junglist Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Από σήμα πώς πάει η περιοχή?Δεν έχει σχέση αφού καλώ αλλά έχει πρόβλημα μόνο με εισερχόμενες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Κάθοδος με το τρένο από Κηφισιά προς Ομόνοια. Σε όλη αυτή τη διαδρομή και συγκεκριμένα στα σημεία ΚΑΤ, Νερατζιώτισσα, Άγιο Ελευθέριο, Κάτω Πατήσια, Βικτώρια, Ομόνοια, 4G ούτε γι αστείο. Βλέπω τους άλλους να σερφάρουν κανονικά κι εγώ τίποτα. Και καλά στη Βικτώρια είναι το τούνελ, στ' άλλα όμως σημεία; :mad: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Κάθοδος με το τρένο από Κηφισιά προς Ομόνοια. Σε όλη αυτή τη διαδρομή και συγκεκριμένα στα σημεία ΚΑΤ, Νερατζιώτισσα, Άγιο Ελευθέριο, Κάτω Πατήσια, Βικτώρια, Ομόνοια, 4G ούτε γι αστείο. Βλέπω τους άλλους να σερφάρουν κανονικά κι εγώ τίποτα. Και καλά στη Βικτώρια είναι το τούνελ, στ' άλλα όμως σημεία; :mad: Έχει LTE κανονικά στα σημεία που αναφέρεις πλην Βικτώρια και Ομόνοια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Κάθοδος με το τρένο από Κηφισιά προς Ομόνοια. Σε όλη αυτή τη διαδρομή και συγκεκριμένα στα σημεία ΚΑΤ, Νερατζιώτισσα, Άγιο Ελευθέριο, Κάτω Πατήσια, Βικτώρια, Ομόνοια, 4G ούτε γι αστείο. Βλέπω τους άλλους να σερφάρουν κανονικά κι εγώ τίποτα. Και καλά στη Βικτώρια είναι το τούνελ, στ' άλλα όμως σημεία; :mad: Δε νομίζω ότι έχει θέμα η WIND, στους υπαίθριους χώρους του ΗΣΑΠ... Στη Βικτώρια και την Ομόνοια που είναι κλειστοί σταθμοί, όντως έχει μόνο 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Σήμερα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της κλήσης με μέτριο σήμα 3g με έριξε σε 2g για αρκετή ώρα και μετά ξανά σε 3g. Δηλαδή από 2g σε 3g κατά την διάρκεια της κλήσης, νόμιζα δεν γινόταν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημερα. Υπάρχει κανένας που να κινείται ή να έχει τσεκαρει σήμα (πιο πολύ για Ίντερνετ) στο Γραμματικό; Συγκεκριμένα στην κατασκήνωση Αθητάκη sports village? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλημερα. Υπάρχει κανένας που να κινείται ή να έχει τσεκαρει σήμα (πιο πολύ για Ίντερνετ) στο Γραμματικό; Συγκεκριμένα στην κατασκήνωση Αθητάκη sports village? Ευχαριστώ. Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Από τις 19.7 (λόγω του σεισμόυ; ίσως), έχει βγει εκτός η κεραία της WIND στον Λυκαβηττό . Από τότε το κινητό ούτε για κλήσεις δεν είναι και δεν υπάρχει ενημερωση σύμφωνα με το 13700 πότε θα φτιαχτεί. :clap: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Από τις 19.7 (λόγω του σεισμόυ; ίσως), έχει βγει εκτός η κεραία της WIND στον Λυκαβηττό . Από τότε το κινητό ούτε για κλήσεις δεν είναι και δεν υπάρχει ενημερωση σύμφωνα με το 13700 πότε θα φτιαχτεί. :clap: Ποιες περιοχές επηρεάζονται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ποιες περιοχές επηρεάζονται; Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά εγώ που μένω κοντά στην Ασκληπιού (και σύμφωνα με το 13700 καλύπτομαι από αυτή την κεραία) έχω μείνει κυριολεκτικά χωρίς τηλέφωνο & πήρα μια κάρτα της Cote να κάνω τη δουλειά μου. Από 1-3 γραμμές 4G τώρα όποτε το βάζω μου βγάζει "No Service" και με πετάει σε H+ το οποίο δεν φορτώνει τίποτα (σαν να μην έχω δεδομένα), ενώ στο 2G, 7 στις 10 φορές μου βγάζει "ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό". Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά εγώ που μένω κοντά στην Ασκληπιού (και σύμφωνα με το 13700 καλύπτομαι από αυτή την κεραία) έχω μείνει κυριολεκτικά χωρίς τηλέφωνο & πήρα μια κάρτα της Cote να κάνω τη δουλειά μου. Από 1-3 γραμμές 4G τώρα όποτε το βάζω μου βγάζει "No Service" και με πετάει σε H+ το οποίο δεν φορτώνει τίποτα (σαν να μην έχω δεδομένα), ενώ στο 2G, 7 στις 10 φορές μου βγάζει "ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό".Αν δεν κάνουν κάτι άμεσα κανε καταγγελία στην ΕΕΤ. Άντε γιατί την έχουν δει πολυ και οι τρεις εταιρίες. Πρέπει να επιβληθεί νόμος να επιστρέφονται τα χρήματα του πάγιου και των καρτών που βάζουν τα καρτοκινητά όταν παραμένει το πρόβλημα πάνω απο 72 ώρες. Υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας που έχουν μονο κινητό και ει αι θεμα ζωής και θανάτου το να μπορούν να επικοινωνήσουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Ξέρει κάποιος πότε προβλέπετε η αναβάθμιση της Νότιας Εύβοιας; Το κενό είναι μεγάλο στην διαδρομή προς Άνδρο. Υπάρχουν σημεία που σε βγάζει εκτός δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Ξέρει κάποιος πότε προβλέπετε η αναβάθμιση της Νότιας Εύβοιας; Το κενό είναι μεγάλο στην διαδρομή προς Άνδρο. Υπάρχουν σημεία που σε βγάζει εκτός δικτύου. Εδώ ακόμα δεν έχουν αναβαθμίσει τη "στεριά" στη Βόρεια Εύβοια, λες να τους νοιάζει και η θάλασσα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Καλησπέρα. Έχω καρτοκινητο νούμερο και εδώ και αρκετό καιρό φίλοι μου λένε ότι σε κλήσεις τους προς εμένα λαμβάνουν μυνήματα ότι το κινητό είναι κλειστό η ότι το νούμερο δεν υπάρχει. Φταίει το κινητό η είναι πρόβλημα της εταιρείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ανανέωση πότε έκανες τελευταία φορά; Σε ένα δικό μου που έχω πολλούς μήνες να κάνω, καλώντας το σου "ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει, ή δεν είναι προσβάσιμος από το δίκτυό μας". Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ανανεώνω κάθε μήνα. Είναι το βασικό μου νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ανανεώνω κάθε μήνα. Είναι το βασικό μου νούμερο Ξεκίνα με δωρεάν κλήση στο 13700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εδώ και δύο μέρες καποιο πρόβλημα έχει η κάλυψη της Wind τουλάχιστον στο μέρος που είμαι...Ενώ πριν είχα πολύ καλό 4G και σε πολλά μέρη και 4G+,εδώ και δύο μέρες έχω Ε,και μάλιστα δεν ανοίγει με τπτ καμία σελίδα... Έχει κανείς άλλος με Wind πρόβλημα τις τελευταίες μέρες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Για ποια περιοχή μιλάμε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Για ποια περιοχή μιλάμε; Άνδρο...Εδώ και δύο μέρες τραγικό και σήμα,και πιο πολύ internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Κάνει κάποιες εργασίες η VF εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Κάνει κάποιες εργασίες η VF εκεί. Και γιατί τότε δεν έχω πρόβλημα με τον αριθμό της Vodafone,αλλά μόνο με της Wind??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν είναι απαραίτητο να είναι down και οι 2. Μπορεί βέβαια να σε πιάνει άλλος σταθμός από αυτόν στον οποίο αναφέρομαι, οπότε σε κάθε περίπτωση πάρε στην εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Καλημέρα.Μετα την πλατεία Ομονοίας στην Γούναρη μέχρι το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας πολύ κακό σήμα δεν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ.Επισης στο ταχυδρομείο στην Μαιζώνος κακό σήμα και 3g κ 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Είπα να κάνω μία δοκιμή σε 3G δίκτυο μία και έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω και ιδού τα αποτελέσματα Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, σε εσωτερικό χώρο 14,0 / 3,68 Ping 33 ms Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts