Jump to content

p4n0z

Members
  • Δημοσιεύσεις

    207
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by p4n0z

  1. Οπότε αν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία σε κάποια υποσηριζόμενη συσκευή μετά την μεταφέρεις και οκ (θεωρητικά)? Θα περάσω AICP το Σ/Κ καλώς εχόντως των πραγμάτων, εάν βρω και μια συσκευή να το ενεργοποιήσω θα σου πω.
  2. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html To vowifi δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι το τελυεταίο δι-τριμηνο..
  3. Αν θες μόνο να πάρεις τα αρχεία σου βάλε κάτι τύπου AirDroid και περασε τα μέσω wifi. Μετά κάνε ότι θες με rom κλπ. Αν ούτε από twrp έχεις σύνδεση είναι πολύ πιθανόν να είναι hardware πρόβλημα.
  4. Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το My Alpha Wallet (ανέπαφη πληρωμή με nfc) με τις τελευταίες AICP ;
  5. πώς γίνεται αυτό? τι μηδενικό πάγιο είναι αν χρειάζεται 2.5 ευρώ το μήνα? αν είναι έτσι κάνε το what's up απλό, και βάζε 5 ευρώ το τρίμηνο, τα οποία όταν μαζευτούν τα μεταφέρεις στο κύριο what's up σου..
  6. Γιατί έτσι αποφάσισε το marketing department ότι θα κάνει αυτή την προωθητική προσφορά. Όπως είχε κάνει και η wind με το δικό της προνομιακό.
  7. Δεν μας λες το νούμερο γιατί εγώ που πήρα σε ένα που είχε παραπάνω, 3 νούμερα δεν πήρα. :lol: Πες μας να πάρω αύριο πρωί πρωί αν είναι!
  8. Αθήνα είμαι, μέσω Ολλανδίας ήρθε και μάλλον είχαν κέφια στο αεροδρόμια γιατί έμεινε ένα σ/κ μέσα μόνο! (άλλα πράγματα μου έχουν μείνει και 15 μέρες..)
  9. Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μεσα στον Αύγουστο το x720 σε χρόνο ρεκόρ (λιγότερο από 10 μέρες) με banggood priority και το κινητό πετάει! Φοράει την 20s και δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι τώρα, αλλά επειδή με τρώει λίγο, αν *κάποιον* δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά στα μενού, ποιά ρομ περνάει; Και κάτι ακόμα, από screen protector τι έχετε κάνει; ευχαριστώ!
  10. Το USB current είναι ψηλά, όχι για την μπαταρία αλλά για κανένα PC κλπ, που αν δεν έχει της προκοπής σύστημα περιορισμού ρεύματος μπορεί να κάψει την USB. Αν βέβαια έχεις το νου σου και το αλλαζεις κάθε φορά που το συνδεεις σε αλλο μηχάνημα, οκ.. 3000 επαναφορτισεις είναι πάρα πολλές για να "κρατάει καλά". Οι μπαταρίες λιθιου κρατάνε βαριά βαριά 500 πλήρεις κύκλους οπότε και η χωρητικότητα τους πέφτει στα 4/5 της ονομαστικής. Όσο πιο άγρια την φορτιζεις τόσο μειώνεται αυτός ο αριθμός. Βέβαια αν τη φορτιζεις συνήθως από το 50% δεν μετράει προφανώς ως πλήρη φόρτιση. Τεσπα η συμβουλή μου (ως ηλεκτρολόγος μηχανικός) είναι αν δεν βιάζεται παααρα πολύ, ρίξε τις τιμές των ρευμάτων. Ούτως ή άλλως με τα 2100 κερδιζεις 10 λεπτά στην κάθε ώρα φόρτισης που δεν είναι κάτι φοβερό...
  11. Θα σου πω αυτό που ξέρω 100% σίγουρα : Όσο πιο γρήγορα φορτίζει μια μπαταρία τόσο πιο γρήγορα πέφτει η απόδοση της (αν και δεν είναι γραμμική η σχέση, η διαφορά είναι μεγαλη). Αν θες να προστατεύσεις την μπαταρία σου φόρτιζέ τη όσο πιο αργά μπορείς. Επίσης αν τώρα με τους 20 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία σου ανεβάζει 37 όταν θα έχει 30-35 φαντάζεσαι τι θα γίνει. Βασικά αν δεν έχει πειραχτει το failsafe θα σταματησει να φορτιζει.. αν εχει πειραχτει θα αρπαξει φωτιά.. Προσωπικά το φορτίζω τη νύχτα στα 450 και αν χρειαστεί μέσα στην ημέρα (σπανια) στα 1800..
  12. 1. Ας μην υπέγραφες το ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ συμβόλαιο καρτοκινητης που υπέγραφες οταν πήρες το πακέτο καρτοκινητης. Ως μη δεσμευτικό μπορεί να κάνει ότι θέλει με μία εύλογη χρονικά προειδοποίηση. Και εσύ το ίδιο. 2. Ας βάζει 10 ευρώ κάθε 2 μήνες και κάθε 10η ανανέωση 11ευρω. Αν δεν κάνω λάθος : 1/1.12/(4.4−(10/1.12−0.3)/2)>10 3. Ας χρησιμοποιεί υπηρεσία voip από σταθερό. Κυρία εκ βουλγαρίας η οποία φροντίζει την με αλτσχάιμερ γιαγιά μου (καμία απολύτως σχέση με τεχνολογία) χρησιμοποιεί την "Call using a Fixed Line" υπηρεσία του freevoipdeal για να μιλάει με βουλγαρια με 1 λεπτό του ευρώ το λεπτό της ώρας. Κάθε 3 μήνες της βάζω 13 ευρώ στο λογαριασμό, και μιλάει ώρες κάθε μέρα.. Ναι προλαβαίνει και την φροντίζει μία χαρα.. 4. Έχεις κάθε δικαίωμα να κραζεις (πάντα πολιτισμένα) την wind η όποιον άλλο για όποιο λόγο θέλεις.. Το ίδιο και οι άλλοι εσένα. 5. Η φυσική παρουσία έχει κόστος. Η βιτρινα, ο υπάλληλος , τα παγια έξοδα του καταστήματος κλπ. Από την άλλη μία online υπηρεσία έχει ελάχιστο συγκριτικά κόστος. Δεν μπορεί να ζητάς να πληρώνω εγω, που χρησιμοποιώ την online υπηρεσία , το κόστος της φυσικής υπηρεσίας και να μην περιμένεις να σε "κραξω" . πόσο μάλλον όταν σου δίνει και καλό δώρο για αυτή τη χρέωση. Όπως ειπες δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά προσφέρει δουλειά σε πολύ κόσμο. Τεσπα, επειδή καταλαβαίνω από πρώτο χέρι το προβλημα σου, πες στον άνθρωπο να βάλει μία φορά 12 ευρώ και μετά να βάζει 10 ευρώ το δίμηνο.. Και σε 2-3 χρόνια το ξανασυζηταμε..
  13. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αν 400 ατομα απο αυτά που χρησιμοποιούσαν τις ROM του δώσουν απο 5$ μαζεύτηκαν. Δεν είναι παράλογο... Και όποιος δεν θέλει δεν δίνει.
  14. p4n0z

    Femtocell @ wind

    α, μπορει να φταίει ότι έχω να κατέβω κέντρο χρόνια..
  15. p4n0z

    Femtocell @ wind

    Πού; Δεν λέω για τα femto των άλλων δύο (εντός σπιτιού, over internet). Προσωπικά δεν έχω δει ούτε ένα.
  16. p4n0z

    Femtocell @ wind

    Κανένα. στην Αγγλία χρησιμοποιούν picocells (λίγο μεγαλύτερα από femtocells) εξωτερικού χώρου που βελτιώνουν τη λήψη σε ακτίνα 500 μέτρων το πολύ και δεν χρειάζονται άδεια γιατί έχουν ισχύ επιπέδου wifi. Τα χρησιμοποιεί η virgin και μάλιστα πουλάει bandwidth σε άλλες εταιρίες. εδώ ακόμα κοιμούνται. .
  17. Αυτό συμβαίνει γιατί αν ανανεώσεις μέσω PayPal ή από κατάστημα παίρνεις δώρα. Γιατί να πάρεις κάρτα;
  18. Αν δεν βάλεις κάτι ναι. Κάνε μια 5αρα ανανέωση και είσαι οκ..
  19. Just an update, δεν που εχει ερθει ακομα κατι..
  20. Είναι πάντως μεσημέρι και ακόμα δεν μου έχει έρθει κάτι.. Και η χρήση έγινε χθες το πρωί, έχουν περάσει σχεδόν 30 ώρες..
  21. Καλημέρα στην παρέα, προχθές μου τελείωσε το δωρεάν ίντερνετ και χθες μπήκα εκτός πακέτου. Όταν το πήρα χαμπάρι είχα ήδη ξοδέψει 4-5 ΜΒ οπότε και έκανα ανανέωση (300 λεπτά + 1GB δωρο - πως να μην λατρεύεις τη wind). Παρόλο που περίμενα την χρέωση του ενός ευρώ για χρήση εκτός πακέτου, δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι, ούτε έχει αφαιρεθεί από το υπόλοιπό μου, οπότε φαντάζομαι ότι η χρέωση γίνεται την επόμενη μέρα ώστε αν ενεργοποιήσεις πακέτο μέσα στην ημέρα να μην σε χρεώσουν. Ή είμαι πολύ αισιόδοξος και απλά καθυστέρησε να μου έρθει?
  22. Δεν τα πληρώνεις έτσι όπως το εννοείς. Πληρώνεις το δικαίωμα χρήσης 1gb για 30 ημερολογιακές ημέρες δεν αγόρασες 1gb για μέχρι να τα χρησιμοποιήσεις. Είναι εντελώς διαφορετικό το ένα από το άλλο. Υπάρχουν σε πολλές υπηρεσίες (πχ Usenet providers) δυο τρόποι χρήσης, πακέτα δεδομένων που δεν λήγουν, και πακέτα τύπου συνδρομής που είναι ανά μήνα. Τα πρώτα είναι πολύ ακριβότερα από τα δεύτερα ανά όγκο δεδομένα, μέχρι και 3 φορές ακριβότερα. Εσεις βλέπετε τον όγκο δεδομένων σαν κύριο μέτρο αλλά το κύριο μετρό είναι ο χρονικός περιορισμός. Δίνουν 1gb το μήνα γιατί μέσα στο ΜΉΝΑ ελάχιστοι χρησιμοποιούν έστω και το μισό.. το αντίκτυπο στην εταιρία θα είναι πολύ μικρότερο αν δώσουν περισσότερο όγκο πάρα περισσότερο χρόνο. Τώρα για τη μεταπτωση σε επόμενο μήνα του προηγούμενου υπολοίπου είναι ένα θέμα που χρειάζεται μελέτη, αλλά και πάλι προσωπικά το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο βάσει της σημερινής τιμολογιακης πολιτικής..
  23. καλημερα και καλή χρονιά σε όλους, Απλά σε συνέχεια προηγουμένου μηνύματος μου, να πω ότι έκανα ότι μου είπε ο Στράτος, δηλαδή πέρασα το δικό μου csc στο zip, και πέρασα την x-note v7 με mobile odin pro ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΤΟ Knox! Δεν πειραξα το recovery και έβαλα τον stock kernel βέβαια.. Α! Και χωρίς wipe ;-)
  24. δεν θυμαμαι αν μπορεις να μην επιλεξεις κάποιο.. Θα το κοιτάξω με τον καινούριο χρόνο και θα ποσταρω τι έγινε. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
  25. Δεν το έχω κάνει εγώ, μάλλον ο bluechris που έφτιαξε και την συγκεκριμένη urdlv. Κοίταξα το aroma script και δεν κατάλαβα γιατί το κάνει έτσι, οπότε θα περιμένω να μου απαντήσουν στο xda.. Έχει το csc σε δύο σημεία, στο φάκελο xnote που είναι τα αρχεία που επιλέγεις να εγκαταστήσεις και στο system που είναι η βάση φαντάζομαι.. Στο xnote έχει ένα φάκελο για κάθε csc που επιλέγεις που ο καθένας περιέχει αυτά: [ATTACH]39083[/ATTACH] Ενώ στο system έχει αυτά: [ATTACH]39084[/ATTACH] Όπως το καταλαβαίνω αυτά στο xnote είναι τα settings για το ποιο csc θα χρησιμοποιήσει με τα οποία θα κάνει overwrite αυτά στο system αναλόγως επιλογής.. Δεν ξέρω τι γίνεται αν μπερδέψεις εκδόσεις csc και base rom, τι γίνεται με το Knox αν αλλάξεις csc, κλπ, και μέρες που είναι δεν είμαστε για κλάματα! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, θα καθίσω να δω πως δουλεύει το aroma αφενός και το csc/rom combo αφεταιρου, και σιγά σιγά θα προχωρήσω αν δεν με φάνε πολύ τα δάχτυλά μου! Χαχαχαχαχααα! Χρόνια πολλά!
×
×
  • Create New...