Jump to content

akis71

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.049
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by akis71

 1. Γινεται να ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση κάνουμε την ανανέωση και μετά την απενεργοποιησουμε ? Αν ναι τότε γλιτώνουμε τον φόρο με λίγα κλικ.
 2. Υπάρχουν ηλικιωμένοι που δεν έχουν καν smartphone. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να τους στείλεις τόσα sms. Υπάρχουν κάποιοι που κλείνουν τα δεδομένα και ίσως χρειαστεί να στείλεις sms αλλά και πάλι για ελάχιστα μιλάμε. Ένας μέσος άνθρωπος ζήτημα να στείλει 2-3 sms το μήνα
 3. Φυσικά και είναι πανάκριβο. Υπάρχουν συμβόλαια κοντά στα 30 με απεριόριστα όλα. Εάν πάλι δεν χρειάζεσαι απεριόριστα πάντα αλλά περιστασιακά και δεν υπάρχει ανάγκη για συμβόλαιο αγοράζεις το CU Unlimited με 13,5€ παίρνεις απεριόριστη ομιλία, 600SMS και 2,9GB παίρνεις και το Surf & Email me 8,5€ και 2 φορές το χρόνο το κάνεις απεριόριστο με τα Open Buttons και με 24€ + φόρους συνολικά για 2 μήνες έχεις τα πρακτικά τα πάντα απεριόριστα (δεν φαντάζομαι να υπάρχει άνθρωπος το 2022 που να στέλνει πάνω από 600SMS το μήνα). Επιπλέον τα καλοκαίρια δίνουν τα τελευταία χρόνια προσφορές απεριόριστα με 10€ το μήνα και φέτος στους 2 μήνες είχες και άλλο 1 δώρο άρα με λιγότερα χρήματα και από συμβόλαιο είχες 5 μήνες με ομιλία και Data απεριόριστα.
 4. Είχε απεριόριστα τον πρώτο μήνα αλλά μετά όχι για ένα μήνα και μετά ξανά. Τον δεύτερο μήνα γιατί δεν είχε?
 5. Έκανε φορητοτητα αρχές Αυγούστου κάπου στις 6-7 ενεργοποιήθηκε και πήρε δώρο 1 μήνα απεριόριστα δεδομένα. Μετά για 1 μήνα είχε πάρει πακέτο και μετά έκανε ανανέωση που του έδωσαν 1500 λεπτά ομιλίας και 15 GB και λίγο μετά είδε στην εφαρμογή ότι είχε απεριόριστα για άλλες 111 μέρες. Τώρα δείχνει 109 αφού πέρασαν 2 μέρες.
 6. Σε ένα ανηψάκι μου έδωσαν απεριόριστα δεδομένα που λήγουν σε 110 μέρες αλλά δεν ξέρει γιατί. Πήρε ή είχε πάρει κανένας άλλος κάτι τέτοιο ?
 7. Δεν εννοώ αυτή την προσφορά. Αναφέρομαι στην προσφορά της cyber monday
 8. Στην προσφορά για τα απεριόριστα γνωρίζουμε τι ισχύει για χρήση σε ΕΕ? Μπορούμε να το δούμε κάπου?
 9. akis71

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Εννοείται αυτό
 10. akis71

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Με samsung note 10 plus δεν έχω δει volte ακόμη στο f2g. Δεν υποστηρίζεται η συσκευή ή πρέπει να κάνω κάτι?
 11. Πάντως είχε ένα πακέτο με απεριόριστα με 5,90 για 15 μέρες με ενεργοποίηση έως 9/12. Μακάρι να το ξαναβάλει και ας είναι κατά κάτι πιο ακριβό από αυτό με τα 10,40 για 30 μέρες
 12. Ευχαριστώ φίλε αυτό έψαχνα περίπου αν και το ήθελα χωρίς να χρειάζεται να πατάς στο "ήχος" αλλά ένα επιπλέον πάτημα δεν είναι και κάτι το σοβαρό. Πάντως είναι εκνευριστικό αυτό που κάνει η samsung με τις ειδοποιήσεις. Δεν υπάρχει notification led και ο φωτισμός edge που κατά κάποιο τρόπο το αντικαθιστά δείχνει την ειδοποίηση για λίγα δευτερόλεπτα, η original clear view θήκη της εμφανίζει για 5 δευτερόλεπτα τις ειδοποιήσεις που ήδη έχεις και μετά μόνο την ώρα και για να απαντάς κλήσεις είναι. Ποιος ο λόγος να παίρνεις μία τέτοιου είδους θήκη που είναι αρκετά ακριβή (είναι όμως πολύ ποιοτική) όταν χρειάζεται να την ανοίξεις για να δεις αν έχεις ειδοποιήσεις? Αν δεν ήταν εφικτό να το καταλάβω αλλά όταν τις ήδη υπάρχουσες για λίγα δευτερόλεπτα στην αρχή όταν την κλείνεις σημαίνει ότι γίνεται
 13. Καινούργιος κάτοχος και εγώ της συσκευής και θέλω τα φώτα σας για τα εξής πραγματάκια: 1) Στα notification της edge οθόνης δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από τον messanger. O messanger δεν εμφανίζεται καν στη λίστα των εφαρμογών που μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις. Ξέρουμε κάτι για αυτό ? 2) Έχω την clear view case της samsung και την AOD μόνιμα να λειτουργεί. Όμως το μόνο που εμφανίζεται στη πλαινή λωρίδα είναι η ώρα και το ποσοστό μπαταρίας και δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις. Πως μπορούμε να τις ενεργοποιήσουμε? Φαντάζομαι πως υπάρχει κάπου η επιλογή που δεν την βρίσκω καθώς βρίσκω χαζό να να μπορείς να δεις την ώρα και να μην μπορείς να δεις ότι έχασες κάποια κλήση ή μήνυμα. 3) Σε προηγούμενη συσκευή που είχα κατεβάζοντας την πάνω κουρτίνα πέρα από τα διάφορα κουμπιά που είχα για να ενεργοποιήσω λειτουργίες όπως wifim bluetooth κλπ είχε και κουμπιά για τη φωτεινότητα και για την ένταση του ήχου ανά κατηγορία. Για φωτεινότητα υπάρχει και εδώ αλλά δεν βρίσκω κάτι για την ένταση του ήχου. Υπάρχει κάπου που δεν το βρίσκω? Το πλαινό κουμπί έντασης λόγω του τύπου της θήκης και της θέσης του δεν είναι και τόσο βολικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 14. Καλησπέρα και Καλό Πάσχα να έχουμε. Από σήμερα και εγώ κάτοχος της συσκευής και θέλω τα φώτα σας για ορισμένα πραγματάκια. 1) Πήρα την clear view case και ενώ δείχνει μόνιμα την ώρα και την μπαταρία δεν δείχνει ειδοποιήσεις εκτός από λίγα δευτερόλεπτα στην αρχή. Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω? 2) Στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων με τα διάφορα κουμπιά δεν βρίσκω να υπάρχει κουμπί να μπορώ να ρυθμίζω τους διάφορους ήχους που με την χρήση της θήκης δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνω πατώντας το κουμπί. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα. 3) Notification led ξέρω δεν υπάρχει. Φαντάζομαι ότι θα έχει βρεθεί κάτι που να μπορεί να κάνει παραπλήσια δουλειά αλλά είναι λίγο δύσκολο να κάτσω να ψάξω τόσες πολλές απαντήσεις που υπάρχουν εδώ. Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές που έχουμε?
 15. To κοιτάζω αλλά με προβληματίζουν ορισμένα πραγματάκια. H pop up κάμερα όσο βολική και αν είναι και εξαφανίζει τελείως το notch φοβάμαι ότι ίσως βγάλει θέμα με τον καιρό. Επίσης θα ήθελα και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και sd card. Δεν το αποκλείω πάντως
 16. Σε αναζήτηση νέου κινητού με τις εξής ζητούμενα κατά προτεραιότητα. 1) Android 2) High end ώστε να με καλύψει τα επόμενα 2-3 χρόνια άνετα 3) Καλή αυτονομία 4) Καλή κάμερα 5) Καλό ήχο και σε κλήσεις και για μουσική 6) Μέγεθος τουλάχιστον 6 ίντσες Παιχνίδια δεν παίζω, πολύ αραιά και που κανένα ελαφρύ. Θεωρώ ότι η συσκευή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μου είναι το note10 plus αλλά η τιμή του παραμένει υψηλή και χωρίς πτώση το τελευταίο δίμηνο και ίσως είναι καλύτερα να περιμένω μιας και σε λίγο παρουσιάζονται οι συσκευές του 2020 που νομίζω θα έχουν σημαντικές βελτιώσεις στα ζητούμενα μου. Η ερώτηση λοιπόν είναι να πάω στο note10 plus ή υπάρχει κάποιο να καλύπτει αντίστοιχα τις ανάγκες μου? Ή ίσως είναι καλύτερα να πάω σε κάτι πιο φτηνό τώρα για μερικούς μήνες και να δω δω τότε κάποιο high end ? Αν ναι σε ποιο ?
 17. Έχω ένα s5 neo φίλου που έσπασε η οθόνη του. Η συσκευή λειτουργεί αλλά η οθόνη δεν ανάβει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσουμε πρόσβαση στη συσκευή? Ψάχνοντας για λύσεις όσες βρήκα απαιτούν debugging mode ενεργό που δεν είναι. Το smart switch θέλει να να ρυθμίσουμε το usb mode που δεν μπορούμε να το κάνουμε λόγο μαύρης οθόνης. Υπάρχει κάτι άλλο?
 18. akis71

  LG G5

  Με την αναβάθμιση σε Oreo στην always on βλέπω πλέον μόνο την στάθμη της μπαταρίας και το ποσοστό της. Πριν έβλεπα και εικονίδια των εφαρμογών που έστελναν ειδοποιήσεις. Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω ή έτσι είναι πλέον σε όλους?
×
×
 • Create New...