damianos Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 Καμία σχέση... Είχε λήξει και η Νόβα έβαλε 0,01 κ αυτόματα πήρε τα 1000 λεπτά χωρίς καμία απολύτως ανανέωση χρόνου ομιλίας..... Έχω να βάλω χρήματα από την πρώτη καραντίνα...😋 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 (edited) Και ρωτάω παλι. Παιρνει τα 1000' και λειτουργεί μετα το μηδενισμό του υπολοιπου? Μεχρι προτεινος δεν γινοταν. Καθε 2-3 μήνες σου βαζουν το 0,01 ? Όταν λες είχε λήξει τι εννοείς, το νούμερο ή το υπόλοιπο? Edited September 13, 2025 by kmpatra 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 28 minutes ago, kmpatra said: Και ρωτάω παλι. Παιρνει τα 1000' και λειτουργεί μετα το μηδενισμό του υπολοιπου? Μεχρι προτεινος δεν γινοταν. Καθε 2-3 μήνες σου βαζουν το 0,01 ? Όταν λες είχε λήξει τι εννοείς, το νούμερο ή το υπόλοιπο? Όπως βλέπεις έχω καταναλώσει αρκετό χρόνο ομιλίας με μηδέν ευρώ στο υπόλοιπο.... Όταν πάει να λήξει το νούμερο μου βάζουν 0.01 ευρώ και ξανά ξεκινάει το σύστημα 🤫 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 50 minutes ago, damianos said: Όπως βλέπεις έχω καταναλώσει αρκετό χρόνο ομιλίας με μηδέν ευρώ στο υπόλοιπο.... Όταν πάει να λήξει το νούμερο μου βάζουν 0.01 ευρώ και ξανά ξεκινάει το σύστημα 🤫 Καταγγέλλουμε τη Nova που βάζει 0,01€ χωρίς να το αναγράφει στο site!!! Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης!!! 😂😂😂😂😂 1 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Καταγγέλλουμε τη Nova που βάζει 0,01€ χωρίς να το αναγράφει στο site!!! Ανεπίσημα σε συγκεκριμένους πελατες ;; Ντροπή! Πρόστιμο χτες! 😃 1 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 Just now, elkons said: Ανεπίσημα σε συγκεκριμένους πελατες ;; Ντροπή! Πρόστιμο χτες! 😃 Πού είναι η ΕΕΤΤ;; Γιατί τους πληρώνουμε;;; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Πού είναι η ΕΕΤΤ;; Γιατί τους πληρώνουμε;;; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 Ορίστε, για να μη με λέτε hater... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό η Nova σταματάει τις προνομιακές χρεώσεις στο roaming της ΕΕ;; Άσχετα με το "κανονικά" στην πράξη τι συμβαίνει; Πότε αρχίζουν και χρεώνουν οι εισερχόμενες πχ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 6 ώρες πριν, cu2goup said: Γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό η Nova σταματάει τις προνομιακές χρεώσεις στο roaming της ΕΕ;; Άσχετα με το "κανονικά" στην πράξη τι συμβαίνει; Πότε αρχίζουν και χρεώνουν οι εισερχόμενες πχ; φοβαμαι κανεις δεν μπορει να σου απαντησει κατι που να ισχυει με σιγουρια απο μια μικρη ερευνα που εχω κανει σε φιλους/γνωστους που μενουν στην ΕΕ και εχουν ελληνικα νουμερα (οχι απαραιτητα nova), κανεις δεν ελαβε μηνυμα για παραπανω χρεωση μεσα σε ενα χρονο που ελειπαν απο Ελλαδα στο φορουμ θυμαμαι να εχουν αναφερθει περιπτωσεις απο μελη που μενουν ΕΕ και εχουν ελληνικα νουμερα οι οποιοι ελαβαν τετοια μηνυματα υποθετω μονο αν κανεις βαρια χρηση μπορεις να λαβεις μηνυμα για παραπανω χρεωσεις, οπως και αν μενεις στο εξωτερικο μεγαλο διαστημα και κατι σχετικο: εχω ΕΕ νουμερα (+ Αγγλικα) που τα χρησιμοποιω κατα περιπτωσεις στην Ελλαδα, μονο στο κυπριακο που το χρησιμοποιω πολυ ελαβα μηνυμα οτι θα εχω παραπανω χρεωση αλλα αυτο ποτε δεν εφαρμοστηκε. Ισχυουν κανονικα οι φθηνες κυπριακες χρεωσεις και στην Ελλαδα. τωρα αν ξερει κανεις τιποτα περισσοτερα ας μας πει, θα εχει ενδιαφερον 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 On 13/9/2025 at 3:46 ΜΜ, damianos said: Έχω ένα Q με Buy More τουλάχιστον 5 χρόνια να βάλω κάρτα ανανέωσης... Και δουλεύει κανονικότητα..... Είσαι είδωλο! 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 Κι εγώ πάντως ένα δεύτερο νούμερο που έχω στους 12 μήνες δεν μου είχε βάλει ποτέ φραγή. Επίσης θα θυμάστε ότι τουλάχιστον δύο φορές με επίσημες ανακοινώσεις έχει πει ότι θα χρεώνει στο buy more αρχές του μήνα και δεν το έκανε ποτέ. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 Καλά ξεκινήσαμε.... 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 3 ώρες πριν, damianos said: Καλά ξεκινήσαμε.... Ο κυρ-Μητσος γύρισε από διακοπές. Περαστικά μας. 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 14 ώρες πριν, damianos said: Καλά ξεκινήσαμε.... Καλείς στο 13700 που είναι δωρεάν, δηλώνεις βλάβη και σου βάζουν για 14 μέρες 100GB και απεριοριστα λεπτά ακόμα και αν τα συστήματά τους είναι εκτός για μετρήσεις κτλ. 4 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 On 13/9/2025 at 3:46 ΜΜ, damianos said: Έχω ένα Q με Buy More τουλάχιστον 5 χρόνια να βάλω κάρτα ανανέωσης... Και δουλεύει κανονικότητα..... Το Buy More τι ακριβώς είναι; Και γιατί σου βάζουν 1000 λεπτά μάθε μήνα προς όλους; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 11 ώρες πριν, bedazzled said: Το Buy More τι ακριβώς είναι; Και γιατί σου βάζουν 1000 λεπτά μάθε μήνα προς όλους; Εάν έχεις σταθερό στην nova σου βάζει 1000 λεπτά προς όλους κάθε μήνα στο κινητό σου. Εννοείται ότι και τα δύο είναι στο ίδιο ΑΦΜ. Και πρέπει να κάνεις μια ανανέωση κάθε δύο μήνες. 3 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Ποίο είναι το τοπικ για Νόβα VDSL 50 ή 100??? Ψάχνω πρόσφατες αναρτήσεις κ ΔΕΝ βρίσκω... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 19 minutes ago, damianos said: Ποίο είναι το τοπικ για Νόβα VDSL 50 ή 100??? Ψάχνω πρόσφατες αναρτήσεις κ ΔΕΝ βρίσκω... Παρά το όνομα αφορά γενικά τις συνδέσεις σταθερής της Nova. 2 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 (edited) On 16/9/2025 at 12:51 ΠΜ, bedazzled said: Το Buy More τι ακριβώς είναι; Και γιατί σου βάζουν 1000 λεπτά μάθε μήνα προς όλους; Η προσφορά αποδίδεται κάθε 1η του μήνα. Η ανανέωση χρόνου ομιλίας που απαιτείται είναι αυτή κάθε 2 μήνες για να ΜΗΝ διαγραφεί το υπόλοιπο του καρτοκινητού. Αν το υπόλοιπο του καρτοκινητού μηδενίσει, λόγω μη ανανέωσης ανά 2μηνο, παύει προσωρινά να αποδίδεται και η προσφορά. Με το που γίνει όμως η ανανέωση, ακόμα κ μέσα στο μήνα, αποδίδεται άμεσα η προσφορά. Η προσφορά ισχύει για F2G . Όσο για το καρτοκινητο πρέπει να είναι αποκλειστικά καινούργιο ή μεταφορά ΜΕΤΑ από της 11/04/2024 η ενεργοποίηση του, για την απόδοση τών 15 γίγας. Edited September 17, 2025 by damianos 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 2 ώρες πριν, damianos said: Η προσφορά αποδίδεται κάθε 1η του μήνα. Η ανανέωση χρόνου ομιλίας που απαιτείται είναι αυτή κάθε 2 μήνες για να ΜΗΝ διαγραφεί το υπόλοιπο του καρτοκινητού. Αν το υπόλοιπο του καρτοκινητού μηδενίσει, λόγω μη ανανέωσης ανά 2μηνο, παύει προσωρινά να αποδίδεται και η προσφορά. Με το που γίνει όμως η ανανέωση, ακόμα κ μέσα στο μήνα, αποδίδεται άμεσα η προσφορά. Η προσφορά ισχύει για F2G . Όσο για το καρτοκινητο πρέπει να είναι αποκλειστικά καινούργιο ή μεταφορά ΜΕΤΑ από της 11/04/2024 η ενεργοποίηση του, για την απόδοση τών 15 γίγας. Σωστός και με όλες τις λεπτομέρειες. 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 Μόλις παρέλαβα την κάρτα σιμ για φορητότητα από το γνωστό τηλέφωνο μαζί με ένα νέο νούμερο. Τώρα πρέπει να κάνω κάτι άλλο ή απλά περιμένω να ενεργοποιηθεί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspiria Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 On 16/9/2025 at 12:43 ΜΜ, mips said: Εάν έχεις σταθερό στην nova σου βάζει 1000 λεπτά προς όλους κάθε μήνα στο κινητό σου. Εννοείται ότι και τα δύο είναι στο ίδιο ΑΦΜ. Και πρέπει να κάνεις μια ανανέωση κάθε δύο μήνες. Έχω σταθερό στην nova και μου βάζει κάθε μήνα 600 λεπτά και 600 mb , σε ένα καρτοκινητό f2go , το οποίο όμως δεν χρησιμοποιώ.(Μόλις μπουν τα δώρα την 1η του μήνα , καπάκι έρχεται μήνυμα ότι τα mb καταναλώθηκαν). Μπορώ να ζητήσω από την εταιρεία να βάζει το δώρο σε άλλο κινητο αριθμό f2go που έχω; Δηλ. να αλλάξει το νούμερο του κινητού που μπαίνουν τα δώρα; Στο chat τη μια λένε δεν γίνεται, την άλλη να πάω σε κατάστημα, την άλλη ότι η προσφορά αυτή δεν ισχύει πλέον. 3 Παράθεση broken Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 (edited) 21 minutes ago, suspiria said: Έχω σταθερό στην nova και μου βάζει κάθε μήνα 600 λεπτά και 600 mb , σε ένα καρτοκινητό f2go , το οποίο όμως δεν χρησιμοποιώ.(Μόλις μπουν τα δώρα την 1η του μήνα , καπάκι έρχεται μήνυμα ότι τα mb καταναλώθηκαν). Μπορώ να ζητήσω από την εταιρεία να βάζει το δώρο σε άλλο κινητο αριθμό f2go που έχω; Δηλ. να αλλάξει το νούμερο του κινητού που μπαίνουν τα δώρα; Στο chat τη μια λένε δεν γίνεται, την άλλη να πάω σε κατάστημα, την άλλη ότι η προσφορά αυτή δεν ισχύει πλέον. Άμα είναι στο ίδιο ΑΦΜ και το σταθερό και το κινητό γίνεται. Αφού δεν ισχύει η προσφορά αυτή πλέον ζητά τα 1000 προς όλους. Edited September 17, 2025 by mips 3 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 1 hour ago, mips said: Άμα είναι στο ίδιο ΑΦΜ και το σταθερό και το κινητό γίνεται. Αφού δεν ισχύει η προσφορά αυτή πλέον ζητά τα 1000 προς όλους. Ζητά BUY MORE 1000 😋 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts