Gv2008 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 2 ώρες πριν, Fns1 said: Τελικά ήρθε το συμβόλαιο πιο νωρίς απότι περίμενα vdsl 100 απεριόριστα όλα 14,50 για 2 χρόνια, απο 28 που που ήταν. Καλό Ντιλ!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 5 ώρες πριν, minast said: Γενικά όπως το λες είναι, εφόσον η επικοινωνία έγινε εξ' αποστάσεως. Πάντως για γνωστό που έκανε την ίδια διαδικασία, η Cosmote μόνο για τα κινητά ενδιαφερόταν, οπότε προετοιμάσου και για την περίπτωση ολοκλήρωσης της φορητότητας. Επομένως, υπογράφω το συμβόλαιο στην NOVA για άμεση φορητότητα από την COSMOTE. Στην περίπτωση που η COSMOTE επιθυμεί να με κρατήσει και κάνει αντιπροσφορά - price match με την προσφορά της NOVA ή και καλύτερη, εγώ στέλνω αμέσως ακύρωση της αίτησης φορητότητας στην NOVA χωρίς να έχω κάποια ποινή. Η ακύρωση της φορητότητας αζημίως γίνεται στην περίπτωση που η επικοινωνία είναι εξ αποστάσεως και δεν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση στην NOVA. Στην περίπτωση που η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται ή η αντιπροσφορά δεν είναι ικανοποιητική, μπορώ να προχωρήσω με την NOVA. Ούτως ή άλλως οι υπηρεσίες στην εποχή της οπτικής ίνας μάλλον δεν διαφέρουν και πολύ ανά εταιρεία Νομίζω πως τα έχω καταλάβει σωστά. Εάν έχω κάποιο λάθος, ευπρόσδεκτη όποια βοήθεια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) 16 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Επομένως, υπογράφω το συμβόλαιο στην NOVA για άμεση φορητότητα από την COSMOTE. Στην περίπτωση που η COSMOTE επιθυμεί να με κρατήσει και κάνει αντιπροσφορά - price match με την προσφορά της NOVA ή και καλύτερη, εγώ στέλνω αμέσως ακύρωση της αίτησης φορητότητας στην NOVA χωρίς να έχω κάποια ποινή. Η ακύρωση της φορητότητας αζημίως γίνεται στην περίπτωση που η επικοινωνία είναι εξ αποστάσεως και δεν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση στην NOVA. Στην περίπτωση που η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται ή η αντιπροσφορά δεν είναι ικανοποιητική, μπορώ να προχωρήσω με την NOVA. Ούτως ή άλλως οι υπηρεσίες στην εποχή της οπτικής ίνας μάλλον δεν διαφέρουν και πολύ ανά εταιρεία Νομίζω πως τα έχω καταλάβει σωστά. Εάν έχω κάποιο λάθος, ευπρόσδεκτη όποια βοήθεια. Μπορείς και κατι άλλο.Παρε προσφορά από την Νοβα σου την στέλνουν γραπτώς και την προωθείς στην κόσμοτε και μιλάς μαζί τους Αν δείξουν αδιαφορία τότε προχωράς με Νοβα. Έκανα το ίδιο μεταξύ όμως Νοβα και βονταφον και όπως γράφω και πιο πάνω για να με κρατήσει ανανέωσα με τα μισά λεφτά.Βεβαια όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μπορεί η κόσμοτε να αδιαφορήσει.Αλλα δεν έχεις να χάσεις κάτι. ΥΓ. Τώρα είδα ότι έχεις ήδη το συμβολαίο ακόμα πιο εύκολο δείξε τους αυτό. Edited 8 Απριλίου by Fns1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 6 ώρες πριν, mikros_elvetos21 said: Επομένως, υπογράφω το συμβόλαιο στην NOVA για άμεση φορητότητα από την COSMOTE. Στην περίπτωση που η COSMOTE επιθυμεί να με κρατήσει και κάνει αντιπροσφορά - price match με την προσφορά της NOVA ή και καλύτερη, εγώ στέλνω αμέσως ακύρωση της αίτησης φορητότητας στην NOVA χωρίς να έχω κάποια ποινή. Η ακύρωση της φορητότητας αζημίως γίνεται στην περίπτωση που η επικοινωνία είναι εξ αποστάσεως και δεν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση στην NOVA. Στην περίπτωση που η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται ή η αντιπροσφορά δεν είναι ικανοποιητική, μπορώ να προχωρήσω με την NOVA. Ούτως ή άλλως οι υπηρεσίες στην εποχή της οπτικής ίνας μάλλον δεν διαφέρουν και πολύ ανά εταιρεία Νομίζω πως τα έχω καταλάβει σωστά. Εάν έχω κάποιο λάθος, ευπρόσδεκτη όποια βοήθεια. Πάντως αν θυμάμαι καλά το 1ο σου μήνυμα, έχεις πάνω από μήνα για να λήξει το υπάρχων συμβόλαιο. Μήπως είναι νωρίς ακόμη για να κάνεις την αιτηση στην Nova για άμεση φορητότητα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, opmgls said: Πάντως αν θυμάμαι καλά το 1ο σου μήνυμα, έχεις πάνω από μήνα για να λήξει το υπάρχων συμβόλαιο. Μήπως είναι νωρίς ακόμη για να κάνεις την αιτηση στην Nova για άμεση φορητότητα; Ναι, το υπάρχον συμβόλαιο με την COSMOTE λήγει σε περίπου 1,5 μήνα. Υπολογίζω γύρω στα 13 με 14 ευρώ πρόστιμο, το οποίο όμως θα "σβήσω" εάν πάω στην NOVA η σε μια πολύ καλή αντιπροσφορά COSMOTE. Δηλαδή να μην πληρώσω τον τελευταίο μήνα στο υπάρχον συμβόλαιο. Είπα να το κάνω τώρα γιατί είδα την προσφορά και δεν ξέρω εάν θα ισχύει σε 1 1,5 μήνα που θα βρίσκομαι στις τελευταίες μέρες του συμβολαίου μου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 19 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Ναι, το υπάρχον συμβόλαιο με την COSMOTE λήγει σε περίπου 1,5 μήνα. Υπολογίζω γύρω στα 13 με 14 ευρώ πρόστιμο, το οποίο όμως θα "σβήσω" εάν πάω στην NOVA η σε μια πολύ καλή αντιπροσφορά COSMOTE. Δηλαδή να μην πληρώσω τον τελευταίο μήνα στο υπάρχον συμβόλαιο. Είπα να το κάνω τώρα γιατί είδα την προσφορά και δεν ξέρω εάν θα ισχύει σε 1 1,5 μήνα που θα βρίσκομαι στις τελευταίες μέρες του συμβολαίου μου Καλως! Επίσης αν σου κάνει ικανοποιητική αντιπροσφορά η Cosmote τότε βέβαια το καινούργιο συμβόλαιο θα αρχίσει μετά την λήξη του παλιού. Πάντως, όπως σου είπε και άλλος συμφορουμίτης, ετοιμάσου για την πιθανότητα να μην πάρεις αντιπροσφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 18 minutes ago, opmgls said: Καλως! Επίσης αν σου κάνει ικανοποιητική αντιπροσφορά η Cosmote τότε βέβαια το καινούργιο συμβόλαιο θα αρχίσει μετά την λήξη του παλιού. Πάντως, όπως σου είπε και άλλος συμφορουμίτης, ετοιμάσου για την πιθανότητα να μην πάρεις αντιπροσφορά. Πρώτον, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Δεύτερον, εννοείται ότι εάν δεν ενδιαφερθεί η COSMOTE ή μου πετάξει κάτι πολύ κακό, φεύγω για NOVA. Δεν γνωρίζω τις υπηρεσίες της εταιρείας διότι δεν έχω πρώιμη εμπειρία αλλά πόσο κακή να είναι. Οπτική έχω, ή έχω την ταχύτητα ή όχι. Για την ιστορία, το σταθερό είναι OTE/COSMOTE από το 1965. Πλήρώνονται δηλαδή τυπικότητα χωρίς καθυστερήσεις εδώ και 61 χρόνια 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Μερικές εκτιμήσεις, σε περίπτωση που τελικά μεταφερθείς: Η ταχύτητα της γραμμής θα είναι όσο λέει. Καμία έκπληξη εκεί. Το δίκτυο κορμοού με εσωτερικό και εξωτερικό είναι εντελώς συγκρίσιμο. Κάποιοι προορισμοί με εξωτερικό έχουν διαφορετικές καθυστερήσεις, της τάξης των λίγων ms, αφού χρησιμοποιούν διαφορετικές διαδρομές/παρόχους. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι συγκρίσιμη, όχι γιατί βελτιώθηκε της Nova, αλλά επειδή έχει χειροτερέψει του ΟΤΕ 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 5 ώρες πριν, mikros_elvetos21 said: Πρώτον, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Δεύτερον, εννοείται ότι εάν δεν ενδιαφερθεί η COSMOTE ή μου πετάξει κάτι πολύ κακό, φεύγω για NOVA. Δεν γνωρίζω τις υπηρεσίες της εταιρείας διότι δεν έχω πρώιμη εμπειρία αλλά πόσο κακή να είναι. Οπτική έχω, ή έχω την ταχύτητα ή όχι. Για την ιστορία, το σταθερό είναι OTE/COSMOTE από το 1965. Πλήρώνονται δηλαδή τυπικότητα χωρίς καθυστερήσεις εδώ και 61 χρόνια Ενημέρωσε μας αν θέλεις αν δεχτείς καλύτερη προσφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Μία τελευταία ερώτηση: στην τηλεφωνική συνομιλία αλλά και στο τσατ με διαβεβαίωσαν ότι τα τέλη ενεργοποίησης είναι μηδενικά, κάτι ωστόσο που δεν αναφέρεται ρητώς στο συμβόλαιο. Υπογράφω άφοβα ή υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 18 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Μία τελευταία ερώτηση: στην τηλεφωνική συνομιλία αλλά και στο τσατ με διαβεβαίωσαν ότι τα τέλη ενεργοποίησης είναι μηδενικά, κάτι ωστόσο που δεν αναφέρεται ρητώς στο συμβόλαιο. Υπογράφω άφοβα ή υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν; Δεν έχει τέλη ενεργοποίησης, αλλά έχει "επιδότηση κατασκευής" που λογικά φαίνεται και στη σύμβαση που σου έστειλαν, και θα οφείλεις να την επιστρέψεις σε περίπτωση πρόωρης διακοπής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Μάλλον αναφέρεσαι σε αυτόν τον πίνακα στο συμβόλαιο. Εάν αποχωρήσω πρόωρα θα χρειαστεί να πληρώσω και τα τέλη διακοπής και την επιδότηση κατασκευής. Δηλαδή, μου χρεώνουν τέλη ενεργοποίησης έμμεσα -μόνο όμως σε περίπτωση που φύγω νωρίτερα από το συμφωνηθέν διάστημα των 24 μηνών 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Παρασκευή στις 04:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:13 μμ Το πρόβλημα της Νόβα εν έτη 2026 είναι η ασέβεια σχεδόν στους υπάρχων πελάτες, δηλαδή στους παλιούς που έχουν πάγια 25 ευρώ για 50αρα VDSL σταθερό κ 29 ευρώ απεριόριστα δεδομένα κινητό και ΔΕΝ μας κάνει αντιπρόταση σε... 300mbps FTTH 23€ Unlimited 40gb 17,90€ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:33 μμ 18 minutes ago, damianos said: Το πρόβλημα της Νόβα εν έτη 2026 είναι η ασέβεια σχεδόν στους υπάρχων πελάτες, δηλαδή στους παλιούς που έχουν πάγια 25 ευρώ για 50αρα VDSL σταθερό κ 29 ευρώ απεριόριστα δεδομένα κινητό και ΔΕΝ μας κάνει αντιπρόταση σε... 300mbps FTTH 23€ Unlimited 40gb 17,90€ Φευγεις κ ξαναρχεσαι ως νέος πελατης. 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ 32 minutes ago, damianos said: Το πρόβλημα της Νόβα εν έτη 2026 είναι η ασέβεια σχεδόν στους υπάρχων πελάτες, δηλαδή στους παλιούς που έχουν πάγια 25 ευρώ για 50αρα VDSL σταθερό κ 29 ευρώ απεριόριστα δεδομένα κινητό και ΔΕΝ μας κάνει αντιπρόταση σε... 300mbps FTTH 23€ Unlimited 40gb 17,90€ Αυτή η παθογένεια δυστυχώς είναι οριζόντια, δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο της Nova... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ (edited) Έχω γράψει και πιο πάνω πως ενώ ήθελα 8 μήνες ακόμα για να λήξει το συμβόλαιο από 28 ευρώ μου το πήγανε 14,50.Περιληπτικα, μίλησα μέσω 13800 με το τμήμα διακράτησης και ανέφερα την προσφορά από άλλο πάροχο.Εχουν καταλάβει και αυτοί ότι δεν είναι δυνατόν να δίνεις πλέον 25 ευρώ για 50αρα η 100αρα τη στιγμή που οι ίδιοι πουλάνε 300αρα πιο χαμηλά και ακόμη πιο χαμηλά η ΔΕΗ fiber. Θελει λίγο να ασχοληθεί κάποιος και θα το πετύχει. Edited Παρασκευή στις 06:46 μμ by Fns1 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. Παρασκευή στις 07:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:52 μμ 1 hour ago, Fns1 said: Έχω γράψει και πιο πάνω πως ενώ ήθελα 8 μήνες ακόμα για να λήξει το συμβόλαιο από 28 ευρώ μου το πήγανε 14,50.Περιληπτικα, μίλησα μέσω 13800 με το τμήμα διακράτησης και ανέφερα την προσφορά από άλλο πάροχο.Εχουν καταλάβει και αυτοί ότι δεν είναι δυνατόν να δίνεις πλέον 25 ευρώ για 50αρα η 100αρα τη στιγμή που οι ίδιοι πουλάνε 300αρα πιο χαμηλά και ακόμη πιο χαμηλά η ΔΕΗ fiber. Θελει λίγο να ασχοληθεί κάποιος και θα το πετύχει. Το εχω πάθει το εχω πάθει !!!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Θα πρέπει να λήξει το συμβόλαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts