cmvr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδιά πολύ μιζέρια έπεσε πάλι συζητώντας τα ίδια και τα ίδια. Το θέμα ειναι ότι όσοι έχουν το φοιτητικό και μιλάνε πολύ ειναι super. Για 10 εύρω τον μήνα έχεις 1800' προς όλους (ή 600 τρίλεπτα), 2.5gb δεδομένα και 1500' (ή 500 τρίλεπτα) προς 3 νούμερα wind. Και εκείνη η μίρλα με τα 5 εύρω τον χρόνο για τα 300 λεπτά (0,41 € τον μήνα δηλαδή) δωρεάν κάθε μήνα με κάθε ανανέωση ήταν απίστευτη. Είναι τσάμπα πραγματικά. Το μονό πρόβλημα με την έν λόγο εταιρία ειναι η ποιότητα δικτύου στην Β. Ελλάδα τίποτα άλλο. Εκεί ναι θέλει μίρλα …. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ok, έχετε δίκιο. Η κάθε επιβάρυνση δεν αποτελεί πρόβλημα αφού είναι μικρή, και είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε τη wind... 1. Ας μην υπέγραφες το ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ συμβόλαιο καρτοκινητης που υπέγραφες οταν πήρες το πακέτο καρτοκινητης. Ως μη δεσμευτικό μπορεί να κάνει ότι θέλει με μία εύλογη χρονικά προειδοποίηση. Και εσύ το ίδιο. 2. Ας βάζει 10 ευρώ κάθε 2 μήνες και κάθε 10η ανανέωση 11ευρω. Αν δεν κάνω λάθος : 1/1.12/(4.4−(10/1.12−0.3)/2)>10 3. Ας χρησιμοποιεί υπηρεσία voip από σταθερό. Κυρία εκ βουλγαρίας η οποία φροντίζει την με αλτσχάιμερ γιαγιά μου (καμία απολύτως σχέση με τεχνολογία) χρησιμοποιεί την "Call using a Fixed Line" υπηρεσία του freevoipdeal για να μιλάει με βουλγαρια με 1 λεπτό του ευρώ το λεπτό της ώρας. Κάθε 3 μήνες της βάζω 13 ευρώ στο λογαριασμό, και μιλάει ώρες κάθε μέρα.. Ναι προλαβαίνει και την φροντίζει μία χαρα.. 4. Έχεις κάθε δικαίωμα να κραζεις (πάντα πολιτισμένα) την wind η όποιον άλλο για όποιο λόγο θέλεις.. Το ίδιο και οι άλλοι εσένα. 5. Η φυσική παρουσία έχει κόστος. Η βιτρινα, ο υπάλληλος , τα παγια έξοδα του καταστήματος κλπ. Από την άλλη μία online υπηρεσία έχει ελάχιστο συγκριτικά κόστος. Δεν μπορεί να ζητάς να πληρώνω εγω, που χρησιμοποιώ την online υπηρεσία , το κόστος της φυσικής υπηρεσίας και να μην περιμένεις να σε "κραξω" . πόσο μάλλον όταν σου δίνει και καλό δώρο για αυτή τη χρέωση. Όπως ειπες δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά προσφέρει δουλειά σε πολύ κόσμο. Τεσπα, επειδή καταλαβαίνω από πρώτο χέρι το προβλημα σου, πες στον άνθρωπο να βάλει μία φορά 12 ευρώ και μετά να βάζει 10 ευρώ το δίμηνο.. Και σε 2-3 χρόνια το ξανασυζηταμε.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ενώ εσύ 00.01μμ κάθεσαι Ηλ.Υπ για αυτό; Δεν κοιμάσαι; Βόλτα; Τίποτα; μόνο wind για το log n wind; Εγώ μιλουσα για την ανανέωση παλικαρε, τοτε σου τσιμπανε το ευρουλακι και καλά για χρηση mobile data. Ε, αυτό είναι μια φορά το μηνα, οποτε, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, μαλλον έχω αλλες 29-30 μέρες να κάνω ανεμελα όσα ειπες, εσύ τι λες; Μην σου πω έχω αλλη μια μέρα μιας και μπολικες φορες κάνω online την ανανέωση, οπουδήποτε κι οποτεδήποτε (καθυστερησες λιγο, ομως....welcome to 21st century!) μέσα σε κάνα δυο λεπτα και ξανασυνεχιζω ανεμελα με οτι ασχολουμουν. Εσύ κάτσε να μιζεριαζεις όμως ε, μην στο χαλαω!! :D Κατα τα αλλα.. ΑΝ ειδες, είπα οτι log n win σπάνια βάζω. Συγκεκριμένα τα log n win όποτε τα βάλεις μετά το 00:01 το ίδιο θα ναι...δοκίμασε εσυ και πες μας αν θες. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εγώ μιλουσα για την ανανέωση παλικαρε, τοτε σου τσιμπανε το ευρουλακι και καλά για χρηση mobile data. Αρκεί να έχεις υπόλοιπο και στο τσιμπανε όποτε θέλουν. Απλά μερικοί,όπως εγώ ,βάζουμε μικρότερο ποσο απο 10€ και δεν παίρνουμε δωρο το 1gb. Εγω με 6 € βαζω το πακετο 5€=200λεπτά προς όλους και για ιντερνετ βαζω το log&win. Με καλύπτει οπότε γιατί να βάζω περισσότερα €; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αρκεί να έχεις υπόλοιπο και στο τσιμπανε όποτε θέλουν. Απλά μερικοί,όπως εγώ ,βάζουμε μικρότερο ποσο απο 10€ και δεν παίρνουμε δωρο το 1gb. Εγω με 6 € βαζω το πακετο 5€=200λεπτά προς όλους και για ιντερνετ βαζω το log&win. Με καλύπτει οπότε γιατί να βάζω περισσότερα €; Εσύ προφανώς δεν εχεις την ειδική προσφορά, εγώ την έχω, οποτε βάζω έτσι κι αλλιως 10€. Βέβαια πριν δυο βδομάδες μου έφερε φίλος που δουλεύει σε ΑΒ καρτες 20€ με αρκετά φθηνότερα, οποτε για κάμποσο καιρό θα τη βγάζω φθηνότερα με αυτες. Ή θα βάζω και κάνα 5€ για να παίρνω magic numbers. Θα δω. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδιά ερώτηση. Έκανα προσπάθεια να αγοράσω χρόνο μεςω PayPal για πλακα γιατι ήξερα οτι δεν εχει λεφτά η κάρτα για να φτάσει και αυτο μου έκανε την άγορα κανονικα. Τωρα τι γίνεται;;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160403/3bad3dc370eabdd036f1e2699a3a8bd2.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο pending άλλαξε status. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160403/720ad6993ca20b4573f018ac2de28176.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φυσικά προστέθηκαν στον λογαριασμό μου τα χρήματα. Κουφό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μηπως είχε λεφτά η κάρτα ; Κουφό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δεν είχε. Δυο τρία ευρώ και 50 λεπτά απο το pockee που μου είχαν μείνει ως balance. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ήρθε κανονικα η απόδειξη απο το PayPal στο Mail μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Σίγουρα θα υπήρχε υπόλοιπο στο balance του paypal και θα τράβηξε και απο εκεί Edit ακυρο δεν διάβασα καλά το μήνυμά σου για το υπόλοιπο στο balance Edited April 3, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ok, έχετε δίκιο. Η κάθε επιβάρυνση δεν αποτελεί πρόβλημα αφού είναι μικρή, και είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε τη wind... Φίλε αυτά τα 0,30 προφανώς είναι το κέρδος του καταστήματος που είναι ιδιόκτητο και όχι της wind. Και για να δίνει κίνητρο στους πελάτες της να κάνουν ανανέωση στα καταστήμα fransish τους δίνει κάποιο μπόνους ώστε να είναι ευχαριστημένοι. Δεν θέλεις εσύ ή ο γνωστός σου αυτό το μπόνους? Κάνε ανανέωση online έχεις επιλογή. Δεν χρησιμοποιεί internet? Ας κάνει ανανέωση από περίπτερο που δεν θα του κρατήσουν και εκεί 0,30. Λύσεις υπάρχουν αλλά εσύ ψάχνεις κάτι για να γκρινιάξεις. Και αν δεν υπάρχουν δεν μπορεί όχι η wind αλλά η κάθε εταιρεία με εκατομμύρια πελάτες να δίνει λύσεις για την κάθε ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και χρόνια έχω εφεδρικό ένα F2G2 και σήμερα που έκανα μια κλήση 1,5 λεπτό παρατήρησα ότι με χρέωσε σχεδόν €1. Έχει καταργηθεί αυτό το πρόγραμμα; Γνωρίζω για τα πακέτα ομιλίας (έχω σε άλλο νούμερο), αλλά σε αυτό με βόλευε η χρέωση ανά δευτερόλεπτο του F2G2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και χρόνια έχω εφεδρικό ένα F2G2 και σήμερα που έκανα μια κλήση 1,5 λεπτό παρατήρησα ότι με χρέωσε σχεδόν €1. Έχει καταργηθεί αυτό το πρόγραμμα; Γνωρίζω για τα πακέτα ομιλίας (έχω σε άλλο νούμερο), αλλά σε αυτό με βόλευε η χρέωση ανά δευτερόλεπτο του F2G2... Ναι,αμα θες ανα δευτερολεπτο κλησεις