Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

26 minutes ago, panos.k2 said:

Καλημέρα παιδια. 

Έκανα τις προάλλες μια αναβάθμιση προγράμματος Business για ένα οικογενειακό πρόσωπο μέσω της εφαρμογής 

Το πάγιο ήρθε 1,20 παραπανβ απ όσο έπρεπε. Στην ανάλυση χρεώσεων το 1€ είναι στη κατηγορία «άλλες εκπτώσεις/χρεώσεις παγίου» 

Αυτό πως προέκυψε; Μήπως λόγω της αλλαγής προγράμματος; 

Κάνε μια κλήση στην εταιρική εξυπηρέτηση να δεις τι γίνεται. Πάντως η nova συχνά έχει τέτοιες ανεξήγητες χρεώσεις στους λογαριασμούς, είναι κοινό μυστικό. Μήπως ενεργοποίησε FaceTime ή χρεωση λόγω αλλαγής;

22 minutes ago, Gv2008 said:

Κάνε μια κλήση στην εταιρική εξυπηρέτηση να δεις τι γίνεται. Πάντως η nova συχνά έχει τέτοιες ανεξήγητες χρεώσεις στους λογαριασμούς, είναι κοινό μυστικό. Μήπως ενεργοποίησε FaceTime ή χρεωση λόγω αλλαγής;

FaceTime δεν είναι γιατί το 1€ περιλαμβάνεται στις χρεώσεις του παγίου, όχι στις χρεώσεις εκτός του παγίου

Το FaceTime το είχαμε πληρώσει στο πρώτο πάγιο και ήταν κι επι 4-5 φορές η χρέωση γιατί δεν ενεργοποιούνταν. 

Σκεφτόμουν να μη πάρω την εξυπηρέτηση, γιατί τους είχα ξαναρώτησει τι θα γίνει με την αναβάθμιση του προγράμματος και το πρώτο πάγιο και μου είχαν πει πως ενδέχεται να γίνει ποσόστωση ή κάτι τέτοιο. 

Απλά στην ανάλυση χρεώσεων δε φαίνεται να είναι από αυτό. Τελοσπαντων αν και ο επόμενος λογαριασμός έχει το καπέλο 1€ θα  καλέσω

Edited by panos.k2

6 minutes ago, paanos said:

Στην ανάλυση κλήσεων σίγουρα κάτι θα βρεις. 

Αυτές δεν θα έπρεπε να είναι χρεώσεις εκτός πάγιου; 

Η χρέωση που λέω είναι εντός γι 

IMG_2228.thumb.jpeg.e2b2a02442fc702fce31e0b888d6d038.jpeg

Οριστε η ανάλυση χρεώσεων

Edited by panos.k2

24 minutes ago, panos.k2 said:

Οριστε η ανάλυση χρεώσεων

Ανάλυση κλήσεων. Όχι χρεώσεων. Αυτό που λέει ποιον πήρες, πόσο μίλησες κλπ. Εκεί φαίνονται και οι χρεώσεις ΥΠΠ, μηνύματα προς εξωτερικό κλπ 

28 minutes ago, paanos said:

Ανάλυση κλήσεων. Όχι χρεώσεων. Αυτό που λέει ποιον πήρες, πόσο μίλησες κλπ. Εκεί φαίνονται και οι χρεώσεις ΥΠΠ, μηνύματα προς εξωτερικό κλπ 

Δεν βλέπω κάτι.
10 κλήσεις σε ελληνικά κινητά ήταν όλες κι όλες που έκανε το νούμερο κι SMS κανένα 

Edited by panos.k2

Καλησπέρα.Σημερα ανανέωσα συμβόλαιο σε δεύτερο νούμερο που είναι στο όνομα μου,και το έχω στην σύζυγο.Στην εφαρμογή της nova έλεγε 22,10 απεριόριστα όλα συν Ευρώπη.με ήρθε εμαιλ μετά με έναν τιμοκατάλογο ,και μια φόρμα υπαναχώρησης.ο τιμοκατάλογος όμως είναι διαφορετικός καθώς λέει για 55 το μήνα.λετε να με κάναν λαμόγια και να την πατήσω; Δείτε σε σποιλερ τον κατάλογο.Screenshot_2026-04-02-15-53-37-634.thumb.jpeg.1ddb72b89499782a9d6481eeddba10f4.jpeg

1 hour ago, Hliasat said:

Καλησπέρα.Σημερα ανανέωσα συμβόλαιο σε δεύτερο νούμερο που είναι στο όνομα μου,και το έχω στην σύζυγο.Στην εφαρμογή της nova έλεγε 22,10 απεριόριστα όλα συν Ευρώπη.με ήρθε εμαιλ μετά με έναν τιμοκατάλογο ,και μια φόρμα υπαναχώρησης.ο τιμοκατάλογος όμως είναι διαφορετικός καθώς λέει για 55 το μήνα.λετε να με κάναν λαμόγια και να την πατήσω; Δείτε σε σποιλερ τον κατάλογο.Screenshot_2026-04-02-15-53-37-634.thumb.jpeg.1ddb72b89499782a9d6481eeddba10f4.jpeg

Μόνο τιμοκατάλογος σου ήρθε;

Η τιμή που αναγράφεται στην εφαρμογή είναι αυτή που θα πληρώνεις  

Το συμβόλαιο δε σου το έστειλαν; Κάνε αίτημα να σου το στείλουν στο μέιλ. Στείλε στο τσατ

Edited by evang.t

Δέχτηκα την Πέμπτη 26 Μαρτίου τηλεφώνημα από το τμήμα διακράτησης πελατών μια προσφορά για ανανέωση υπάρχοντος συμβολαίου σταθερού αρκετά πριν την λήξη του με την οποία και συμφώνησα.

Μου είπανε ότι θα δεχτώ sms ενεργοποίησης κλπ.Την Δευτέρα μίλησα στο chat για υπενθύμιση και μου είπαν θα ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα. Τίποτα.

Την τρίτη πηρα στο 13800 να μιλήσω με άνθρωπο μου λέει ότι είδε την προσφορά στις 26 του μήνα ειδε ότι έστειλε μήνυμα συνάδελφός της στο ανάλογο τμήμα και θα το κάνει και αυτή επιτόπου.Τιποτ

Χθές Τετάρτη ξαναμιλαω στο chat μου λένε ότι θα ξαναστείλει με προτεραιότητα στο αρμόδιο τμήμα.

Σήμερα Πέμπτη ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Τόσες μέρες χρειάζεται για μια ανανέωση συμβολαίου σε υπάρχον ήδη πελάτη;Μηπως παίζει κάτι άλλο επειδή είναι από το τμήμα διακράτησης πελατών και χρειαζεται περισσότερο χρόνο γιατί περνάει έγκριση; Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω.

Όποιος έχεις παρόμοια εμπειρία από τμήμα διακράτησης να βοηθήσει;

5 ώρες πριν, evang.t said:

Μόνο τιμοκατάλογος σου ήρθε;

Η τιμή που αναγράφεται στην εφαρμογή είναι αυτή που θα πληρώνεις  

Το συμβόλαιο δε σου το έστειλαν; Κάνε αίτημα να σου το στείλουν στο μέιλ. Στείλε στο τσατ

Στην εφαρμογή της nova γράφει ακόμη το συμβόλαιο ότι λήγει Μάιο του 26.προφανως θα με πάρουν τηλέφωνο από την nova για επιβεβαίωση για το καινούργιο συμβόλαιο.ετσι κατάλαβα.

8 minutes ago, Hliasat said:

Στην εφαρμογή της nova γράφει ακόμη το συμβόλαιο ότι λήγει Μάιο του 26.προφανως θα με πάρουν τηλέφωνο από την nova για επιβεβαίωση για το καινούργιο συμβόλαιο.ετσι κατάλαβα.

Περίμενε έως την ημερομηνία που ανανεώνονται οι παροχές. 

Μπορεί τότε να ανανεωθεί 

27 minutes ago, evang.t said:

Περίμενε έως την ημερομηνία που ανανεώνονται οι παροχές. 

Μπορεί τότε να ανανεωθεί 

ο,τι γράφει η εφαρμογή ισχύει. μην φοβάσαι. και εγώ έκανα αναβάθμιση του σταθερού από την εφαρμογή και κάποια στιγμή μου τηλεφώνησαν και όλα οκ. στην αρχή μου έστειλαν ένα κενό συμβόλαιο. ....και αφού έγινε η αναβάθμιση έστειλαν το συμβόλαιο όπου αναγράφονταν ο,τι είχαμε συμφωνήσει. γενικώς μη φοβάσαι τις ανανεώσεις από την εφαρμογή 

42 minutes ago, Dimeos said:

γενικώς μη φοβάσαι τις ανανεώσεις από την εφαρμογή 

Υπάρχει και ιστορικό προσφορών που φαίνεται κανονικά η τιμή που έχεις αποδεχτεί

Edited by evang.t

Σήμερα ανανέωσα στην Nova. Είχα συμβόλαιο 56€🥵(με δωρο συσκευή) το μηνα σταθερο και κινητο απεριόριστα UNLIMITED ALL και ανανέωσα στο ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σταθερο και κινητο με 28€ τον μηνα. Μετα απο ''σκληρές'' διαπραγματεύσεις😍 ! Δίνουν σχεδόν τα παντα αρκεί να μην φυγεις !!!

111.png

222.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

5 minutes ago, mariodj said:

Σήμερα ανανέωσα στην Nova. Είχα συμβόλαιο 56€🥵(με δωρο συσκευή) το μηνα σταθερο και κινητο απεριόριστα UNLIMITED ALL και ανανέωσα στο ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σταθερο και κινητο με 28€ τον μηνα. Μετα απο ''σκληρές'' διαπραγματεύσεις😍 ! Δίνουν σχεδόν τα παντα αρκεί να μην φυγεις !!!

111.png

222.png

Μπράβο! Στο σταθερό αν κατάλαβα σωστά η ταχύτητα είναι έως 24Mbps;

12 minutes ago, mariodj said:

111.png

222.png

μπορείς να μυριστείς κανένα tip μαζί μας; έκανες πχ αίτηση φορητότητας; σε πιο τηλέφωνο έγινε αυτό; σε πήραν αυτοί; γιατί δεν μπορώ να βγάλω καθόλου άκρη, με παίρνουν κάποιοι και ζητάνε αύξηση στο πάγιο για την επόμενη ανανεωση

Edited by alexis
http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

24 minutes ago, opmgls said:

Μπράβο! Στο σταθερό αν κατάλαβα σωστά η ταχύτητα είναι έως 24Mbps;

Ναι 24αρα. Δεν εχει παραπάνω εδώ που ειμαι. Πριν 1 μηνα ηρθε στην πορτα η οπτικη ινα.....σε 6 μήνες θα συνδεθούμε και αν !

19 minutes ago, alexis said:

μπορείς να μυριστείς κανένα tip μαζί μας; έκανες πχ αίτηση φορητότητας; σε πιο τηλέφωνο έγινε αυτό; σε πήραν αυτοί; γιατί δεν μπορώ να βγάλω καθόλου άκρη, με παίρνουν κάποιοι και ζητάνε αύξηση στο πάγιο για την επόμενη ανανεωση

Ζητάω την προσφορά απο την ΝΟΒΑ για τα επόμενα δύο χρόνια από τα 56€ που τους δηλώνω ότι πληρώνω τώρα με πάνε στα 51 σπουδαία τα λάχανα λεω. Παίρνω cosmote ζητάω μία προσφορά για σταθερό και κινητό και σταθερο απεριόριστα & ίντερνετ κ.τ.λ.π. και μου δίνει μία προσφορά 41 ευρώ hello καλή λογική φαίνεται, κάνω αίτημα στην nova για διακοπή για να πάω στην cosmote καπάκι με παίρνουν από τη nova και μου λένε ότι μου έχουν καινούργια προσφορά ! μα τους λέω 51€ μου είπατε ! όχι έχουμε καινούργια πόσο σας δίνουν οι άλλοι 41€ ? εμείς σας δίνουμε 28€ τα πάντα όλα σε σταθερό και κινητό & ίντερνετ απεριόριστα !!!  Ξεκινάω και εγώ τη διαδικασία για να κάνω διαγραφή αιτήματος στην cosmote (ΓΟΛΓΟΘΑΣ)  περιμένω 3 μέρες να με πάρουν από την nova γιατί είπαν ότι όταν δουν τη διαγραφή του αιτήματος στον cosmote τότε θα με παίρνω δε με παίρνει κανένας 3 μερες. Τους πηρα εγω, ζήτησα να με συνδέσουν με τα γραφεια αντιπροσφορών και εκει το πιστοποίησε το νέο συμβολαιο, που μου έστειλαν στο e-mail την επόμενη μερα. !!!

ΥΓ: Τώρας από 56€ έγιναν 51€ έγιναν 42€ και στο τέλος καταλήγουμε 28€ (13€ σταθερό &15€ κινητό) ο θεός και η ψυχή τους γιατί δεν έδινε η nova από την αρχή την προσφορά τους τον 28 ευρώ να μην τρέχω???

Edited by mariodj

25 minutes ago, mariodj said:

Τους πηρα εγω, ζήτησα να με συνδέσουν με τα γραφεια αντιπροσφορών και εκει το πιστοποίησε το νέο συμβολαιο, που μου έστειλαν στο e-mail την επόμενη μερα. !!!

Πήρες στο 13800; η σε άλλο νούμερο; Και σε συνδεσανε γιατί κι εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα μου έδωσε το τμήμα διακράτησης την περασμένη εβδομάδα νέα προσφορά πολύ χαμηλότερη από αυτη  που ήδη είχα και δεν έρχεται ούτε συμβόλαιο ουτε sms. Στο τηλέφωνο και chat μου λένε( η εξυπηρέτηση  πελατών)ότι ναι βλέπουν την προφορά και ότι θα ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα .7 μέρες δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

https://myphone.gr/forum/topic/29858/?do=findComment&comment=7414108

Edited by Fns1

14 minutes ago, Fns1 said:

Πήρες στο 13800; η σε άλλο νούμερο; Και σε συνδεσανε γιατί κι εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα μου έδωσε το τμήμα διακράτησης την περασμένη εβδομάδα νέα προσφορά πολύ χαμηλότερη από αυτη  που ήδη είχα και δεν έρχεται ούτε συμβόλαιο ουτε sms. Στο τηλέφωνο και chat μου λένε( η εξυπηρέτηση  πελατών)ότι ναι βλέπουν την προφορά και ότι θα ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα .7 μέρες δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Παρτους ξανα και ζήτα το (τμήμα ανανεώσεων και προσφορών)  και πες τους οτι αν δεν σου στείλουν το νέο συμβολαιο με την νεα προσφορά, σε 24 ωρες, θα πας στην cosmote (και καλα) με λιγο καλύτερη προσφορά !

Edited by mariodj

8 ώρες πριν, mariodj said:

ΥΓ: Τώρας από 56€ έγιναν 51€ έγιναν 42€ και στο τέλος καταλήγουμε 28€ (13€ σταθερό &15€ κινητό) ο θεός και η ψυχή τους γιατί δεν έδινε η nova από την αρχή την προσφορά τους τον 28 ευρώ να μην τρέχω???

Δυστυχώς, σε όλους τους παρόχους, οι υπάρχοντες πελάτες είναι πάντα σε δεύτερη μοίρα 😞
Ακριβώς επειδή είναι επιπλέον ταλαιπωρία η διαδικασία της φορητότητας (και της πιθανής ακύρωσης), θεωρούν ότι οι περισσότεροι δεν θα ασχοληθούν, και θα πληρώσουν τα παραπάνω χρήματα.

Edited by minast

8 ώρες πριν, Fns1 said:

Περίμενε έως την ημερομηνία που ανανεώνονται οι παροχές σου, τότε θα σου έρθει το νέο συμβόλαιο στο mail και θα φανεί και στην εφαρμογή. 

Edited by evang.t

1 hour ago, evang.t said:

Περίμενε έως την ημερομηνία που ανανεώνονται οι παροχές σου, τότε θα σου έρθει το νέο συμβόλαιο στο mail και θα φανεί και στην εφαρμογή. 

Μετά από μαραθώνιο από τμήμα σε τμήμα στο 13800 τελικά μου είπανε ότι υπάρχει η προσφορά και ισχύει καθώς και θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό γιατί δεν πρόλαβε αυτόν τον κύκλο τιμολόγησης.Ως καχύποπτος (γτι κάποιοι άλλοι εκει μέσα μου λέγανε δεν ξέρουν τον λόγο που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη)όπως όλοι μας, θα περιμένω τέλη του μήνα το νέο λογαριασμό.Θανκς.

Edited by Fns1

καλημέρα στους συμφορουμίτες,

είδα πρόσφατα την προσφορά των 300 Mbps στα 20,90 ευρώ ανά μήνα για 24 μήνες. Επειδή το συμβόλαιο του πατρικού λήγει τέλη Μαίου (COSMOTE 200 Mbps στα 35,90 ευρώ!!) επικοινώνησα και μου έχουν στείλει το συμβόλαιο στο email για φορητότητα. Ακόμα δεν έχω υπογράψει την σύμβαση αλλά έχω επιλέξει άμεση φορητότητα. Σε περίπτωση που υπογράψω, θα ενημερωθεί άμεσα η COSMOTE οπότε θα έχω και δυνατότητα αντιπροσφοράς από το αντίστοιχο τμήμα τους σωστά;; Στην περίπτωση που έχω στείλει το συμβόλαιο υπογεγραμμένο αλλά μου κάνουν καλύτερη αντιπροσφορά από την COSMOTE, θα μπορώ να ακυρώσω αζημίως την NOVA και να επιστρέψω στην COSMOTE;;

Υ.Γ. Πρώτη φορά κάνω φορητότητα, δείξτε έλεος!!

1 hour ago, mikros_elvetos21 said:

καλημέρα στους συμφορουμίτες,

είδα πρόσφατα την προσφορά των 300 Mbps στα 20,90 ευρώ ανά μήνα για 24 μήνες. Επειδή το συμβόλαιο του πατρικού λήγει τέλη Μαίου (COSMOTE 200 Mbps στα 35,90 ευρώ!!) επικοινώνησα και μου έχουν στείλει το συμβόλαιο στο email για φορητότητα. Ακόμα δεν έχω υπογράψει την σύμβαση αλλά έχω επιλέξει άμεση φορητότητα. Σε περίπτωση που υπογράψω, θα ενημερωθεί άμεσα η COSMOTE οπότε θα έχω και δυνατότητα αντιπροσφοράς από το αντίστοιχο τμήμα τους σωστά;; Στην περίπτωση που έχω στείλει το συμβόλαιο υπογεγραμμένο αλλά μου κάνουν καλύτερη αντιπροσφορά από την COSMOTE, θα μπορώ να ακυρώσω αζημίως την NOVA και να επιστρέψω στην COSMOTE;;

Υ.Γ. Πρώτη φορά κάνω φορητότητα, δείξτε έλεος!!

Γενικά όπως το λες είναι, εφόσον η επικοινωνία έγινε εξ' αποστάσεως.

Πάντως για γνωστό που έκανε την ίδια διαδικασία, η Cosmote μόνο για τα κινητά ενδιαφερόταν, οπότε προετοιμάσου και για την περίπτωση ολοκλήρωσης της φορητότητας.

On 3/4/2026 at 10:50 ΠΜ, Fns1 said:

Μετά από μαραθώνιο από τμήμα σε τμήμα στο 13800 τελικά μου είπανε ότι υπάρχει η προσφορά και ισχύει καθώς και θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό γιατί δεν πρόλαβε αυτόν τον κύκλο τιμολόγησης.Ως καχύποπτος (γτι κάποιοι άλλοι εκει μέσα μου λέγανε δεν ξέρουν τον λόγο που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη)όπως όλοι μας, θα περιμένω τέλη του μήνα το νέο λογαριασμό.Θανκς.

Τελικά ήρθε το συμβόλαιο πιο νωρίς απότι περίμενα vdsl 100 απεριόριστα όλα 14,50 για 2 χρόνια, απο 28 που που ήταν.