Jump to content

bluenavy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bluenavy

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

bluenavy's Achievements

  1. bluenavy

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Κάτοχος καρτοκινητοί Q (Xiaomi redmi note 9t 5G}και ξαφνικ;a μου ενεργοποιήθηκε το vowifi αλλα ενω στις εισερχόμενες δουλεύει σωστά στις εξερχόμενες βγαίνει ο τηλεφωνητής "ο αριθμός δεν υπάρχει ή δεν ειναι προσβασιμος απο δίκτυο μας". Σε επικοινωνία με το chat δεν κατάφερα κατι, Υπάρχει κάποια λύση;
  2. Και τελικά το vowifi είναι προβληματικό. Έχω κανονικά εισερχόμενες αλλά στις εξερχόμενες σε όλες τις κλείσεις μου λέω ο αριθμός δεν υπάρχει και να καλέσω τις πληροφορίες.
  3. Και ξαφνικά σήμερα το πρωί εμφανίστηκε η ένδειξη vowifi.
  4. Με το συγκεκριμένο τηλέφωνο φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα, στις εισδεχόμενες κλήσης κανει ενα κτύπο και κλείνει(σαν αναπάντητη). Μπορεί να γίνει αρκετές φορες μέχρι να βγει η κλήση. Εχει αναβαθμιστεί σε MIUI 14.
  5. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο δίκτυο για ναυτικούς; Εννοώ να εχει λογικές χρεώσεις για κλήσεις roaming από τρίτες χώρες {Ρωσία, Αραβικά κράτη, Ασία, Αφρική} Η sim να είναι εφικτό να αγοραστεί από το internet. .”
  6. Στο site της nova το vdsl 50 ειναι στα 26€. Που θα μπορουσα να βρω καλητερη τιμη;
  7. Δεν γνωρίζω, ήρθα από Πάτρα.
  8. bluenavy

    NOVA 5G

    Off topic ερώτημα αλλά το θέτω εδώ του λόγο ότι είμαι στην Nova. Σε δίκαρτο τηλέφωνο το cellmapper καταγράφει και τις δυο sim; Δηλαδή στο βασικό νούμερο η καταγραφή γίνεται σε 5g και στο δεύτερο καταγράφει μόνο σε 2g;
  9. Καλησπέρα. Έχω ένα αριθμo whats up που το χρησιμοποιώ σε gps. Το πρόβλημα μου είναι ότι το app για να ανοίξει και ελέγχω τα υπόλοιπα του μου στέλνει επιβεβαιωτικό sms στο αριθμό ο οποίος είναι στο gps. Πώς λύνω το θέμα αυτό;
  10. bluenavy

    NOVA 5G

    Στην πλατεία Νέα Σμ΄θρνης με Redmi note 9T
  11. bluenavy

    NOVA 5G

    Έχω δοκιμάσει σε διάφορες περιοχές αλλά κυρίως Αθήνα κέντρο και Νέα Σμύρνη. Ταχύτητες 40-50 down . Στο cellmapper έχω κάνει ιχνηλάτηση ότι υπάρχει στην Τήνο(που δεν έχει κάλυψη) και στην διαδρομή του πλοίου.
  12. bluenavy

    NOVA 5G

    Καλημέρα. Μερικές απορίες που έχω. Διαθέτω το Xioami Redmi note 9T 5G. Ζήτησα τηλεφωνικώς την ενεργοποίηση του 5G και η ένδειξη εμφανίστηκε αμέσως καθώς και το Vo Lte. Πιστεύω όμως ότι ουσιαστικά δεν έχω 5 G καθώς στην αναζήτηση δικτύων δεν μου βγάζει κανενός δικτύου την επιλογή 5G επίσης στο speed test η ένδειξη και οι ταχύτητες είναι lte. Στα app των cellmapper και Netmonster μου δείχνει 5G NR NSA 2100.
  13. Κάλεσα κ εγώ το 13800 για την ενεργοποίηση του 5G. Εξυπηρετήθηκα σε 35" όπου 33" ήταν η ταυτοποίηση και 2" η ενεργοποίηση. Όλα οκ. Μαζί ενεργοποιήθηκε και το Volte.
×
×
  • Create New...