Jump to content

Brainmorf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    544
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Brainmorf

  1. Δείγμα φωτογραφιών με ρύθμιση στα 50MP ( στο default χωρίς συμπίεση των αρχείων ) : https://ibb.co/nLpwKFr https://ibb.co/THJD9JH Έγινε και ένα μικρό update στην ενημέρωση συστήματος google play ( 2.1MB ) , δεν άλλαξε η έκδοση.
  2. Brainmorf

    Tcl 50 SE

    Καλημέρα, ίδιο σχεδιαστικά με το nxtpaper φαίνεται. Ο επεξεργαστής ίδιος G88 , το πρόβλημα για μένα εάν ισχύει αυτό που βλέπω στο GSM arena είναι το memory type eMMC 5.1 που σημαίνει ότι θα παρασύρει όλα τα specs. Επιτέλους βλέπω Full HD+ ανάλυση της οθόνης και στην σειρά SE.
  3. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Καλημέρα, πωλείται σε άριστη κατάσταση το TCL 40 SE στο κουτί του με απόδειξη αγοράς από Vodafone ( ημερομηνία αγοράς 22-03-2024 ). Άψογο για βασική - απλή χρήση με NFC , θύρα ακουστικών και 4 + 4 GB ram. Είναι η έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Έχει δύο στερεοφωνικά ηχεία και οθόνη 6.75" με υποστήριξη NXT Vision ανάλυσης HD+ . Η συναλλαγή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής ή Πειραιώς και άμεση δωρεάν αποστολή με box now αλλιώς έλεγχος και παραλαβή με μετρητά από το Ίλιον. Αξιολογήσεις στο insomnia , οι φωτογραφίες είναι χθεσινές όπως θα δείτε. Ευχαριστώ

    75 €

  4. Το ίδιο και σε TCL συσκευή με Android 12 , προσωρινή λύση off το κλήσεις WiFi ή τα δεδομένα συνέχεια ενεργά. Είναι ειδοποίηση λέει συστήματος και δεν γίνεται απενεργοποίηση.
  5. Μέτρηση από το Υπερίων που μετράει και upload σε σπίτι στο Ίλιον, κοντά στην Παλατιανή όπου έχει πρόβλημα το δίκτυο ( έτσι μου είπαν οι τεχνικοί τουλάχιστον ).
  6. Ποικιλία εικονιδίων όπως βλέπετε στο TCL 40 SE...
  7. Ενημέρωση συστήματος Google Play Μαρτίου 2024 ( 71 MB ).
  8. Καλησπέρα , είναι αξιόπιστα τα Poco; Συγκεκριμένα έχω δει το M6 Pro και δεν είχα ποτέ κινητό Poco. Σκέφτομαι για δεύτερο αυτό ή το Redmi Note 13. Ευχαριστώ
  9. Η δυσλειτουργία έγινε μετά από ενημέρωση λογισμικού στο Moto G32 ή από την αρχή είχε θέμα; Στο 40R σε συνθηκες υψηλού φωτισμού , δυσκολεύεσαι να δεις ακόμη και όταν είναι η φωτεινότητα στο 100%. Για συσκευή που κοστίζει 109 ευρώ πάντως θα το κρατήσω χρόνια ελπίζω ( καλά να είμαστε όσο γίνεται ). Επεξεργαστής ίδιος - γρήγορος που είχα και στο 20 R που αυξάνει σε πολύ καλά επίπεδα την εμπειρία χρήσης και λειτουργικότητας της συσκευής. Θα πάρει και άλλο ένα update ασφαλείας από ότι μου είπαν , άγνωστο το πότε...
  10. Ενδιαφέρον πληροφορία φίλε Atillas24 , σε ορισμένα Motorola ή είναι γενικότερο το πρόβλημα; Όσο είχα Motorola , δεν έβλεπα κάποιο πρόβλημα με το hotspot.
  11. Για το κόστος είναι ok αν και στην αρχή ( πρίν κάνω δύο επιστροφές εργοστασιακών δεδομένων ), νόμιζα ότι είναι χαλασμένο και τραγικά αργό. Έστρωσε τώρα , έχω την έκδοση WiFi με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Ωραίο λογισμικό με bloatware όμως που ευτυχώς γίνεται να τα διαγράψεις. Ενημέρωση ασφαλείας έχει από το 2023 αλλά του Google play από το 2020. Έκανε πέντε - έξι updates στην αρχή, πήγαινε από την μία έκδοση στην άλλη γι' αυτό ίσως και κολλούσε. Για 109 ευρώ είναι τίμιο, για παραπάνω τσεκαρετε το Redmi Pad. Ρωτήστε ότι θέλετε, αν μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως.
  12. Τα 5G κινητά της TCL έχουν τσακωθεί με τις οθόνες που έχουν FHD+ ανάλυση...
  13. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής από το 5G ( τουλάχιστον στα ίδια σημεία που έχω συγκρίνει με το 4G ) , σε ταχύτητα αλλά και σε κάλυψη.
  14. Εξαιρετικά, το έχω πουλήσει λόγω του MIUI που δεν σε αφήνει να διαγράψεις ή να γίνει απενεργοποίηση των εφαρμογών. Αν το φτιάξουν ποτέ, ίσως αγοράσω ξανά Xiaomi. Προς το παρόν μόνο activity tracker , smarwatch και ασύρματα με ακουστικά.
  15. Υπάρχει έκδοση του 40 R με 256GB ram; Για motorola , θα έλεγα το G54 power edition.
  16. Για τα χρήματα που κοστίζουν, δεν το συζητάμε. Βλέπω μέχρι το καλοκαίρι να αγοράζω και τα ANC 2.
  17. Brainmorf

    TCL 20R 5G

    Ενθαρρυντικό το ότι ενημερώνουν με αναβαθμίσεις ασφαλείας τις συσκευές τους. Περιμένω και για το 40 R που έχει να γίνει security update από τον Ιούνιο του 2023.
  18. Έχω τα QCY T13 ANC και τα απλά T13. Στο Google Meet που χρησιμοποιώ σε εξωτερικούς χώρους συνήθως είναι άψογα για το κόστος με ενεργοποιημένο το ANC.
  19. Brainmorf

    TCL 306

    Σωστός και από ότι μου είπαν σε Xiaomi βγάζει το ίδιο μήνυμα οπότε έγινε απενεργοποίηση του WiFi Calling. Το ίδιο και στο 40 R 5G. Ενημέρωση συστήματος Google Play Φεβρουαρίου 2024 ( 53MB ).
  20. Brainmorf

    TCL 306

    Παίδες, πρώτη φορά το βλέπω αυτό με το που συνδέεται στο VoWiFi : Έχει να κάνει με τον πάροχο ( Vodafone ) ή με το λογισμικό του TCL;
  21. Brainmorf

    TCL 306

    Ενημέρωση συστήματος Google Play Ιανουαρίου 2024 ( 58MB ).
  22. Brainmorf

    TCL 306

    Πάλι TCL ( σκέφτομαι για το 40R 5G ή το NXTpaper 4G ) θα αγοράσω φίλε snapp. Τέρμα τα Redmi μέχρι να μπορείς να διαγράψεις όποια εφαρμογή θέλεις ( αν γίνει ποτέ ).
  23. Στον δεύτερο αριθμό από Vodafone :
  24. Brainmorf

    TCL 306

    Δεν υπάρχει λέμε φίλε spy14 για 49,95 που κόστισε... Να αναφέρω ότι έχει Android 12 με TCL UI V4.0.NADD. Επίσης, ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου 2023 και ενημέρωση συστήματος Google play Μαϊου 2022...
×
×
  • Create New...