Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, minast said:

Κι εγώ από την πρώτη στιγμή αυτό λέω ότι έγινε λάθος από τον πάροχο 😉

Ισως για να κανουν οτι απαραιτητες διαδικασιες χρειαζονται μεσα στις 14 μερες ωστε την 14η να τα εχουν ολα ετοιμα ωστε μολις ενημερωσουν τον παροχο να ολοκληρωσουν την φορητοτητα οσο πιο γρηγορα γινεται ωστε να προλαβουν την αντιπροσφορα?

Δεν ξερω τα εσωτερικα τους αλλα δεν αποκλειεται

Οταν τους ρωτησα σε ποσες μερες απο τη στιγμη που θα ''υπογραψω'' (με παραιτηση δικαιωματος υπαναχωρησης) θα συνδεθω στο δικτυο τους μου απαντησαν γυρω στις 10 με 14 μερες,ισως σχετιζεται με τα παραπανω

Edited by azuli

3 ώρες πριν, sou_d said:

Παίδες; 15€ για eon full sports pack, είναι καλά;

Είναι σκέτο ή συνδυαστικό με τηλέφωνο κ ίντερνετ?

Όπως και ναχει είναι πολύ καλή τιμή. 

2 ώρες πριν, azuli said:

Ισως για να κανουν οτι απαραιτητες διαδικασιες χρειαζονται μεσα στις 14 μερες ωστε την 14η να τα εχουν ολα ετοιμα ωστε μολις ενημερωσουν τον παροχο να ολοκληρωσουν την φορητοτητα οσο πιο γρηγορα γινεται ωστε να προλαβουν την αντιπροσφορα?

Δεν ξερω τα εσωτερικα τους αλλα δεν αποκλειεται

Οταν τους ρωτησα σε ποσες μερες απο τη στιγμη που θα ''υπογραψω'' (με παραιτηση δικαιωματος υπαναχωρησης) θα συνδεθω στο δικτυο τους μου απαντησαν γυρω στις 10 με 14 μερες,ισως σχετιζεται με τα παραπανω

Ο κανονισμός της ΕΕΤΤ ορίζει ότι από την στιγμή παραλαβής της αίτησης φορητότητας από τον τρέχοντα πάροχο, οφείλει να ολοκληρωθεί εντός ημέρας η ενεργοποίηση στον νέο.
Παλαιότερη διάταξη ορίζει ότι όλη η διαδικασία της φορητότητας πρέπει να ολοκληρωθεί το πολύ εντός 10 εργάσιμων από την αίτηση, με τυπικούς χρόνους να είναι κοντά στην εβδομάδα.

Τέλος, το επίμαχο σημείο του κανονισμού λέει ότι για αίτηση από απόσταση μπορεί ο πελάτης να διακόψει αζημίως εντός των 14 ημερών μόνο πριν ενεργοποιηθεί η σύνδεση, ενώ δεν μπορεί να διακόψει αζημίως μετά το πέρας των 14 ημερών.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πρώτη που έχω υπόψη μου, που σε αίτημα άμεσης φορητότητας φρόντισαν να παρέλθουν οι 14 ημέρες, κάτι που κινείται επικίνδυνα κοντά (ή έξω) στην παρέλευση των 10 εργάσιμων.

1 ώρα πριν, hercoulis said:

Είναι σκέτο ή συνδυαστικό με τηλέφωνο κ ίντερνετ?

Όπως και ναχει είναι πολύ καλή τιμή. 

Επειδή έχω και σταθερό μου το δίνουν τόσο. Το cinema με μόνο 5€. Τώρα έχω cosmote tv, από 12€ που πλήρωνα για το cinema, πήγε στα 10,29€. Νομίζω πως αξίζει η αλλαγή. 

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ταυτόχρονη θέαση και το netflix,που πρέπει να μπει από στικάκι

Edited by sou_d

καλημέρα και καλή σαρακοστή σε όλους.βρήκα αυτό στην εφαρμογή της nova.τα ξετσεκαρω και τα δυο να μην με ζαλιζουν στα τηλέφωνα ή όχι;

Screenshot_20260222_110415_Nova.jpg

1 hour ago, Hliasat said:

καλημέρα και καλή σαρακοστή σε όλους.βρήκα αυτό στην εφαρμογή της nova.τα ξετσεκαρω και τα δυο να μην με ζαλιζουν στα τηλέφωνα ή όχι;

Screenshot_20260222_110415_Nova.jpg

Ειδικά το κάτω το αφήνεις όπως είναι!
Το πάνω μπορείς να το βάλεις off για να μην σε ζαλιζουν από την Nova αλλά με το μειονέκτημα ότι δεν θα λαμβάνεις μηνύματα κάποιες έξτρα "προσωπικές" προσφορες πακέτων. Διάλεξε.

Edited by opmgls

13 minutes ago, opmgls said:

Ειδικά το κάτω το αφήνεις όπως είναι!

να μεινει στο μπλε δηλαδη; αν και πιστευω παρολα αυτα θα με ξαναπαιρνουν παλι.

12 minutes ago, Hliasat said:

Off το πάνω, On το κάτω και δεν με έχει ενοχλήσει κανείς στο σταθερό της Nova.

5 minutes ago, Hliasat said:

Ναι να μείνει μπλέ για να μην σε παίρνουν άλλοι εκτός Nova.
Αν δεν θες να σε παίρνει ούτε η Nova κάνε το πάνω γκρι.
Εγώ προσωπικά το πάνω το έχω μπλε και μου τηλεφωνούν σπάνια. Τους κόβω τη φόρα γρήγορα γρήγορα λέγοντας ότι είμαι μια χαρά με το καρτοκινητό μου και τελειώνει. Ενα δύο φορές έγινε και το πήραν το μηνυμα. Τωρα ένα τηλέφωνο κάθε 6 μήνες. Βέβαια έχει να κάνει και με το προφίλ του πελάτη ποσο συχνά θα σε πάρουν τηλέφωνο για καταπληκτικές προσφορές διαθέσιμες μόνο για λίγες μέρες.
Δοκίμασε να το αφήσεις μπλε και αν αισθανθείς ότι σε ζαλίζουν το κάνεις γκρι.

Μετά από επικοινωνια που είχα με τη Nοβα τη παρασκευή, μιας και το συμβόλαιο για ένα Unlimited κινητό κι μια Fiber 1gbps που έχω στην Κοσμοτε λήγει και η προσφορά ανανέωσης είναι το λιγότερο αισχρή, οι προσφορες που πήρα ήταν Unlimited All με Fiber 1gbps στα 48€/μηνα και Unlimited all με fiber 500mbps στα 42€/μηνα

Ειναι μια καλες τιμές αν αναλογιστεί κανείς πως η Κοσμοτε μου ζητάει για 1gbps+unlimited 64€/μηνα, ενώ τώρα δίνω 53. 

Δεν θέλω να φύγω από την Κοσμοτε απλά θέλω να κάνω τη κίνηση να δω τι μπορώ να πιάσω από προσφορές

Edited by panos.k2

On 22/2/2026 at 12:52 ΠΜ, sou_d said:

Επειδή έχω και σταθερό μου το δίνουν τόσο. Το cinema με μόνο 5€. Τώρα έχω cosmote tv, από 12€ που πλήρωνα για το cinema, πήγε στα 10,29€. Νομίζω πως αξίζει η αλλαγή. 

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ταυτόχρονη θέαση και το netflix,που πρέπει να μπει από στικάκι

Τελικά στα 16€ τελική, καθώς χρεώνεται και 1€ ο αποκωδικοποιητής. Για όποιον όμως έχει smart tv, πάει στα 15€

• 2 weeks later...

Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω αν και παρακολουθώ χρόνια το Φόρουμ.

Είμαι χρήστης όλων των εταιριών καρτοκινητό και συμβολαίου οικογενειακώς.

Ένα μέλος είπαμε να βάλουμε Νόβα με απεριόριστα μεγκαμπάιτ μιας που μας έδιναν έξι μήνες δωρεάν και μετά 30 € προσωπικά εγώ το βρίσκω ακριβό, Τώρα τι έχει παιχτεί και θέλω την βοήθεια σας πραγματικά όμως αν ξέρει κάποιος:

Μου είπαν ότι υπάρχει κόφτης τα 300 γίγα το κλασσικό αλλά επειδή εγώ το έκανα προχθές έχω ενταχθεί στα καινούργια το έκανα από εξωτερικό συνεργάτη κάτι τέτοιο άλλη στην εξυπηρέτηση λένε ότι είμαι με τον κόφτη και ο τελευταίος που πήρα μας είπε ότι δεν είμαι με τον κόφτη γιατί έχω ενταχθεί προχτές . Τελικά τι ισχύει παιδιά έχει κανένας να μου απαντήσει για τα συμβόλαια που γίνονται πριν τρεις μέρες και μετά; 

Εάν είναι ακριβό ή φτηνό, το αποφασίζεις εσύ. Το ισοδύναμο είναι 22,5€/μήνα για 24 μήνες. Σύγκρινέ το και με τις άλλες τιμές που έχεις υπόψη σου και αποφάσισε.

Κατά τα άλλα, δεν έχω υπόψη μου κάποια οριζόντια αλλαγή στην πολιτική ορθής χρήσης. Πιο λογικό βρίσκω είναι να συνεχίζει να ισχύει (με ελάττωση ταχύτητας όταν πιάσεις 300GB) παρά να αναιρέθηκε.

13 ώρες πριν, sou_d said:

Τι έχουμε εδώ;

Screenshot_2026-03-09-00-38-37-49_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Screenshot_2026-03-09-00-38-40-95_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Πού βρίσκουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό; Με μια γρήγορη αναζήτηση στη Nova και σε σελίδες τρίτων δεν τα βρήκα.

46 minutes ago, minast said:

Πού βρίσκουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό; Με μια γρήγορη αναζήτηση στη Nova και σε σελίδες τρίτων δεν τα βρήκα.

Επικοινώνησε με το santel for you. Λογικά μόνο αυτοί το δίνουν.

2 ώρες πριν, minast said:

Αυτό που είπε ο @cu2goup

Υπάρχει πάντως εδώ και λίγες μέρες προσφορά το Unlimited+40GB στα 17.90. Για νεους πελατες.

Αν ο συγκεκριμένος συνεργάτης δίνει αυτή τη τιμή για αυτό το πρόγραμμα με κάποιο από αυτά τα δώρα, τότε μιλάμε για εξαιρετική προσφορά. 

Edited by evang.t

Βρε παιδιά παραειναι καλή αυτή η προσφορά για να είναι αληθινή.

Οι συσκευές είναι καλές. Δεν είναι τίποτα του 20ρικου. Επίσης, για πόσο καιρό όλα απεριόριστα στο κινητό; Και χωρίς να πληρώνεις τίποτα; (για το κινητό λέω) 🤔

Καλησπέρα σε όλους... Έχει πάρει κανείς αυτήν την προσφορά, ενώ είναι υπάρχων πελάτης Νόβα???

Δηλαδή από Nova ADSL να πάει σε fiber 300 to the home με αυτήν την τιμή???🤔

Screenshot_2026-03-10-10-12-33-221_com.android.chrome.jpg

13 ώρες πριν, damianos said:

Καλησπέρα σε όλους... Έχει πάρει κανείς αυτήν την προσφορά, ενώ είναι υπάρχων πελάτης Νόβα???

Ισχύει για νέους. Εγώ την πήρα χτες την προσφορά ας πούμε αλλά είμαι στη vf

On 10/3/2026 at 8:34 ΜΜ, damianos said:

Το παίρνεις μέσα από το site καλύτερα το επίσημο… για νέους ισχύει απ ότι είδα. Είναι πολύ καλό Deal.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Screenshot_2026-03-12-11-23-07-786_com.android.chrome.thumb.jpg.835bd5158765115b4668e6151dbc86da.jpgΕρώτηση για το νέο πρόγραμμα των 40 gigas, με την μεταφορά στον επόμενο μήνα, εάν μετέφερε και στον μεθεπόμενο, ξέρουμε???

Δηλαδή 40 Μάρτιος, 40 Απρίλιος, 40 Μάιος, αρχές Ιουνίου 160gigas???

3 ώρες πριν, damianos said:

πρόγραμμα των 40 gigas, με την μεταφορά στον επόμενο μήνα, εάν μετέφερε και στον μεθεπόμενο, ξέρουμε???

Ναι, σκέψου το σαν ένα κουβά. Όσα κάθε μήνα περισσεύουν από τα 40GB μπαίνουν εκεί. Πρέπει πρώτα να φας τα 40GB και μετά να αρχίσεις να τρως από τον κουβά. 

Στο εξωτερικό, τρως μόνο τα 40, όχι τον κουβά. Αν στην Ελλάδα φας τα 40 και θέλεις να πας ΕΕ, τότε δε θα έχεις άλλα δεδομένα για ΕΕ άσχετα με το αν έχει ο κουβάς σου υπόλοιπο για Ελλαδα

Edited by paanos