Jump to content

Brainmorf

Members
 • Δημοσιεύσεις

  358
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Brainmorf

 1. Brainmorf

  TCL 20R 5G

  Ενημέρωση συστήματος Google Play Ιουνίου.
 2. Ενημέρωση συστήματος Google Play Ιουνίου.
 3. Μίλησα σήμερα με το κατάστημα στο Ίλιον και μου είπε ο υπάλληλος ότι αφού η αίτηση έγινε ηλεκτρονικά τότε θα στείλουν την SIM στο σπίτι δωρεάν ( δεν υπήρχε η επιλογή χθές που έκανα την αίτηση από το vodafone.gr για παραλαβή από κατάστημα ). Έστειλαν σήμερα στο email ότι πρέπει εντός 7 ημερών να στείλω λογαριασμό που αναφέρει την διεύθυνση ( ΔΕΚΟ ) καθώς και φωτοτυπία της ταυτότητας.
 4. Συνέχιζεται το θέμα με το cosmote myspeedtest , κάλεσα σήμερα και μου είπαν ότι θέλει πρόσβαση και δικαιώματα ( τοποθεσία κ.α ) στο Chrome αλλά εμένα δεν εμφανίζει κάποια ειδοποίηση... Γνωρίζεται κάτι σχετικό ή είναι γενικό το πρόβλημα; Όταν πηγαίνω στην συγκεκριμένη σελίδα λέει access denied forbidden.
 5. Λύση ανάγκης για να τσεκαρεις το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ας πούμε , έκανα αίτηση από το site και περιμένω την SIM.
 6. Brainmorf

  TCL 30

  Σκέφτομαι αν τυχόν αντικαταστήσουν το A22 5G από το service να δω το 30+ και ας ξέρω ότι οι αναβαθμίσεις θα είναι σε άλλο επίπεδο...
 7. Brainmorf

  5G NR

  Μάλιστα... ευχαριστώ για την απάντηση , ελπίζω να το φτιάξουν.
 8. Brainmorf

  5G NR

  Γνωρίζει κανείς εαν δουλεύει το Cosmote Myspeedtest; Ρωτάω γιατί πήγα να δοκιμάσω τώρα και λέει κάτι access denied forbidden.
 9. Θέμα χρόνου πρέπει να είναι πλέον, όποιος έχει συμβατή συσκευή ας ενημερώσει για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
 10. Brainmorf

  TCL 20 5G

  Τυχεροί είστε εσείς 😄, στο R από τον Ιανουάριο και συνεχίζει.
 11. Έχουν ενεργοποιήσει το VoWiFi για μερικές συσκευές Xiaomi όπως είδα στο site του F2G. Για όποιον θέλει να δει τι γίνεται, στέλνουμε SMS στο 1202 VOW ΝΑΙ και θα έρθει απάντηση για το αν υποστηρίζεται η συσκευή μας.
 12. Εχει ένα θέμα το δικό μου που λέγεται ghost touch. Το έστειλα στο service και βλέπουμε.
 13. Την έχω καταργήσει την κάρτα οπότε δεν γνωρίζω. Μου είπαν ότι δεν γίνεται φόρτιση πλέον από κατάστημα Γερμανός / Cosmote αλλά από web banking ή από την τράπεζα.
 14. Σήμερα μου είπαν από διάφορα καταστήματα ότι καταργήθηκε η συγκεκριμένη κάρτα εδώ και μερικούς μήνες. Μόνο στο κατάστημα που είναι στην Πετρούπολη είπαν ότι θα έχουν την Πέμπτη κάρτες prepaid.
 15. Απεριόριστη ομιλία , 50 SMS και 6GB με 21 ευρώ μου είπαν από κατάστημα Γερμανος. Με έκπτωση του e-λογαριασμου - 1 ευρω , επίσης δίνουν 1 ευρώ κάθε μήνα το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κωδικούς deals for you και παραγγελίες από το box. Άρα προσθέτεις επιπλέον GB στο υπάρχον πρόγραμμα.
 16. Επιβεβαιώνω για Πειραιώς visa debit.
 17. Ας σολαρω 😀 με εντυπώσεις από την συσκευή. Η μπαταρία έχει τον ατελείωτο και η οθόνη του είναι εξαιρετική με δεδομένο το κόστος. Δεν κολλάει σε κάποια εφαρμογή ( δεν γνωρίζω για games ) και παίζουν όλα όπως πρέπει. Επίσης φορτίζει σχετικά γρήγορα και οι κάμερες την μέρα βγάζουν ικανοποιητικες φωτογραφίες. Υποστηρίζει NFC και double tap to wake. Συχνές ενημερώσεις ασφαλείας όπως και του Google Play Store. Θετικό το γεγονός ότι η κάμερα πάει μέχρι 2K ανάλυση βίντεο για συσκευή των 150 ευρώ περίπου. Η θύρα των ακουστικών είναι στο κάτω μέρος της συσκευής. Έχει μόνο ένα ηχείο το οποίο δεν εντυπωσιάζει. Επίσης ενώ το λογισμικό δεν έχει θέμα και είναι άμεσο - γρήγορο, το έχουν τιγκαρει στο bloatware. Εφαρμογές που δεν γίνονται disable ( δεν συζητάμε για απεγκατασταση ) , θα μπορούσε να ήταν δηλαδή πολύ ποιο γρήγορο. Καταλήγω ότι αν πάτε σε Samsung καλύτερα να δείτε με 6GB ram και πάνω αφού αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει συσκευή της εταιρίας με "καθαρό" Android. Δεν υπάρχει LED για ειδοποιήσεις αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε το flash, επίσης δεν έχει ραδιόφωνο. Οταν γίνεται ρύθμιση στα 48MP στην κάμερα για φωτογραφίες, η εικόνα "κολλάει" για ένα δευτερόλεπτο περίπου. Απαράδεκτο για σύγχρονο smartphone εκτός και αν φταίει η εφαρμογή. Να αναφέρω ότι απουσιάζουν οι ρυθμίσεις για απόκρυψη του notch καθώς και το κλείδωμα των εφαρμογών.
 18. Brainmorf

  TCL 20L+

  Καλοδούλευτο, πες εντυπώσεις αν γίνεται. Πότε είναι η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας;
 19. Παίδες , από αριθμό συμβολαίου μπορεί να μοιράσεις σε F2G χρόνο ομιλίας ή GB;
 20. Brainmorf

  TCL 20R 5G

  Ρυθμίσεις - Ασφάλεια και βιομετρικά στοιχεία - Ενημέρωση συστήματος Google Play ( λέει 1η Απριλίου 2022 ας πούμε ). Επιλογή έλεγχος για ενημέρωση κάνει ένα update μερικών kb και μετά ξανά επιλογή και εγκατάσταση, η τελευταία ενημέρωση είναι 28 MB αν θυμάμαι καλά. Ζητάει επανεκκινήσει και πάει στην ποιο πρόσφατη έκδοση. Αν η εταιρία έδινε ποίο συχνά τα updates , θα είχα σκεφτεί αντί για το Samsung που έτυχε να αγοράσω να έβλεπα ένα ακόμη TCL ποιο σύγχρονο και με καλύτερα specs από το 20 R.
 21. Brainmorf

  TCL 20R 5G

  Ενημέρωση συστήματος Google Play Μαϊου.
 22. Ενημέρωση συστήματος Google Play Μαΐου.
 23. Σήμερα πήρα ένα F2G αριθμό για δεύτερο και τα παιδιά στο κατάστημα που είναι στον Ίλιον μου έδωσαν δωρεάν την κάρτα SIM. Στην Vodafone στα καταστήματα που ρώτησα ήθελαν 10 ευρώ.
×
×
 • Create New...