πανε στην Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και χρόνια έχω εφεδρικό ένα F2G2 και σήμερα που έκανα μια κλήση 1,5 λεπτό παρατήρησα ότι με χρέωσε σχεδόν €1. Έχει καταργηθεί αυτό το πρόγραμμα; Γνωρίζω για τα πακέτα ομιλίας (έχω σε άλλο νούμερο), αλλά σε αυτό με βόλευε η χρέωση ανά δευτερόλεπτο του F2G2... δεν υπάρχει πια η χρέωση ανά δευτερόλεπτο και είναι πανάκριβη κοντά στα 0.50 λεπτά το λεπτό, μόνο με αγορά πακέτων μιλάμε στο τηλέφωνο ποτέ χωρίς πακέτα δεν θα τους πετάμε τζάμπα τα χρήματα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Βασικά δεν υπάρχει πλέον F2G2 ούτε κάποιο άλλο πακέτο. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2015 όλα τα άλλα πακέτα καταργήθηκαν και πλέον υπάρχει μόνο 1 F2G ( το παλιό F2G-4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 δεν υπάρχει πια η χρέωση ανά δευτερόλεπτο και είναι πανάκριβη κοντά στα 0.50 λεπτά το λεπτό, μόνο με αγορά πακέτων μιλάμε στο τηλέφωνο ποτέ χωρίς πακέτα δεν θα τους πετάμε τζάμπα τα χρήματα μας. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω - μετά την κατάργηση του προγράμματος F2G2 που είχα και με βάση τις νέες (υπερβολικά υψηλές κατά τη γνώμη μου) χρεώσεις άρχισα να ενεργοποιώ μηνιαία το πακέτο των €5/200 λεπτά προς όλους. Ενώ ποτέ δεν εξαντλώ το χρόνο ομιλίας που έχω, συνολικά μου κοστίζουν λιγότερο οι "προπληρωμένες" κλήσεις σε σχέση με το να μιλούσα χωρίς πακέτο. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Φίλε αυτά τα 0,30 προφανώς είναι το κέρδος του καταστήματος που είναι ιδιόκτητο και όχι της wind. Και για να δίνει κίνητρο στους πελάτες της να κάνουν ανανέωση στα καταστήμα fransish τους δίνει κάποιο μπόνους ώστε να είναι ευχαριστημένοι. Δεν θέλεις εσύ ή ο γνωστός σου αυτό το μπόνους? Κάνε ανανέωση online έχεις επιλογή. Δεν χρησιμοποιεί internet? Ας κάνει ανανέωση από περίπτερο που δεν θα του κρατήσουν και εκεί 0,30. Λύσεις υπάρχουν αλλά εσύ ψάχνεις κάτι για να γκρινιάξεις. Και αν δεν υπάρχουν δεν μπορεί όχι η wind αλλά η κάθε εταιρεία με εκατομμύρια πελάτες να δίνει λύσεις για την κάθε ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη Πολλοι μπορεί να θεωρούν οτι τους συμφέρει να χρεωθούν με 0, 30 και να πάρουν το μπόνους καταστήματος. Οι αλλοι online ή περίπτερο όπως λες...Λύσεις υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Υπαρχει θεμα με το site και την εφαρμογη τις wind ....? Εδω και καποια ωρα τα ζωα μου αργα κανει πανω απο 2 λεπτα να κανει login .προβλημα συνδεσης δικο μου δεν ειναι γιατι απλα αλλες σελιδες φορτωνουν κανονικα π.χ myphone youtube κ.τ.λ Edited April 4, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εμένα δεν μπαίνει καθόλου στην εφαρμογή σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ούτε σε εμένα μπαίνει. Πάντως την τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι παρόμοιο ήταν για να προσθέσουν νέα πακέτα. Ελπίζω να αξίζει το κόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Γεια σας, έκανα πριν λίγο από το site του F2G ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω Paypal στο νούμερο της γυναίκας μου κανονικά και τώρα θέλω να της ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο ομιλίας. Συνήθως της ενεργοποιώ το talk to all με 5 ευρώ. Διάβασα όμως εδώ, ότι υπάρχει ένα νέο πακέτο, το super talk, το οποίο φαίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής και όχι από υπολογιστή. Από τη συσκευή της γυναίκας μου, Alcatel Pixi 3 4.5'', από μία πρόχειρη ματιά που είχα ρίξει όταν διάβασα εδώ σχετικά με αυτό το πακέτο στην εφαρμογή, δεν είδα αυτό το πακέτο. Στη δική μου windows 10 phone συσκευή που έχω, μόλις τώρα που το τσεκάρω, το έχει κανονικά αυτό το πακέτο. Θα κοιτάξω πάλι αργότερα στο android της γυναίκας μου, μιας και δεν είναι εδώ τώρα, αλλά ρώτησα και εδώ μήπως και έχει αλλάξει κάτι. Φαίνεται κανονικά σε άλλους με android smartphone; Αλλιώς σκέφτηκα να κάνω log out από το δικό μου smartphone και να μπω, με τους κωδικούς της γυναίκας μου, μιας και η microsoft δεν έχει ακόμη την επιλογή που έχουν τα android smartphones, να έχεις δηλαδή ταυτόχρονα περισσότερους λογαριασμούς στην ίδια εφαρμογή. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Γεια σας, έκανα πριν λίγο από το site του F2G ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω Paypal στο νούμερο της γυναίκας μου κανονικά και τώρα θέλω να της ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο ομιλίας. Συνήθως της ενεργοποιώ το talk to all με 5 ευρώ. Διάβασα όμως εδώ, ότι υπάρχει ένα νέο πακέτο, το super talk, το οποίο φαίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής και όχι από υπολογιστή. Από τη συσκευή της γυναίκας μου, Alcatel Pixi 3 4.5'', από μία πρόχειρη ματιά που είχα ρίξει όταν διάβασα εδώ σχετικά με αυτό το πακέτο στην εφαρμογή, δεν είδα αυτό το πακέτο. Στη δική μου windows 10 phone συσκευή που έχω, μόλις τώρα που το τσεκάρω, το έχει κανονικά αυτό το πακέτο. Θα κοιτάξω πάλι αργότερα στο android της γυναίκας μου, μιας και δεν είναι εδώ τώρα, αλλά ρώτησα και εδώ μήπως και έχει αλλάξει κάτι. Φαίνεται κανονικά σε άλλους με android smartphone; Αλλιώς σκέφτηκα να κάνω log out από το δικό μου smartphone και να μπω, με τους κωδικούς της γυναίκας μου, μιας και η microsoft δεν έχει ακόμη την επιλογή που έχουν τα android smartphones, να έχεις δηλαδή ταυτόχρονα περισσότερους λογαριασμούς στην ίδια εφαρμογή. Υπάρχει σε android κανονικά. Δε χρειάζεται να κάνεις Log out απο το δικό σου, μπορείς να προσθέσεις το λογαριασμό της γυναίκας σου και να το διαχειρίζεσαι απο το δικό σου τηλέφωνο. Προσωπικα χειρίζομαι 3 λογαριαμούς απο την εφαρμογή στο κινητό μου ;) Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπερα παιδια εβαλα 10 ευρω μεσω ππ και μου τραβηξε γυρω στα 5 ευρω αλλα δεν ξερω τον λογο(δεν μου στειλανε και καποιο μνμ ) μηπως γνωριζει κανεις γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Υπάρχει σε android κανονικά. Δε χρειάζεται να κάνεις Log out απο το δικό σου, μπορείς να προσθέσεις το λογαριασμό της γυναίκας σου και να το διαχειρίζεσαι απο το δικό σου τηλέφωνο. Προσωπικα χειρίζομαι 3 λογαριαμούς απο την εφαρμογή στο κινητό μου ;) αφου σου λεει ο ανθρωπος οτι εχει microsoft και σε αυτο δεν παιζουν πολλαπλοι λογαριασμοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπερα παιδια εβαλα 10 ευρω μεσω ππ και μου τραβηξε γυρω στα 5 ευρω αλλα δεν ξερω τον λογο(δεν μου στειλανε και καποιο μνμ ) μηπως γνωριζει κανεις γιατι?? Μήπως έχεις την προσφορά με τα 300'? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπερα παιδια εβαλα 10 ευρω μεσω ππ και μου τραβηξε γυρω στα 5 ευρω αλλα δεν ξερω τον λογο(δεν μου στειλανε και καποιο μνμ ) μηπως γνωριζει κανεις γιατι?? 5 ευρω ετησιο τέλος για την προσφορά 300' με 10 ευρώ ανανέωση που προφανώς εχεις. Ανακοινώθηκε το Γενάρη,αρχισε να εφαρμόζεται στις 10ευρες ανανεωσεις που γίνονταν τελη Φεβρουαρίου και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts