Bas Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 20 minutes ago, VIPdriver said: Δεν μας χάλασε ανανέωση 12μηνου με 3€! Συν ειδοποίηση χαμένων κλήσεων με sms 2μηνου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 21 ώρες πριν, Bas said: Συν ειδοποίηση χαμένων κλήσεων με sms 2μηνου έχω μπερδευτεί... είχα καταλάβει ότι η NOVA επιτρέπει άτυπα εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα για 12 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Δεν είναι αυτό;; Δηλαδή δεν σου στέλνει ειδοποίηση όταν έχεις εισερχόμενη κλήση και δεν το δεις; Σόρι για τις ερωτήσεις που ίσως έχουν επαναληφθει απλώς τώρα έχω ξεκινήσει να το ψάχνω λίγο περισσότερο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 31 minutes ago, mikros_elvetos21 said: έχω μπερδευτεί... είχα καταλάβει ότι η NOVA επιτρέπει άτυπα εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα για 12 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Δεν είναι αυτό;; Δηλαδή δεν σου στέλνει ειδοποίηση όταν έχεις εισερχόμενη κλήση και δεν το δεις; Σόρι για τις ερωτήσεις που ίσως έχουν επαναληφθει απλώς τώρα έχω ξεκινήσει να το ψάχνω λίγο περισσότερο. Η ειδοποίηση χαμένων κλήσεων με sms σαν υπηρεσία κόβεται - και ας επιτρέπει άτυπα εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα καθ'αυτού για 12 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 23 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν μας χάλασε ανανέωση 12μηνου με 3€! Αν και ψηνομαι να το πάω μέχρι τέλους μήπως και μου δώσει 600+600 για παντα αυτο με τα 3 ευρω ειχε ερθει ερθει και σε μενα, και το ανανεωσα με 3 ευρω, ενεργοποιησε το πακετο και αφησε 0,01 λεπτα και ολα ειναι μια ομορφια :) τα 600+600 απο που προκυπτουν;;;; μοιραζουν και τετοια στα γατονια;; 😵 γιατι θελω και εγω 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 1 hour ago, Bas said: Η ειδοποίηση χαμένων κλήσεων με sms σαν υπηρεσία κόβεται - και ας επιτρέπει άτυπα εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα καθ'αυτού για 12 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Δεν πειράζει.. αν έχεις ενεργή την αναμονή κλήσεων και το κινητό φυσικά πάντα ανοικτό.. πόσες κλήσεις να χάσεις; 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 5 minutes ago, cu2goup said: Δεν πειράζει.. αν έχεις ενεργή την αναμονή κλήσεων και το κινητό φυσικά πάντα ανοικτό.. ...και δεν περνάς από το χωλ του VIPdriver... 😉 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 1 hour ago, HEO said: αυτο με τα 3 ευρω ειχε ερθει ερθει και σε μενα, και το ανανεωσα με 3 ευρω, ενεργοποιησε το πακετο και αφησε 0,01 λεπτα και ολα ειναι μια ομορφια 🙂 τα 600+600 απο που προκυπτουν;;;; μοιραζουν και τετοια στα γατονια;; 😵 γιατι θελω και εγω Βαζουν 0,01 οταν είναι να ληξει το υπόλοιπο (και παίρνει παράταση για 2 μήνες) και ενεργοποιουν την αποδοση 600' + 600 mb, καθε μηνα. Την τρίτη φορά για να μπουν βέβαια θελει ανανέωση. Βέβαια έχει λίγο καιρό να αναφερθεί η απόδοση αυτής της προσφοράς, μήπως την αντικατέστησαν με αυτό με τα τρία ευρώ... Edited November 13, 2025 by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 12 minutes ago, kmpatra said: Βαζουν 0,01 οταν είναι να ληξει το υπόλοιπο (και παίρνει παράταση για 2 μήνες) και ενεργοποιουν την αποδοση 600' + 600 mb, καθε μηνα. Την τρίτη φορά για να μπουν βέβαια θελει ανανέωση. Επιπλέον, όποτε λήγει το υπόλοιπο μηδενίζουνται τα 600+600 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Εχω ένα 600+600 που μου δόθηκε τον 6ο μήνα από την τελευταία ανανέωση. Το 3ευρο μου ήρθε σε νουμερο που είναι στον 10ο μήνα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 (edited) απο οτι εχω καταλαβει το 600+600 ειναι κατι που μενει, σωστα;; + τσεκαρα κατι παροπλισμενα f2g και εχουν στειλει την ανανεωση με τα 3 ευρω Edited November 14, 2025 by HEO 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Φαίνεται οτι μενει. Το γεγονός όμως ότι στέλνουν στα παραπλισμένα σου το 3ευρο, με κάνει να καταλαβαίνω ότι μάλλον από δω και πέρα στέλνουν αυτό με την ανανέωση. Αν κατάλαβα καλά από προηγούμενο post, αυτο με τα 3€ έρχεται και σε q? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 14 ώρες πριν, Bas said: Επιπλέον, όποτε λήγει το υπόλοιπο μηδενίζουνται τα 600+600 Μόλις όμως βάλεις λεφτά, επανέρχονται από τον επόμενο μήνα. Αν μιλήσεις στο τσατ όταν βάλεις λεφτά, σου δίνουν τα δώρα με λήξη μετά από 10 χρόνια και τα μηνιαία μπαίνουν κανονικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Τελευταία ανανέωση πριν από ένα χρόνο. Το υπόλοιπο έληγε 14/11/24 . Πότε με το καλό διαγράφεται το νούμερο ; Τον επόμενο μήνα ; 3 2 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Από ότι γνωρίζω στις επόμενες μέρες θα έρθει μήνυμα και σε 1 εβδομάδα θα είναι νεκρό Τους κάνει ένα τηλέφωνο και στο ξανανεργοποιηουν 3 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 1 ώρα πριν, filippos said: Τελευταία ανανέωση πριν από ένα χρόνο. Το υπόλοιπο έληγε 14/11/24 . Πότε με το καλό διαγράφεται το νούμερο ; Τον επόμενο μήνα ; Θεωρητικά η ανανέωση έγινε 14/09/24 οπότε οι 13μηνες συμπληρώνονται 14/10/24. Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί ακόμα? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 1 minute ago, Konsta_ntina said: Θεωρητικά η ανανέωση έγινε 14/09/24 οπότε οι 13μηνες συμπληρώνονται 14/10/24. Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί ακόμα? ναι λειτουργεί, μπορώ να δεχτώ εισερχόμενες ακόμα. 4 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 2 minutes ago, filippos said: ναι λειτουργεί, μπορώ να δεχτώ εισερχόμενες ακόμα. Στους 16 μήνες διαγράφεται το νούμερο, απ'ότι έχω ακούσει, αλλά στην πράξη δεν έχω ιδέα. Μάλλον δεν έχουν και ζόρι να το κόψουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 2 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Στους 16 μήνες διαγράφεται το νούμερο, απ'ότι έχω ακούσει, αλλά στην πράξη δεν έχω ιδέα. Μάλλον δεν έχουν και ζόρι να το κόψουν. 14 μηνες εκανε το νουμερο της ανηψιας μου για να ψοφησει στην nova, (το κηδεψα την προηγουμενη εβδομαδα) και καπου 13 στην voda αλλα αυτα μπορει να αλλαξουν αναλογα -απο προσωπικη παρατηρηση- αν το εχεις στο συρταρι ή ειναι ανοικτο καθε μερα 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 (edited) Είναι το πολύ παλιό σύστημα "Λάζαρος" πριν 20 χρόνια έστελναν "ΟΣΑ χρήματα κάνεις ανανέωση θα σας διπλασιάζουν την κάρτα", είναι προφανώς η μετέπειτα εξέλιξη του Λαζάρου, σας βάζουμε 600'+600mb. Με τυράκι την ανανέωση κάθε δίμηνο...😉 Το Λάζαρος είναι προφανώς από την Ανάσταση γι'αυτό και πάει σε ενενεργα νούμερα με την ελπίδα να γίνουν ενεργά... Edited November 14, 2025 by damianos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 Πεθαμένο νούμερο δεύρω έξω... ΥΓ: σκέφτομαι εαν βαλω το 3υρο δεν θα μου δωσει 600+600. Μπορει ομως να μην μου δωσει και τιποτα... Σαν το ανεκδοτο με την κότα και τον κόκορα.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 έμενα το 600+600 μου φαίνεται λουκουμάκι..... pls NOVA δωστο μου, θα ειμαι καλο και φρόνιμο γατονι 😁 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2025 (edited) On 13/11/2025 at 9:48 ΜΜ, HEO said: τα 600+600 απο που προκυπτουν;;;; μοιραζουν και τετοια στα γατονια;; 😵 γιατι θελω και εγω Δίνουν κι από αυτά. Δυστυχώς πάλι μόνο στην κιου μου 9 ώρες πριν, kmpatra said: Αν κατάλαβα καλά από προηγούμενο post, αυτο με τα 3€ έρχεται και σε q? Σωστά Edited November 14, 2025 by sou_d 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 το 600' + 600 mb πως το παίρνεις;; με qvip; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 38 minutes ago, mikros_elvetos21 said: το 600' + 600 mb πως το παίρνεις;; με qvip; Αφήνεις "ατάιστο" το νούμερο για πολλούς μήνες και ελπίζεις να σου έρθει το πολυπόθητο σμσ. 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 On 14/11/2025 at 2:54 ΜΜ, HEO said: Από ότι γνωρίζω στις επόμενες μέρες θα έρθει μήνυμα και σε 1 εβδομάδα θα είναι νεκρό Τους κάνει ένα τηλέφωνο και στο ξανανεργοποιηουν μετά απο μια ώρα που απάντησες έλαβα το sms που ενημερώνει πως σε 5 μερες θα διαγραφεί το νούμερο. Σα να ησασταν συνενοημένοι . 1 6 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts