Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ένα δεύτερο free2go παρατημένο για σχεδόν ένα χρόνο με την προφορά 600 λεπτά +600 mb και επειδή έληγε το νούμερο  έβαλα κάρτα και μου έδωσε το 600+ 600 και επιπλέον 1000 λεπτά ,δεν ξέρω πως προέκυψαν τα + 1000 αλλά δεν το λες και άσχημα χωρίς να αγοράσεις πρόγραμμα ,απλά δεν ξέρω αν και τον άλλον μήνα τα ξανάδωσει και πάλι εφόσον το υπόλοιπο λήγει σε 2 μήνες.Θα ενημερώσω. 

Τον έχουμε ματιάσει τον Μήτσο. Ένας άνθρωπος είναι  δυο χερακια εχει τι να προλάβει να κανει.😭

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

14 ώρες πριν, George6633 said:

Πριν 2 περίπου χρόνια είχα κάνει και γω αίτηση για F2G και ακόμα περιμένω να με πάρουν. 

Υπομονή φίλε μου.. κάλιο αργά παρά ΠΟΤΕ! 😆

λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής..πήγα στο κατάστημα της νόβα στη θήβα να ρωτήσω μήπως μπορούν να βγάλουν καμιά άκρη.μου είπαν εκεί δεν φαίνεται το παραμικρό σαν αίτηση..μου πρότεινε αν ήθελα να πάω τα νούμερα σε συμβόλαιο απεριόριστα με 17,9 ανά αριθμό.ε και το δέχτηκα και τελείωσα.την θεώρησα καλή τιμή .

On 25/6/2025 at 8:54 ΜΜ, damianos said:

ΤΕΛΙΚΆ πάμε για την άλλη Τετάρτη 02/07 μάλλον με ενεργοποίηση μέχρι την Παρασκευή 04/07 17.00...😉😉😉

IMG_20250625_205333.jpg

Δυστυχώς όχι, Flash Offer 100GB Διάρκεια 4 ημέρες με 2€

δυστυχως τα διμηνα δεν ερχονται οποτε τα θελεις.....

ευτυχως υπαρχει ο μηνας με 4.50

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

18 minutes ago, HEO said:

δυστυχως τα διμηνα δεν ερχονται οποτε τα θελεις.....

ευτυχως υπαρχει ο μηνας με 4.50

...όχι στο παλαιοημερολογίτικο όμως 😞

Παρήγγειλα από το f2g.gr νέα κάρτα για τα απεριόριστα. Υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης λόγω φόρτου παραγγελιών. Θα προλάβω να την ενεργοποιήσω;; Από το app να ήταν καλύτερα;; Απόψεις...

32 minutes ago, Chrischal1908 said:

Παρήγγειλα από το f2g.gr νέα κάρτα για τα απεριόριστα. Υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης λόγω φόρτου παραγγελιών. Θα προλάβω να την ενεργοποιήσω;; Από το app να ήταν καλύτερα;; Απόψεις...

Σήμερα παρέλαβα τη σιμ (παραγγελία από f2g.gr) με νέο αριθμό και ενεργοποιήθηκε άμεσα με τη προσφορά.

Και τη Δευτέρα να παραλάβεις και να κάνεις ενεργοποίηση, προλαβαίνεις. Ισχύει μέχρι 7/07.

Ρώτησε και στο chat και πες για τη καθυστέρηση του courier. Ίσως ενεργοποιήσουν τη προσφορά και μετά της 7/07.

-----------------

Να πω ένα μεγάλο μπράβο στην εξυπηρέτηση της Νόβα, γιατί μου τηλεφώνησαν άμεσα και στο chat ανταποκρίθηκαν άμεσα (σε ένα λάθος στοιχείο που προέκυψε).

Edited by vslk

Αν κανεις φορητοτητα σε f2g με το που ενεργοποιηθει η sim μπορεις να δεχτεις εισερχομενες κλησεις και μηνυματα η πρεπει να κανεις μια ανανεωση και για τις εισερχομενες; Για εξερχομενες γνωριζω οτι χρειαζεται μια πρωτη ανανεωση

19 minutes ago, kostassl45i said:

Αν κανεις φορητοτητα σε f2g με το που ενεργοποιηθει η sim μπορεις να δεχτεις εισερχομενες κλησεις και μηνυματα η πρεπει να κανεις μια ανανεωση και για τις εισερχομενες; Για εξερχομενες γνωριζω οτι χρειαζεται μια πρωτη ανανεωση

Δέχεσαι κανονικά. Περιέχει κάτι ψιλά τύπου 0,05€ με ημ. Λήξης 2 μήνες από την ενεργοποίηση. Και εξερχόμενη κλήση μπορείς να κάνεις χωρίς ανανέωση.

Edited by vslk

Ξερει κανεις που μπορω να βρω καρτα f2g για φορητοτητα χωρις χαρτια κουριερ κ ανανεωση; Δηλαδη να εχω την καρτα στο σπιτι και να την ενεργοποιησω online οποτε θελω εγω. Εχει κανεις να μου στειλει με box now? Θα με εξυπηρετούσε. Στο 2109995100 ειπαν καταργηθηκε το f2g μονο q vip  εχουν δε ξερω βεβαια αν επεσα σε ασχετο. Ευχαριστώ

Edited by spoukos

22 minutes ago, spoukos said:

Ξερει κανεις που μπορω να βρω καρτα f2g για φορητοτητα χωρις χαρτια κουριερ κ ανανεωση; Δηλαδη να εχω την καρτα στο σπιτι και να την ενεργοποιησω online οποτε θελω εγω.

Δες αυτό το σχόλιο και αυτό

Edited by vslk

26 minutes ago, vslk said:

Δες αυτό το σχόλιο και αυτό

Κοιταξα τα σχόλια απλως δεν εχω αυτοκινητο και δε θελω να περνω σβαρνα ολα τα πρατήρια με τα ποδια. Αν καποιος βρει καποια καρτα για φορητοτητα και μπορει να μου τη στειλει η να μου πει καποιον αλλον τροπο να βρω θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ 

6 ώρες πριν, AlexM2 said:

Ήθελα και εγώ να δοκιμάσω μια F2G αλλά δεν νομίζω να προλαβαίνω με τίποτα

Εγώ που είχα πάρει τον Φεβρουάριο δύο κάρτες f2g από το κέντρο καρτοκινητής ενεργοποίησα σήμερα την δεύτερη και μου έδωσε κανονικά την προσφορά που είχε τότε. Αν κάνεις παραγγελία μπορεί να στην δώσουν. 

Μόλις μίλησα με chat και μου είπαν ότι αν η παραγγελία της σιμ (νέος αριθμός ή φορητότητα) γίνει εντός του χρόνου (μέχρι 7/07) θα δωθεί η προσφορά με τα απεριόριστα.

Ακόμα και αν η σιμ φτάσει τη τρίτη - Τετάρτη.

3 ώρες πριν, vslk said:

Μόλις μίλησα με chat και μου είπαν ότι αν η παραγγελία της σιμ (νέος αριθμός ή φορητότητα) γίνει εντός του χρόνου (μέχρι 7/07) θα δωθεί η προσφορά με τα απεριόριστα.

Τέλεια! Προσωπικά την Δευτέρα την περιμένω. Θα στείλουν και extrasim;;

3 ώρες πριν, vslk said:

Ελπίζω να το έχεις γραπτώς γιατί στην εταιρεία αυτή ο καθένας λέει ότι θέλει και δεν βγάζεις άκρη εύκολα.

1 ώρα πριν, Chrischal1908 said:

Τέλεια! Προσωπικά την Δευτέρα την περιμένω. Θα στείλουν και extrasim;;

Όχι, δε στέλνουν πακέτο νέας σύνδεσης (δώρο).

1 ώρα πριν, spiliot said:

Ελπίζω να το έχεις γραπτώς γιατί στην εταιρεία αυτή ο καθένας λέει ότι θέλει και δεν βγάζεις άκρη εύκολα.

Έχω screenshot.

Edited by vslk

7 ώρες πριν, spoukos said:

Ξερει κανεις που μπορω να βρω καρτα f2g για φορητοτητα χωρις χαρτια κουριερ κ ανανεωση; Δηλαδη να εχω την καρτα στο σπιτι και να την ενεργοποιησω online οποτε θελω εγω. Εχει κανεις να μου στειλει με box now? Θα με εξυπηρετούσε. Στο 2109995100 ειπαν καταργηθηκε το f2g μονο q vip  εχουν δε ξερω βεβαια αν επεσα σε ασχετο. Ευχαριστώ

κριμα ... 😞
το 2109995100 ήταν καλη περιπτωση

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

8 ώρες πριν, spoukos said:

Έχω πετύχει κι εγώ κάποιον που μου είπε πως δεν έχουν πλέον free2go και δεν ίσχυε. Ξαναπροσπάθησε καθημερινή πρωινές ώρες.