Jump to content

giachtas

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.308
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by giachtas

 1. giachtas

  TCL 20 5G

  Γεια σας, έχω το TCL 20 5G αγορασμένο από Γερμανό σε μία καλή προσφορά τον Μάιο που μας πέρασε. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Έχετε ακούσει εάν θα πάρει Android 11 κάποια στιγμή; Είχα πριν το Redmi Note 9 Pro. Πολύ καλύτερη συσκευή, κατά τη γνώμη μου, αλλά απελπίστηκα μιας και λίγους μήνες μετά την αγορά του μου έκανε συχνές επανεκκινήσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν ρυθμίζω την κάμερα στα 48MP, βγάζω τη φωτογραφία και βγαίνω από την εφαρμογή της κάμερας. Την επόμενη φορά που θα ανοίξω πάλι την κάμερα, έχει επανέλθει στα 12MP. Δεν μπορεί να μένει μόνιμα στα 48MP, ή δεν κάνω κάτι καλά εγώ με τις ρυθμίσεις της κάμερας; Πάντως δεν βλέπω να έχει καλή υποστήριξη στο θέμα των αναβαθμίσεων. Δεν έχει πάρει μέχρι τώρα καμία αναβάθμιση.
 2. Τελικά μου το επέστρεψαν από την Info Quest με συνοδευτικό πιστωτικό να το επιστρέψω στο μαγαζί που το πήρα. Πολύ καλή εξέλιξη και μπράβο στην αντιμετώπιση από το service. Πάντως σαν συσκευή είναι τέλεια, απλώς πιστεύω ότι κάποια παρτίδα βγήκε προβληματική, γι' αυτό και δεν έχουν όλοι προβλήματα. Είναι από τις λίγες συσκευές που δεν έβαζα κάποιον άλλον louncher, όπως τον nova που τον χρησιμοποιούσα συχνά, γιατί ο stock louncher μου άρεσε πολύ, όπως και τα gesturs. Σε μένα οι επανεκκινήσεις γίνονταν κυρίως το πρωί. Το βράδυ το είχα συνήθως σε προφίλ σίγασης και όταν το πρωί το έβαζα σε κανονικό προφίλ, μετά από λίγα λεπτά έκανε επανεκκίνηση. Θα μείνω τώρα με το TCL 20 5G, αν και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πίσω σε σχέση με το Redmi Note 9 Pro.
 3. Όταν το είχα στείλει για service, επειδή μου είναι απαραίτητο σαν εργαλείο (τράπεζες email), πήρα σε μία καλή προσφορά το TCL 20 5G. Όταν μου ήρθε το είχα παροπλίσει κάπως. Είχα βάλει τον λογαριασμό μου, χωρίς SIM και χωρίς κάποιες εφαρμογές και το χρησιμοποιούσε ο γιος μου για youtube κυρίως για αρκετό καιρό. Δεν είχε κάνει καμία επανεκκίνηση. Όταν όμως αποφάσισα να το κάνω κύρια συσκευή πάλι, κατεβάζοντας κάποιες εφαρμογές (όχι παιχνίδια), άρχισε μετά από μία περίπου εβδομάδα τις επανεκκινήσεις. Μάλλον κάποια εφαρμογή το κάνει αυτό. Πιθανολογώ μήπως η εφαρμογή Zepp (Amazfit smartwatces) είναι υπεύθυνη γι' αυτό. Βέβαια και έτσι να είναι δεν δικαιολογείται. Έχει ασχοληθεί κάποιος που έχει αναφέρει πρόβλημα με την Info Quest να το στείλει; Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έφυγε από το service και το περιμένω.
 4. Γεια σας, αν και έχω αρκετό καιρό να γράψω, παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια λόγω μιας μικρής περιπέτειας με την υγεία μου (κολλήσαμε οικογενειακός κορωνοϊό), είχα μεγάλη απουσία και ανοίγοντας το myphone είδα και τη νέα εμφάνιση. Στα δικά μας τώρα. Έχω το Redmi Note 9 Pro από τα Χριστούγεννα του 2020. Τον Μάιο του 21, όπου και είχα νοσήσει, όπως και είχα γράψει πάλι τότε, άρχισε ξαφνικά να μου κάνει επανεκκινήσεις. Το έστειλα στην Info Quest και μου το έστειλαν μετά από μία περίπου εβδομάδα. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες και ενώ δούλευε κανονικά, άρχισε πάλι να κάνει επανεκκινήσεις, 2-3 φορές την ημέρα. Το έστειλα πάλι στην εταιρεία, απαιτώντας κατά κάποιο τρόπο να μου το αντικαταστήσουν. Ενώ είναι μία πολύ καλή συσκευή, με δυνατά χαρακτηριστικά αυτό το θέμα με τις επανεκκινήσεις με ενοχλεί πολύ. Απ' ότι διαβάζω εδώ έχει βγάλει και σε άλλους κάποια κολλήματα. Εννοείται ότι δεν το έχω πειράξει.
 5. Έχω και εγώ το Redmi Note 9 Pro. Μετά από 4-5 περίπου μήνες, ξαφνικά άρχισε να παγώνει η οθόνη και να κάνει επανεκκινήσεις. Του έκανα δύο φορές εργοστασιακή επαναφορά, αλλά συνεχίζονταν οι επανεκκινήσεις. Έκανε και μία αναβάθμιση, αλλά οι επανεκκινήσεις συνέχιζαν. Έκανα αναγκαστικά υπομονή μιας και σαν κύρια συσκευή και επειδή χρησιμοποιώ και το mobile banking, δεν μπορούσα να το στείλω στην info quest. Τελικά μπόρεσα και βρήκα για λίγο χρόνο δεύτερη συσκευή και το έστειλα στο service. Μόνο έτσι μου λύθηκε το πρόβλημα. Μου ήρθε μετά από 5 ημέρες. Τώρα λειτουργεί κανονικά. Αν πας λίγο πίσω στο thread θα δεις ότι έχουν αναφέρει και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα που λύθηκε μόνο στο service.
 6. Μέσω της εφαρμογής της Cosmote, ελέγχω 4 καρτοκινητά και 1 σταθερό του σπιτιού μου. Τα 2 (το δικό μου και της συζύγου μου) είναι κοσμοκάρτες και άλλα 2 των παιδιών μου watsup. Στο δικό μου νούμερο, επειδή έχω την παλιά προσφορά ανανέωσης από 12€ και πάνω, παίρνω δωρεάν λεπτά και MBs, χωρίς μάλιστα την χρέωση των 6€ (αν δεν κάνω λάθος), οπότε βάζω χρήματα κάθε δεύτερο μήνα. Στο νούμερο της συζύγου μου, έχω βάλει αυτόματη ανανέωση μέσω κάρτας κάθε μήνα, όπως και αυτόματη ενεργοποίηση του Combo Auto με 10€. Μία ημέρα πριν ανανεώνεται αυτόματα το υπόλοιπο (σου δίνει την επιλογή ημερομηνίας) και την επόμενη που βάσει του προγράμματος τελειώνουν τα λεπτά, ανανεώνεται αυτόματα, μεταφέροντας εννοείται και ότι υπόλοιπο υπήρχε. Την αυτόματη ανανέωση, απ΄οτι έψαξα, μπορώ να την σταματήσω όποτε θέλω, όπως και το auto combo.
 7. Γεια σας, έχω το Redmi Note 9 pro εδώ και 6 περίπου μήνες (αγορασμένο από Κωτσόβολο την προηγούμενη black Friday). Όπως είχα γράψει και πιο παλιά, μετά από 3-4 μήνες κατοχής, άρχισε να παγώνει ξαφνικά η οθόνη, είτε έκανα κάτι, είτε ήταν σε αναμονή και έκανε μόνο του επανεκοινήσεις. Επειδή είναι η κύρια συσκευή μου, που την χρησιμοποιώ για e-banking και γενικά δεν μπορούσα να το στείλω για service, έκανα αναγκαστικά υπομονή. Όμως βρήκα τελικά μία δεύτερη συσκευή γιατί δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι και τελικά πριν από 2 ημέρες το έστειλα μέσω της εφαρμογής Info Quest Technologies στο service. Παρόλο που πριν κάποιες ημέρες έκανε και μία μεγάλη αναβάθμιση, μετά από λίγες ώρες άρχισε πάλι τις γνωστές επανεκοινήσεις. Εννοείται ότι προσπάθησα με εργοστασιακή επαναφορά και ελέγχοντας μήπως κάποια εφαρμογή μου το μπλόκαρε, αλλά δε έγινε κάτι. Τώρα περιμένω.
 8. Μετά από αρκετό καιρό, σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε για να κερδίσουμε αυτό το υπέροχο smartphone. Εύχομαι καλή επυχία σε όλους!
 9. Γεια σας, έχω το Note 9 Pro από τα Χριστούγεννα. Έχω την έκδοση 6/128GB. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά εδώ και δύο ημέρες περίπου μου κάνει ξαφνικά κάποια κολλήματα όταν βρίσκομαι μέσα σε κάποια εφαρμογή και αμέσως μετά κάνει από μόνο του επανεκίνηση. Ξέρει κάποιος κάτι, ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο;
 10. Όχι την έχω χωρίς περιορισμούς, ούτε έχω την κλειδώσει.
 11. Γεια σας και καλή χρονιά. Έχω πάρει και εγώ το Redmi 9 Pro εδώ και ενάμιση μήνα περίπου (black Friday από Κωτσόβολο 229€!). Είχα πριν το stock Android Mi A2. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά από τη συσκευή και, αν και με λίγο δυσπιστία αποφάσισα από stock Android να πάω σε Miui. Τελικά είναι πολύ βολική και παραμετροποιήσιμη. Έχω όμως ένα προβληματάκι που δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το Redmi 9 Pro ή η εφαρμογή Zepp. Έχω το smartwatch Amazfit Verge. Το είχα και με την προηγούμενη συσκευή όπου και συνεργαζόταν άψογα συσκευή, εφαρμογή και smartwatch. Τώρα στο 9 Pro μου παρουσιάζει το εξής. Όταν, το βράδυ κυρίως, βγάζω το 9 Pro στο προφίλ «μην ενοχλείτε», το πρωί που το επαναφέρω στο κανονικό προφίλ δεν συνεργάζεται με το smartwatch. Δεν έρχονται π.χ. οι κλήσεις στο τηλέφωνο, ούτε και άλλες ειδοποιήσεις. Αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω στην εφαρμογή Zepp και να τρέχω τη δοκιμαστική ειδοποίηση οπότε δέχομαι κανονικά κλήσεις και ειδοποιήσεις. Κάθε φορά κάνω αυτή τη διαδικασία. Το έχει και κάποιος άλλος; Είναι πρόβλημα της συσκευής ή της εφαρμογής;
 12. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε να κερδίσουμε αυτά τα υπέροχα ακουστικά. Καλή επιτυχία σε όλους μας!
 13. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε να κερδίσουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας!
 14. Γεια σας, Έχω κοσμοκάρτα εδώ και αρκετά χρόνια, μάλιστα με την προσφορά λεπτών και MB για έναν μήνα χωρίς τη χρέωση των 6€ (αν θυμάμαι καλά). Ανανεώνω δηλαδή κάθε δεύτερο μήνα 10-12€. Έχει και η σύζυγος μου κοσμοκάρτα αλλά χωρίς τη δική μου προσφορά. Όλα μαζί με σταθερό στην Cosmote τα έχω εντάξει στο Cosmote one. Πρόσφατα πήρα για τους δύο γιους μου δύο Whats'up για να υπάρχει επικοινωνία και μάλιστα τα έχω εντάξει και αυτά στο cosmote one για να μιλάμε μεταξύ μας με 1500 λεπτά. Η χρήση η δική μου είναι περίπου 150-200 λεπτά το μήνα και περίπου 600MB μιας και τον περισσότερο καιρό είμαι σε WiFi. Σκεφτόμουν να μετατρέψω την κοσμοκάρτα σε what's up. Σε αυτή την περίπτωση θα χάσω την παλιά προσφορά που έχω κάθε δεύτερο μήνα όταν βάζω χρήματα; Οι επαφές μου είναι διάσπαρτες και στα τρία δίκτυα. Τι λέτε να με συμφέρει;
 15. Γεια σας, εγώ και η σύζυγος μου έχουμε κοσμοκάρτα και πρόσφατα πήρα για τους γιους μου 2 νένα νούμερα whatsup. Τα έχω όλα μαζί με σταθερό cosmote εντάξει σε cosmote one και τα παρακολουθώ από την εφαρμογή της cosmote στο δικό μου smartphone. Μπορώ να κατεβάσω στα smartphones των γιων μου την εφαρμογή του whatsup για να βλέπω καλύτερα τα πακέτα του whatsup ή μπορώ να βάζω πακέτα whatsup και από την εφαρμογή της cosmote; Στα smartphones των γιων μου μπορώ να κάνω login στο whatsup με τους κωδικούς που χρησιμοποιώ και για την cosmote, ή θα πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό;
 16. Γεια σας, όπως έγραψα και πιο πάνω, αν και δεν πήρα κάποια απάντηση/συμβουλή, επειδή είχα κάποιο πρόβλημα με την ασφάλεια των Windows, δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω την προστασία από ιούς και απειλές, έκανα μία επαναφορά του λάπτοπ. Είχα κάνει μία προσπάθεια διατηρώντας τα προσωπικά αρχεία, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε και έτσι έκανα πάλι επαναφορά, επιλέγοντας αυτή τη φορά να διαγραφούν τα προσωπικά μου αρχεία. Το λάπτοπ είναι αρκετά παλιό. Το είχα πάρει από τα Multirama με windows vista, μετά έβαλα τα 7 (επίσημα με αγορά) και έκανα αναβάθμιση σε 10. Τώρα φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα με την ασφάλεια του λάπτοπ και γίνονται και οι αναβαθμίσεις κανονικά. Όμως τώρα δεν μπορώ να εγκαταστήσω π.χ. κάποιο άλλο ασύρματο ή ενσύρματο ποντίκι και επίσης το λάπτοπ έχει και δακτυλικό αποτύπωμα με το οποίο ενεργοποιούσα τα windows. Τώρα μου λέει, όταν πηγαίνω να το ενεργοποιήσω, ότι δεν βρίσκει δακτυλικό αποτύπωμα. Χάθηκαν κάποιοι drivers με την αποκατάσταση που έκανα; Μπορώ να τους αναζητήσω στο internet, ή επειδή το λάπτοπ είναι αρκετά παλιό δεν υπάρχει τρόπος; Δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές γι' αυτό κάθε βοήθεια δεχτή.
 17. Πρέπει να ήταν κάποιο κόλλημα της εφαρμογής τελικά. Έκανα log out από την εφαρμογή και μετά πάλι log in και εμφανίστηκε και ο λογαριασμός της σταθερής μου σύνδεσης.
 18. Σε μένα το πρόγραμμα της σταθερής σύνδεσης ανανεώνεται μηνιαία. Μου έρχεται και σχετικό SMS/email αλλά ταυτόχρονα έβλεπα το ποσό πληρωμής και από την εφαρμογή της Cosmote. Τους δύο τελευταίους μήνες όμως, ενώ μου έρχονται κανονικά τα μηνύματα ενημέρωσης για την έκδοση του λογαριασμού, στην εφαρμογή της Cosmote δεν εμφανίζεται το ποσό. Εάν όμως πάω στην κατηγορία πληρωμής/ανανέωσης, εκεί απλώς μου εμφανίζει το ποσό για πληρωμή.
 19. Γεια σας και χρόνια πολλά. Έχω την εφαρμογή της κοσμοκάρτας με 2 νούμερα και ένα σταθερό, όλα στο cosmote one. Τον λογαριασμό στο σταθερό τον έχω μηνιαίο και τον παρακολουθώ μέσω στης εφαρμογής, Έχω διακόψει τη φυσική αποστολή λογαριασμού, αλλά έχω ειδοποίηση στο email/SMS. Τον περασμένο μήνα και τον τρέχοντα δεν μου εμφανίζει τον λογαριασμό στην εφαρμογή. Ειδοποίηση μου έρχεται κανονικά, αλλά ενώ πριν έβλεπα το ποσό πληρωμής και στην εφαρμογή, τώρα δεν τον εμφανίζει. Στον υπολογιστή τον δείχνει κανονικά. Ξέρετε κάτι γι' αυτό, το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;
 20. Καλησπέρα, να ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με το laptop μου; Είναι αρκετά παλιό με windows 10. Λειτουργεί κανονικά, αλλά εδώ και κάποιους μήνες δεν μου αναβαθμίζει το Windows Defender Antivirus. Μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα «Παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά την εγκατάσταση ορισμένων ενημερώσεων, αλλά θα προσπαθήσουμε ξανά αργότερα.Ενημέρωση ευφυΐας ασφάλειας για: Windows Defender Antivirus - KB2267602 (Έκδοση 1.313.967.0) -Σφάλμα 0x80070643» Απ' ότι έψαξα και με τις λίγες γνώσεις μου, υποθέτω πως αυτό έχει να κάνει με κάποιο internet security που είχα εγκαταστήσει στο παρελθόν; Είχα παλαιότερα εγκαταστήσει πρόγραμμα προστασίας, αλλά με τα windows 10 το απεγκατέστησα. Ο λόγος γιατί έχω διαβάσει πολλά θετικά σχετικά με το windows defender των 10 και επειδή, όπως έγραψα, το laptop είναι λίγο παλιό και «σέρνεται».
 21. Και εγώ, ενώ είχα κάνει την αναβάθμιση του 10 πριν από δύο περίπου εβδομάδες, διαβάζοντας αυτό που έγραψες δοκίμασα να ψάξω για αναβάθμιση και μου κατεβάζει ήδη νέα απ' ότι φαίνεται αναβάθμιση του android 10. Δεν αναφέρει κάτι για μηνιαία ενημέρωση, αλλά για κατέβασμα του android 10 168,8MB. Με την πρώτη αναβάθμιση σε 10 είχα κάποια μικρά αλλά όχι ενοχλητικά ιδιαίτερα θεματάκια. Περιμένω να ολοκληρωθεί και αυτή και θα δω.
 22. Σας ευχαριστούμε, εύχομαι καλή, δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά. Καλή μας επιτυχία στο διαγωνισμό.
 23. Σας ευχαριστούμε. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!
 24. Δεν έκανα ή άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις, εκτός από το σκούρο θέμα που έχω επιλέξει. Μάλιστα όταν ενεργοποίησα το σκούρο θέμα από το «επιλογές για προγραμματιστές», μόνο το messenger είχε «μαυρίσει». Στις ειδήσεις δεν έχω πειράξει κάτι, απλώς πριν από κάποιες ημέρες όταν πήγα στην οθόνη αριστερά για να δω κανένα νέο, είδα ότι είχε γίνει μαύρο το φόντο.
 25. Καλησπέρα, μου ενεργοποιήθηκε το night mode και στις ειδήσεις της Goggle. Μάλιστα παρατήρησα μόλις τώρα πως εάν πατήσω παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο, με πηγαίνει στις ειδήσεις Google αλλά με λευκό θέμα, ενώ εάν πάω τέρμα δεξιά στην οθόνη τότε μου έχει το σκούρο θέμα! Έχει ενεργοποιηθεί ήδη σε Instagram, Twitter και messenger. Σε gmail και Facebook γνωρίζετε πότε θα ενεργοποιηθεί; Θα πρέπει πρώτα να πάρουμε την 10 έκδοση android;
×
×
 • Create New...