι αέρας ?

Edited by akalos

Παιδια μια ερωτηση πολυ γρηγορα γιατι με τα καρτοκινητα δε σκαμπαζω

Πες οτι τα χρηματα που εχει μεσα η καρτα μου(3 euro)ληγουν σε 10 μερες.

Αλλα εγω τωρα θελω να αγορασω το countdown ....σε 10 μερες θα ληξει η αγορα μου?? η θα μου φαει απλα τα υπολοιπα χρηματα αλλα θα τρεχει αυτο που θα αγορασω σημερα;

optoStyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

• This topic was unpinned, featured and pinned