Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,  Flash offer 100GB για 8 Σαββατοκύριακα  με 4.50 ευρώ.

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Πήγα στη σελίδα ανανέωσης και βλέπω αυτό.   Αυτο που δείχνει σαν δωράκι κατω απο το 13 δεν είναι δώρο;  Δεν έχω λάβει κάτι...

Screenshot_2025-08-22-20-17-01-779_com.android.chrome.thumb.jpg.a3638340b1bf2a82e5e161a05a6e8419.jpg

Αυτά είναι τι δίνει το πακέτο και το get it συνολικά, αν έχεις ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Προφανώς δεν την έχεις, οπότε πρέπει να τα ενεργοποιήσεις χειροκίνητα 

9 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Έληξε η προσφορά με τα 99€ για 1 χρόνο?

χτες που πηρα να ρωτησω για ενα νουμερο που θελω δε μου ανεφερε κατι για ληξη οποτε ισχυει ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

20 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Έληξε η προσφορά με τα 99€ για 1 χρόνο?

Προχθές μου ήρθε email εάν εξακολουθεί να με ενδιαφέρει να αποστείλω δικαιολογητικά (είχα ενδιαφερθεί παλαιότερα)

Τώρα που τρέχουν και οι άλλες ίδια προσφορά, θα έχει ζημιά όποιος το σταματήσει πρώτος. Μέχρι κάτι άλλο να βγει…

1 minute ago, hercoulis said:

Τώρα που τρέχουν και οι άλλες ίδια προσφορά, θα έχει ζημιά όποιος το σταματήσει πρώτος. Μέχρι κάτι άλλο να βγει…

Η Cosmote ετοιμάζει άραγε κάτι αντίστοιχο ή θα περιμένει να χάσει πολύ κόσμο ακόμα;

Έχει το φρογκ , έχει το νέο που είναι ευέλικτο πολύ. Αλλά μου φαίνεται ότι λίγοι τα ξέρουν όλα αυτά ακόμη. Διαβάζω κάτι σχόλια στα σοσιαλ που είναι να απορεί κανείς. 

5 minutes ago, hercoulis said:

Έχει το φρογκ , έχει το νέο που είναι ευέλικτο πολύ. Αλλά μου φαίνεται ότι λίγοι τα ξέρουν όλα αυτά ακόμη. Διαβάζω κάτι σχόλια στα σοσιαλ που είναι να απορεί κανείς. 

Το frog δεν τρέχει προσφορά αυτή τη στιγμή. Άσε που η αντίστοιχη προσφορά θέλει να πας σε ένα από τα δύο καταστήματα που όπως λέει ο @VIPdriver εξυπηρετεί πελάτες ακόμα και από Βαλκάνια.. όσο να πεις όμως δεν είναι και πολύ εύκολο.

Όσον αφορά το neo, τι σχέση έχει με τα 100€ ετήσιο που δίνουν οι άλλοι;

4 minutes ago, cu2goup said:

Το frog δεν τρέχει προσφορά αυτή τη στιγμή. Άσε που η αντίστοιχη προσφορά θέλει να πας σε ένα από τα δύο καταστήματα που όπως λέει ο @VIPdriver εξυπηρετεί πελάτες ακόμα και από Βαλκάνια.. όσο να πεις όμως δεν είναι και πολύ εύκολο.

Τι είπα εγώ για τα Βαλκάνια;

23 minutes ago, cu2goup said:

Έχει ευελιξία μεγάλη. Όταν το έδωσαν με προσφορά τα απεριόριστα είχε αποδοχή. 
Στο φρογκ, στη Θεσσαλονίκη που μίλησα να ξέρετε ότι υπάρχει τρόπος για νέο νούμερο. Μόνο στη φορητότητα τα χαλάμε που θέλει να πας από εκεί. 

Εδώ που τα λέμε όμως η κοσμοτε έχει το σήμα δυνατό κ δε χρειάζεται τέτοιες κινήσεις. 

1 hour ago, hercoulis said:

Εδώ που τα λέμε όμως η κοσμοτε έχει το σήμα δυνατό κ δε χρειάζεται τέτοιες κινήσεις. 

Το αν χρειάζεται ή όχι, θα φανεί εν καιρώ..

24 minutes ago, damianos said:

Θέλει μια ανανέωση το δίμηνο....😉

Μμμμ τους πορνηρούληδες....

Δλδ για έναν χρόνο θέλεις 6x13=78€ ενώ με 20€ παραπάνω έχεις το vip και όλα απεριόριστα και χωρίς σταθερό..

Edited by cu2goup

Δεν πάει έτσι 

Βάζεις 13 ευρώ και έχεις 2 μήνες

Με το πέρας των δύο μηνών ενεργοποιεις πακέτο ίντερνετ ενός μήνα και με το τέλος του μήνα άλλο ένα (πακέτο 4.5 ευρώ)

Άρα με μια κάρτα 13 ευρώ έχεις 4 μήνες 

Οπότε θέλεις 3 κάρτες (3 x 13) 39 ευρώ τον χρόνο 

Και είσαι μάγκας και αφήνεις άλλους να πλερώνουν 😉

+

Και μια σημαντική λεπτομέρεια, υπάρχουν πακέτα προσφοράς με 4-5+ ευρώ που έχουν δίμηνη διάρκεια....

Οπότε αν προσέχεις σου βγαίνει ακόμα φθηνοτερα

🙂

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, HEO said:

Δεν πάει έτσι 

Βάζεις 13 ευρώ και έχεις 2 μήνες

Με το πέρας των δύο μηνών ενεργοποιεις πακέτο ίντερνετ ενός μήνα και με το τέλος του μήνα άλλο ένα (πακέτο 4.5 ευρώ)

Άρα με μια κάρτα 13 ευρώ έχεις 4 μήνες 

Οπότε θέλεις 3 κάρτες (3 x 13) 39 ευρώ τον χρόνο 

Και είσαι μάγκας και αφήνεις άλλους να πλερώνουν 😉

+

Και μια σημαντική λεπτομέρεια, υπάρχουν πακέτα προσφοράς με 4-5+ ευρώ που έχουν δίμηνη διάρκεια....

Οπότε αν προσέχεις σου βγαίνει ακόμα φθηνοτερα

🙂

Το ίδιο ακριβώς κάνω και εγω στο νούμερο που μου δίνει τα 600'+600mb φορέβα. Ανανεωση, τελος του 2ου μηνα πακετο ίντερνετ 4,5€, τέλος του 3ου μηνα πακετο ίντερνετ 4,5€. Μετά απο 8 μηνες εχει αρκετο υπόλοιπο και για πακετο στο τελος του 4ου μηνα, αρα 5μηνο με 1 ανανεωση. Αυτο που μεταφερονται και τα χρηματα ειναι πολυ βολικο. Βασικα το κανουν διοτι εαν μηδενιστουν τα €, κολλαει το συμπαν στην νόβα...

On 28/8/2025 at 9:18 ΜΜ, cu2goup said:

Μμμμ τους πορνηρούληδες....

Δλδ για έναν χρόνο θέλεις 6x13=78€ ενώ με 20€ παραπάνω έχεις το vip και όλα απεριόριστα και χωρίς σταθερό..

Ή τα αφήνεις και αυγατίζουν και αν γίνει καμία αλλαγή φεύγεις με το ποσό. Όλα πάνε ανάλογα με τις ανάγκες σου

Edited by sou_d

Ακούστε ένα περίεργο που μου συνέβη πρίν λίγο. Λαμβάνω τα παρακάτω 3 email απ'τη nova:

Screenshot_2025-08-30-14-45-24-338_com.google.android.gm-edit.thumb.jpg.be50d09a7b86b99be2778e20ae094429.jpg

Ούτε εγγραφή έκανα όμως σε newsletter, ούτε παραγγελία! 

Και το αποκορύφωμα:

1006671137_Screenshot_2025-08-30-14-38-35-380_com.google.android.gm-edit2.thumb.jpg.16945b5fd95e305780cd1b43bf3db609.jpg1411992984_Screenshot_2025-08-30-14-38-52-422_com.google.android.gm-edit2.thumb.jpg.c68e084f34d370e801b4e932deeb5e43.jpg

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να κάνω κάτι/τι να κάνω. Η διεύθυνση είναι στον ίδιο νομό που βρίσκομαι, το κινητό είναι τυχαίο (δεν υπάρχει). Το όνομα όμως είναι το δικό μου. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

3 minutes ago, VIPdriver said:

Με γειά σου τα 10 πακετα! Τροπο πληρωμής λέει;

Όχι, πάντως εγώ δεν τα πλήρωσα! 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

24 minutes ago, marios239 said:

Όχι, πάντως εγώ δεν τα πλήρωσα! 

Στείλε mail στη Νόβα και πες τους τι σκοπεύουν να κάνουν. Επίσης δείξε δυσφορία για την διαρροή του email σου. Πες μας τι σου απάντησαν. Έχει κανενα ευκολο νουμεράκι;

Edited by VIPdriver