Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, boban3 said:

Εγώ πήρα τηλέφωνο για φορητοτητα για 5 γραμμές από vodafone.Μια χαρά δίνουν την προσφορά για f2go....το δικό μου πρόβλημα είναι ότι ήθελα τη φορητοτητα για να πάει απλά το αίτημα στη vodafone και να πάω σε  f2go μόνο εάν η προσφορά που θα λάβω από τη vodafone δε με ικανοποιήσει. Μου στέλνουν δωρεάν sim f2go,αλλά μονο ως κενες καρτες (νεα νουμερα)για φορητοτητα πρέπει να πληρώσω την προσφορά (με δικαίωμα βέβαια υπαναχωρησης,αλλά δε μου κάνει)

Any tip?θέλω απλά να κάνω ένα αίτημα φορητοτητας χωρίς να πληρώσω....όσο πάει τα κανουν και πιο δύσκολα.

Από το τηλέφωνο της Πάτρας του έκανες η μέσα από το σάιτ f2go?

Πάρε στο τηλέφωνο 210 999 5100 που έχει αναρτηθεί πιο πάνω να σε καθοδηγήσουν 

Ακριβώς μία βδομάδα πέρασε και τα απεριοριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί. έχω καλέσει οκτώ φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έχουν γίνει επτά αιτήματα ελέγχου και τα έξι απαντήθηκαν με γραπτό μήνυμα ότι οι παροχές έχουν αποδοθεί σωστά. άκρη δε βγάζω με κανέναν απ’ αυτούς, είναι όλοι άσχετοι το μόνο που ξέρουν είναι να προωθούν αίτημα ελέγχου... Απελπισία και μόνο απελπισία...

Ρωτα,σε ποιο νούμερο τις απέδωσαν...

Γραψε κι εδω

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos

Θεμα: επίλυση διαφορας

Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν γραπτά. Αλλιώς μετά σε βλέπω για εεττ (ή φορητοτητα)

Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς, έκανες ανανέωση μπήκε το πακέτο και απλά δεν έχεις τα απεριόριστα από την προσφορά? Απο που εγινε η παραγγελία? Απο το site ή το 2109995100?

Edited by kmpatra

24 minutes ago, damierom said:

Ακριβώς μία βδομάδα πέρασε και τα απεριοριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί. έχω καλέσει οκτώ φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έχουν γίνει επτά αιτήματα ελέγχου και τα έξι απαντήθηκαν με γραπτό μήνυμα ότι οι παροχές έχουν αποδοθεί σωστά. άκρη δε βγάζω με κανέναν απ’ αυτούς, είναι όλοι άσχετοι το μόνο που ξέρουν είναι να προωθούν αίτημα ελέγχου... Απελπισία και μόνο απελπισία...

Ε τι παιδεύεσαι τραβα φορητότητα σε άλλη εταιρεία. What's up, ή frog 9μηνη εάν σε καλύπτει το δίκτυο. Αλλιώς αυτό που προανέφερε ο hercoulis. 

34 minutes ago, damierom said:

Αν οι παροχές έχουν αποδοθεί σωστά αυτοί  ανοίγουν το πάνελ σου και βλέπουν στο νούμερο το δικό σου τις παροχές τις οποίες προφανώς πρέπει να τις βλέπεις κι εσύ ,μάλλον σε άλλο νούμερο το έχουνε βάλει. Όταν μιλάς με την εξυπηρέτηση  ζωντανά τι βλέπει εκείνη τη στιγμή στο πάνελ σου;Ζωντανά όχι να σου στέλνει απάντηση αλλη στιγμή.

33 minutes ago, Fns1 said:

μάλλον σε άλλο νούμερο το έχουνε βάλει. 

Αυτό θα πει καλη τύχη 🤣

Ναι βλέπουν live τη καρτέλα τα πάντα βλέπουν 

49 minutes ago, kmpatra said:

Γραψε κι εδω

Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν γραπτά. Αλλιώς μετά σε βλέπω για εεττ (ή φορητοτητα)

Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς, έκανες ανανέωση μπήκε το πακέτο και απλά δεν έχεις τα απεριόριστα από την προσφορά? Απο που εγινε η παραγγελία? Απο το site ή το 2109995100?

Η παραγγελία έγινε απ' το site και πήρα νέο νούμερο με όλα απεριόριστα για ένα χρόνο με 13€ τον μήνα. Μόλις ενεργοποιήθηκε έκανα ανανέωση 13€ και μπήκαν κάτι λίγα. Από τότε μέχρι τώρα δεν άλλαξε τίποτα... Μπινελικι άφθονο και αναφορά σε καταγγελία λόγω παραπλανητικής προσφοράς εφόσον δεν μου αποδόθηκε τίποτα... αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα. Εντωμεταξυ μου έστειλε μήνυμα η Nova ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι -ακουσον ακουσον-έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες να ενεργοποιηθεί η προσφορά αλλά δεν κατέστη δυνατόν!!!! Είναι δυνατόν διερωτωμαι να μην μπορεί ολόκληρη εταιρεία να ενεργοποιήσει μια προσφορά;;; Αν ισχύει εγείρονται σοβαροτατοι λόγοι ασφαλείας και συμπεριφοράς της εταιρείας. Σαν να είναι η εταιρεία ένα ρομπότ δηλαδή που δεν αποδέχεται τις ανθρώπινες εντολές. Πάμε σε άλλο επίπεδο... επικίνδυνο.

Εσύ είσαι με την κάρτα που έγραφε wind στην αρχή ?
Δε σε θέλει, κάνε φορητότητα στην cosmo που έχει απεριόριστα και αυτή.

Παιδιά η διαδικασία απόκτησης της προσφοράς και μέσω του site είναι απλούστατη. Μετά την παραγγελία έρχεται αμέσως email που γράφει αδηγίες βήμα βήμα για την ενεργοποίηση. Την επόμενη μέρα ήρθε ο courier με το πακέτο σύνδεσης με τελική τιμή 13 ευρώ και με δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Σκανάρεις το QR code πάνω στο πακέτο ακολουθείς τη διαδικασία και σε λιγότερο απο μισή ώρα έχει ενεργοποιηθεί η sim κάνοντας και μια κλήση οπουδήποτε. Αμέσως έρχεται sms με την προσφορά για απεριόριστα με ανανέωση 13 ευρώ. Κάνεις την ανανέωση με την κάρτα που υπάρχει στο πακέτο και αμέσως έρχονται τα sms οτι έχεις απεριόριστα κλπ και φαίνονται και στο app.

Ο φίλος damierom που δεν τα κατάφερε να πάρει την προσφορά ίσως καλύτερα να πάρει μια καινούρια sim και μετά μπορεί να ζητήσει να του μεταφέρουν τα χρήματα που έβαλε στη sim που είχε το θέμα ή να του αποδώσουν εκεί τα απεριόριστα. Το έγραψε εδώ ένας φίλος οτι ανανέωσε σε διαφορετικό νούμερο από αυτό που ήθελε, ζήτησε να μεταφέρουν τα λεπτά ομιλίας κλπ στο άλλο και αν θυμάμαι καλά η nova του έδωσε και στα δύο νούμερα τα λεπτά ομιλίας και τα data απο το πακέτο που είχε ενεργοποιήσει.

20250612_210314.jpg

20250612_210345.jpg

Edited by KrisB-free97

Συστηματικό πρόβλημα είναι, δεν ευθύνεται ο damierom. Καθήκον της εταιρείας να επιλύσει το ζήτημα αλλιώς αντίο. Δεν έχει νόημα να ξανά πάρει νέα σιμ και ολόκληρη διαδικασία. 

(Γνώμη μου).

5 minutes ago, KrisB-free97 said:

Ο φίλος damierom που δεν τα κατάφερε να πάρει την προσφορά ίσως καλύτερα να πάρει μια καινούρια sim και μετά μπορεί να ζητήσει να του μεταφέρουν τα χρήματα που έβαλε στη sim που είχε το θέμα ή να του αποδώσουν εκεί τα απεριόριστα. Το έγραψε εδώ ένας φίλος οτι ανανέωσε σε διαφορετικό νούμερο από αυτό που ήθελε, ζήτησε να μεταφέρουν τα λεπτά ομιλίας κλπ στο άλλο και η nova του έδωσε και στα δύο νούμερα τα λεπτά ομιλίας και τα data απο το πακέτο που είχε ενεργοποιήσει.

Σωστά αυτά που γράφεις αλλα η ίδια η εταιρεία θα έπρεπε να του τα προτεινει αυτά. Να του δώσει λύση στο πρόβλημα που η ίδια προκάλεσε. Όχι να δηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης, και τι να κάνουμε τώρα, και συμβαίνουν κι αυτά κλπ.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται αυτό που παρα πολλοι εδώ μέσα έχουμε πει για την εξυπηρέτηση πελατων της NOVA: για κλάματα (και για γέλια ενίοτε).
ΥΓ. Το σήμα, οι τεχνικές υποδομές που γίνονται επενδύσες κλπ είναι άλλο θέμα και εκεί γίνονται προσπάθειες αλλά αμαυρώνονται από την εξυπηρέτηση πελατών. Για να μην γράφω τα άσχημα μόνο, το τελευταίο εξάμηνο έχω χρησιμοποιήσει και τα 3 δίκτυα και στην δική μου αντίληψη (και περιοχή) η Nova σαφώς έχει καλύτερο σήμα από την Vodafone.

31 minutes ago, opmgls said:

Σωστά αυτά που γράφεις αλλα η ίδια η εταιρεία θα έπρεπε να του τα προτεινει αυτά. Να του δώσει λύση στο πρόβλημα που η ίδια προκάλεσε. Όχι να δηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης, και τι να κάνουμε τώρα, και συμβαίνουν κι αυτά κλπ.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται αυτό που παρα πολλοι εδώ μέσα έχουμε πει για την εξυπηρέτηση πελατων της NOVA: για κλάματα (και για γέλια ενίοτε).
ΥΓ. Το σήμα, οι τεχνικές υποδομές που γίνονται επενδύσες κλπ είναι άλλο θέμα και εκεί γίνονται προσπάθειες αλλά αμαυρώνονται από την εξυπηρέτηση πελατών. Για να μην γράφω τα άσχημα μόνο, το τελευταίο εξάμηνο έχω χρησιμοποιήσει και τα 3 δίκτυα και στην δική μου αντίληψη (και περιοχή) η Nova σαφώς έχει καλύτερο σήμα από την Vodafone.

Δεν αποδεικνύεται γιατί στα 10 που πήραν την προσφορά εδώ μέσα ο ένας έχει παράπονα. 
Επίσης, όταν φτάνεις στο σημείο να τραβάς μπινελίκια, δεν ξανά ασχολείσαι. 
Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε είναι άλλο. 

9 minutes ago, hercoulis said:

Δεν αποδεικνύεται γιατί στα 10 που πήραν την προσφορά εδώ μέσα ο ένας έχει παράπονα. 

Δεν πήραν 10 άτομα την προσφορά του site. Του κέντρου καρτοκινητής ήταν η προσφορά που παίζει εδώ και καιρό.

46 minutes ago, hercoulis said:

Tο περιστατικό με τον @damierom στο οποίο αναφερόμαστε εδώ ακόμη και το 1 στα 10 να είναι στην παρούσα στιγμή, είναι +1 που προστιθεται στα αμέτρητα παράπονα που γραφονται στο φόρουμ εδώ και πολύ καιρό για την εξυπηρέση πελατών της Nova/Wind.
Μια χαρά έχει αποδειχθεί . Εγώ απλά το επεσήμανα με αφορμή το συγκεκριμένο συμβαν.

Ναι, δε διαφωνώ. Επειδή έχουν τέτοιο μητρώο δεν κάνουμε  συμβόλαια και με τέτοιες συμπεριφορές χαιρετάμε. 
Αυτοί μας το επέβαλαν αυτό. 

6 minutes ago, hercoulis said:

Ναι, δε διαφωνώ. Επειδή έχουν τέτοιο μητρώο δεν κάνουμε  συμβόλαια και με τέτοιες συμπεριφορές χαιρετάμε. 
Αυτοί μας το επέβαλαν αυτό. 

Έχεις δίκιο πρέπει να γκρινιαζουμε λιγότερο και να πράτουμε περισσότερο... ως καταναλωτές μη προτιμώντας όσες εταιρείες δεν φαίρονται με φροντίδα και επαγγελματισμό στον πελατη τους.

Έστειλε ΕΕΤΤ, για να δούμε πως θα επιλυθεί. 
Όταν μπινελικώνεις, χάνεις το δίκιο σου όμως να ξέρετε. Αν στείλουν αυτοί τις καρτέλες με μπινελίκια, θα χάσει το δίκαιο του. Εκτός και αν δεν έγινε έτσι. 

Συμφωνούμε προφανώς οτι η ίδια η εταιρεία θα έπρεπε να του προτείνει μια εναλλακτική λύση εφόσον το πρόβλημα που προέκυψε δεν μπορεί να επιλυθεί για οποιονδήποτε λόγο ώστε να μην χάσει τα χρήματα που έδωσε. Κι αυτό για μένα θα ίσχυε ακόμα κι αν είχε κάνει κάποιο λάθος ο ίδιος ο damierom γιατί όπως και να 'χει τα 13 ευρώ τα πλήρωσε και η nova τα εισέπραξε.

Απλά όταν έχουμε κι εμείς αρνητική στάση το πιθανότερο είναι να μας συμβούν αρνητικά πράγματα. Όπως λέει κι ο @hercoulis κι εγώ πιστεύω οτι με θετική διάθεση και ευγένεια δεν έχασε κανείς. Και στην άλλη άκρη της γραμμής στο τηλεφωνικό κέντρο άνθρωποι είναι που θέλουν να εξυπηρετήσουν και δεν έχουν κάποιο λόγο ούτε να αδιαφορήσουν ούτε να μας πάνε κόντρα.

3 ώρες πριν, damierom said:

Είναι δυνατόν διερωτωμαι να μην μπορεί ολόκληρη εταιρεία να ενεργοποιήσει μια προσφορά;;;

όποτε απουσιάσει ο Μήτσος...

10 ώρες πριν, kmpatra said:

Γραψε κι εδω

Η παραγγελία έγινε απ' το site και πήρα νέο νούμερο με όλα απεριόριστα για ένα χρόνο με 13€ τον μήνα. Μόλις ενεργοποιήθηκε έκανα ανανέωση 13€ και μπήκαν κάτι λίγα. Από τότε μέχρι τώρα δεν άλλαξε τίποτα... Μπινελικι άφθονο και αναφορά σε καταγγελία λόγω παραπλανητικής προσφοράς εφόσον δεν μου αποδόθηκε τίποτα... αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα. Εντωμεταξυ μου έστειλε μήνυμα η Nova ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι -ακουσον ακουσον-έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες να ενεργοποιηθεί η προσφορά αλλά δεν κατέστη δυνατόν!!!! Είναι δυνατόν διερωτωμαι να μην μπορεί ολόκληρη εταιρεία να ενεργοποιήσει μια προσφορά;;; Αν ισχύει εγείρονται σοβαροτατοι λόγοι ασφαλείας και συμπεριφοράς της εταιρείας. Σαν να είναι η εταιρεία ένα ρομπότ δηλαδή που δεν αποδέχεται τις ανθρώπινες εντολές. Πάμε σε άλλο επίπεδο... επικίνδυνο.

* Υπόψιν ότι όταν γράφω "μπινελικια" δεν εννοώ σε καμία περίπτωση βωμολοχίες-βρισιές αλλά εκφράσεις όπως "απατεώνες" "εταιρεία τσίρκο" "αναξιόπιστοι" "καταγγελία για παραπλανητική προσφορά" και άλλα παρόμοια....

Μια διευκρίνιση: βάζοντας τα 13€, ενεργοποιήθηκε αυτόματα πακέτο; Γιατί στις προϋποθέσεις της προσφοράς φαίνεται ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί πακέτο για να πάρεις τα απεριόριστα, τουλάχιστον έτσι  το καταλαβαίνω

9 minutes ago, kmpatra said:

Μια διευκρίνιση: βάζοντας τα 13€, ενεργοποιήθηκε αυτόματα πακέτο; Γιατί στις προϋποθέσεις της προσφοράς φαίνεται ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί πακέτο για να πάρεις τα απεριόριστα, τουλάχιστον έτσι  το καταλαβαίνω

Δεν ενεργοποιηθηκε πακέτο κάνοντας ανανέωση. Ενεργοποίησα εγώ πακέτο combo 11,80€.

11 ώρες πριν, Bas said:

όποτε απουσιάσει ο Μήτσος...

Μην το ξαναπείς αυτό. Ο κυρ-Μητσος δεν λείπει ποτε ήταν-ειναι και θα είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21 ώρες πριν, kmpatra said:

Γραψε κι εδω

Χθες έκανα αυτό που αναφέρεις σχετικά με την "επίλυση διαφοράς". Πριν λίγο ήρθε email από την NOVA ότι αποδόθηκαν τα απεριόριστα δεδομένα και λεπτά ομιλίας για έναν χρόνο με 13€ τον μήνα. Υπερβολικά ψυχοφθόρα κατάσταση που δεν θέλω να ξαναζήσω. Ζούμε στην χώρα που τιμωρείται το αυτονόητο. Δυστυχώς...