Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Το επιβεβαίωσα σήμερα. Ισχύει κανονικά η προσφορά του free2go από το γνωστό τηλ του "κέντρου καρτοκινητής".

Και εγώ που πήρα ισχύει αλλά τα απεριόριστα λεπτά είναι με 15€ και με 13€ δίνουν 1000 λεπτά. Δεν δίνουν πλέον κάρτες για φορητότητα χωρίς να γίνει ταυτόχρονα η αίτηση οπότε δεν προχώρησα ακόμα. 

2 ώρες πριν, vslk said:

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις FREE2GO από 20/05 έως 20/07, αποκλειστικά για online αιτήσεις μέσω του f2g.gr

IMG_20250621_092411.thumb.jpg.27bc1d19a3032e863e055b2f9da8ca8c.jpg

Το άλλαξαν πάλι... Μόλις παρέλαβα την sim !

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Το άλλαξαν πάλι... Μόλις παρέλαβα την sim !

Μετά το ανέβασμα των στοιχείων και της ταυτότητας πόσο καιρό κάνουν να το ενεργοποιήσουν;;

7 ώρες πριν, dasnowy said:

Και εγώ που πήρα ισχύει αλλά τα απεριόριστα λεπτά είναι με 15€ και με 13€ δίνουν 1000 λεπτά. Δεν δίνουν πλέον κάρτες για φορητότητα χωρίς να γίνει ταυτόχρονα η αίτηση οπότε δεν προχώρησα ακόμα. 

Τι εννοείς να γίνει ταυτόχρονα αίτηση?

Συνεχίζουν να στέλνουν δωρεάν τις κάρτες σε φορητοτητα  ή άλλαξε κάτι?

Edited by boban3

4 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Μετά το ανέβασμα των στοιχείων και της ταυτότητας πόσο καιρό κάνουν να το ενεργοποιήσουν;;

Δεν αργούν, σε 30 λεπτά περίπου το είχαν ενεργοποιήσει.

Αν υπάρξει πρόβλημα, σε παίρνουν τηλέφωνο αμέσως και ολοκληρώνουν αυτοί την ενεργοποίηση.

12 minutes ago, vslk said:

Δεν αργούν, σε 30 λεπτά περίπου το είχαν ενεργοποιήσει.

Αν υπάρξει πρόβλημα, σε παίρνουν τηλέφωνο αμέσως και ολοκληρώνουν αυτοί την ενεργοποίηση.

Τα έχω ανεβάσει εδώ και 2 ώρες. Αλλά ακόμη στο μαιλ λέει ότι είναι υπό επεξεργασία... Όταν κάνω κλήση για να ενεργοποιηθεί λέει το ηχογραφημένο μήνυμα να πάω σε κατάστημα.

50 minutes ago, Chrischal1908 said:

Τα έχω ανεβάσει εδώ και 2 ώρες. Αλλά ακόμη στο μαιλ λέει ότι είναι υπό επεξεργασία... Όταν κάνω κλήση για να ενεργοποιηθεί λέει το ηχογραφημένο μήνυμα να πάω σε κατάστημα.

Αν θες μπες στο chat, λειτουργεί τέτοια ώρα, και πες τους ότι ξεκίνησες τη διαδικασία κλπ... Να δεις τι θα σου πουν.

-----------

Σου στέλνουν να υπογράψεις την υπεύθυνη δήλωση και μετά θα κάνεις την ενεργοποίηση της σιμ.

Edited by vslk

1 hour ago, boban3 said:

Τι εννοείς να γίνει ταυτόχρονα αίτηση?

Συνεχίζουν να στέλνουν δωρεάν τις κάρτες σε φορητοτητα  ή άλλαξε κάτι?

Τις στέλνουν αλλά η φορητότητα ξεκινάει μόλις παραλάβεις τις κάρτες. Τον Φεβρουάριο έστελναν τις κάρτες και έκανες φορητότητα οπότε ήθελες μέσω του site. 

43 minutes ago, Chrischal1908 said:

Εγώ έκανα ενεργοποίηση και μέχρι να βάλω την sim στο κινητό ενεργοποιήθηκε. Ίσως κάτι σκάλωσε σε εσένα. 

18 minutes ago, dasnowy said:

Τις στέλνουν αλλά η φορητότητα ξεκινάει μόλις παραλάβεις τις κάρτες. Τον Φεβρουάριο έστελναν τις κάρτες και έκανες φορητότητα οπότε ήθελες μέσω του site. 

Εγώ έκανα ενεργοποίηση και μέχρι να βάλω την sim στο κινητό ενεργοποιήθηκε. Ίσως κάτι σκάλωσε σε εσένα. 

Δεν έχω ενημέρωση, ούτε μαιλ!

Edited by Chrischal1908

1 hour ago, Chrischal1908 said:

Δεν έχω ενημέρωση, ούτε μαιλ!

Εμένα ήρθε email με την ολοκλήρωση της διαδικασίας με αντίγραφο της υπεύθυνης δήλωσης.

Νέο νούμερο ενεργοποίησες; Εγώ σε νέο νούμερο αναφέρομαι. Ίσως σε φορητότητα να θέλουν παραπάνω χρόνο.

35 minutes ago, dasnowy said:

Εμένα ήρθε email με την ολοκλήρωση της διαδικασίας με αντίγραφο της υπεύθυνης δήλωσης.

Νέο νούμερο ενεργοποίησες; Εγώ σε νέο νούμερο αναφέρομαι. Ίσως σε φορητότητα να θέλουν παραπάνω χρόνο.

Νέο νούμερο!

Εντωμεταξύ αυτό δεν υπάρχει πουθενά 😂 

Υπάρχει το 8,90 για ένα μήνα οκ αλλά για την φερεγγυότητα του sms αναφέρομαι. 

Edit: Για να μην τους αδικώ υπάρχει τελικά στο 2ο νούμερο που είχα παρατημένο.

IMG_20250708_105143.jpg

Edited by Fns1

Καλημέρα. Έχω έναν αριθμό Vod CU που τον χρησιμοποιώ μόνο για τράπεζες, GOV, otp κτλ. Υπάρχει κάποια εταιρεία που επιτρέπει μηνύματα/εισερχόμενες κλήσεις μετά και το πέρας των τριών μηνών (κάτι που δεν επιτρέπει το CU); Θέλω απλά να τον διατηρήσω για να μην χαλάω 52 ευρώ τουλάχιστον ανά χρόνο (4 τρίμηνα χ 13 ευρώ ελάχιστης ανανέωσης). Είχα ακούσει ότι η NOVA αφήνει δωδεκάμηνο σε κλήσεις/μηνύματα μετά την τελευταία ανανέωση και η COSMOTE μόνο μηνύματα.

16 minutes ago, mikros_elvetos21 said:

Είχα ακούσει ότι η NOVA αφήνει δωδεκάμηνο σε κλήσεις/μηνύματα μετά την τελευταία ανανέωση ...

ισχυει, ειναι η ιδανικη περιπτωση

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

15 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Νέο νούμερο!

Τελικά ενεργοποιήθηκε; Γιατί περιμένω και εγώ αρκετές ώρες

1 ώρα πριν, damianos said:

60 ημέρες πακέτο.... ΑΞΊΖΕΙ???🤔

Messenger_creation_FE01F0E9-4D7C-4832-803A-D356A71D0D99.jpegθδλ

Καλά είναι

αλλά εγώ μιλάω λίγο στο κινητό,

θέλω πακέτο φρογκ 3 ευρώ 120 λεπτά

έτσι θα τιναξουν την μπάνκα στον αέρα 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

7 ώρες πριν, AlexM2 said:

Τελικά ενεργοποιήθηκε; Γιατί περιμένω και εγώ αρκετές ώρες

Ναι το πρωί! Είμαι ΟΚ!

Τελικά mail ενεργοποίησης δεν έλαβα ποτέ. Αλλά τα νούμερα ενεργοποιήθηκαν σήμερα. Επίσης η Nova δεν υποστηρίζει WiFi Calling σε iPhone 15 pro max δεν το βλέπω στην λίστα

Edited by AlexM2

13 minutes ago, AlexM2 said:

Επίσης η Nova δεν υποστηρίζει WiFi Calling σε iPhone 15 pro max δεν το βλέπω στην λίστα

Δοκίμασέ το στην πράξη, γιατί η λίστα δεν ξέρω πόσο συχνά ενημερώνεται.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus