hercoulis Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Έχω και εγώ ένα νούμερο που περίσσεψε από το τηλέφωνο. Όχι φορητότητα όμως. θα πάει χαμένο κ αυτό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Εγώ θέλω να ρωτήσω έχει κάποιο όριο ορθής χρήσης; Επίσης πρέπει κάθε μήνα να βάζω κάρτα διότι σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω στο εξοχικό για οπότε πάω. Και τέλος αν μπορώ να την βάλω σε ρουτερακι για διαμοιρασμό δεδομένων 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 1 hour ago, AlexM2 said: Εγώ θέλω να ρωτήσω έχει κάποιο όριο ορθής χρήσης; Όχι.. 1 hour ago, AlexM2 said: Επίσης πρέπει κάθε μήνα να βάζω κάρτα διότι σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω στο εξοχικό για οπότε πάω. Όταν πας θα βάλεις αλλιώς απλώς δεν θα έχεις. Μπορείς να μην βάλεις και ποτέ!! 1 hour ago, AlexM2 said: Και τέλος αν μπορώ να την βάλω σε ρουτερακι για διαμοιρασμό δεδομένων Εννοείται!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 (edited) 8 minutes ago, cu2goup said: Όχι.. Όταν πας θα βάλεις αλλιώς απλώς δεν θα έχεις. Μπορείς να μην βάλεις και ποτέ!! Εννοείται!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Επειδη με συμφέρει για το φετινό καλοκαίρι και αν οι προσφορά ισχύει για έναν χρόνο θα βγάλω και Πάσχα σίγουρα απλά θα βάζω μια κάρτα όταν και αν πάω. Είπα να κάνω την παραγγελία μου μιας και δεν θέλω να σκάσω ένα σωρό χρήματα για το mobile internet της Cosmote. Edited July 6, 2025 by AlexM2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 3 minutes ago, AlexM2 said: Είπα να κάνω την παραγγελία μου μιας και δεν θέλω να σκάσω ένα σωρό χρήματα για το mobile internet της Cosmote. Θα μπορούσες να πάρεις και κάποιο what's up όταν έχει προσφορά στο ίδιο καθεστώς με το free2go. Και είναι και Cosmote.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 (edited) 3 minutes ago, cu2goup said: Θα μπορούσες να πάρεις και κάποιο what's up όταν έχει προσφορά στο ίδιο καθεστώς με το free2go. Και είναι και Cosmote.. Έχει όριο στα 300GB οπότε δεν με ενδιαφέρει. Έχω Cosmote unlimited στο κινητό μου αλλά δεν θέλω να έχω σε hotspot το κινητό συνέχεια για τις άλλες συσκευές. Edited July 6, 2025 by AlexM2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 5 minutes ago, AlexM2 said: Έχει όριο στα 300GB οπότε δεν με ενδιαφέρει. Έχω Cosmote unlimited στο κινητό μου αλλά δεν θέλω να έχω σε hotspot το κινητό συνέχεια για τις άλλες συσκευές. Δεν έχει όριο.. ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 6 minutes ago, AlexM2 said: Έχει όριο στα 300GB οπότε δεν με ενδιαφέρει. Έχω Cosmote unlimited στο κινητό μου αλλά δεν θέλω να έχω σε hotspot το κινητό συνέχεια για τις άλλες συσκευές. Δεν εννοει το Summer offer το πακέτο, απλα βγάζουν ανα περιόδους αντίστοιχες προσφορές για νέα σύνδεση ή φορητότητα. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 (edited) 3 minutes ago, cu2goup said: Δεν έχει όριο.. ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;; Αυτήν την στιγμή δεν έχει κάποια προσφορά για νέο νούμερο κλπ παρά μόνο το Summer offer που έχει όριο. 2 minutes ago, elkons said: Δεν εννοει το Summer offer το πακέτο, απλα βγάζουν ανα περιόδους αντίστοιχες προσφορές για νέα σύνδεση ή φορητότητα. Ναι με πρόλαβες το ξέρω αυτο. Για την ώρα δεν έχει κάτι αν βγάλει μέχρι να παραλάβω το F2G Edited July 6, 2025 by AlexM2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Just now, AlexM2 said: Αυτήν την στιγμή δεν έχει κάποια προσφορά για νέο νούμερο κλπ παρά μόνο το Summer offer που έχει όριο. Οκ.. μας τρόμαξες.. 😉 Sorry και για το off topic.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 (edited) 4 minutes ago, cu2goup said: Οκ.. μας τρόμαξες.. 😉 Sorry και για το off topic.. Σόρρυ εγώ που δεν το είπα σωστά!Κανένα θέμα! Ευχαριστώ και πάλι. Απλά κοίταγα για πιο άμεση λύση δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά της Cosmote που ήταν μέχρι 30/6 Edited July 6, 2025 by AlexM2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Ρίξτε και μιά ματιά και εδώ (cu big bang) 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 48 minutes ago, VIPdriver said: Ρίξτε και μιά ματιά και εδώ (cu big bang) Η Vodafone νομίζω και αυτή έχει όριο στα καρτοκινητα αν δεν κάνω λάθος 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 55 minutes ago, AlexM2 said: Η Vodafone νομίζω και αυτή έχει όριο στα καρτοκινητα αν δεν κάνω λάθος Στους όρους του συγκεκριμένου εβδομαδιαίου πακέτου δεν γράφει κάτι για όριο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Πάντα ισχύει το γενικό των όρων καρτοκινητής, να είσαι σίγουρος ότι θα πέσει κόφτης όταν το φτάσεις. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 (edited) 40 minutes ago, VIPdriver said: Στους όρους του συγκεκριμένου εβδομαδιαίου πακέτου δεν γράφει κάτι για όριο. Στη Vodafone (καρτοκινητή) είναι γενικός ο κόφτης στα 300GB. Edited July 6, 2025 by cu2goup 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 2 ώρες πριν, AlexM2 said: Η Vodafone νομίζω και αυτή έχει όριο στα καρτοκινητα αν δεν κάνω λάθος Λες να καταναλώνεις πάνω από 300GB το 7ημερο; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 1 minute ago, opmgls said: Λες να καταναλώνεις πάνω από 300GB το 7ημερο; Ναι γιατί χρησιμοποιώ Cosmote TV λόγω έλλειψης σήματος και εργαζόμαστε remote. Συν ότι κάποιος πρέπει να παίζει και το παιχνίδι για τους κρυστάλλους σωστά; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Just now, opmgls said: Λες να καταναλώνεις πάνω από 300GB το 7ημερο; Για 7ήμερο καλά είναι.. Παιδιά εμένα μου φτάνουν και 200GB το μήνα. Απλώς δεν μπορείς να ξέρεις τι απαιτήσεις έχει ο καθένας.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Για 7ήμερο καλά είναι.. Παιδιά εμένα μου φτάνουν και 200GB το μήνα. Απλώς δεν μπορείς να ξέρεις τι απαιτήσεις έχει ο καθένας.. Έχεις δίκιο. Όταν μαζεύεται οικογένεια κλπ δεν θέλω να ανησυχώ για το όριο για αυτό και ήταν το πρώτο που ρώτησα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 22 minutes ago, opmgls said: Λες να καταναλώνεις πάνω από 300GB το 7ημερο; Ο κόφτης των 300gb στη vodafone είναι ανά ημερολογιακό μήνα και ισχύει γενικά στην καρτοκινητή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 17 minutes ago, dasnowy said: Ο κόφτης των 300gb στη vodafone είναι ανά ημερολογιακό μήνα και ισχύει γενικά στην καρτοκινητή. Μα βάζεις καινούργιο πακέτο; Δεν μηδενίζετια ο χρόνος όταν βάλεις το επόμενο πακέτο; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 3 minutes ago, opmgls said: Μα βάζεις καινούργιο πακέτο; Δεν μηδενίζετια ο χρόνος όταν βάλεις το επόμενο πακέτο; Όχι δεν μηδενίζεται. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 On 5/7/2025 at 11:23 ΜΜ, cu2goup said: Έχω πετύχει κι εγώ κάποιον που μου είπε πως δεν έχουν πλέον free2go και δεν ίσχυε. Ξαναπροσπάθησε καθημερινή πρωινές ώρες. Το επιβεβαίωσα σήμερα. Ισχύει κανονικά η προσφορά του free2go από το γνωστό τηλ του "κέντρου καρτοκινητής". 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 16 minutes ago, cu2goup said: Το επιβεβαίωσα σήμερα. Ισχύει κανονικά η προσφορά του free2go από το γνωστό τηλ του "κέντρου καρτοκινητής". πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν δεν εχουν e-sim θα κανω λιγο υπομονη, πιστευω απο Σεπτεμβρη θα εχουν 7 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts