VIPdriver Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Ζήλεψε και η νοβα: https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 47 minutes ago, VIPdriver said: Ζήλεψε και η νοβα: https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ να ζηλεψει το βατραχι και να βαλει κανενα πακετο 3 ευρω για μας που δεν εχουμε λεφτα ερωτημα προς καποιο που παρει νεο νουμερο ή εχει κανει φορητοτητα οταν λεει καρτα ανανεωσης, δινουν φυσικη καρτα ή βαζουν κατευθειαν μεσα τα λεφτα ;; 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Δηλαδή άμα δε πάρεις eSIM δεν παίρνεις τη προσφορά; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 7 minutes ago, elkons said: Δηλαδή άμα δε πάρεις eSIM δεν παίρνεις τη προσφορά; Επιλέγεις.. 33 minutes ago, HEO said: οταν λεει καρτα ανανεωσης, δινουν φυσικη καρτα ή βαζουν κατευθειαν μεσα τα λεφτα ;; Έχω καιρό να παραγγείλω σιμ από τα επίσημα της Nova. Την τελευταία Q που είχα πάρει, τη συνόδευε κάρτα 15€ που την ξύνεις.. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 Πλέον σε περίπτωση φορητότητας σε καρτοκινητό Cosmote ,είτε Cosmokarta είτε what's up δίνει με ανανέωση 13ών € Απεριόριστη ομιλία,απεριόριστα data, χωρίς sms για 24 μήνες. Από συγκεκριμένα τμήματα το δίνουν προς το παρόν τουλάχιστον. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 2 ώρες πριν, Periandros said: Πλέον σε περίπτωση φορητότητας σε καρτοκινητό Cosmote ,είτε Cosmokarta είτε what's up δίνει με ανανέωση 13ών € Απεριόριστη ομιλία,απεριόριστα data, χωρίς sms για 24 μήνες. Από συγκεκριμένα τμήματα το δίνουν προς το παρόν τουλάχιστον. Πως γίνεται να βρούμε αυτά τα συγκεκριμένα τμήματα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 (edited) Μετά από πόσες ημέρες, λέτε μπορεί να συνδεθεί η σταθερή γραμμή, σε Nova???🤔 Edited September 20, 2025 by damianos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 44 minutes ago, Konsta_ntina said: Πως γίνεται να βρούμε αυτά τα συγκεκριμένα τμήματα? Στείλε μου πμ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 5 minutes ago, Periandros said: Στείλε μου πμ. Άμα το θες μυστικό ρε μάστορα γιατί το γράφεις στο φόρουμ; 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 3 minutes ago, cu2goup said: Άμα το θες μυστικό ρε μάστορα γιατί το γράφεις στο φόρουμ; Γιατί είναι όντως μυστικό 🤭 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 27 minutes ago, Periandros said: Γιατί είναι όντως μυστικό 🤭 Το να παρουσιάζεις σαν "μυστικό" και να χαίρεσαι.. Μία προσφορά την οποία δίνει συχνά πυκνά η Cosmote από το επίσημο site.. Και μάλιστα φθηνότερα (8,5€ αντί για τα 13€ που λες εσύ) Το μόνο θετικό είναι ότι διαρκεί 24 μήνες αντί για 9, αλλά ακούγεται ότι αν ζητήσεις να φύγεις σου παρατείνουν την προσφορά με τα 8,5€. Είναι τουλάχιστον γελοίο... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Το να παρουσιάζεις σαν "μυστικό" και να χαίρεσαι.. Μία προσφορά την οποία δίνει συχνά πυκνά η Cosmote από το επίσημο site.. Και μάλιστα φθηνότερα (8,5€ αντί για τα 13€ που λες εσύ) Το μόνο θετικό είναι ότι διαρκεί 24 μήνες αντί για 9, αλλά ακούγεται ότι αν ζητήσεις να φύγεις σου παρατείνουν την προσφορά με τα 8,5€. Είναι τουλάχιστον γελοίο... Έλα ρε συ τώρα. Βγήκες να σχολιάσεις αν θα γελάσω ή όχι; Στο κάτω κάτω ούτε θα ρωτήσω ούτε σου ζήτησα και τη γνώμη σου για αν ειναι καλη η προσφορά που δίνει η Cosmote ή οχι. Γράψε την άποψή σου αλλά μην ασχολείσαι με εμενα σε παρακαλώ. 1 φορα στα 2 χρονια γράφουμε εδω και παντα υπάρχει ενας σπαστικός σαν εσένα να κάνει τον έξυπνο; 4 minutes ago, cu2goup said: Το να παρουσιάζεις σαν "μυστικό" και να χαίρεσαι.. Μία προσφορά την οποία δίνει συχνά πυκνά η Cosmote από το επίσημο site.. Και μάλιστα φθηνότερα (8,5€ αντί για τα 13€ που λες εσύ) Το μόνο θετικό είναι ότι διαρκεί 24 μήνες αντί για 9, αλλά ακούγεται ότι αν ζητήσεις να φύγεις σου παρατείνουν την προσφορά με τα 8,5€. Είναι τουλάχιστον γελοίο... Έλα ρε συ τώρα. Βγήκες να σχολιάσεις αν θα γελάσω ή όχι; Στο κάτω κάτω ούτε θα ρωτήσω ούτε σου ζήτησα και τη γνώμη σου για αν ειναι καλη η προσφορά που δίνει η Cosmote ή οχι. Γράψε την άποψή σου αλλά μην ασχολείσαι με εμενα σε παρακαλώ. 1 φορα στα 2 χρονια γράφουμε εδω και παντα υπάρχει ενας σπαστικός σαν εσένα να κάνει τον έξυπνο; 4 minutes ago, cu2goup said: Το να παρουσιάζεις σαν "μυστικό" και να χαίρεσαι.. Μία προσφορά την οποία δίνει συχνά πυκνά η Cosmote από το επίσημο site.. Και μάλιστα φθηνότερα (8,5€ αντί για τα 13€ που λες εσύ) Το μόνο θετικό είναι ότι διαρκεί 24 μήνες αντί για 9, αλλά ακούγεται ότι αν ζητήσεις να φύγεις σου παρατείνουν την προσφορά με τα 8,5€. Είναι τουλάχιστον γελοίο... Έλα ρε συ τώρα. Βγήκες να σχολιάσεις αν θα γελάσω ή όχι; Στο κάτω κάτω ούτε θα ρωτήσω ούτε σου ζήτησα και τη γνώμη σου για αν ειναι καλη η προσφορά που δίνει η Cosmote ή οχι. Γράψε την άποψή σου αλλά μην ασχολείσαι με εμενα σε παρακαλώ. 1 φορα στα 2 χρονια γράφουμε εδω και παντα υπάρχει ενας σπαστικός σαν εσένα να κάνει τον έξυπνο; 5 minutes ago, cu2goup said: Το να παρουσιάζεις σαν "μυστικό" και να χαίρεσαι.. Μία προσφορά την οποία δίνει συχνά πυκνά η Cosmote από το επίσημο site.. Και μάλιστα φθηνότερα (8,5€ αντί για τα 13€ που λες εσύ) Το μόνο θετικό είναι ότι διαρκεί 24 μήνες αντί για 9, αλλά ακούγεται ότι αν ζητήσεις να φύγεις σου παρατείνουν την προσφορά με τα 8,5€. Είναι τουλάχιστον γελοίο... Έλα ρε συ τώρα. Βγήκες να σχολιάσεις αν θα γελάσω ή όχι; Στο κάτω κάτω ούτε θα ρωτήσω ούτε σου ζήτησα και τη γνώμη σου για αν ειναι καλη η προσφορά που δίνει η Cosmote ή οχι. Γράψε την άποψή σου αλλά μην ασχολείσαι με εμενα σε παρακαλώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 21 minutes ago, Periandros said: 1 φορα στα 2 χρονια γράφουμε εδω και παντα υπάρχει ενας σπαστικός σαν εσένα να κάνει τον έξυπνο; Επίσης μία φορά στα δύο χρόνια βγαίνει κάποιος υπάλληλος της Cosmote σαν εσένα να διαφημίσει σε όλα τα threads του forum την προσφορά που έχει αναλάβει να προωθήσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 49 minutes ago, cu2goup said: Επίσης μία φορά στα δύο χρόνια βγαίνει κάποιος υπάλληλος της Cosmote σαν εσένα να διαφημίσει σε όλα τα threads του forum την προσφορά που έχει αναλάβει να προωθήσει. Εξακολουθείς να ασχολείσαι με εμενα όμως και δυστυχως για εσενα έχω να ασχοληθώ με πιο έξυπνα πράγματα , κατι που δεν εισαι Συγχαρητήρια πάντως σου βγάζω το καπέλο που αντέχεις την κατάντια σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 12 minutes ago, Periandros said: Εξακολουθείς να ασχολείσαι με εμενα όμως και δυστυχως για εσενα έχω να ασχοληθώ με πιο έξυπνα πράγματα , κατι που δεν εισαι Συγχαρητήρια πάντως σου βγάζω το καπέλο που αντέχεις την κατάντια σου. Για να είσαι υπάλληλος στην προώθηση της Cosmote, λογικά η εξυπνάδα σου σπάει τα όρια.. φιλάκια 🙂🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Για να είσαι υπάλληλος στην προώθηση της Cosmote, λογικά η εξυπνάδα σου σπάει τα όρια.. φιλάκια 🙂🙂 Χαίρομαι που θεωρείς τόσο ενδιαφέροντα τα γραπτά μου, ώστε να πιστεύεις ότι είμαι υπάλληλος της Cosmote. Αν ήμουν, σίγουρα θα σου είχα κάνει ήδη μια προσφορά!» 😄 Just now, Periandros said: Χαίρομαι που θεωρείς τόσο ενδιαφέροντα τα γραπτά μου, ώστε να πιστεύεις ότι είμαι υπάλληλος της Cosmote. Αν ήμουν, σίγουρα θα σου είχα κάνει ήδη μια προσφορά!» 😄 Ψιτ...εισαι για γέλια πραγματικά 😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 2 minutes ago, Periandros said: Χαίρομαι που θεωρείς τόσο ενδιαφέροντα τα γραπτά μου, ώστε να πιστεύεις ότι είμαι υπάλληλος της Cosmote. Αν ήμουν, σίγουρα θα σου είχα κάνει ήδη μια προσφορά!» 😄 Ψιτ...εισαι για γέλια πραγματικά 😅 Κάτι είχες πει ότι λόγω εξυπνάδας δεν θα ασχοληθείς μαζί μου;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periandros Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Κάτι είχες πει ότι λόγω εξυπνάδας δεν θα ασχοληθείς μαζί μου;; Σωστά, γέλασα ωστόσο τόσο ξέρεις με την εμμονή σου με το ότι είμαι υπάλληλος όπου αυτή η εμμονή φανερώνει περισσότερο ενδιαφέρον για την Cosmote απ’ όσο έχω εγώ. Μήπως να στείλεις βιογραφικό;» 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 (edited) 18 ώρες πριν, cu2goup said: Επιλέγεις.. Ας επανέλθουμε στην επικαιρότητα του thread.. Edited September 20, 2025 by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 Καλό είναι τις προσφορές να τις ανεβάζουμε δημόσια. Εαν οι εταιρίες τις ήθελαν κρυφές, δεν θα τις έλεγαν. Ολοι μας εδω ανεβαζουμε οποιαδήποτε καινούρια προσφορα ή κολπακι ανακαλύπτουμε. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, VIPdriver said: Καλό είναι τις προσφορές να τις ανεβάζουμε δημόσια. Εαν οι εταιρίες τις ήθελαν κρυφές, δεν θα τις έλεγαν. Ολοι μας εδω ανεβαζουμε οποιαδήποτε καινούρια προσφορα ή κολπακι ανακαλύπτουμε. Το έκανε ταυτόχρονα σε όλα τα threads εκτός από της Cosmote και στην τελική δεν ανέφερε την προσφορά.. ήθελε pm να του δώσεις το τηλ σου και και και.. Ας το έβαζε στο what's up να τελειώνουμε. Edited September 21, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 (edited) Από το 1 έως το 100, πόσο λέτε να ΜΟΥ βγάλουν το κτικιό, να μου ενεργοποιήσουν το Buy More 15gb???😂 Edited September 23, 2025 by damianos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2025 Είσαι ανυπόμονος, αφού το σύστημα στο λέει ξεκάθαρα ότι πρέπει να περιμένεις την εξέλιξη της ενεργοποίησης ώστε να εξελιχθεί η ενεργοποίηση. Θυμήθηκα μια πινακίδα πριν χρόνια σε κάτι έργα "ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ". 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 https://nova.gr/etairia/deltia-typou/nova-anabathmish-taxythtwn-internet-xwris-epipleon-xrewsh-se-panw-apo-miso-ekatommyrio-syndromhtes-gia-olh-th-diarkeia-tou-symbolaiou 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Ε δηλαδή να κρατήσουν ένα ποσοστό γίνεται αυτό καθώς πρέπει να γίνει ανανέωση συμβολαίου.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts