Jump to content

Ergaleios

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.207
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by Ergaleios

 1. Και υπάρχουν κάμποσες αναφορές που ακόμα και με αμφισβήτηση και δικαίωση, δεν πλήρωσαν μεν τέλος κτλ, αλλά τα 12€ της αμφισβήτησης δεν επιστράφηκαν ποτέ, ενώ πρέπει. Και στα ΕΛΤΑ σφύριζαν αδιάφορα. Η πλήρης καταχρηστική ανομία!
 2. Δεν άλλαξε κάτι, συνεχίζει το ίδιο πράγμα.
 3. Για ακουστικά που διάβασα ότι ψάχνουν κάποιοι, να ξέρετε πως αυτά είναι συμβατά και παίζουν κανονικά (αγορασμενα και δοκιμασμένα), μιας και είναι active: https://www.e-shop.gr/4smarts-active-in-ear-stereo-headset-melody-digital-usb-type-c-white-p-TEL.069501
 4. Βλακεία αυτό. Άρα οποιοδήποτε backgound/θέμα και να επιλεχθεί, το animation παραμένει ε; Να δω τώρα τι θα κάνω με την γκρίνια που θα φάω....ήδη έχω γκρίνια ότι την ζαλίζει αυτή η κινησουλα που κάνει στο animation και της είπα ότι θα βρω λύση. Χαχα!
 5. Έβγαλες καμία άκρη με αυτό;
 6. Πόσο σίγουρο είναι αυτό; έχω παράδειγμα με νούμερο που έχει αυτήν την προσφορά κλεισμένα τρία χρόνια, τι δώδεκα μήνες σου είπαν;!
 7. Έπεσες μέσα σε όλα αγαπητέ. Δεν είμαι βέβαια εγώ αυτός που έκανε την κυβιστηση και άρχισε να βάζει τα αγγλικά των Κινέζων όταν τα ελληνικά που έγραφε τον δυσκόλεψαν.
 8. Τελικά θα κολλήσει ο πωλητής το αυτοκόλλητο (όπως λες σε αυτό το μήνυμα) ή όχι (όπως λες σε παραπάνω μήνυμα)? Δεν μπορεί να λες "πάντα σοβαρά" και τα δύο, να φάσκεις και να αντιφάσκεις. Όταν αποφασίσεις κάποιο από τα δύο, εδώ είμαστε
 9. Νέο update μου ήρθε σήμερα σε Ελληνικό Note 9 512/8, μεγέθους 114,32mb.
 10. Διαβάζω σε άλλο φόρουμ ότι καταφθάνουν μικροπακετακια παραγγελιών Μαρτη-Απρίλη-Μάη 2021 (ενώ έχει αναφερθεί μέσα στον Ιούλιο 2021 και παράδοση μικροδεματων παραγγελιών Οκτώβρη 2020) με μικροδασμους για ΦΠΑ κτλ. Όταν έλεγα εγώ εδώ μέσα για καθυστερημένες παραδόσεις και ξεχασμένους σάκους (και για δικές μου παραγγελίες που το tracking αγνοείται από όταν έφτασαν Ελλάδα), μου απαντούσε εδώ μέσα χρηστης που προσκειται στα ΕλΤΑ πως κάτι τέτοιο αποκλείεται, πως έχουν αδειάσει τα πάντα και δεν υπάρχει τίποτα κτλ. Μάλλον αυτά που παραδίδονται τώρα είχαν μπει σε καμία χρονομηχανή, αλλιώς δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.
 11. Παντού λάθη κάνω, σε όλα όσα είπα, εγώ να το δεχτώ. Τα σωστά δεν διαβάζω πουθενά όμως και κάπως δυσκολεύομαι να καταλάβω τα λάθη
 12. Κάνω σε όλα λάθος; Δηλαδή λες ότι κανει 2μιση μήνες να έρθει από Βέλγιο; Αλήθεια τώρα; Και ποιος είπε ότι είναι απλό; Μάλλον για τα ΕΛΤΑ είναι απλό, γιατί μέχρι να πέσει στα χέρια των ΕΛΤΑ υπάρχει κανονικά tracking....ή κάνω κι εδώ λάθος (τα tracking codes και το site του belgium post αλλά και του 17track μπορούν πανευκολα να αποδείξουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ως προς αυτό, δεν νομίζω να τίθεται θέμα); Ή μάλλον το λάθος είναι ότι τη διανομή αυτών των δεμάτων εντός Ελλάδας την έχουν τα ΕΛΤΑ και όχι κάποια άλλη εταιρεία που θα τηρούσε το tracking και δεν θα χάνονταν ή...."χάνονταν" (τα ευκόλως εννοούμενα εκφράζονται με εισαγωγικά).
 13. Εγώ καταλαβαίνω ότι 2μιση μήνες από Βέλγιο για Ελλάδα, με τα πόδια να ερχόταν το δεματακι, θα είχε έρθει. Εσύ ομως από την εμπειρία σου πόσο λες ότι κάνει; Επίσης ξέρω πως αυτό θα το λέει εις τον αιώνα τον άπαντα μέχρι να σκαναριστει στην Ελλάδα, κάνω λάθος; Οπότε δεν μου εξασφαλίζει κάτι ότι είναι όντως στη διαδρομή και όχι ότι δεν έχει φτάσει, άρα πάω με το λογικό σενάριο, δηλαδή ότι 2μιση μήνες θα είχε έρθει από Βέλγιο. Διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος.
 14. Αμέ, θες screenshots από 17track? Θα βοηθήσει σε κάτι περαιτέρω για τον εν Ελλάδι εντοπισμό τους; Και τα τρία του Belgium Post είναι σε φάση: "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days." Το πρώτο από 1-4-2021 (πρωταπριλιά....το λες και ψέμα ότι 2μιση μήνες μετά ακόμα αγνοείται η τύχη του), το δεύτερο από 6-4-2021 και το τρίτο από 23-4-2021. Ή είναι ακόμα σε κανά σάκο στο αεροδρόμιο (λες όχι), αλλιώς τι..."χάθηκαν" στην τοπική διανομή;
 15. Αυτά του Belgium Post μια χαρά γίνονται track σε όλα τους τα στάδια, μέχρι να φτάσουν Ελλάδα. Μετά άφαντα. Μάντεψε που είναι το προβλημα.
 16. Το ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι τετοιο φίλε μου, στην κυριολεξία, μιας και δεν τα έχω λάβει. Τα βάζω με χρονολογική σειρά, το πρώτο από Γενάρη 2021. UG973171751BE UG136402091BE UH225554947BE WNBAA0141217721YQ Και έβαλα μόνο αυτά που έχουν κάποιο tracking code, τα άλλα...νερό κι αλάτι!
 17. Ευκαιρία να "μπουν" κι επίσημα την μεθεπόμενη εβδομάδα, να πληρωσω και το κάτιτι μου σε ΦΠΑ και λοιπούς δασμούς. Και θα αξίζει κιόλας, για την τόσο καλή υπηρεσια που μου παρέχεται...τι, λίγο το έχεις να μου παραδώσουν παραγγελίες προ 6-7 μηνών; Θα ισοδυναμεί και με θαύμα άλλωστε αυτή η παράδοση τόσους μήνες μετά....και στο θαύμα τι αξία να βάλει κανείς!
 18. Περιμένω κάμποσα μικροδεματα (6-7), παραγγελίες από Aliexpress από Φλεβάρη-Μαρτη, κάποια απλά, χωρίς tracking, κάποια όμως και με Belgium Post tracking number. Τόσους μήνες δεν έχω λάβει τίποτα από αυτά, ειδικά τα belgium post φαίνεται να έχουν αναχωρήσει με προορισμό Ελλάδα και έκτοτε η τύχη τους αγνοείται. Τραγικό για τόσους μήνες.
 19. Είτε 50αρα είτε θα πας στον ΟΤΕ, αλλά τα 25/2 που είχες στον ΟΤΕ σε καλύπτουν; Κάτι δεν βγάζει νόημα εδώ....είσαι στον ΟΤΕ με 25/2 και θα πας....στον ΟΤΕ?
 20. Νέο update μου ήρθε σήμερα σε Ελληνικό Note 9 512/8, μεγέθους 154,75mb.
 21. Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση 291,89MB
 22. Έβαλα σε εισαγωγικά το με πειράζει, μόνο για την ποιοτική υποβάθμιση. Αλλά ναι, εννοείται θα είναι σε θήκη πάντοτε, οπότε στο τέλος της ημέρας...δεν βαριέσαι. Στο θέμα πάντως της προστασίας της οθόνης, το μόνο που βρίσκω είναι για το 4G ότι έχει gorilla h glass 3, το 5G δεν έχω καταφέρει να βρω τι έχει. Και πάλι βέβαια θα έχει έξτρα τζαμακι, αλλά για 2021 να έχει 3....είναι κάπως. Κι αυτό πάντως συντείνει στο "φθηνή" κατασκευή, που όμως λες δεν είναι..καλό αυτό. Η Smartec όπως είπα κι εγώ είναι εγγύηση από μόνη της, χρειάστηκε μια φορά να έρθω σε σύγκρουση μαζί τους, αλλά έκτοτε είναι σπαθί σε ότι έχω χρειαστεί για κινητά/ρολόι μου.
 23. Έχεις δίκιο, το βγάζει μετά από λίγη ώρα που μένεις στη σελίδα (από το κινητό έστω)! Σε ευχαριστώ! QUOTE=konakis;8141513]Εξαιρετικά και τα δύο στην κατηγορία τους semi- flagship. Εγώ έχω το απλό Mi 10 T όμως στην δική σας περίπτωση θα επέλεγα εφόσον υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης του οικονομικού το FE 5g. Αν δεν ενοχλεί η μικρότερη οθόνη και το πλαστικό πίσω μέρος σε πολλά σημεία είναι ανώτερη συσκευή το FE 5g . Είναι όντως μικρότερη κατά 0.2, αλλά αντίστοιχα και κάπου 20 γραμμάρια ελαφρύτερο...είναι ένα καλό trade off νομίζω, ειδικά για κοπέλα. Πιο πολύ με "πειράζει" το πλαστικό να σου πω, αλλά μάλλον από κάπου θέλησαν να κόψουν τιμή. Ένα άλλο καλό του φυσικά είναι ότι είναι αδιάβροχο, πολύ χρήσιμο δυνητικά. Και φυσικά η εγγυηση και εννοώ την Smartec, όσοι την έχουμε χρησιμοποιήσει ξέρουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης. Μάλλον καταλήγω και με τη βοήθεια σας, ευχαριστώ!
×
×
 • Create New...