mr_47 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Πάντως, τώρα έχει λογική η χρέωση του 1€, την τελευταία μέρα ισχύος των πακέτων δεδομένων.... Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις – αυξήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη λήψη του σχετικού ενημερωτικού σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) και την παρούσα ανακοίνωση ή να καταργήσει τo πακέτο «ειδικής προσφοράς». Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία ή κατάργηση του πακέτου, θα εφαρμόζονται οι νέες χρεώσεις. Δηλαδή, αν κατάλαβα σωστά, αν καταγγείλουμε τις τιμολογιακές αλλαγές, μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε τις ίδιες χρεώσεις με τώρα;;; :rolleyes: Το μόνο κακό είναι, ότι τα συστήματα της WIND είναι τόσο άθλια, που είναι ικανοί με μία απλή καταγγελία να σου σβήσουν το Φοιτητικό Πακέτο, ενώ θες να το κρατήσεις! :cry: Μετά θα σου φάνε και όλη την κάρτα με την απάτη του Daily Internet και θα σου σβήσουν και τον αριθμό ολόκληρο, να ησυχάσουμε... :lol: Σου ήρθε κάποια ενημέρωση με μήνυμα ή στο mail σου ή στο myf2g/myWind;... :rolleyes: Edited May 27, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Αυτό εννοούν όταν λένε καταγγελία σύμβασης. Φορητότητα ή κατάργηση του αριθμού. Αυτό που μου φαίνεται περίεργο (έως και χαζό), είναι γιατί έχει δώσει χρονικό περιθώριο 30 ημερών. Καταγγελία μπορείς να κάνεις όποτε θέλεις. Να καταργήσεις την προσφορά, υποθέτω το ίδιο(αν όχι, απλά δεν ενεργοποιείς το πακέτο αυτό). Να την κάνουν για φοιτητικό σε άλλον χλωμό το κόβω για τους μη φοιτητές. Μήπως το έβαλαν απλά για δημιουργία εντυπώσεων; Η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης αζημίως έχει νόημα μόνο όταν αλλάζουν οι όροι σε συμβόλαιο, όπου θίγεσαι σε σχέση με ότι είχες υπογράψει. Sent from my Moto E2 το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι θα υπαρχει καποιος κανονισμος της εεττ που υποχρεωνει τους παροχους να δινουν την δυνατοτητα υπαναχωρησης/διακοπης στους συνδρομητες λογω μονομερων αυξησεων(και προφανως θα πρεπει να το σημειωνουν στην αντιστοιχη ανακοινωση)...αλλα και παλι στην καρτοκινητη ακριβως για το λογο που αναφερεις ειναι ανευ ουσιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160527/32afa8f5b1ba01d730d36832ce056522.jpg από την μία μου το έδωσε το ένα γιγα απο την άλλη λέει να περιμένω μέχρι τις δώδεκα μάλλον να ενεργοποιηθεί; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μιλάω για την σημερινή προσφορά που στελνεις 1 στο 1209 και παίρνεις ένα γιγα δώρο το σκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Κοιτάξτε. Υπάρχει και άλλη φόρμουλα. Όποιος είχε το παλαιό με τα 300λεπτα κάνει ανανέωση και όταν τελειώσουν τότε τρέχει την προσφορά με τα 1500'. Έτσι οι ανανεώσεις μειώνονται κατά πολύ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Εντάξει λοιπόν, μετά το Καλοκαίρι θα κόψω το Φοιτητικό της WIND και θα το κάνω Φοιτητικό What's Up, κρατώντας τον ίδιο αριθμό, να τελειώσει το "δούλεμα"! Δυστυχώς, προβλέπω δυσοίωνο το μέλλον του Φοιτητικού Πακέτου. Όταν τελειώσει η αναβάθμιση του δικτύου το 2017, πιστεύω ότι θα το καταργήσουν εντελώς ή θα το κάνουν ασύμφορο. :ρ Θα βλέπω την εξέλιξη του δικτύου, με την "καημενούλα" την Q, που έχω τόσο καιρό στο περιθώριο. Η WIND μου έχει στείλει ό,τι προσφορά υπάρχει, προκειμένου να την "ταΐσω" με κάρτα. Σε λίγο θα με πληρώσουν κιόλας! :lol: Το F2G,μια χαρα ειναι και χωρις φοιτητικο.Η μανα μου εχει αλλα με λεει καμια φορα τα λεπτα δεν φτανουν.Εγω προσωπικα αμα τα 3€ τα παει παραπανω η Q,θα το γυρισω F2G. Edited May 27, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Από το thread της Q: Παιδιά, όσοι έχετε να ανανεώσετε πάνω από 90 ημέρες, στείλτε κανονικά το μήνυμα για το 1 GB. Η προϋπόθεση ανανέωσης δεν ισχύει, όπως σωστά το φαντάστηκα. Ενώ έχω να ανανεώσω από την 1η Ιανουαρίου, πήρα κανονικά το 1 GB. Τα ίδια και στο f2go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Εμένα Μου ήρθε Αυτό το άμα: 500΄όλους και 50sms με 4,4€ εως 30/05. Αλλά απο Ότι καταλαβαίνω είναι για μια ενεργοποίηση Μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σκέφτηκε η wind... Αφού ο Έλληνας έχει γεμάτα μαγαζιά όπως μικελ, Starbucks κτλ ... και ξοδεύει τουλάχιστον 2€ την ημέρα για το καφεδάκι τού, ΓΙΑΤΊ να Μην τού παίρνω και Εγώ Αλλά τόσα για την επικοινωνία τού.... ΟΕΟ...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 σε f2g2 με τα 300 ενώ δεν μου έχει έρθει ποτέ το σχετικό sms έστειλα 1000 στο 1264 και μου ενεργοποίησε το πακέτο. Το εχω ξανακάνει αρκετές φορές αλλα δεν.. Αυτό σημαίνει οτι θα το εχω και στο μέλλον η το έδωσε έτσι 1 φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 θα το εχεις και στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σκέφτηκε η wind... Αφού ο Έλληνας έχει γεμάτα μαγαζιά όπως μικελ, Starbucks κτλ ... και ξοδεύει τουλάχιστον 2€ την ημέρα για το καφεδάκι τού, ΓΙΑΤΊ να Μην τού παίρνω και Εγώ Αλλά τόσα για την επικοινωνία τού.... ΟΕΟ...??? Ακριβώς: Λεφτά υπάρχουν γι'αυτό και δεν πέφτουν οι τιμές. Μόνο θα ανεβαίνουν. Το που βρέθηκαν; Πασιφανές, και το αποδεικνύει αυτό που γράφεις. Κι ας κλέγονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 25 μέρες,8,5€;;Εντάξει Wind...Ετσι κ αλλιως για 2ο αριθμο σε είχα,σήμα στην περιοχή μου 0,Φοιτητικό What's up εχω,απλα με βοηθάς να πετάξω πιο εύκολα τον αριθμο.Θα μου πεις,με τέτοια "εξυπνάδα" δινει ιδέα και στις άλλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 25 μέρες,8,5€;;Εντάξει Wind...Ετσι κ αλλιως για 2ο αριθμο σε είχα,σήμα στην περιοχή μου 0,Φοιτητικό What's up εχω,απλα με βοηθάς να πετάξω πιο εύκολα τον αριθμο.Θα μου πεις,με τέτοια "εξυπνάδα" δινει ιδέα και στις άλλες... Βάζω στοίχημα ότι σε λίγο θα βγάλουν και οι άλλες 2 αντίστοιχες ανακοινώσεις για το 25ήμερο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Βάζω στοίχημα ότι σε λίγο θα βγάλουν και οι άλλες 2 αντίστοιχες ανακοινώσεις για το 25ήμερο. Προς τα εκεί πάει το πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 επειδή ψάχνω αρκετές σελίδες πίσω μπορεί κάποιος να πει με 2 λόγια τα τελευταία νέα, περικοπές και μη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Βάζω στοίχημα ότι σε λίγο θα βγάλουν και οι άλλες 2 αντίστοιχες ανακοινώσεις για το 25ήμερο. Προς τα εκεί πάει το πράγμα... Απλά: "Πώς δικαιολογείται το 25;" (ως αριθμός?) Επειδή: 5, 10, 15, 20, 25, 30 κλπ? Καλά: 30 μέρες είναι οι μέρες ενός "μήνα" και έτσι δικαιολογούταν (και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ). Αλλά: 25? Πώς; Θα μου πείτε: Σάμπως θα το πάρουν χαμπάρι οι καταναλωτές όταν όλα τα πακέτα θα έχουν αυτή τη διάρκεια; Στα φατσομπούκια για διαγωνισμούς κινητών θα τρέχουν clopιάρωντας μνμ άλλων: ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... Άντε και 20ήμερο από το 2020!! : Επετειακό "λόγω του 20"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Απλά: "Πώς δικαιολογείται το 25;" (ως αριθμός?) Επειδή: 5, 10, 15, 20, 25, 30 κλπ? Καλά: 30 μέρες είναι οι μέρες ενός "μήνα" και έτσι δικαιολογούταν (και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ). Αλλά: 25? Πώς; Θα μου πείτε: Σάμπως θα το πάρουν χαμπάρι οι καταναλωτές όταν όλα τα πακέτα θα έχουν αυτή τη διάρκεια; Στα φατσομπούκια για διαγωνισμούς κινητών θα τρέχουν clopιάρωντας μνμ άλλων: ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... Άντε και 20ήμερο από το 2020!! : Επετειακό "λόγω του 20"!!! Τα ξεφτιλικια αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται δυστυχώς. Θα γράψω επώνυμα επιστολή στην EET γιατί και αυτοί μου φαίνεται κοιμούνται όρθιοι. Γραπτή καταγγελία και παράπονα στην εταιρία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Τα ξεφτιλικια αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται δυστυχώς. Θα γράψω επώνυμα επιστολή στην EET γιατί και αυτοί μου φαίνεται κοιμούνται όρθιοι. Γραπτή καταγγελία και παράπονα στην εταιρία. Μάλλον οι συμπολίτες μας - καταναλωτές εννοείς "κοιμούνται όρθιοι" και τρέχουν στα φατσομπούκια. Οι εταιρείες ξέρουν ΑΡΙΣΤΑ να μας χορεύουν στο ταψί...Και "μας παίζουν" (ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας) ΑΡΙΣΤΑ...Μπράβο τους. Για μένα: 1) Δεν έχει νόημα να "αγωνιστείς" για αυτή τη φυλή . Δε θ'αλλάξει ποτέ..Εξ'ού και όσα παρεπόμενα του "θα παίζουμε το ζουρνά και θα χορεύουν" προεκλογικά. Ηθελέστα και παθέστα. 2) Όταν τα "χαρακτηριστικά" ενός "παίχτη" (καταναλωτή Έλληνα: Δες τρέχει για "δώρα μόνο για σένα" Γιούπι "δώρα"...:D ) ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ τότε (βασική παράμετρος της θεωρίας παιγνίων) ο "άλλος" παίχτης (εταιρείες) είναι σίγουρος νικητής (Και ξέρουμε τι επιδιώκουν..). 3) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ: "Λεφτά υπάρχουν"..δε θα επεκταθώ. Ενημέρωσε..αν κάνεις καταγγελία... Ξέρουμε την κατάληξή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160527/32afa8f5b1ba01d730d36832ce056522.jpg από την μία μου το έδωσε το ένα γιγα απο την άλλη λέει να περιμένω μέχρι τις δώδεκα μάλλον να ενεργοποιηθεί; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μιλάω για την σημερινή προσφορά που στελνεις 1 στο 1209 και παίρνεις ένα γιγα δώρο το σκ Εγώ προσωπικά ΔΕ θα ριψοκινδύνευα να μην αλλάξω το APN πριν τις 00:00 απόψε και να βρεθώ με sms χρέωσης 1€ τη Δευτέρα για daily internet την Κυριακή..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 επειδή ψάχνω αρκετές σελίδες πίσω μπορεί κάποιος να πει με 2 λόγια τα τελευταία νέα, περικοπές και μη? Q: (1) Αύξηση των βασικών χρεώσεων ομιλίας, Κατά 22,5% για τις εθνικές κλήσεις και κατά 10% για τις διεθνείς κλήσεις. (2) Αύξηση της ελάχιστης διάρκειας των διεθνών κλήσεων, από 60 σε 90 δευτερόλεπτα. (3) Αύξηση της βασικής χρέωσης αποστολής SMS προς Ελλάδα και εξωτερικό, από 0,10€ σε 0,14€. F2G: (1) Αύξηση των βασικών χρεώσεων ομιλίας, Κατά 22% για τις εθνικές κλήσεις και κατά 30% για τις διεθνείς κλήσεις. (2) Αύξηση της βασικής χρέωσης αποστολής SMS, από 0,12€ σε 0,19€ προς Ελλάδα και από 0,19€ σε 0,24€ προς εξωτερικό. (3) Μείωση της διάρκειας ισχύος του ειδικού/φοιτητικού πακέτου (1500' προς όλους+1,5 GB με κόστος 8,50€), από 30 σε 25 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Κλείνω τα data , αλλάζω APN στο δωρεάν 1GB. Μην πείτε "den ijera" τη Δευτέρα. Τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Q: (1) Αύξηση των βασικών χρεώσεων ομιλίας, Κατά 22,5% για τις εθνικές κλήσεις και κατά 10% για τις διεθνείς κλήσεις. (2) Αύξηση της ελάχιστης διάρκειας των διεθνών κλήσεων, από 60 σε 90 δευτερόλεπτα. (3) Αύξηση της βασικής χρέωσης αποστολής SMS προς Ελλάδα και εξωτερικό, από 0,10€ σε 0,14€. F2G: (1) Αύξηση των βασικών χρεώσεων ομιλίας, Κατά 22% για τις εθνικές κλήσεις και κατά 30% για τις διεθνείς κλήσεις. (2) Αύξηση της βασικής χρέωσης αποστολής SMS, από 0,12€ σε 0,19€ προς Ελλάδα και από 0,19€ σε 0,24€ προς εξωτερικό. (3) Μείωση της διάρκειας ισχύος του ειδικού/φοιτητικού πακέτου (1500' προς όλους+1,5 GB με κόστος 8,50€), από 30 σε 25 ημέρες. Από ποτε αρχίζει η ισχύς των παραπάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Από ποτε αρχίζει η ισχύς των παραπάνω ; https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=427 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 "Από 27 Ιουνίου 2016, αυξάνεται η χρέωση των κλήσεων προς εθνικούς προορισμούς για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης, από 0,008067€/δευτερόλεπτο σε 0,009833€/δευτερόλεπτο." Άρα εκτος από αύξηση της βασικής χρέωσης αποστολής SMS, από 0,12€ σε 0,19€ προς Ελλάδα, έχουμε κ αύξηση σε 0,59 ευρώ το λεπτό οι κλήσεις. Ίσως πει κάποιος για αγορά πακέτου, αλλά πχ η μάνα μου δεν ξέρει να βάζει πακέτα κ απλά τηλεφωνεί αραιά. Και σε όποιον απο εμας τελειώσει το πακέτο ... πάει η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Για τις υπερβολικές χρεώσεις roaming αναγκάστηκε να επέμβει η Ε.Ε. και να τους βάλει κόφτη - στη συνέχεια το παρουσίασαν όλες οι εταιρείες κινητής σαν παροχή στους συνδρομητές τους. Για τις υπερβολικές χρεώσεις εντός κρατών θα έπρεπε να επέμβει η κάθε Ε.Ε.Τ.Τ. αλλά τουλάχιστον στην Ελλάδα ο ρόλος της είναι διακοσμητικός οπότε βρίσκουν οι εταιρείες και τα κάνουν. Σε λίγο καιρό θα αναπολούμε τις χρεώσεις προ-2000, όταν είχαν πρωτοξεκινήσει (και για να έκανες κλήση με το B-Free τότε έπρεπε να έχεις οικονομική άνεση!). :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts