mol Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Για να κλείσω ραντεβού σε κατάστημα εθνικής (επικαιροποιηση στοιχείων) πρέπει να καλέσω στο ίδιο το κατάστημα ή σε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Για να κλείσω ραντεβού σε κατάστημα εθνικής (επικαιροποιηση στοιχείων) πρέπει να καλέσω στο ίδιο το κατάστημα ή σε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλυτερα να παρεις τηλεφωνο το καταστημα που θελεις και να κλεισεις ραντεβου , δεν νομιζω οτι γινεται απο το τηλεφωνικο κεντρο. Μονο η alpha bank δινει την δυνατοτητα για ραντεβου με το καταστημα online . Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Θα πρέπει να καλέσεις το κατάστημα. Μερικά έγγραφα μπορείς να τα επικαιροποιήσεις και μέσω της ibank από web: από πάνω δεξιά στο προφίλ σου > ρυθμίσεις > προσωπικά στοιχεία. Παρεπιπτόντως, και η Eurobank προσφέρει online ραντεβού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 (edited) Σύντομα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η υπηρεσία KYC, η οποία υπόσχεται να κάνει ευκολότερη την επικαιροποίηση των στοιχείων στις τράπεζες. Edited April 15, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Μπορείς να μας πεις τι θα αλλάξει δηλαδή? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 (edited) Με το υπάρχον σύστημα, για την επικαιροποίηση των στοιχείων σου, έπρεπε να ανεβάσεις μέσω internet banking τα διάφορα έγγραφα που απαιτούνται. Όμως, ακόμη κι έτσι, δεν ήταν εφικτή η επικαιροποίηση ορισμένων στοιχείων, όπως μεταβολή Α.Δ.Τ. ή -αυτό αφορά τη Eurobank- αλλαγή αριθμού κινητού τηλεφώνου. Μόλις ξεκινήσει τη λειτουργία της η νέα υπηρεσία, εφόσον φυσικά επιθυμείς να τη χρησιμοποιήσεις, δεν θα χρειάζεται να ανεβάζεις έγγραφα ούτε να πας αναγκαστικά σε κατάστημα για την αλλαγή/επικαιροποίηση ορισμένων στοιχείων, αλλά οτιδήποτε χρειάζεται η τράπεζα, θα το αντλεί απευθείας από τα μητρώα του Δημοσίου (δεν θα γίνεται αυτόματα, εσύ θα δίνεις την σχετική άδεια για να ληφθούν τα στοιχεία σου από την τράπεζα). Αυτός τουλάχιστον είναι ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η εν λόγω υπηρεσία, όπως περιγράφεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης και στις συχνές ερωτήσεις. Ελπίζω σύντομα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτής της υπηρεσίας οι τράπεζες. Την αρχή πάντως την έκανε σήμερα η Viva, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς δικαιολογητικά, αντλώντας τα παρακάτω στοιχεία: Edited April 16, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Δεν θα αντικαταστήσει πλήρως την επικαιροποίηση, μόνο τα στοιχεία όπως ταυτότητα, ίσως επαγγελματική κατάσταση; θα ενημερώνονται. Για λογαριασμούς τηλεφώνου κλπ θα πρέπει πάλι να ακολουθείς τη διαδικασία της τράπεζας (πχ η Eurobank απαιτεί επίσκεψη σε κατάστημα για αλλαγή τηλεφώνου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Aegean Bonus Visa: Δώρο 30% μίλια σε κάθε online μετατροπή Bonus πόντων πραγματοποιώντας τη μετατροπή σας από τις 14/04/2021 έως και τις 16/05/2021. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Ωραία η πειραιώς .Αν και δεν εχω μισθοδοσία εκεί , μου ακύρωσε την university και μου έβγαλε κανονικη με 1500 όριο σε 1 μέρα μπαμ. Βεβαια 2 χρονια που την ειχα ημουν συνεπής και αν και εχω δάνειο το αμάξι ακομα 1 χρόνο δεν μου κανανε θεμα. 9800 εισοδημα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Ωραία η πειραιώς .Αν και δεν εχω μισθοδοσία εκεί , μου ακύρωσε την university και μου έβγαλε κανονικη με 1500 όριο σε 1 μέρα μπαμ. Βεβαια 2 χρονια που την ειχα ημουν συνεπής και αν και εχω δάνειο το αμάξι ακομα 1 χρόνο δεν μου κανανε θεμα. 9800 εισοδημα Από κατάστημα έκανες την αίτηση η μέσω της Winbank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Ωραία η πειραιώς .Αν και δεν εχω μισθοδοσία εκεί , μου ακύρωσε την university και μου έβγαλε κανονικη με 1500 όριο σε 1 μέρα μπαμ. Βεβαια 2 χρονια που την ειχα ημουν συνεπής και αν και εχω δάνειο το αμάξι ακομα 1 χρόνο δεν μου κανανε θεμα. 9800 εισοδημα Σου το πρότειναν ή έκανες μόνος σου την διαδικασία; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Δευτερα τους πηρα τηλεφωνο για τα δικαιολογητικα , μου κλεισανε ραντεβου για τεταρτη στο καταστημα. Πηγα πληρωσα το υπολοιπο - γιατι ειχα 4 δοσεις ακομα - για να φυγει η παλια και εκανα αιτηση για τη νεα. παρασκευη εγκριθηκε και πηγα υπεγραψα και την πηρα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Δευτερα τους πηρα τηλεφωνο για τα δικαιολογητικα , μου κλεισανε ραντεβου για τεταρτη στο καταστημα. Πηγα πληρωσα το υπολοιπο - γιατι ειχα 4 δοσεις ακομα - για να φυγει η παλια και εκανα αιτηση για τη νεα. παρασκευη εγκριθηκε και πηγα υπεγραψα και την πηρα Έτσι όπως το έκανες όμως δεν είχες ένα θεωρητικό ρίσκο να μείνεις χωρίς πιστωτική; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Έτσι όπως το έκανες όμως δεν είχες ένα θεωρητικό ρίσκο να μείνεις χωρίς πιστωτική; καλησπερα αλεξ! ναι ειχα ρισκο αλλα ειχα μιλησει αρχικα με εθνικη ( που εχω μισθοδοσια) μεσω γνωστου και ειχα ουσιαστικα προεγκριση. Απλα ηθελα να μεινω πειραιως για αλλους λογους. Τωρα μια χαρα. Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 καλησπερα αλεξ! ναι ειχα ρισκο αλλα ειχα μιλησει αρχικα με εθνικη ( που εχω μισθοδοσια) μεσω γνωστου και ειχα ουσιαστικα προεγκριση. Απλα ηθελα να μεινω πειραιως για αλλους λογους. Τωρα μια χαρα. Όλα καλά, είχες προνοήσει. Ωραίος. :up: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Καλησπερα σε όλους.. Μια ερώτηση; αν θέλω να πληρωσω μέσω winbank την πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας (alpha) τι επιπλέον χρέωση θα έχω;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Καλησπερα σε όλους.. Μια ερώτηση; αν θέλω να πληρωσω μέσω winbank την πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας (alpha) τι επιπλέον χρέωση θα έχω;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα ευρώ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μια απορία. Όταν έχω π.χ. 2000 πιστωτικό όριο και κάνω μια αγορά 300€ σε έξι δόσεις δεν θα έπρεπε να εμφανίζει υπόλοιπο η κάρτα 1700; Ενώ τώρα βλέπω 1950. Έχει εκκαθαριστεί η συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ανάλογα την τράπεζα. Μάλλον δεν έχεις Εθνική ή Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Ανάλογα την τράπεζα. Μάλλον δεν έχεις Εθνική ή Πειραιώς. Πειραιώς είναι γι αυτό ρωτάω, μήπως άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Μια απορία. Όταν έχω π.χ. 2000 πιστωτικό όριο και κάνω μια αγορά 300€ σε έξι δόσεις δεν θα έπρεπε να εμφανίζει υπόλοιπο η κάρτα 1700; Ενώ τώρα βλέπω 1950. Έχει εκκαθαριστεί η συναλλαγή. To υπόλοιπο χωρίζεται σε 2 κατηγορίες: 1 υπόλοιπο για εφάπαξ συναλλαγη 1 υπόλοιπο για αγορά σε δόσεις. Το δεύτερο είναι μικρότερο από το πρωτο όταν έχεις εκκρεμείς δόσεις Ισως να μην ισχύει σε όλες τις τράπεζες αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 To υπόλοιπο χωρίζεται σε 2 κατηγορίες: 1 υπόλοιπο για εφάπαξ συναλλαγη 1 υπόλοιπο για αγορά σε δόσεις. Το δεύτερο είναι μικρότερο από το πρωτο όταν έχεις εκκρεμείς δόσεις Ισως να μην ισχύει σε όλες τις τράπεζες αυτό. Αυτό που λες δεν ισχύει τουλάχιστον στην Πειραιώς και Alpha bank. Ένα ενιαίο υπόλοιπο δείχνουν για αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Αυτό που λες δεν ισχύει τουλάχιστον στην Πειραιώς και Alpha bank. Ένα ενιαίο υπόλοιπο δείχνουν για αγορές.Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή, αλλά παλιότερα είμαι σχεδόν βέβαιος πως σε ερώτηση υπολοίπου στο atm μου είχε βγάλει και για δόσεις, ξεχωριστά από εφάπαξ αγορές(alpha). Αυτή τη στιγμή στην εφαρμογή μια κάρτα μου με όριο 1000 και πιστωτικό υπόλοιπο 69€(έχω βάλει από πριν για να καλύψω συγκεκριμένες δόσεις που εκκρεμούν) μου γράφει υπόλοιπο για εφάπαξ αγορές 1011€. Και γράφει και συνολικό ποσό δόσεων 354€(όσες δόσεις χρωστάω ακόμα). Λογικά για άλλη αγορά με δόσεις δεν θα με αφήνει αν ξεπερνάει τα 1011-354 το ύψος της. Sent from my Galaxy S7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 To υπόλοιπο χωρίζεται σε 2 κατηγορίες: 1 υπόλοιπο για εφάπαξ συναλλαγη 1 υπόλοιπο για αγορά σε δόσεις. Το δεύτερο είναι μικρότερο από το πρωτο όταν έχεις εκκρεμείς δόσεις Ισως να μην ισχύει σε όλες τις τράπεζες αυτό. Υπάρχει το λεγόμενο current balance. Οι εκκρεμείς δόσεις επιρρεάζουν το current balance. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή, αλλά παλιότερα είμαι σχεδόν βέβαιος πως σε ερώτηση υπολοίπου στο atm μου είχε βγάλει και για δόσεις, ξεχωριστά από εφάπαξ αγορές(alpha). Αυτή τη στιγμή στην εφαρμογή μια κάρτα μου με όριο 1000 και πιστωτικό υπόλοιπο 69€(έχω βάλει από πριν για να καλύψω συγκεκριμένες δόσεις που εκκρεμούν) μου γράφει υπόλοιπο για εφάπαξ αγορές 1011€. Και γράφει και συνολικό ποσό δόσεων 354€(όσες δόσεις χρωστάω ακόμα). Λογικά για άλλη αγορά με δόσεις δεν θα με αφήνει αν ξεπερνάει τα 1011-354 το ύψος της. Sent from my Galaxy S7 H ανάλυση της εικόνας της κάρτας στην Alpha δείχνει το τρέχον υπόλοιπο, τις outstanding auths (εγκρίσεις) και τις τρέχουσες δόσεις του μήνα. Προφανώς το ποσό σε δόσεις ,δε μπορεί να ξεπεράσει το συνολικό credit limit της κάρτας (κοινώς αν έχεις εγκριτικό όριο 2500 στη κάρτα, δε μπορείς να βάλεις σε δόσεις 10,000). Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Αυτό εννοώ. Και νομίζω πως το είχα δοκιμάσει και παλιότερα. Δεν περνούσε συγκεκριμένο ποσό σε κάρτα που είχε δόσεις, και μόλις έβαλα άλλη που ήταν πιο άδεια κανένα πρόβλημα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts