Brainmorf Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 (edited) Καλημέρα, Flash offer 100GB για 8 Σαββατοκύριακα με 4.50 ευρώ. Edited August 20, 2025 by Brainmorf 4 4 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Πήγα στη σελίδα ανανέωσης και βλέπω αυτό. Αυτο που δείχνει σαν δωράκι κατω απο το 13 δεν είναι δώρο; Δεν έχω λάβει κάτι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Αυτά είναι τι δίνει το πακέτο και το get it συνολικά, αν έχεις ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Προφανώς δεν την έχεις, οπότε πρέπει να τα ενεργοποιήσεις χειροκίνητα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Η αλήθεια είναι οτι πράγματι φαίνεται σαν δωράκι, λάθος σχεδιασμός κατά τη γνώμη μου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Έληξε η προσφορά με τα 99€ για 1 χρόνο? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 9 ώρες πριν, GREGORYMO said: Έληξε η προσφορά με τα 99€ για 1 χρόνο? χτες που πηρα να ρωτησω για ενα νουμερο που θελω δε μου ανεφερε κατι για ληξη οποτε ισχυει ακομα 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 20 ώρες πριν, GREGORYMO said: Έληξε η προσφορά με τα 99€ για 1 χρόνο? Προχθές μου ήρθε email εάν εξακολουθεί να με ενδιαφέρει να αποστείλω δικαιολογητικά (είχα ενδιαφερθεί παλαιότερα) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Τώρα που τρέχουν και οι άλλες ίδια προσφορά, θα έχει ζημιά όποιος το σταματήσει πρώτος. Μέχρι κάτι άλλο να βγει… 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 1 minute ago, hercoulis said: Τώρα που τρέχουν και οι άλλες ίδια προσφορά, θα έχει ζημιά όποιος το σταματήσει πρώτος. Μέχρι κάτι άλλο να βγει… Η Cosmote ετοιμάζει άραγε κάτι αντίστοιχο ή θα περιμένει να χάσει πολύ κόσμο ακόμα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Έχει το φρογκ , έχει το νέο που είναι ευέλικτο πολύ. Αλλά μου φαίνεται ότι λίγοι τα ξέρουν όλα αυτά ακόμη. Διαβάζω κάτι σχόλια στα σοσιαλ που είναι να απορεί κανείς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 5 minutes ago, hercoulis said: Έχει το φρογκ , έχει το νέο που είναι ευέλικτο πολύ. Αλλά μου φαίνεται ότι λίγοι τα ξέρουν όλα αυτά ακόμη. Διαβάζω κάτι σχόλια στα σοσιαλ που είναι να απορεί κανείς. Το frog δεν τρέχει προσφορά αυτή τη στιγμή. Άσε που η αντίστοιχη προσφορά θέλει να πας σε ένα από τα δύο καταστήματα που όπως λέει ο @VIPdriver εξυπηρετεί πελάτες ακόμα και από Βαλκάνια.. όσο να πεις όμως δεν είναι και πολύ εύκολο. Όσον αφορά το neo, τι σχέση έχει με τα 100€ ετήσιο που δίνουν οι άλλοι; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 4 minutes ago, cu2goup said: Το frog δεν τρέχει προσφορά αυτή τη στιγμή. Άσε που η αντίστοιχη προσφορά θέλει να πας σε ένα από τα δύο καταστήματα που όπως λέει ο @VIPdriver εξυπηρετεί πελάτες ακόμα και από Βαλκάνια.. όσο να πεις όμως δεν είναι και πολύ εύκολο. Όσον αφορά το neo, τι σχέση έχει με τα 100€ ετήσιο που δίνουν οι άλλοι; Τι είπα εγώ για τα Βαλκάνια; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 23 minutes ago, cu2goup said: Το frog δεν τρέχει προσφορά αυτή τη στιγμή. Άσε που η αντίστοιχη προσφορά θέλει να πας σε ένα από τα δύο καταστήματα που όπως λέει ο @VIPdriver εξυπηρετεί πελάτες ακόμα και από Βαλκάνια.. όσο να πεις όμως δεν είναι και πολύ εύκολο. Όσον αφορά το neo, τι σχέση έχει με τα 100€ ετήσιο που δίνουν οι άλλοι; Έχει ευελιξία μεγάλη. Όταν το έδωσαν με προσφορά τα απεριόριστα είχε αποδοχή. Στο φρογκ, στη Θεσσαλονίκη που μίλησα να ξέρετε ότι υπάρχει τρόπος για νέο νούμερο. Μόνο στη φορητότητα τα χαλάμε που θέλει να πας από εκεί. Εδώ που τα λέμε όμως η κοσμοτε έχει το σήμα δυνατό κ δε χρειάζεται τέτοιες κινήσεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 1 hour ago, hercoulis said: Εδώ που τα λέμε όμως η κοσμοτε έχει το σήμα δυνατό κ δε χρειάζεται τέτοιες κινήσεις. Το αν χρειάζεται ή όχι, θα φανεί εν καιρώ.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 Άντε καλώς ήρθαν και σε εμένα 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 49 minutes ago, sou_d said: Άντε καλώς ήρθαν και σε εμένα Αυτά είπαμε τα παίρνεις και χωρίς να βάζεις κάρτα ποτέ; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 Θέλει μια ανανέωση το δίμηνο....😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 (edited) 24 minutes ago, damianos said: Θέλει μια ανανέωση το δίμηνο....😉 Μμμμ τους πορνηρούληδες.... Δλδ για έναν χρόνο θέλεις 6x13=78€ ενώ με 20€ παραπάνω έχεις το vip και όλα απεριόριστα και χωρίς σταθερό.. Edited August 28, 2025 by cu2goup 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 (edited) Δεν πάει έτσι Βάζεις 13 ευρώ και έχεις 2 μήνες Με το πέρας των δύο μηνών ενεργοποιεις πακέτο ίντερνετ ενός μήνα και με το τέλος του μήνα άλλο ένα (πακέτο 4.5 ευρώ) Άρα με μια κάρτα 13 ευρώ έχεις 4 μήνες Οπότε θέλεις 3 κάρτες (3 x 13) 39 ευρώ τον χρόνο Και είσαι μάγκας και αφήνεις άλλους να πλερώνουν 😉 + Και μια σημαντική λεπτομέρεια, υπάρχουν πακέτα προσφοράς με 4-5+ ευρώ που έχουν δίμηνη διάρκεια.... Οπότε αν προσέχεις σου βγαίνει ακόμα φθηνοτερα 🙂 Edited August 28, 2025 by HEO 3 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 2 ώρες πριν, HEO said: Δεν πάει έτσι Βάζεις 13 ευρώ και έχεις 2 μήνες Με το πέρας των δύο μηνών ενεργοποιεις πακέτο ίντερνετ ενός μήνα και με το τέλος του μήνα άλλο ένα (πακέτο 4.5 ευρώ) Άρα με μια κάρτα 13 ευρώ έχεις 4 μήνες Οπότε θέλεις 3 κάρτες (3 x 13) 39 ευρώ τον χρόνο Και είσαι μάγκας και αφήνεις άλλους να πλερώνουν 😉 + Και μια σημαντική λεπτομέρεια, υπάρχουν πακέτα προσφοράς με 4-5+ ευρώ που έχουν δίμηνη διάρκεια.... Οπότε αν προσέχεις σου βγαίνει ακόμα φθηνοτερα 🙂 Το ίδιο ακριβώς κάνω και εγω στο νούμερο που μου δίνει τα 600'+600mb φορέβα. Ανανεωση, τελος του 2ου μηνα πακετο ίντερνετ 4,5€, τέλος του 3ου μηνα πακετο ίντερνετ 4,5€. Μετά απο 8 μηνες εχει αρκετο υπόλοιπο και για πακετο στο τελος του 4ου μηνα, αρα 5μηνο με 1 ανανεωση. Αυτο που μεταφερονται και τα χρηματα ειναι πολυ βολικο. Βασικα το κανουν διοτι εαν μηδενιστουν τα €, κολλαει το συμπαν στην νόβα... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 (edited) On 28/8/2025 at 9:18 ΜΜ, cu2goup said: Μμμμ τους πορνηρούληδες.... Δλδ για έναν χρόνο θέλεις 6x13=78€ ενώ με 20€ παραπάνω έχεις το vip και όλα απεριόριστα και χωρίς σταθερό.. Ή τα αφήνεις και αυγατίζουν και αν γίνει καμία αλλαγή φεύγεις με το ποσό. Όλα πάνε ανάλογα με τις ανάγκες σου Edited August 30, 2025 by sou_d 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Ακούστε ένα περίεργο που μου συνέβη πρίν λίγο. Λαμβάνω τα παρακάτω 3 email απ'τη nova: Ούτε εγγραφή έκανα όμως σε newsletter, ούτε παραγγελία! Και το αποκορύφωμα: Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να κάνω κάτι/τι να κάνω. Η διεύθυνση είναι στον ίδιο νομό που βρίσκομαι, το κινητό είναι τυχαίο (δεν υπάρχει). Το όνομα όμως είναι το δικό μου. 1 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Με γειά σου τα 10 πακετα! Τροπο πληρωμής λέει; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 3 minutes ago, VIPdriver said: Με γειά σου τα 10 πακετα! Τροπο πληρωμής λέει; Όχι, πάντως εγώ δεν τα πλήρωσα! 1 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 (edited) 24 minutes ago, marios239 said: Όχι, πάντως εγώ δεν τα πλήρωσα! Στείλε mail στη Νόβα και πες τους τι σκοπεύουν να κάνουν. Επίσης δείξε δυσφορία για την διαρροή του email σου. Πες μας τι σου απάντησαν. Έχει κανενα ευκολο νουμεράκι; Edited August 30, 2025 by VIPdriver 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts