Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

45 minutes ago, VIPdriver said:

Αρκει αυτός που ενδιαφέρεται να πρεπει να εχει σταθερο/ίντερνετ/tv στη Νόβα. Γνώμη μου, δωρο θα επρεπε να δινει την κινητη.

Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητιτο να εχει σταθερο/ίντερνετ/tv στη Νόβα. 

Οποιος θελει δοκιμαζει την τυχη του και τις ικανοτητες του 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

6 minutes ago, HEO said:

Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητιτο να εχει σταθερο/ίντερνετ/tv στη Νόβα. 

Οποιος θελει δοκιμαζει την τυχη του και τις ικανοτητες του 🙂

Για τοσο χαμηλο παγιο, ειναι σιγουρο οτι θα πρεπει να εχει ολα τα υπολοιπα προϊόντα που έγραψα. 

Εδω δινει απεριοριστο πακετο συμβολαιου με 34€ και συσκευη και σου λεει να εχεις και σταθερο.

απο μια γρηγορη ματια, ειδα οτι τουλαχιστον το συμβολαιο των 10 ευρω δινεται απο καποιους πωλητες σε μελη συλλογων σαν προσφορα

οποτε καποιος με λιγη πειθω πιθανον θα εκανε δουλιτσα

θα την κρατησω την προσφορα και τον απριλη που ληγει το insta-πρωτα ο Θεος, να ειμαστε καλα- αν δεν υπαρξει κατι αλλο το ξαναβλεπω το 7.18 

Καλησπέρα, κάποιος που έχει το F2G απο την καλοκαιρινή προσφορά μέσω του site όπου έδινε απεριόριστα mb για 1 χρόνο, μπορεί να μας πει με σιγουριά αν έχει τελικά κάποιο κόφτη;

On 1/9/2025 at 6:53 ΜΜ, nikolasxm said:

Καλησπέρα και καλό μήνα παιδια. Έχω μια σύνδεση voda με συμβόλαιο το οποίο λήγει σε λίγες μέρες. Αποφάσισα να πάω σε f2g  για να μην έχω δεσμεύσεις. Έκανα αποστολή εγγράφων με mail, και μου ήρθε η sim. Υπέγραψα και την αίτηση φορητότητας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει επιστροφή, η Voda μπορεί να επαναλεθει με πρόταση ή ότι ήταν να γίνει εγινε; Ευχαριστω

Θα σε πάρουν τηλέφωνο από την Βόντα για να σε κρατήσουν, έχε το νου σου όταν δεις κάποιος να σε παίρνει από Αθηναικό αριθμό ....  (σου έστειλα και pm με παραπάνω λεπτομέρειες για να μην χαλάσω το τόπικ)

Edited by hasiotis_john

10 minutes ago, hasiotis_john said:

Θα σε πάρουν τηλέφωνο από την Βόντα για να σε κρατήσουν, έχε το νου σου όταν δεις κάποιος να σε παίρνει από Αθηναικό αριθμό ....  (σου έστειλα και pm με παραπάνω λεπτομέρειες για να μην χαλάσω το τόπικ)

Νομίζω ότι από τη 1 του μήνα που έγραψε τα παραπάνω ο φίλος, ό,τι και να του πεις είναι λίγο αργά.. 

On 6/9/2025 at 5:39 ΜΜ, cu2goup said:

Νομίζω ότι από τη 1 του μήνα που έγραψε τα παραπάνω ο φίλος, ό,τι και να του πεις είναι λίγο αργά.. 

Καλημέρα. Τελικά όντως με πήραν από τη voda και μου πρότειναν ολα απεριόριστα για μενα και τα 2 παιδιά στα 13,50 ευρώ για 24 μήνες.. Το αποδέχτηκα.
Μια ερώτηση ρε παιδιά. Θέλω να βγάλω ένα κινητό με ελάχιστη μηνιαια χρέωση μόνο και μόνο για τη μητέρα μου για πιστοποιήσεις gov κλπ. Καμία ομιλια και data. Τι λύση υπάρχει?

Edited by nikolasxm

9 minutes ago, nikolasxm said:

Καλημέρα. Τελικά όντως με πήραν από τη voda και μου πρότειναν ολα απεριόριστα για μενα και τα 2 παιδιά στα 13,50 ευρώ για 24 μήνες.. Το αποδέχτηκα.
Μια ερώτηση ρε παιδιά. Θέλω να βγάλω ένα κινητό με ελάχιστη μηνιαια χρέωση μόνο και μόνο για τη μητέρα μου για πιστοποιήσεις gov κλπ. Καμία ομιλια και data. Τι λύση υπάρχει?

Α) Q και F2G, τα οποία ανεπισημα δέχονται εισερχόμενες για 12 μηνες.

Β) CU stay on: 13 μήνες εγγυημενες εισερχομενες με 27,2€

https://www.vodafonecu.gr/paketa?inner=CU-Stay-On/

Edited by VIPdriver

58 minutes ago, VIPdriver said:

Α) Q και F2G, τα οποία ανεπισημα δέχονται εισερχόμενες για 12 μηνες.

Στο Α μια καρτα καθε χρονο

ελαχιστο 13 ευρω ή 8 ευρω στην Q MONO σε προσφορα οποτε τυχει

4 ώρες πριν, nikolasxm said:

Μόνο Q με 8€ για έναν χρόνο με εισερχόμενες και σμς με μηδενικό υπόλοιπο. Όταν έχει καουντνταουν είναι 8 € η ελάχιστη ανανέωση. Καουντνταουν έχει τουλάχιστον 4 ημέρες την εβδομάδα.

21 minutes ago, Konsta_ntina said:

Μόνο Q με 8€ για έναν χρόνο με εισερχόμενες και σμς με μηδενικό υπόλοιπο. Όταν έχει καουντνταουν είναι 8 € η ελάχιστη ανανέωση. Καουντνταουν έχει τουλάχιστον 4 ημέρες την εβδομάδα.

Ευχαριστώ. Επειδή δεν το πολυκατάλαβα, τι πρέπει να κάνω για αρχή και πως θα πορευθω?

1 ώρα πριν, nikolasxm said:

Ευχαριστώ. Επειδή δεν το πολυκατάλαβα, τι πρέπει να κάνω για αρχή και πως θα πορευθω?

Απλώς κάνεις φορητότητα στην Q η νέο αριθμό Q, κατεβάζεις την εφαρμογή και μετά από 12 μήνες κάνεις ανανέωση. Τόσο απλό

Edited by Konsta_ntina

3 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Απλώς κάνεις φορητότητα στην Q η νέο αριθμό Q, κατεβάζεις την εφαρμογή και μετά από 12 μήνες κάνεις ανανέωση. Τόσο απλό

Και εαν η νοβα αποφασισει να τηρησει τους ορους που εχει στο σαιτ, μετα τους 3 μηνες νεκρό τηλεφωνο...

7 minutes ago, VIPdriver said:

Και εαν η νοβα αποφασισει να τηρησει τους ορους που εχει στο σαιτ, μετα τους 3 μηνες νεκρό τηλεφωνο...

"αν αποφασισει"....

θυμαμαι αυτο να το ακουω πανω απο 10 χρονια, μπορει και 20 ....
απο πιτσιρικος 😁

2 minutes ago, HEO said:

"αν αποφασισει"....

απο πιτσιρικος 😁

Απλα θεωρω σωστο να ενημερωσετε τον φίλο που ενδιαφέρεται οτι η επίσημη θεση της νοβα ειναι φραγή μετα το 3μηνο.

17 minutes ago, VIPdriver said:

Απλα θεωρω σωστο να ενημερωσετε τον φίλο που ενδιαφέρεται οτι η επίσημη θεση της νοβα ειναι φραγή μετα το 3μηνο.

Όταν λες "να ενημερώσεΤΕ" θεωρείς ότι εσένα δεν σου δίνουν σημασία όταν γράφεις εδώ κάτι;

Εσύ δεν αρκεί που το έγραψες;

24 minutes ago, HEO said:

"αν αποφασισει"....

απο πιτσιρικος 😁

Το ίδιο αποφασίζει να κόψει τις παροχές του φοιτητικού ακόμα η Vodafone.

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Όταν λες "να ενημερώσεΤΕ" θεωρείς ότι εσένα δεν σου δίνουν σημασία όταν γράφεις εδώ κάτι;

Εσύ δεν αρκεί που το έγραψες;

Δεν μ'ενδιαφερει. Ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.

3 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν μ'ενδιαφερει. Ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.

Προτεραιότητά σου είναι να πεις εμάς να του πούμε ότι το ότι δεν λήγει στο 3μηνο είναι άτυπο;

1 minute ago, cu2goup said:

Προτεραιότητά σου είναι να πεις εμάς να του πούμε ότι το ότι δεν λήγει στο 3μηνο είναι άτυπο;

Δεν καταλαβες τι εγραψα.

Για αλλονων τις προτεραιοτητες λεω.

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν καταλαβες τι εγραψα.

Για αλλονων τις προτεραιοτητες λεω.

Αν δεν σε ενδιαφέρει γιατί ανακατεύεσαι;

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Αν δεν σε ενδιαφέρει γιατί ανακατεύεσαι;

Δεν ηξερα οτι επρεπε να παρω την άδεια σου για να γραψω τη γνωμη μου. 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν ηξερα οτι επρεπε να παρω την άδεια σου για να γραψω τη γνωμη μου. 

Ξεκίνα να μ ρωτάς για αρχή και βλέπουμε.. 😉

εἰρήνη ὑμῖν

Μετά από πόσο χρονικό διάστημα μπαίνει φραγή εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων?? πως μπορώ να μάθω την ημερομηνία φραγής στο καρτοκινητό μου?? είναι κάποια πράγματα που δεν τα λένε καλώντας στο 1265 ούτε αναγράφονται στην εφαρμογή F2G για android...

Edited by odim