Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, HEO said:

το φανταστηκα, χαζομαρα

θα επρεπε να την στέλνουν μέσω μαιλ οπως η voda

Ούτε τα καταστήματα έχουν, ούτε την στέλνουν ηλεκτρονικά.
Μια φορα όμως, να μην μπορούν να κάνουν κάτι που θα βολέψει τον συνδρομητή...  :classic_sad:

Μπορεί κάποιος να υπενθυμίσει το γνωστό τηλέφωνο και τη διαδικασία για να πάρω δωρεάν κάρτες για φορητότητα ; 

Μπορώ να πάρω και δυο κάρτες ;

Επίσης χρειάζεται να δώσω κάποιο στοιχείο τηλεφωνικά ή απλά τις στέλνουν και κάνω τη διαδικασία σπίτι και όποτε θέλω ; 

Επίσης θα έχει την προσφορά με απεριόριστα ;

Γενικά όποιος μπορεί να πει λεπτομέρειες ευχαριστώ πολύ !!

Edited by Jimakos43

12 minutes ago, Jimakos43 said:

Μπορεί κάποιος να υπενθυμίσει το γνωστό τηλέφωνο και τη διαδικασία για να πάρω δωρεάν κάρτες για φορητότητα ; 

Μπορώ να πάρω και δυο κάρτες ;

Επίσης χρειάζεται να δώσω κάποιο στοιχείο τηλεφωνικά ή απλά τις στέλνουν και κάνω τη διαδικασία σπίτι και όποτε θέλω ; 

Επίσης θα έχει την προσφορά με απεριόριστα ;

Γενικά όποιος μπορεί να πει λεπτομέρειες ευχαριστώ πολύ !!

2109995100

Τα στοιχεία σου τα δίνεις και στέλνεις φωτογραφία την ταυτότητα.

Είναι δωρεάν.

Θα την κάνουν αυτοί τη φορητότητα. Μόνος στο σπίτι γινόταν στις αρχές αλλά σταμάτησε.

Λογικά είναι ακόμα η προσφορά. Θα σου τα πούνε κι αυτοί.

Όσες κάρτες θες παίρνεις. Σου κάνουν και δώρο καινούριο νουμεράκι.

Edited by cu2goup

ΤΕΛΙΚΆ πάμε για την άλλη Τετάρτη 02/07 μάλλον με ενεργοποίηση μέχρι την Παρασκευή 04/07 17.00...😉😉😉

IMG_20250625_205333.jpg

Edited by damianos

έκανα εχθές το βράδυ online 2 αιτήσεις για να μεταφέρω 2 νούμερα.δεν έχω λάβει ούτε εμαιλ ούτε κάποιο sms καταχώρησης των αιτήσεων.μετα την υποβολή το μόνο που είδα έλεγε ότι θα σας καλέσει εκπρόσωπος για επιβεβαίωση.ετσι γίνεται και μετά ξεκινά η διαδικασία;να περιμένω από δευτέρα υποθέτω..γιατί ακόμα τίποτα.

1 minute ago, nasos_79 said:

έκανα εχθές το βράδυ online 2 αιτήσεις για να μεταφέρω 2 νούμερα.δεν έχω λάβει ούτε εμαιλ ούτε κάποιο sms καταχώρησης των αιτήσεων.μετα την υποβολή το μόνο που είδα έλεγε ότι θα σας καλέσει εκπρόσωπος για επιβεβαίωση.ετσι γίνεται και μετά ξεκινά η διαδικασία;να περιμένω από δευτέρα υποθέτω..γιατί ακόμα τίποτα.

Ναι, πρώτα θα επικοινωνήσει ο εκπρόσωπος για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία, μετά θα στείλουν τις sim, εσύ θα δώσεις φωτοτυπία Α.Τ. στο courier και σε 2-3 εργάσιμες θα ενεργοποιηθείς στο f2g.

1 minute ago, vslk said:

Ναι, πρώτα θα επικοινωνήσει ο εκπρόσωπος για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία, μετά θα στείλουν τις sim, εσύ θα δώσεις φωτοτυπία Α.Τ. στο courier και σε 2-3 εργάσιμες θα ενεργοποιηθείς στο f2g.

σ ευχαριστώ για την απάντηση.μετα κάνοντας την ανανέωση  με τα 13€ ενεργοποιείται πακέτο αυτόματα.;και αν ναι ξέρεις αν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης αυτής της υπηρεσίας ;

6 minutes ago, nasos_79 said:

σ ευχαριστώ για την απάντηση.μετα κάνοντας την ανανέωση  με τα 13€ ενεργοποιείται πακέτο αυτόματα.;και αν ναι ξέρεις αν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης αυτής της υπηρεσίας ;

Υπάρχει υπηρεσία μέσα στο app για απενεργοποίηση της αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου plug and play (στο αλλαγή προγράμματος).

Πριν κάνεις την ανανέωση θα ελέγξεις αν είναι ενεργοποιημένο.

Edited by vslk

4 minutes ago, vslk said:

επισης σημαντικο ειναι να περιμενεις καμμια ωριτσα αφου κανεις την ενεργοποιηση και ΜΕΤΑ να βαλεις καρτα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

13 minutes ago, vslk said:

Υπάρχει υπηρεσία μέσα στο app για απενεργοποίηση της αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου plug and play (στο αλλαγή προγράμματος).

έγινε ευχαριστώ 

8 minutes ago, HEO said:

επισης σημαντικο ειναι να περιμενεις καμμια ωριτσα αφου κανεις την ενεργοποιηση και ΜΕΤΑ να βαλεις καρτα

ναι μόλις το διάβαζα σε προηγούμενες σελίδες.αρα θα ανανεώσω με ότι ποσό θέλω.;κάπου διάβασα ότι θα πληρώσω στον κουριερ.θελω να να μείνει και κάτι μέσα γιατί χρησιμοποιώ το imessage και νομίζω θέλει υπόλοιπο στην κάρτα.επισης για να πάρω την προσφορά πρέπει να ενεργοποιήσω το πακέτο 11.80€ σωστά;

Just now, nasos_79 said:

ναι μόλις το διάβαζα σε προηγούμενες σελίδες.αρα θα ανανεώσω με ότι ποσό θέλω.;κάπου διάβασα ότι θα πληρώσω στον κουριερ.θελω να να μείνει και κάτι μέσα γιατί χρησιμοποιώ το imessage και νομίζω θέλει υπόλοιπο στην κάρτα.επισης για να πάρω την προσφορά πρέπει να ενεργοποιήσω το πακέτο 11.80€ σωστά;

Θα πληρώσεις στο courier, θα είναι κάρτες ξυστό. Αν όμως, θέλεις να κάνεις online ανανέωση με άλλο ποσό, ναι μπορείς.

Η σύνδεση με την ενεργοποίηση της, έχει κάτι ψιλά μέσα.

Ναι, με το πακέτο των 11.80€, είναι το πιο φθηνό.

Θα πάρω στο γνωστό νούμερο και θα τους πω να μου στείλουν μια esim για τις δοκιμές μου 

Αυτοι δεν θέλουν να πληρώσω κάρτα ανανέωσης 🙂

34 minutes ago, HEO said:

Θα πάρω στο γνωστό νούμερο και θα τους πω να μου στείλουν μια esim για τις δοκιμές μου 

Αυτοι δεν θέλουν να πληρώσω κάρτα ανανέωσης 🙂

Σε τι πράμα θα κάνεις δοκιμές;

Να δω αν μπαίνει σε μη συμβατές συσκευές 

26 minutes ago, HEO said:

Να δω αν μπαίνει σε μη συμβατές συσκευές 

Αφού την βάλεις στην πρώτη συσκευή, μετά πως θα την "μεταφέρεις" (εικονικά εννοώ) στις άλλες συσκευές. 
Γνωρίζουμε αν το προφίλ της esim μπορει να εγκατασταθεί σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα αλλά να είναι ενεργό μόνο σε μία;
Δηλαδή να σκανάρεις το qr σε κάθε συσκεύή σου και μετά σε όποια θέλεις να χρησιμοποιείσεις  αυτό το νούμερο το ενεργοποιεις και μετά το απενεργοποιείς και το ενεργοποιείς σε μια άλλη που το έχεις ήδη αποθηκευμένο. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό είναι κάπως δώρο άδωρο η esim, γιατί θα πρέπει να κάνεις διαδικασία με την εξυπηρέτηση πελατων κάθε φορά που θέλεις να την μεταφέρεις σε άλλη συσκευή.

13 minutes ago, opmgls said:

Αφού την βάλεις στην πρώτη συσκευή, μετά πως θα την "μεταφέρεις" (εικονικά εννοώ) στις άλλες συσκευές. 
Γνωρίζουμε αν το προφίλ της esim μπορει να εγκατασταθεί σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα αλλά να είναι ενεργό μόνο σε μία;
Δηλαδή να σκανάρεις το qr σε κάθε συσκεύή σου και μετά σε όποια θέλεις να χρησιμοποιείσεις  αυτό το νούμερο το ενεργοποιεις και μετά το απενεργοποιείς και το ενεργοποιείς σε μια άλλη που το έχεις ήδη αποθηκευμένο. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό είναι κάπως δώρο άδωρο η esim, γιατί θα πρέπει να κάνεις διαδικασία με την εξυπηρέτηση πελατων κάθε φορά που θέλεις να την μεταφέρεις σε άλλη συσκευή.

1810985128_Screenshot_2025-06-28-20-43-043.thumb.png.7ad0cb8777f13cd1ab0c8083ad69c1d4.png

15 ώρες πριν, opmgls said:

Στο φορουμ της voda εχει ειπωθει οτι μπορεις να σκαναρεις τον QR code και να βαλεις την esim σε ενα τηλεφωνο

και μετα

αν αλλαξεις τηλεφωνο να σβυσεις την esim απο το παλιο και να σκαναρεις τον κωδικο στο νεο και εισαι κομπλε.

Δεν το εχω δοκιμασει καθως δεν κρατησα τα qr codes απο τις esim voda που εχω αλλα θα το δοκιμασω με νεα esim voda συντομα.

Μπορει να ισχυει και στην nova το ιδιο

Xρησιμοποιω μια 5ber καρτα που ειναι μια κανονικη καρτα η οποια δεχεται esim και μπορεις να την μεταφερεις κανονικα σε αλλο κινητο οπως μια συνηθισμενη sim.

Σε αυτην εχω βαλει αρκετα νουμερα, ελληνικες σιμ voda και ξενες. Οι esim εναλαζονται μεσω εφαρμογης και την εχω σε ενα κινητο που χρησιμοποιω σε ταξιδια εκτος ΕΕ.

Παραγγειλα μια 9esim οι οποια ειναι σαν την 5ber αλλα με πεισσοτερες δυνατοτητες οπως η εναλλαγη των προφιλ esim μεσω STK, κατι σαν την SIM MAX παλιοτερα. Σκεφτομαι να την δοκιμασω σε ενα χαζοτηλεφωνο samsung b2100 με ελληνικα νουμερα και travel sim

Edited by HEO

On 21/6/2025 at 9:38 ΠΜ, vslk said:

Η προσφορά ισχύει έως 31/07, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr

IMG_20250621_092411.thumb.jpg.27bc1d19a3032e863e055b2f9da8ca8c.jpg

Άλλαξαν την ημερομηνία..

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις FREE2GO από 20/05 έως 07/07, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr

από την παρασκευή που έκανα τις αιτήσεις για φορητότητα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.τι στο καλό τόσες μέρες κάνουν να επικοινωνήσουν;🤔

3 ώρες πριν, nasos_79 said:

από την παρασκευή που έκανα τις αιτήσεις για φορητότητα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.τι στο καλό τόσες μέρες κάνουν να επικοινωνήσουν;🤔

Πριν 2 περίπου χρόνια είχα κάνει και γω αίτηση για F2G και ακόμα περιμένω να με πάρουν. 

Edited by George6633

3 ώρες πριν, nasos_79 said:

Μιλάς για το site ή το τηλέφωνο;

35 minutes ago, cu2goup said:

Μιλάς για το site ή το τηλέφωνο;

λέω για το ότι βάση προηγούμενων εμπειριών φορητότητας που έχω με την βοντα και την κοσμοτε την επόμενη ημέρα με ενημέρωναν σχετικά.εδω στο f2go έκανα τις αιτήσεις μέσω του σάιτ .εκανα και ερώτηση στο messenger και μ είπαν περιμένετε να σας καλέσουν για επιβεβαίωση...αυτό ρωτάω αν έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία..τον κάλεσαν άμεσα; 

4 minutes ago, nasos_79 said:

λέω για το ότι βάση προηγούμενων εμπειριών φορητότητας που έχω με την βοντα και την κοσμοτε την επόμενη ημέρα με ενημέρωναν σχετικά.εδω στο f2go έκανα τις αιτήσεις μέσω του σάιτ .εκανα και ερώτηση στο messenger και μ είπαν περιμένετε να σας καλέσουν για επιβεβαίωση...αυτό ρωτάω αν έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία..τον κάλεσαν άμεσα; 

Εντάξει.. απλώς σε ρώτησα γιατί υπάρχει και ο τρόπος με το τηλ.

Μην σε αγχώνει.. θα σε καλέσουν. Λογικά ο Μήτσος είναι μόνο και δεν προλαβαίνει.

On 29/6/2025 at 9:44 ΜΜ, vslk said:

Άλλαξαν την ημερομηνία..

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις FREE2GO από 20/05 έως 07/07, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr

Ξεκινάνε τα μπάνια του Μήτσου.