dasnowy Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Το επιβεβαίωσα σήμερα. Ισχύει κανονικά η προσφορά του free2go από το γνωστό τηλ του "κέντρου καρτοκινητής". Και εγώ που πήρα ισχύει αλλά τα απεριόριστα λεπτά είναι με 15€ και με 13€ δίνουν 1000 λεπτά. Δεν δίνουν πλέον κάρτες για φορητότητα χωρίς να γίνει ταυτόχρονα η αίτηση οπότε δεν προχώρησα ακόμα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 (edited) Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις FREE2GO από 20/05 έως 20/07, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr Edited July 7, 2025 by vslk 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 2 ώρες πριν, vslk said: Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις FREE2GO από 20/05 έως 20/07, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr Το άλλαξαν πάλι... Μόλις παρέλαβα την sim ! 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το άλλαξαν πάλι... Μόλις παρέλαβα την sim ! Μετά το ανέβασμα των στοιχείων και της ταυτότητας πόσο καιρό κάνουν να το ενεργοποιήσουν;; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, dasnowy said: Και εγώ που πήρα ισχύει αλλά τα απεριόριστα λεπτά είναι με 15€ και με 13€ δίνουν 1000 λεπτά. Δεν δίνουν πλέον κάρτες για φορητότητα χωρίς να γίνει ταυτόχρονα η αίτηση οπότε δεν προχώρησα ακόμα. Τι εννοείς να γίνει ταυτόχρονα αίτηση? Συνεχίζουν να στέλνουν δωρεάν τις κάρτες σε φορητοτητα ή άλλαξε κάτι? Edited July 7, 2025 by boban3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Μετά το ανέβασμα των στοιχείων και της ταυτότητας πόσο καιρό κάνουν να το ενεργοποιήσουν;; Δεν αργούν, σε 30 λεπτά περίπου το είχαν ενεργοποιήσει. Αν υπάρξει πρόβλημα, σε παίρνουν τηλέφωνο αμέσως και ολοκληρώνουν αυτοί την ενεργοποίηση. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 12 minutes ago, vslk said: Δεν αργούν, σε 30 λεπτά περίπου το είχαν ενεργοποιήσει. Αν υπάρξει πρόβλημα, σε παίρνουν τηλέφωνο αμέσως και ολοκληρώνουν αυτοί την ενεργοποίηση. Τα έχω ανεβάσει εδώ και 2 ώρες. Αλλά ακόμη στο μαιλ λέει ότι είναι υπό επεξεργασία... Όταν κάνω κλήση για να ενεργοποιηθεί λέει το ηχογραφημένο μήνυμα να πάω σε κατάστημα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 (edited) 50 minutes ago, Chrischal1908 said: Τα έχω ανεβάσει εδώ και 2 ώρες. Αλλά ακόμη στο μαιλ λέει ότι είναι υπό επεξεργασία... Όταν κάνω κλήση για να ενεργοποιηθεί λέει το ηχογραφημένο μήνυμα να πάω σε κατάστημα. Αν θες μπες στο chat, λειτουργεί τέτοια ώρα, και πες τους ότι ξεκίνησες τη διαδικασία κλπ... Να δεις τι θα σου πουν. ----------- Σου στέλνουν να υπογράψεις την υπεύθυνη δήλωση και μετά θα κάνεις την ενεργοποίηση της σιμ. Edited July 7, 2025 by vslk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 hour ago, boban3 said: Τι εννοείς να γίνει ταυτόχρονα αίτηση? Συνεχίζουν να στέλνουν δωρεάν τις κάρτες σε φορητοτητα ή άλλαξε κάτι? Τις στέλνουν αλλά η φορητότητα ξεκινάει μόλις παραλάβεις τις κάρτες. Τον Φεβρουάριο έστελναν τις κάρτες και έκανες φορητότητα οπότε ήθελες μέσω του site. 43 minutes ago, Chrischal1908 said: Τα έχω ανεβάσει εδώ και 2 ώρες. Αλλά ακόμη στο μαιλ λέει ότι είναι υπό επεξεργασία... Όταν κάνω κλήση για να ενεργοποιηθεί λέει το ηχογραφημένο μήνυμα να πάω σε κατάστημα. Εγώ έκανα ενεργοποίηση και μέχρι να βάλω την sim στο κινητό ενεργοποιήθηκε. Ίσως κάτι σκάλωσε σε εσένα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 (edited) 18 minutes ago, dasnowy said: Τις στέλνουν αλλά η φορητότητα ξεκινάει μόλις παραλάβεις τις κάρτες. Τον Φεβρουάριο έστελναν τις κάρτες και έκανες φορητότητα οπότε ήθελες μέσω του site. Εγώ έκανα ενεργοποίηση και μέχρι να βάλω την sim στο κινητό ενεργοποιήθηκε. Ίσως κάτι σκάλωσε σε εσένα. Δεν έχω ενημέρωση, ούτε μαιλ! Edited July 7, 2025 by Chrischal1908 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 hour ago, Chrischal1908 said: Δεν έχω ενημέρωση, ούτε μαιλ! Εμένα ήρθε email με την ολοκλήρωση της διαδικασίας με αντίγραφο της υπεύθυνης δήλωσης. Νέο νούμερο ενεργοποίησες; Εγώ σε νέο νούμερο αναφέρομαι. Ίσως σε φορητότητα να θέλουν παραπάνω χρόνο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 35 minutes ago, dasnowy said: Εμένα ήρθε email με την ολοκλήρωση της διαδικασίας με αντίγραφο της υπεύθυνης δήλωσης. Νέο νούμερο ενεργοποίησες; Εγώ σε νέο νούμερο αναφέρομαι. Ίσως σε φορητότητα να θέλουν παραπάνω χρόνο. Νέο νούμερο! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) Εντωμεταξύ αυτό δεν υπάρχει πουθενά 😂 Υπάρχει το 8,90 για ένα μήνα οκ αλλά για την φερεγγυότητα του sms αναφέρομαι. Edit: Για να μην τους αδικώ υπάρχει τελικά στο 2ο νούμερο που είχα παρατημένο. Edited July 8, 2025 by Fns1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Καλημέρα. Έχω έναν αριθμό Vod CU που τον χρησιμοποιώ μόνο για τράπεζες, GOV, otp κτλ. Υπάρχει κάποια εταιρεία που επιτρέπει μηνύματα/εισερχόμενες κλήσεις μετά και το πέρας των τριών μηνών (κάτι που δεν επιτρέπει το CU); Θέλω απλά να τον διατηρήσω για να μην χαλάω 52 ευρώ τουλάχιστον ανά χρόνο (4 τρίμηνα χ 13 ευρώ ελάχιστης ανανέωσης). Είχα ακούσει ότι η NOVA αφήνει δωδεκάμηνο σε κλήσεις/μηνύματα μετά την τελευταία ανανέωση και η COSMOTE μόνο μηνύματα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 16 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Είχα ακούσει ότι η NOVA αφήνει δωδεκάμηνο σε κλήσεις/μηνύματα μετά την τελευταία ανανέωση ... ισχυει, ειναι η ιδανικη περιπτωση 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 15 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Νέο νούμερο! Τελικά ενεργοποιήθηκε; Γιατί περιμένω και εγώ αρκετές ώρες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 60 ημέρες πακέτο.... ΑΞΊΖΕΙ???🤔 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 24 minutes ago, damianos said: 60 ημέρες πακέτο.... ΑΞΊΖΕΙ???🤔 Είναι καλή η τιμή.. αν σου αρκούν τα 250GB. Εγώ θα το έκανα άνετα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 1 ώρα πριν, damianos said: 60 ημέρες πακέτο.... ΑΞΊΖΕΙ???🤔 θδλ Καλά είναι αλλά εγώ μιλάω λίγο στο κινητό, θέλω πακέτο φρογκ 3 ευρώ 120 λεπτά έτσι θα τιναξουν την μπάνκα στον αέρα 🙂 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 7 ώρες πριν, AlexM2 said: Τελικά ενεργοποιήθηκε; Γιατί περιμένω και εγώ αρκετές ώρες Ναι το πρωί! Είμαι ΟΚ! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Ναι το πρωί! Είμαι ΟΚ! Πάντως το δικό μου ακόμα τίποτα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 54 minutes ago, Bas said: Που είναι τα 8 σαββατοκύριακα???🤔 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 24 minutes ago, damianos said: Που είναι τα 8 σαββατοκύριακα???🤔 Εκεί όπου δεν θυμάται ο Μήτσος που πάν' τα τέσσερα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 (edited) Τελικά mail ενεργοποίησης δεν έλαβα ποτέ. Αλλά τα νούμερα ενεργοποιήθηκαν σήμερα. Επίσης η Nova δεν υποστηρίζει WiFi Calling σε iPhone 15 pro max δεν το βλέπω στην λίστα Edited July 9, 2025 by AlexM2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 13 minutes ago, AlexM2 said: Επίσης η Nova δεν υποστηρίζει WiFi Calling σε iPhone 15 pro max δεν το βλέπω στην λίστα Δοκίμασέ το στην πράξη, γιατί η λίστα δεν ξέρω πόσο συχνά ενημερώνεται. 5 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts