paanos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 17 ώρες πριν, damianos said: Εμπορικό παράδοξο Καθόλου. Ποντάρουν στο ότι ο νέος πελάτης θα διακόψει σε κάποιους μήνες και άρα θα του χρεώσουν τα δωρεάν τέλη εγκατάστασης κλπ. Στον υφιστάμενο πελάτη, αν ανανεώσει συμβόλαιο και μετά το διακόψει δεν έχουν τι να χρεώσουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, paanos said: Καθόλου. Ποντάρουν στο ότι ο νέος πελάτης θα διακόψει σε κάποιους μήνες και άρα θα του χρεώσουν τα δωρεάν τέλη εγκατάστασης κλπ. Στον υφιστάμενο πελάτη, αν ανανεώσει συμβόλαιο και μετά το διακόψει δεν έχουν τι να χρεώσουν Γιατί όμως ο νέος πελάτης να διακόψει σε κάποιους μήνες; Επίσης έχουν προνόμια και οι νέοι πελάτες καρτοκινητής που και να φύγουν δεν θα χάσουν κάτι. Edited 19 Μαρτίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 19 minutes ago, cu2goup said: Γιατί όμως ο νέος πελάτης να διακόψει σε κάποιους μήνες; Προς το τέλος του συμβολαίου ποντάρουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 23 minutes ago, paanos said: Προς το τέλος του συμβολαίου ποντάρουν. Ναι αλλά ξεχνάμε ένα σημαντικό μέρος της συμφωνίας. Η πιστότητα των πελατών στην ίδια εταιρία πρέπει να επιβραβεύονται από την ίδια εταιρεία.... Άλλο εγώ που είμαι από το 2006 κ άλλο ο ΧΨΩ που μπαίνει σήμερα στην εταιρία με 20,90 τα 300mbps και να ΜΗΝ πληρώσει ΟΥΤΕ το δεύτερο πάγιο.... Γνώμη μου ΠΆΝΤΑ... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, damianos said: Η πιστότητα των πελατών στην ίδια εταιρία πρέπει να επιβραβεύονται από την ίδια εταιρεία.... Βρε εγώ μαζί σου. Από οικονομικής άποψης το λέω, μιας και οι εταιρίες αυτό κοιτάνε και στόχος τους είναι να μεγιστοποιήσουν το κέρδος που έχουν από εμάς, ακόμα και όταν αυτό είναι εκτιμώμενο και όχι εκταμιευμένο. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Με πήραν από το 6933910300 100αρα 23€ 300αρα 25€ Αρνήθηκα και θα πάω αλλού ΑΦΟΥ ΔΕΝ σέβονται.... Έχει έρθει η inalan στα Χανιά.... Με 14 ευρώ 300 download/300 upload Edited 20 Μαρτίου by damianos 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 20,90 Χ 24 ΜΗΝΕΣ= 501,60€ 25 Χ 24 ΜΗΝΕΣ= 600€ 101÷25€=4 πάγια δώρο σε έναν νέο χρήστη εναντίον μηδέν του υπάρχων πελάτη...😡 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 23 minutes ago, damianos said: 20,90 Χ 24 ΜΗΝΕΣ= 501,60€ 25 Χ 24 ΜΗΝΕΣ= 600€ 101÷25€=4 πάγια δώρο σε έναν νέο χρήστη εναντίον μηδέν του υπάρχων πελάτη...😡 Έτσι δουλεύουν όλες δυστυχώς και το γιατί το εξήγησε πολύ καλά αλλο μέλος παραπάνω 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, evang.t said: Έτσι δουλεύουν όλες δυστυχώς και το γιατί το εξήγησε πολύ καλά αλλο μέλος παραπάνω ΔΕΝ πειράζει σε λίγες ημέρες θα τούς το εξηγήσει στην τσέπη η inalan....😂 300Mbps/300Mbps Phone Unlimited 300Mbps Download / 300Mbps Upload 14€ το μήνα🤯 Edited 22 Μαρτίου by damianos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) 7 minutes ago, damianos said: ΔΕΝ πειράζει σε λίγες ημέρες θα τούς το εξηγήσει στην τσέπη η inalan....😂 300Mbps/300Mbps Phone Unlimited 300Mbps Download / 300Mbps Upload 14€ το μήνα🤯 Μην παραλείπεις ότι 14€ είναι για τον πρώτο στη πολυκατοικία… Κανονικα 28 είναι Edited 22 Μαρτίου by evang.t 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 19 minutes ago, evang.t said: Μην παραλείπεις ότι 14€ είναι για τον πρώτο στη πολυκατοικία… Κανονικα 28 είναι Σε ευχαριστώ πολύ αλλά Νάι είμαι πρώτος στο οίκημα...😜 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Καλησπέρα διαβάσετε να δείτε τι τράβηξα από την nova και την cosmote 2 μέρες για να κάνω καινούργιο συμβόλιο που μου που τελειώνει τέλος του μηνος. Ζητάω την προσφορά απο την ΝΟΒΑ για τα επόμενα δύο χρόνια από τα 56€ που τους δηλώνω ότι πληρώνω τώρα με πάνε στα 51 σπουδαία τα λάχανα λεω. Παίρνω cosmote ζητάω μία προσφορά για σταθερό και κινητό και σταθερο απεριόριστα & ίντερνετ κ.τ.λ.π. και μου δίνει μία προσφορά 41 ευρώ hello καλή λογική φαίνεται, κάνω αίτημα στην nova για διακοπή για να πάω στην cosmote καπάκι με παίρνουν από τη nova και μου λένε ότι μου έχουν καινούργια προσφορά ! μα τους λέω 51€ μου είπατε ! όχι έχουμε καινούργια πόσο σας δίνουν οι άλλοι 41€ ? εμείς σας δίνουμε 28€ τα πάντα όλα σε σταθερό και κινητό & ίντερνετ απεριόριστα !!! Ξεκινάω και εγώ τη διαδικασία για να κάνω διαγραφή αιτήματος στην cosmote (ΓΟΛΓΟΘΑΣ) περιμένω 3 μέρες να με πάρουν από την nova γιατί είπαν ότι όταν δουν τη διαγραφή του αιτήματος στον cosmote τότε θα με παίρνω δε με παίρνει κανένας 3 μερες και ο αγώνας συνεχίζεται !!! ΥΓ: Τώρας από 56€ έγιναν 51€ έγιναν 42€ και στο τέλος καταλήγουμε 28€ (13€ σταθερό &15€ κινητό) ο θεός και η ψυχή τους γιατί δεν έδινε η nova από την αρχή την προσφορά τους τον 28 ευρώ να μην τρέχω??? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 57 minutes ago, mariodj said: Καλησπέρα διαβάσετε να δείτε τι τράβηξα από την nova και την cosmote 2 μέρες για να κάνω καινούργιο συμβόλιο που μου που τελειώνει τέλος του μηνος. Ζητάω την προσφορά απο την ΝΟΒΑ για τα επόμενα δύο χρόνια από τα 56€ που τους δηλώνω ότι πληρώνω τώρα με πάνε στα 51 σπουδαία τα λάχανα λεω. Παίρνω cosmote ζητάω μία προσφορά για σταθερό και κινητό και σταθερο απεριόριστα & ίντερνετ κ.τ.λ.π. και μου δίνει μία προσφορά 41 ευρώ hello καλή λογική φαίνεται, κάνω αίτημα στην nova για διακοπή για να πάω στην cosmote καπάκι με παίρνουν από τη nova και μου λένε ότι μου έχουν καινούργια προσφορά ! μα τους λέω 51€ μου είπατε ! όχι έχουμε καινούργια πόσο σας δίνουν οι άλλοι 41€ ? εμείς σας δίνουμε 28€ τα πάντα όλα σε σταθερό και κινητό & ίντερνετ απεριόριστα !!! Ξεκινάω και εγώ τη διαδικασία για να κάνω διαγραφή αιτήματος στην cosmote (ΓΟΛΓΟΘΑΣ) περιμένω 3 μέρες να με πάρουν από την nova γιατί είπαν ότι όταν δουν τη διαγραφή του αιτήματος στον cosmote τότε θα με παίρνω δε με παίρνει κανένας 3 μερες και ο αγώνας συνεχίζεται !!! ΥΓ: Τώρας από 56€ έγιναν 51€ έγιναν 42€ και στο τέλος καταλήγουμε 28€ (13€ σταθερό &15€ κινητό) ο θεός και η ψυχή τους γιατί δεν έδινε η nova από την αρχή την προσφορά τους τον 28 ευρώ να μην τρέχω??? Απάνταω στο ρητορικό σου ερώτημα στο υστερόγραφο: Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ αυτό το θέμα. Ποντάρουν οι εταιρείες στο ότι δεν θα μπεις στον κόπο να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία και να "τρέχεις" όπως έγραψες. Και στο γενικό πλαίσιο έχουν δίκιο γιατί όπως όλοι αναφέρουμε εδώ συχνά πυκνά, έχουμε γνωστούς και φίλους που δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασίες και για τις ίδιες παροχές με τις δικές σου πλήρωνουν 40 - 60€. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 1 ώρα πριν, opmgls said: Απάνταω στο ρητορικό σου ερώτημα στο υστερόγραφο: Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ αυτό το θέμα. Ποντάρουν οι εταιρείες στο ότι δεν θα μπεις στον κόπο να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία και να "τρέχεις" όπως έγραψες. Και στο γενικό πλαίσιο έχουν δίκιο γιατί όπως όλοι αναφέρουμε εδώ συχνά πυκνά, έχουμε γνωστούς και φίλους που δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασίες και για τις ίδιες παροχές με τις δικές σου πλήρωνουν 40 - 60€. Υπάρχουν καταναλωτές που τα τελευταία 5 χρόνια (τουλάχιστον) δεν ψάχνουν το καλύτερο για τα οικονομικά της οικογένειας του ? Αυτήν την προσφορά θα την έπαιρνε και ο Elon Musk !!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Υπάρχουν καταναλωτές που «δεν ξεβολεύονται» και ας πληρώνουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου On 22/3/2026 at 12:23 ΜΜ, damianos said: ΔΕΝ πειράζει σε λίγες ημέρες θα τούς το εξηγήσει στην τσέπη η inalan....😂 300Mbps/300Mbps Phone Unlimited 300Mbps Download / 300Mbps Upload 14€ το μήνα🤯 Επειδή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση το έψαξα λίγο. Δυστυχώς η κάλυψη της Inalan στην πόλη των Χανιων ειναι πάρα πολυ μικρή προς το παρον. Μόνο λίγα τετράγωνα γύρω από το δημαρχείο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, opmgls said: Επειδή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση το έψαξα λίγο. Δυστυχώς η κάλυψη της Inalan στην πόλη των Χανιων ειναι πάρα πολυ μικρή προς το παρον. Μόνο λίγα τετράγωνα γύρω από το δημαρχείο. Έχεις δίκιο αλλά είναι Όλα επεκτάσιμα, ΔΕΝ ήρθαν Χανιά για 15 τετράγωνα, ξεκινάν με 15 τετράγωνα και θα επεκταθούν σε όλο το κέντρο τών Χανίων... Σε αναμονή λοιπόν Edited 24 Μαρτίου by damianos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου ... αλλά καλύτερα να το συνεχίσουμε σε άλλο θέμα :) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 2 ώρες πριν, damianos said: Έχεις δίκιο αλλά είναι Όλα επεκτάσιμα, ΔΕΝ ήρθαν Χανιά για 15 τετράγωνα, ξεκινάν με 15 τετράγωνα και θα επεκταθούν σε όλο το κέντρο τών Χανίων... Σε αναμονή λοιπόν Ναι μεν, αλλά εσένα τώρα λήγει το συμβόλαιο σου με την Νοβα, γιατι αυτό νομίζω ότι συζητάμε, οπότε δεν σε εξυπηρετει τώρα. Μόνο η Voda σου μένει προς το παρον. 2 ώρες πριν, minast said: ... αλλά καλύτερα να το συνεχίσουμε σε άλλο θέμα :) Ναι, ο Δαμιανός είναι σε συμβόλαιο Νοβα που λήγει και ψάχνεται για αλλού, για αυτό κάνουμε αυτή την κουβέντα. ΥΓ. Εψαξα για νήμα Inalan και έιδα ότι υπάρχει αλλά δεν έχει γίνει ανάρτηση εκεί εδώ και 6 χρόνια. Ίσως να το αναθερμάνουμε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m.chaliamanis Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Γεια σας guys, Σε σύμβαση νοβα έχει βρει κανείς unlimited all + eu κοντα στα 21 ευεώ όπωρ υπήρχε; Κανείς κάποια ιδέα; 5 Παράθεση ---- Με εκτίμηση, Μιχαήλ Χαλιαμάνης Tough times don't last. Tough people do! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου On 23/3/2026 at 5:51 ΜΜ, mariodj said: Καλησπέρα διαβάσετε να δείτε τι τράβηξα από την nova και την cosmote 2 μέρες για να κάνω καινούργιο συμβόλιο που μου που τελειώνει τέλος του μηνος. Ζητάω την προσφορά απο την ΝΟΒΑ για τα επόμενα δύο χρόνια από τα 56€ που τους δηλώνω ότι πληρώνω τώρα με πάνε στα 51 σπουδαία τα λάχανα λεω. Παίρνω cosmote ζητάω μία προσφορά για σταθερό και κινητό και σταθερο απεριόριστα & ίντερνετ κ.τ.λ.π. και μου δίνει μία προσφορά 41 ευρώ hello καλή λογική φαίνεται, κάνω αίτημα στην nova για διακοπή για να πάω στην cosmote καπάκι με παίρνουν από τη nova και μου λένε ότι μου έχουν καινούργια προσφορά ! μα τους λέω 51€ μου είπατε ! όχι έχουμε καινούργια πόσο σας δίνουν οι άλλοι 41€ ? εμείς σας δίνουμε 28€ τα πάντα όλα σε σταθερό και κινητό & ίντερνετ απεριόριστα !!! Ξεκινάω και εγώ τη διαδικασία για να κάνω διαγραφή αιτήματος στην cosmote (ΓΟΛΓΟΘΑΣ) περιμένω 3 μέρες να με πάρουν από την nova γιατί είπαν ότι όταν δουν τη διαγραφή του αιτήματος στον cosmote τότε θα με παίρνω δε με παίρνει κανένας 3 μερες και ο αγώνας συνεχίζεται !!! ΥΓ: Τώρας από 56€ έγιναν 51€ έγιναν 42€ και στο τέλος καταλήγουμε 28€ (13€ σταθερό &15€ κινητό) ο θεός και η ψυχή τους γιατί δεν έδινε η nova από την αρχή την προσφορά τους τον 28 ευρώ να μην τρέχω??? Λίγοι μπαίνουν στη διαδικασία, είναι απλό. Πολύ καλές τιμές σου έδωσαν, για εμένα μέχρι 40-42€ τα πληρώνω συνδυαστικά. Παραπάνω είναι πολύ. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 5 ώρες πριν, m.chaliamanis said: Γεια σας guys, Σε σύμβαση νοβα έχει βρει κανείς unlimited all + eu κοντα στα 21 ευεώ όπωρ υπήρχε; Κανείς κάποια ιδέα; Κανε πως φύγεις απο την NOVA και θα έχεις αντιπρόταση απο την Nova !!! 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 1 minute ago, mariodj said: Κανε πως φύγεις απο την NOVA και θα έχεις αντιπρόταση απο την Nova !!! 5 ώρες πριν, m.chaliamanis said: Γεια σας guys, Σε σύμβαση νοβα έχει βρει κανείς unlimited all + eu κοντα στα 21 ευεώ όπωρ υπήρχε; Κανείς κάποια ιδέα; Απλα αν θέλετε να συμπεριλαμβάνονται τα απεριόριστα λεπτά προς ΕΕ να είστε συγκεκριμένοι στον υπάλληλο και να το αναφέρετε ρητά. Κάποιες προσφορές για να σας κρατήσουν και τα πολύ φθηνά συμβόλαια απεριορίστων ενδέχεται να μη συμπεριλαμβάνουν τα απεριόριστα στην ΕΕ !! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 6 ώρες πριν, m.chaliamanis said: Γεια σας guys, Σε σύμβαση νοβα έχει βρει κανείς unlimited all + eu κοντα στα 21 ευεώ όπωρ υπήρχε; Κανείς κάποια ιδέα; Τα έχουν κόψει τα απεριόριστα προς Ευρώπη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Καλημέρα παιδια. Έκανα τις προάλλες μια αναβάθμιση προγράμματος Business για ένα οικογενειακό πρόσωπο μέσω της εφαρμογής Το πάγιο ήρθε 1,20 παραπανβ απ όσο έπρεπε. Στην ανάλυση χρεώσεων το 1€ είναι στη κατηγορία «άλλες εκπτώσεις/χρεώσεις παγίου» Αυτό πως προέκυψε; Μήπως λόγω της αλλαγής προγράμματος; Edited 28 Μαρτίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts