hercoulis Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Μάλλον από τη στιγμή που έγινε γνωστό μέσα από το επίσημο σάιτ, ξεκίνησαν μαζικές αιτήσεις κ υπάρχει καθυστέρηση. Καλύτερα με τον εξωτερικό συνεργάτη. Σε τακτοποιούν οι ίδιοι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Λοιπόν μόλις πήρα F2G νέο νούμερο μέσω του site αυτή τη φορά για να έχουμε άποψη. Θα ενημερώνω για τη διαδικασία να δούμε πως πάει. Μέχρι το Γενάρη είχα δύο CU και γκρίνιαζα για τα 26 ευρώ κάθε μήνα.. τώρα τα διπλά στη nova και με τις υγείες μου (όλα απεριόριστα βέβαια). 😅 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Να ενημερώσω εδώ ότι είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το γνωστό 2109995100 και μου είπανε ότι δεν είναι τελικά το τηλέφωνο της εξυπηρέτησης του free2go αυτό αλλά εκ παραδρομής φαίνεται στο site. Επίσης μου είπε πως αυτοί πλέον έχουν μόνο το Qvip και όχι το free2go. Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν είναι ότι αυτό το νούμερο ήταν ανέκαθεν ο εξωτερικός συνεργάτης και όχι το ίδιο το free2go. Εκτός βέβαια και αν αυτά που μου είπε δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολλές φορές μας τα έχουν αλλάξει γαρ. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: δεν είναι τελικά το τηλέφωνο της εξυπηρέτησης του free2go αυτό αλλά εκ παραδρομής φαίνεται στο site. Δεν γίνονται εκ παραδρομής τέτοια πράγματα... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) 5 minutes ago, VIPdriver said: Δεν γίνονται εκ παραδρομής τέτοια πράγματα... Έτσι μου είπε ο εκ παραδρομής υπάλληλος μίας εκ παραδρομής εταιρείας που απάντησε σε αυτό το νούμερο. Edited June 10, 2025 by cu2goup 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 5 minutes ago, cu2goup said: Έτσι μου είπε ο εκ παραδρομής υπάλληλος μίας εκ παραδρομής εταιρείας που απάντησε σε αυτό το νούμερο. Μην ξεχνιέστε! Μιλάμε για την απίθανη/απέθαντη Nova/Wind... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 3 minutes ago, opmgls said: Μην ξεχνιέστε! Μιλάμε για την απίθανη/απέθαντη Nova/Wind... Δηλαδή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Ακόμη δεν έχουν ενεργοποιηθεί τα απεριόριστα της προσφοράς από το site f2g. Τρεις φορές μίλησα μαζί τους και τρεις φορές έκαναν αίτημα στο τεχνικό ρ για έλεγχο και τάχα θα ενημερωθώ μέσω sms. Από την Πέμπτη μέχρι τώρα.... ταλαιπωρία και μόνο... Μακράν για μένα η χειρότερη εταιρεία. Και δεν το λέω μόνο γι αυτό το θέμα που έχω. Μιλάω γενικότερα γιατί έχω ήδη εδώ και χρόνια κι ένα f2g νούμερο, όπως έχω και cu και what's up. Το είχα πει πάρα πολύ καιρό πριν όταν ακόμη ήταν Wind ότι προβλέπω να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αυτή η εταιρεία.... και δυστυχώς επαληθεύομαι κατ'εμε. 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 7 ώρες πριν, cu2goup said: Να ενημερώσω εδώ ότι είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το γνωστό 2109995100 και μου είπανε ότι δεν είναι τελικά το τηλέφωνο της εξυπηρέτησης του free2go αυτό αλλά εκ παραδρομής φαίνεται στο site. Επίσης μου είπε πως αυτοί πλέον έχουν μόνο το Qvip και όχι το free2go. Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν είναι ότι αυτό το νούμερο ήταν ανέκαθεν ο εξωτερικός συνεργάτης και όχι το ίδιο το free2go. Εκτός βέβαια και αν αυτά που μου είπε δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολλές φορές μας τα έχουν αλλάξει γαρ. Ισχύει οτι γράφεις, επικοινώνησα κι εγώ. Μου είπαν οτι συνεργάζονται με τη nova και είχαν αναλάβει την προωθητική ενέργεια του F2G με τα απεριόριστα. Να τους αβαντάρισε λίγο η nova βάζοντας το τηλέφωνό τους και στο site του free2go? Ήδη αναγράφεται στην επικοινωνία το γνωστό 13800 πλέον. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 4 ώρες πριν, KrisB-free97 said: Ισχύει οτι γράφεις, επικοινώνησα κι εγώ. Μου είπαν οτι συνεργάζονται με τη nova και είχαν αναλάβει την προωθητική ενέργεια του F2G με τα απεριόριστα. Να τους αβαντάρισε λίγο η nova βάζοντας το τηλέφωνό τους και στο site του free2go? Ήδη αναγράφεται στην επικοινωνία το γνωστό 13800 πλέον. Για αυτό εδώ το σημείο μιλούσαμε και το έχουν ακόμα το τηλ . Δεν έχει αλλάξει κάτι.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 4 ώρες πριν, cu2goup said: Για αυτό εδώ το σημείο μιλούσαμε και το έχουν ακόμα το τηλ . Δεν έχει αλλάξει κάτι.. Συμφωνα όμως με αυτά που γράφοντια εδώ στο νήμα, αν παρω αυτό το νούμερο τω΄ρα και ζητήσω την προσφορά για f2g δεν την παρέχουν πια... λέει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 2 ώρες πριν, opmgls said: Συμφωνα όμως με αυτά που γράφοντια εδώ στο νήμα, αν παρω αυτό το νούμερο τω΄ρα και ζητήσω την προσφορά για f2g δεν την παρέχουν πια... λέει. Δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις. Εξάλλου μιλάμε παντα για την nova. 5 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 12 minutes ago, mips said: Δεν χάνεις κάτι αν δοκιμάσεις. Εξάλλου μιλάμε παντα για την nova. Έχω προλάβει και έχω πάρει ήδη δύο νούμερα f2g με απεριόριστα από συγκεκριμένο τηλέφωνο. Εννοούσα αν κάποιος πάρει τώρα το τηλέφωνο δεν θα εξυπηρετηθει για f2g. Προφανώς εννοείς ότι με την τρομερή οργανωμένη εξυπηρέτηση της Nova, μπορεί και να σου το δώσουν το καρτοκινητό f2g με απεριόριστα... παρολο που τώρα δεν το δίνουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Ξέρει κανείς εαν η νοβα ψάχνει υπαλλήλους για εξυπ πελατων; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 3 ώρες πριν, opmgls said: Έχω προλάβει και έχω πάρει ήδη δύο νούμερα f2g με απεριόριστα από συγκεκριμένο τηλέφωνο. Εννοούσα αν κάποιος πάρει τώρα το τηλέφωνο δεν θα εξυπηρετηθει για f2g. Προφανώς εννοείς ότι με την τρομερή οργανωμένη εξυπηρέτηση της Nova, μπορεί και να σου το δώσουν το καρτοκινητό f2g με απεριόριστα... παρολο που τώρα δεν το δίνουν. Αυτό ακριβώς. 😉 46 minutes ago, VIPdriver said: Ξέρει κανείς εαν η νοβα ψάχνει υπαλλήλους για εξυπ πελατων; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πολλά παιδιά εδώ μέσα έχουν περισσότερες γνώσεις από αυτούς που προσλαμβάνει η nova. 6 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Τα παιδιά στο 2109995100 πάντως είναι πολύ πιο εξυπηρετικά από το 13800. Μακάρι να ήταν αυτοί στην εξυπηρέτηση έστω για FREE2GO μόνο. 11 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Ήρθε και η αύξηση 🥵 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 43 minutes ago, damianos said: Ήρθε και η αύξηση 🥵 Η ίδια αύξηση ισχύει και στο f2go 7 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 (edited) Πλέον το Qvip κοστίζει λιγότερο κι απ' την προσωπική προσφορά.. Edit: όχι απλά κάτι λιγότερο.. πολύ λιγότερο αν υπολογίσουμε το φόρο. Προσωπική προσφορά: 9,80€ QVIP: 8,25€ Edited June 11, 2025 by cu2goup 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Πλέον το Qvip κοστίζει λιγότερο κι απ' την προσωπική προσφορά.. Edit: όχι απλά κάτι λιγότερο.. πολύ λιγότερο αν υπολογίσουμε το φόρο. Προσωπική προσφορά: 9,80€ QVIP: 8,25€ μηπως αυτο σημαινει οτι δεν θα ειναι για πολυ ακομα διαθεσιμο το QVIP;; 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, opmgls said: Έχω προλάβει και έχω πάρει ήδη δύο νούμερα f2g με απεριόριστα από συγκεκριμένο τηλέφωνο. Εννοούσα αν κάποιος πάρει τώρα το τηλέφωνο δεν θα εξυπηρετηθει για f2g. Προφανώς εννοείς ότι με την τρομερή οργανωμένη εξυπηρέτηση της Nova, μπορεί και να σου το δώσουν το καρτοκινητό f2g με απεριόριστα... παρολο που τώρα δεν το δίνουν. Εγώ πήρα τηλέφωνο για φορητοτητα για 5 γραμμές από vodafone.Μια χαρά δίνουν την προσφορά για f2go....το δικό μου πρόβλημα είναι ότι ήθελα τη φορητοτητα για να πάει απλά το αίτημα στη vodafone και να πάω σε f2go μόνο εάν η προσφορά που θα λάβω από τη vodafone δε με ικανοποιήσει. Μου στέλνουν δωρεάν sim f2go,αλλά μονο ως κενες καρτες (νεα νουμερα)για φορητοτητα πρέπει να πληρώσω την προσφορά (με δικαίωμα βέβαια υπαναχωρησης,αλλά δε μου κάνει) Any tip?θέλω απλά να κάνω ένα αίτημα φορητοτητας χωρίς να πληρώσω....όσο πάει τα κανουν και πιο δύσκολα. Edited June 11, 2025 by boban3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 15 ώρες πριν, cu2goup said: Για αυτό εδώ το σημείο μιλούσαμε και το έχουν ακόμα το τηλ . Δεν έχει αλλάξει κάτι.. Απ' οτι έχω καταλάβει η nova τα κάνει όλα μέσω εξωτερικών συνεργατών με ανάθεση έργου προφανώς. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι πολύ καλό και σε άλλες όχι και τόσο, αναλόγως τον συνεργάτη. Παρέλαβα ήδη το πακέτο σύνδεσης F2G (παραγγελία μέσω site χθες). Αποστολέας όμως είναι η Foodlink κατ' εντολήν και για λογαριασμό της NOVA όπως αναγράφεται στο δελτίο αποστολής. Όλα μιά χαρά και ταχύτατα βέβαια, θα γράψω αναλυτικό σχόλιο. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 1 ώρα πριν, boban3 said: Μου στέλνουν δωρεάν sim f2go,αλλά μονο ως κενες καρτες (νεα νουμερα)για φορητοτητα πρέπει να πληρώσω την προσφορά (με δικαίωμα βέβαια υπαναχωρησης,αλλά δε μου κάνει) Εγώ πριν λίγο ζήτησα φορητότητα στο γνωστό νούμερο και θα γίνει δωρεάν και μετά αν θέλω βάζω κάρτα για να πάρω το πακέτο των 13 ή 15€. Μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά; Έκανες αίτηση φορητότητας μέσω του site ή μέσω του γνωστού νούμερου;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 16 minutes ago, cu2goup said: Εγώ πριν λίγο ζήτησα φορητότητα στο γνωστό νούμερο και θα γίνει δωρεάν και μετά αν θέλω βάζω κάρτα για να πάρω το πακέτο των 13 ή 15€. Μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά; Έκανες αίτηση φορητότητας μέσω του site ή μέσω του γνωστού νούμερου;; Στο 210 9995100 πήρα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts