Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, mips said:

Μπορεί να έρχεται με τα πόδια και ξυπόλητος 

περπατωντας πανω σε πινεζες σαν τους φακίρηδες...... :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

9 ώρες πριν, HEO said:

περπατωντας πανω σε πινεζες σαν τους φακίρηδες...... 🙂

Τότε θα αργήσει ακόμα ποιο πολύ  να ερθει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για όποιον φίλο ενδιαφέρεται. Με κάλεσαν πριν λίγο από την nova και με ρώτησαν αν θέλω καινούργιο νούμερο με την προσφορά των 13 η 15 ευρω με τα απεριόριστα εαν ενδιαφέρομαι η ξερω καποιον που θελει.Το τηλέφωνο είναι 6908278080.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

σε κινητο που ΔΕΝ του εχω βαλει καρτα ΠΟΤΕ απο τον Απριλιο που το εφερα απο την voda 

το κινητο το χρησιμοιποιω καθημερινα για εισερχομενες και για σπανιες εξερχομενες μεσω telz [callback]

σε συτο το κινητο ηρθε μηνυμα για ανανεωση 3 (ΤΡΙΑ) ευρω που ενεργοποιει πακετο δεδομενων "μονο για σενα" 7 GB για 7 ημερες, αλλα υποθετω ανανεωνει την ημερομηνια λήξης

ειναι μεχρι 8 Νοε η προσφορα, θα το ενεργπ[πιησω στις 07 Νοε

Edited by HEO

ΔΕΝ μπαίνει κανένας λογαριασμός free2go, με πετάει έξω. Και όταν βάζω ξανά να έρθει μύνημα ενώ βάζω σωστά το otp λέει ΔΕΝ είναι σωστό... Κάτι συμβαίνει 

10 minutes ago, damianos said:

ΔΕΝ μπαίνει κανένας λογαριασμός free2go, με πετάει έξω. Και όταν βάζω ξανά να έρθει μύνημα ενώ βάζω σωστά το otp λέει ΔΕΝ είναι σωστό... Κάτι συμβαίνει 

εδω δουλευει μια χαρα

εβαλες την ενημερωμενη εφαρμογη;;;

1 ώρα πριν, damianos said:

Και σε εμένα μπαίνει κανονικά 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

12 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πώς βλέπεις τι παροχές έχεις για roaming

Τι εννοείς;

Όταν ενεργοποιείς πακέτο σου λέει αν τα δεδομένα και ο χρόνος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για roaming. Βασικά όλα τα πακέτα μπορούν εκτός από ειδικές προσφορές.

Έχει αλλάξει κάτι με την ισχύ της ανανέωσης;  Ξαφνικά ακριβώς 2 μήνες απ την τελευταία ανανέωση, κι ενώ είχα και πακέτο μέσα, σε εξερχόμενη  ακούω μνμ "η σύνδεση σας έχει απενεργοποιηθεί, ανανεώστε... κλπ" .

Την κλήση σε αφήνει να την κάνεις στη συνέχεια? Η εφαρμογή τι γράφει για την ημερομηνία λήξης? Ποιο πακέτο είχες ενεργό και πότε έληγε? Πιο πολύ παραπλανητικό είναι το μήνυμα με τον τρόπο που το λέει, αν όμως έχεις δύο μήνες να βάλεις κάρτα λογικό είναι να σβηστεί το υπόλοιπο, τόση είναι η διάρκεια του.

Εισερχόμενες λογικά θα έχεις κανονικά.

17 ώρες πριν, gilbaba said:

Έχει αλλάξει κάτι με την ισχύ της ανανέωσης;  Ξαφνικά ακριβώς 2 μήνες απ την τελευταία ανανέωση, κι ενώ είχα και πακέτο μέσα, σε εξερχόμενη  ακούω μνμ "η σύνδεση σας έχει απενεργοποιηθεί, ανανεώστε... κλπ" .

Κοίτα την εφαρμογή του Free2go σου και πες μας τι λέει για την ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου και την ημερομηνία λήξεως του πακέτου σου μου φαίνεται για παραπλάνηση αυτό που λέει 

Vodafone The only scam company you can trust 

17 ώρες πριν, gilbaba said:

εξερχομενη κληση

δυο μηνες ΜΕΤΑ την τελευταια ανανεωση χανεται το υπολοιπο, οποτε δεν εχει εξερχομενες

το αν εχεις πακετο μεσα δεν σημαινει κατι στην nova

δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το iMessage σε iPhone.

Φορητότητα από Cosmote και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, απενεργοποίηση WiFi ώστε να έχει μόνο δεδομένα, λειτουργία πτήσης ενεργή - ανενεργή, επανεκκίνηση συσκευής. Επικοινώνησα με Apple και με εξυπηρέτηση Nova. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Έχει υπόλοιπο μέσα η κάρτα 12,00 ευρώ. Αυτό συμβαίνει εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

20 ώρες πριν, kmpatra said:

Την κλήση σε αφήνει να την κάνεις στη συνέχεια? Η εφαρμογή τι γράφει για την ημερομηνία λήξης? Ποιο πακέτο είχες ενεργό και πότε έληγε? Πιο πολύ παραπλανητικό είναι το μήνυμα με τον τρόπο που το λέει, αν όμως έχεις δύο μήνες να βάλεις κάρτα λογικό είναι να σβηστεί το υπόλοιπο, τόση είναι η διάρκεια του.

Εισερχόμενες λογικά θα έχεις κανονικά.

2 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Κοίτα την εφαρμογή του Free2go σου και πες μας τι λέει για την ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου και την ημερομηνία λήξεως του πακέτου σου μου φαίνεται για παραπλάνηση αυτό που λέει 

2 ώρες πριν, HEO said:

εξερχομενη κληση

δυο μηνες ΜΕΤΑ την τελευταια ανανεωση χανεται το υπολοιπο, οποτε δεν εχει εξερχομενες

το αν εχεις πακετο μεσα δεν σημαινει κατι στην nova

Πακέτο που έγραψα λάθος, εννοούσα το δώρο 600+600 που μου βάζει κάθε μήνα. Τη λήξη υπολοίπου την ήξερα, στους 2 μήνες, αυτο που έγραφε και το app, αλλά τη φραγή εξερχομ γιατί την έβαλε στους 2 μήνες;  Πάντα, στους 3 δεν ήταν;  Εισερχ κλησ και σμσ  παίρνει ακόμη.

14 minutes ago, gilbaba said:

Πακέτο που έγραψα λάθος, εννοούσα το δώρο 600+600 που μου βάζει κάθε μήνα. Τη λήξη υπολοίπου την ήξερα, στους 2 μήνες, αυτο που έγραφε και το app, αλλά τη φραγή εξερχομ γιατί την έβαλε στους 2 μήνες;  Πάντα, στους 3 δεν ήταν;  Εισερχ κλησ και σμσ  παίρνει ακόμη.

το φανταστηκα οτι ηταν κατι δωρο, αλλοιως θα αλλαζει την ημερομηνια ληξης

οχι σε ολους στο 2μηνο μπαινει φραγη εξερχομενων και στο 3 μηνο φραγη εισερχομενων (voda + cote)

απλα στους αλλους (voda) τα δωρα και τα πακετα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μετα την φραγη

στην νοβα οταν το υπολοιπο ειναι 0 δεν μπορεις 

Edited by HEO

Παντα ετσι κανουν αυτοι μετα τη ληξη του υπόλοιπου. Αν βαλεις καρτα ισως πάρεις παλι το δωρο ακεραιο. Τουλάχιστον στην περίπτωση των 1000' του συνδυασμού με σταθερό αυτό γίνεται. Σε πληρωμενα πακετα δεν ξέρω,ισως χάνονται τελείως.

21 minutes ago, HEO said:

οχι σε ολους στο 2μηνο μπαινει φραγη εξερχομενων και στο 3 μηνο φραγη εισερχομενων (voda + cote)

Σε φρογκ αν έχει ενεργό πακέτο δεν μπαίνει φραγή εξερχομένων στο δίμηνο. Συνεχίζεται η χρήση του πακέτου μέχρι να λήξει, με μηδενικό υπόλοιπο.

Edited by Konsta_ntina

Στο f2g εαν στο τέλος του 2ου μηνα αγορασεις οποιοδηποτε πακετο, πχ 3γιγα με 4,5€, το χρηματικο υπόλοιπο παρατείνεται εως το τέλος του πακέτου και μπαινουν και τα 600+600 κανονικα.

6 ώρες πριν, zzzzz said:

δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το iMessage σε iPhone.

Φορητότητα από Cosmote και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, απενεργοποίηση WiFi ώστε να έχει μόνο δεδομένα, λειτουργία πτήσης ενεργή - ανενεργή, επανεκκίνηση συσκευής. Επικοινώνησα με Apple και με εξυπηρέτηση Nova. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Έχει υπόλοιπο μέσα η κάρτα 12,00 ευρώ. Αυτό συμβαίνει εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

δοκίμασες να κάνεις deregister το iMessage και να το ενεργοποιήσεις εκ νέου;

https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage/

εχει δοκιμασει κανεις το πακετο προσφορας με τα 250GB+απεριοριστα λεπτα με 8.90€ αν ισχυουν στην Ε.Ε? στις λεπτομερειες του πακετου λεει οτι δεν ισχυουν παντως αλλα με τη νοβα ποτε δε ξερεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από NOVA για προσφορά σύνδεσης. Η κοπέλα μου είπε οτι από τον Δεκέμβρη ή τον ερχόμενο Ιανουάριο, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν την ελάχιστη ανανέωση να την πάνε από τα €13 στα €18.

Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή οχι, ούτε να προκαλέσω άσκοπο προβληματισμό, απλά μεταφέρω τί μου είπε.

Less is more...

1 minute ago, T-mobile said:

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από NOVA για προσφορά σύνδεσης. Η κοπέλα μου είπε οτι από τον Δεκέμβρη ή τον ερχόμενο Ιανουάριο, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν την ελάχιστη ανανέωση να την πάνε από τα €13 στα €18.

Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή οχι, ούτε να προκαλέσω άσκοπο προβληματισμό, απλά μεταφέρω τί μου είπε.

Κλασικές μ***κίες που λένε για να πουλήσουν. Τίποτα δεν ξέρει, απλά για να σε σπρώξει προς το συμβόλαιο το λέει.

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student