Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις κτυπα.... Σιγά ΜΗΝ κάνω ανανέωση 30 ευρώ για έναν μήνα....🤬

Screenshot_2025-06-19-13-18-54-209_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-06-19-13-18-59-480_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-06-19-13-19-12-671_com.android.chrome.jpg

1 ώρα πριν, Fns1 said:

Πάλι με τα κουμπάκια παίζουν.

Screenshot_2025-06-19-14-00-45-61_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Ο Μήτσος καταλαθως θα πάτησε ctrl+alt+del και του πεταξε Blue screen..θα τα έχασε λίγο 

2 ώρες πριν, damianos said:

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις κτυπα.... Σιγά ΜΗΝ κάνω ανανέωση 30 ευρώ για έναν μήνα....🤬

Screenshot_2025-06-19-13-18-54-209_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-06-19-13-18-59-480_com.android.chrome.jpg

...ναι αλλά τα sms κάνουν rollover! :classic_laugh:

4 minutes ago, vslk said:

Wow!!!
Ανέλπιστο!
Για να δούμε αν θα δούμε και αλλες αλλαγές, προς το καλύτερο, στην Nova.

Edited by opmgls

1 minute ago, opmgls said:

Wow!!!

Η eSIM παρέχεται εντελώς δωρεάν

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

27 minutes ago, vslk said:

Μετά απο χρόνια..καιρός ηταν.

Με το καλό και MultiSIM..

16 minutes ago, opmgls said:

Mε ξενέρωσε που γράφει ότι υποστηρίζει μόνο Apple, Samsung και Xiaomi.

δεν εχει καμμια σημασια απολυτως

απο την στιγμη που ειναι qr code το σκαναρεις και εισαι ετοιμος

κανε λιγο υπομονη οταν κατεβω κεντρο Αθηνα θα παω σε ενα καταστημα και θα παρω μια και θα την βαλω στο umitigi μου παρεα με τις αλλες 🙂

17 minutes ago, HEO said:

δεν εχει καμμια σημασια απολυτως

απο την στιγμη που ειναι qr code το σκαναρεις και εισαι ετοιμος

κανε λιγο υπομονη οταν κατεβω κεντρο Αθηνα θα παω σε ενα καταστημα και θα παρω μια και θα την βαλω στο umitigi μου παρεα με τις αλλες 🙂

Έχω το κύριο νούμερο μου σε f2g (motorola, Android 15). Σκέφτομαι μήπως το δοκιμάσω σήμερα να μου στείλουν qr code αλλα΄φοβάμαι μην γίνει καμια λαλακία και δεν δουλέψει το esim και ακυρωθεί και η φυσική sim και δεν έχω τίποτα στο τέλος...:classic_unsure:

Το θέμα με την esim είναι όταν χαλάσει το κύριο τηλέφωνο και θες να πιάσεις ένα παλιό προσωρινά να κάνεις την δουλειά σου, δεν θα έχεις δυστυχώς τηλέφωνο. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

38 minutes ago, chios said:

Το θέμα με την esim είναι όταν χαλάσει το κύριο τηλέφωνο και θες να πιάσεις ένα παλιό προσωρινά να κάνεις την δουλειά σου, δεν θα έχεις δυστυχώς τηλέφωνο. 

σωστο αυτο, για αυτο εχω μια 5ber

(για οποιον ενδιαδερεται: υπαρχουν και αλλες μαρκες ισως και καλυτερες απο οτι εχω δει)

Off topic

Αντιμετωπίζω το εξείς εδώ και πάρα πολύ καιρό ,όταν κάνω μια κλήση μεγάλης διάρκειας ξαφνικά αλλάζει κατακόρυφα η ποιότητα ήχου εκεί που ακούω πεντακάθαρα ξαφνικά και απότομα και στα δύο τηλέφωνα και εγώ αλλά και ο συνομιλών πέφτει η ποιότητα ήχου από άποψη καθαρότητας πχ κόβονται τα πρίμα συμβαίνει ταυτόχρονα και στους δύο, μπορεί μετά απότομα και ξαφνικά να ξαναέρθει πάλι σε τέλεια ποιότητα ήχου αυτό μου συμβαίνει με αρκετούς συνομιλητές όταν μιλάω αρκετη ώρα.Και οι δύο δεν αλλάζουμε χώρο ή δεν κινούμαστε.

Η ένταση του σήματος στο χώρο που είμαι δεν αλλάζει είναι φουλ αλλά και των συνομιλητών και δεν μετακινούμαστε,αν μιλήσω με εφαρμογή πχ messenger viber κλπ  η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται καθόλου και είναι σταθερή πού μπορεί να οφείλεται;

Έχω απενεργοποίηση volte κλπ και έχω πει στους συνομιλητές να κλείσουν και αυτοί και τα δεδομένα , η και το wi-fi πάλι τα ίδια.

Edited by Fns1

Κακός έχεις απενεργοποίηση το volte, αυτό έχει άμεση σχέση με την ποιότητα του ήχου, για κάποιον λόγο την ώρα που μιλάς κλείνει το volte και σου ρίχνει την ποιότητα, μου έχει συμβεί και μένα αρκετές φορές. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

16 minutes ago, chios said:

Κακός έχεις απενεργοποίηση το volte, αυτό έχει άμεση σχέση με την ποιότητα του ήχου, για κάποιον λόγο την ώρα που μιλάς κλείνει το volte και σου ρίχνει την ποιότητα, μου έχει συμβεί και μένα αρκετές φορές. 

Για μήνες το είχα ανοιχτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα,κάνω διάφορες δοκιμές το κλείνω πάλι για καιρό ,πάλι το ίδιο πρόβλημα δεν φαίνεται να επηρεάζει αυτό.

1 hour ago, Fns1 said:

Για μήνες το είχα ανοιχτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα,κάνω διάφορες δοκιμές το κλείνω πάλι για καιρό ,πάλι το ίδιο πρόβλημα δεν φαίνεται να επηρεάζει αυτό.

Και να φανταστείς ότι για χρόνια η Nova είχε την καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις...

10 ώρες πριν, damierom said:

Και να φανταστείς ότι για χρόνια η Nova είχε την καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις...

Είχα το ίδιο πρόβλημα με Voda πριν μερικούς μήνες, βέβαια ήταν μόνο μια φορά αλλά συνεβει

Θυμίστε μου λίγο. Σε f2g αν αφήσω ατάιστο το νούμερο, μετά τους 3 μήνες μπορώ να δέχομαι sms εως τον 12ο μήνα; (όπως δέχομαι εισερχόμενες)
Στις άλλες δύο εταιρείες τι γίνεται στην ίδια περίπτωση; Σορρυ για το off-topic αλλά για να μην ξαναγράφω την ίδια ερώτηση και στα άλλα νήματα. Για καρτοκινητά ρωτάω.

38 minutes ago, opmgls said:

Θυμίστε μου λίγο. Σε f2g αν αφήσω ατάιστο το νούμερο, μετά τους 3 μήνες μπορώ να δέχομαι sms εως τον 12ο μήνα; (όπως δέχομαι εισερχόμενες)
Στις άλλες δύο εταιρείες τι γίνεται στην ίδια περίπτωση; Σορρυ για το off-topic αλλά για να μην ξαναγράφω την ίδια ερώτηση και στα άλλα νήματα. Για καρτοκινητά ρωτάω.

f2g - στους 2 μήνες μηδενίζεται το υπόλοιπο και μπαίνει φραγή εξερχόμενων, στους 4 μήνες από την τελ. ανανέωση μπαίνει φραγή και στα εισερχόμενα , δες εδώ

Cosmote - στους 2 μήνες μηδενίζεται το υπόλοιπο και στους 3 μήνες μπαίνει φραγή (εισερ/εξερχ).

Vodafone - 90 μέρες από την τελευταία ανανέωση μπαίνει φραγή (εισερ/εξερχ) δες εδώ

Edited by vslk

12 μήνες από την τελευταία ανανέωση δέχεσαι κανονικά κλήσεις και μηνύματα στην nova

Στην voda στους 3 μπαίνει φραγή εισερχομένων αλλά όχι εξερχομένων αν έχεις κάποια δώρα παράδειγμα φοιτητικο

Στην cosmote δεν γνωριζω

Σε όλες το υπόλοιπο μηδενίζεται στους 2 μήνες 

On 19/6/2025 at 9:16 ΜΜ, Fns1 said:

Να υποθέσω ότι στο χώρο που κινείσαι έχεις καλό σήμα...Γιατί εμένα αυτό το κάνει όταν πέφτει λίγο το σήμα και ρίχνει την ποιότητα.

1 hour ago, HEO said:

12 μήνες από την τελευταία ανανέωση δέχεσαι κανονικά κλήσεις και μηνύματα στην nova

...εκτός από ειδοποίησης (SMS) χαμένων κλήσεων