HEO Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 2 ώρες πριν, mips said: Μπορεί να έρχεται με τα πόδια και ξυπόλητος περπατωντας πανω σε πινεζες σαν τους φακίρηδες...... :) 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 9 ώρες πριν, HEO said: περπατωντας πανω σε πινεζες σαν τους φακίρηδες...... 🙂 Τότε θα αργήσει ακόμα ποιο πολύ να ερθει. 3 1 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Για όποιον φίλο ενδιαφέρεται. Με κάλεσαν πριν λίγο από την nova και με ρώτησαν αν θέλω καινούργιο νούμερο με την προσφορά των 13 η 15 ευρω με τα απεριόριστα εαν ενδιαφέρομαι η ξερω καποιον που θελει.Το τηλέφωνο είναι 6908278080. 7 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2025 (edited) σε κινητο που ΔΕΝ του εχω βαλει καρτα ΠΟΤΕ απο τον Απριλιο που το εφερα απο την voda το κινητο το χρησιμοιποιω καθημερινα για εισερχομενες και για σπανιες εξερχομενες μεσω telz [callback] σε συτο το κινητο ηρθε μηνυμα για ανανεωση 3 (ΤΡΙΑ) ευρω που ενεργοποιει πακετο δεδομενων "μονο για σενα" 7 GB για 7 ημερες, αλλα υποθετω ανανεωνει την ημερομηνια λήξης ειναι μεχρι 8 Νοε η προσφορα, θα το ενεργπ[πιησω στις 07 Νοε Edited October 18, 2025 by HEO 7 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 ΔΕΝ μπαίνει κανένας λογαριασμός free2go, με πετάει έξω. Και όταν βάζω ξανά να έρθει μύνημα ενώ βάζω σωστά το otp λέει ΔΕΝ είναι σωστό... Κάτι συμβαίνει 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 10 minutes ago, damianos said: ΔΕΝ μπαίνει κανένας λογαριασμός free2go, με πετάει έξω. Και όταν βάζω ξανά να έρθει μύνημα ενώ βάζω σωστά το otp λέει ΔΕΝ είναι σωστό... Κάτι συμβαίνει εδω δουλευει μια χαρα εβαλες την ενημερωμενη εφαρμογη;;; 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 1 ώρα πριν, damianos said: ΔΕΝ μπαίνει κανένας λογαριασμός free2go, με πετάει έξω. Και όταν βάζω ξανά να έρθει μύνημα ενώ βάζω σωστά το otp λέει ΔΕΝ είναι σωστό... Κάτι συμβαίνει Και σε εμένα μπαίνει κανονικά 1 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 Πώς βλέπεις τι παροχές έχεις για roaming 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 12 minutes ago, aektzhs 1 said: Πώς βλέπεις τι παροχές έχεις για roaming Τι εννοείς; Όταν ενεργοποιείς πακέτο σου λέει αν τα δεδομένα και ο χρόνος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για roaming. Βασικά όλα τα πακέτα μπορούν εκτός από ειδικές προσφορές. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Για 5 ημέρες 2,90€... 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Έχει αλλάξει κάτι με την ισχύ της ανανέωσης; Ξαφνικά ακριβώς 2 μήνες απ την τελευταία ανανέωση, κι ενώ είχα και πακέτο μέσα, σε εξερχόμενη ακούω μνμ "η σύνδεση σας έχει απενεργοποιηθεί, ανανεώστε... κλπ" . 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Την κλήση σε αφήνει να την κάνεις στη συνέχεια? Η εφαρμογή τι γράφει για την ημερομηνία λήξης? Ποιο πακέτο είχες ενεργό και πότε έληγε? Πιο πολύ παραπλανητικό είναι το μήνυμα με τον τρόπο που το λέει, αν όμως έχεις δύο μήνες να βάλεις κάρτα λογικό είναι να σβηστεί το υπόλοιπο, τόση είναι η διάρκεια του. Εισερχόμενες λογικά θα έχεις κανονικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 17 ώρες πριν, gilbaba said: Έχει αλλάξει κάτι με την ισχύ της ανανέωσης; Ξαφνικά ακριβώς 2 μήνες απ την τελευταία ανανέωση, κι ενώ είχα και πακέτο μέσα, σε εξερχόμενη ακούω μνμ "η σύνδεση σας έχει απενεργοποιηθεί, ανανεώστε... κλπ" . Κοίτα την εφαρμογή του Free2go σου και πες μας τι λέει για την ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου και την ημερομηνία λήξεως του πακέτου σου μου φαίνεται για παραπλάνηση αυτό που λέει 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 17 ώρες πριν, gilbaba said: Έχει αλλάξει κάτι με την ισχύ της ανανέωσης; Ξαφνικά ακριβώς 2 μήνες απ την τελευταία ανανέωση, κι ενώ είχα και πακέτο μέσα, σε εξερχόμενη ακούω μνμ "η σύνδεση σας έχει απενεργοποιηθεί, ανανεώστε... κλπ" . εξερχομενη κληση δυο μηνες ΜΕΤΑ την τελευταια ανανεωση χανεται το υπολοιπο, οποτε δεν εχει εξερχομενες το αν εχεις πακετο μεσα δεν σημαινει κατι στην nova 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το iMessage σε iPhone. Φορητότητα από Cosmote και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, απενεργοποίηση WiFi ώστε να έχει μόνο δεδομένα, λειτουργία πτήσης ενεργή - ανενεργή, επανεκκίνηση συσκευής. Επικοινώνησα με Apple και με εξυπηρέτηση Nova. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Έχει υπόλοιπο μέσα η κάρτα 12,00 ευρώ. Αυτό συμβαίνει εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 20 ώρες πριν, kmpatra said: Την κλήση σε αφήνει να την κάνεις στη συνέχεια? Η εφαρμογή τι γράφει για την ημερομηνία λήξης? Ποιο πακέτο είχες ενεργό και πότε έληγε? Πιο πολύ παραπλανητικό είναι το μήνυμα με τον τρόπο που το λέει, αν όμως έχεις δύο μήνες να βάλεις κάρτα λογικό είναι να σβηστεί το υπόλοιπο, τόση είναι η διάρκεια του. Εισερχόμενες λογικά θα έχεις κανονικά. 2 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Κοίτα την εφαρμογή του Free2go σου και πες μας τι λέει για την ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου και την ημερομηνία λήξεως του πακέτου σου μου φαίνεται για παραπλάνηση αυτό που λέει 2 ώρες πριν, HEO said: εξερχομενη κληση δυο μηνες ΜΕΤΑ την τελευταια ανανεωση χανεται το υπολοιπο, οποτε δεν εχει εξερχομενες το αν εχεις πακετο μεσα δεν σημαινει κατι στην nova Πακέτο που έγραψα λάθος, εννοούσα το δώρο 600+600 που μου βάζει κάθε μήνα. Τη λήξη υπολοίπου την ήξερα, στους 2 μήνες, αυτο που έγραφε και το app, αλλά τη φραγή εξερχομ γιατί την έβαλε στους 2 μήνες; Πάντα, στους 3 δεν ήταν; Εισερχ κλησ και σμσ παίρνει ακόμη. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 (edited) 14 minutes ago, gilbaba said: Πακέτο που έγραψα λάθος, εννοούσα το δώρο 600+600 που μου βάζει κάθε μήνα. Τη λήξη υπολοίπου την ήξερα, στους 2 μήνες, αυτο που έγραφε και το app, αλλά τη φραγή εξερχομ γιατί την έβαλε στους 2 μήνες; Πάντα, στους 3 δεν ήταν; Εισερχ κλησ και σμσ παίρνει ακόμη. το φανταστηκα οτι ηταν κατι δωρο, αλλοιως θα αλλαζει την ημερομηνια ληξης οχι σε ολους στο 2μηνο μπαινει φραγη εξερχομενων και στο 3 μηνο φραγη εισερχομενων (voda + cote) απλα στους αλλους (voda) τα δωρα και τα πακετα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μετα την φραγη στην νοβα οταν το υπολοιπο ειναι 0 δεν μπορεις Edited October 24, 2025 by HEO 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Παντα ετσι κανουν αυτοι μετα τη ληξη του υπόλοιπου. Αν βαλεις καρτα ισως πάρεις παλι το δωρο ακεραιο. Τουλάχιστον στην περίπτωση των 1000' του συνδυασμού με σταθερό αυτό γίνεται. Σε πληρωμενα πακετα δεν ξέρω,ισως χάνονται τελείως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 (edited) 21 minutes ago, HEO said: οχι σε ολους στο 2μηνο μπαινει φραγη εξερχομενων και στο 3 μηνο φραγη εισερχομενων (voda + cote) Σε φρογκ αν έχει ενεργό πακέτο δεν μπαίνει φραγή εξερχομένων στο δίμηνο. Συνεχίζεται η χρήση του πακέτου μέχρι να λήξει, με μηδενικό υπόλοιπο. Edited October 24, 2025 by Konsta_ntina 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Στο f2g εαν στο τέλος του 2ου μηνα αγορασεις οποιοδηποτε πακετο, πχ 3γιγα με 4,5€, το χρηματικο υπόλοιπο παρατείνεται εως το τέλος του πακέτου και μπαινουν και τα 600+600 κανονικα. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 6 ώρες πριν, zzzzz said: δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το iMessage σε iPhone. Φορητότητα από Cosmote και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, απενεργοποίηση WiFi ώστε να έχει μόνο δεδομένα, λειτουργία πτήσης ενεργή - ανενεργή, επανεκκίνηση συσκευής. Επικοινώνησα με Apple και με εξυπηρέτηση Nova. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Έχει υπόλοιπο μέσα η κάρτα 12,00 ευρώ. Αυτό συμβαίνει εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. δοκίμασες να κάνεις deregister το iMessage και να το ενεργοποιήσεις εκ νέου; https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 εχει δοκιμασει κανεις το πακετο προσφορας με τα 250GB+απεριοριστα λεπτα με 8.90€ αν ισχυουν στην Ε.Ε? στις λεπτομερειες του πακετου λεει οτι δεν ισχυουν παντως αλλα με τη νοβα ποτε δε ξερεις. 2 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 1000% ΔΕΝ δουλεύει... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από NOVA για προσφορά σύνδεσης. Η κοπέλα μου είπε οτι από τον Δεκέμβρη ή τον ερχόμενο Ιανουάριο, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν την ελάχιστη ανανέωση να την πάνε από τα €13 στα €18. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή οχι, ούτε να προκαλέσω άσκοπο προβληματισμό, απλά μεταφέρω τί μου είπε. 1 9 1 2 Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 1 minute ago, T-mobile said: Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από NOVA για προσφορά σύνδεσης. Η κοπέλα μου είπε οτι από τον Δεκέμβρη ή τον ερχόμενο Ιανουάριο, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν την ελάχιστη ανανέωση να την πάνε από τα €13 στα €18. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ή οχι, ούτε να προκαλέσω άσκοπο προβληματισμό, απλά μεταφέρω τί μου είπε. Κλασικές μ***κίες που λένε για να πουλήσουν. Τίποτα δεν ξέρει, απλά για να σε σπρώξει προς το συμβόλαιο το λέει. 7 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts