Jump to content

damierom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.028
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    86.7%

Everything posted by damierom

  1. Ναι, αλλά δεν παίζει ρόλο. Και σε ζεστό περιβάλλον πάλι τα ίδια αποτελέσματα έχουν όλες. Όχι μόνο εδώ. Και Θεσσαλονίκη και ανατολική Θεσσαλονίκη πάλι το ίδιο συμβαίνει.
  2. damierom

    OnePlus 12

    Το ξέρω. Απλά μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει στο μενού κανονικά και δεν ενεργοποιείται. Κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει καν στο μενού.
  3. damierom

    OnePlus 12

    Κινέζικο δείχνει...
  4. damierom

    OnePlus 12

    Ωχχχχ.... κρίμα...
  5. damierom

    OnePlus 12

    AliExpress . Ευρωπαϊκή Rom έχει.
  6. damierom

    OnePlus 12

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...
  7. damierom

    OnePlus 12

    Ναι.... Λύση υπάρχει ή όχι;
  8. damierom

    OnePlus 12

    Στο δικό μου κινητό δε λειτουργεί το μενού eSim. Ναι μεν ενεργοποιείται από το μενού αλλά όταν πατάω στο προσθήκη eSim δεν ανταποκρίνεται με τίποτα. Πατάω το παρακάτω που λέει επαναφορά... τίποτα πάλι... Το έχω κάνει τουλάχιστον 20-30 φορές.... και με την νέα έκδοση λογισμικού ...810 και με την προηγούμενη.... Κρίμα..
  9. damierom

    OnePlus 12

    Δεν παίζει. Μόνο τη φωνή σου γράφει όχι τον άλλον. Το χω δοκιμάσει...
  10. damierom

    OnePlus 12

    Που είναι η ηχογράφηση κλήσης; Δεν τη βλέπω πουθενά ούτε δουλεύει με όσες εφαρμογές και apk έχω δοκιμάσει ως τώρα.... Μου λένε όσοι ξέρουν ότι μόνο με root γίνεται.... Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει...
  11. Ναι. Έχω κάνει από χθες τη μετατροπή από What's Up. Σήμερα το μεσημέρι ενεργοποιήθηκαν τα απεριόριστα για δύο μήνες.
  12. Ο,τι ποσό διαλέξεις το πληρώνεις άμεσα μέσω κάρτας π.χ. payzy όπως εγώ. Από κει και πέρα έχεις δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για δύο μήνες άσχετα από το πρόγραμμα που διάλεξες. Απλά να έχεις υπόψη σου ότι επειδή γίνεται ένας χαμός από αιτήσεις στην Cosmote θα σου καθυστερήσει να εμφανιστεί η προσφορά με τα απεριόριστα. Σε μένα έκανε 24 ώρες να ενεργοποιηθεί οπότε έτρωγε απ τα δεδομένα που ήδη είχα. Εγώ προτείνω να αγοράσεις το φθηνότερο πακέτο των 16€ αφού δεν υπάρχει λόγος για τα 33€ εφόσον είσαι καλυμμένος με τους δύο μήνες απεριόριστα που δίνει η προσφορά. Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας δίνονται και με τα 16€. Εγώ έτσι έκανα. Όταν ληξουν τα απεριόριστα των δύο μηνών τότε θα ενεργοποιήσω το πακέτο των 33€!
  13. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης... Αντίστοιχη μέτρηση και με 5G
  14. damierom

    5G NR

    Ραιδεστό δίπλα από την εκκλησία... Η μέτρηση είναι με 4G. Στο νήμα της Vodafone έχω την αντίστοιχη μέτρηση σε 4G... Το 5G στην Cosmote είναι μόνο για να φαίνεται... ούτε καν ξεκινάει η μέτρηση.
  15. damierom

    5G NR

    Τώρα Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής
  16. Καλοκαιρινή προσφορά με 100GB για 30ημερες με 13,50€ μέχρι 31/8. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγει και με απεριόριστα δεδομένα... αλλιώς δε με ενθουσιάζει η συγκεκριμένη... και ψιλοακριβή θα έλεγα για το μέγεθος της Cosmote...
  17. Το "μόνιμο" αφήστε να το κρίνει ο χρόνος. Μη βιάζεστε... γιατί η εμπειρία στην Ελλάδα... άλλα μας λέει...
  18. Συμφωνώ. Έχω όμως την υποψία ότι δεν θα είναι μόνιμη η προσφορά του NEO με 33€ απεριόριστα...
  19. Επανήλθαν οι ταχύτητες στην Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής...
  20. Όχι. Καμία απολύτως διαφορά με πριν. Περίεργο...
×
×
  • Create New...