Jump to content

akis71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.052
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akis71

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1980

akis71's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Τζάμπα είναι αλλά όχι προσφορά τουλάχιστον για μένα αφού δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να τηλεόραση σε οθόνη 6-7 ιντσών Και οι άλλες 2 είχαν αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες στο παρελθόν όχι βέβαια τέτοιας διάρκειας. Η νόβα όμως πέτυχε τον σκοπό της αφού έγινα πελάτης για κάποιους μήνες αργότερα.
  2. Αν και τέτοια λύση δεν την θεωρώ σοβαρή την δοκίμασα αλλά όταν πάω να κάνω σύνδεση μου βγάζει μήνυμα λάθους ΜΑ1G205 που δεν ξέρω τι είναι. Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μια εφαρμογή για windows ή να μπορούμε να δούμε από τον browser όπως έχει η cosmote και η nova?
  3. Ενεργοποίησα τους 7 μήνες δώρο του vodafone tv. Για ποιο λόγο το λένε tv δεν κατάλαβα. Σε smart tv samsung και lg που έχω σε καμία δεν υπάρχει εφαρμογή. Να κάνω screen sharing από το κινητό δεν με αφήνει. Δεν παίζει ούτε σε υπολογιστή ώστε να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση. Άρα ή πρέπει να έχεις android τηλεόραση ή πρέπει να αγοράσεις εξοπλισμό εάν δεν έχεις ή να δεις το πρόγραμμα σε κινητό ή τάμπλετ. Και είναι τόσο τσακάλια στο τμήμα μάρκετινγκ που βρήκαν τρόπο μέσω του διαγωνισμού να δυσφημίσουν το προϊόν τους
  4. Γινεται να ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση κάνουμε την ανανέωση και μετά την απενεργοποιησουμε ? Αν ναι τότε γλιτώνουμε τον φόρο με λίγα κλικ.
  5. Υπάρχουν ηλικιωμένοι που δεν έχουν καν smartphone. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να τους στείλεις τόσα sms. Υπάρχουν κάποιοι που κλείνουν τα δεδομένα και ίσως χρειαστεί να στείλεις sms αλλά και πάλι για ελάχιστα μιλάμε. Ένας μέσος άνθρωπος ζήτημα να στείλει 2-3 sms το μήνα
  6. Φυσικά και είναι πανάκριβο. Υπάρχουν συμβόλαια κοντά στα 30 με απεριόριστα όλα. Εάν πάλι δεν χρειάζεσαι απεριόριστα πάντα αλλά περιστασιακά και δεν υπάρχει ανάγκη για συμβόλαιο αγοράζεις το CU Unlimited με 13,5€ παίρνεις απεριόριστη ομιλία, 600SMS και 2,9GB παίρνεις και το Surf & Email me 8,5€ και 2 φορές το χρόνο το κάνεις απεριόριστο με τα Open Buttons και με 24€ + φόρους συνολικά για 2 μήνες έχεις τα πρακτικά τα πάντα απεριόριστα (δεν φαντάζομαι να υπάρχει άνθρωπος το 2022 που να στέλνει πάνω από 600SMS το μήνα). Επιπλέον τα καλοκαίρια δίνουν τα τελευταία χρόνια προσφορές απεριόριστα με 10€ το μήνα και φέτος στους 2 μήνες είχες και άλλο 1 δώρο άρα με λιγότερα χρήματα και από συμβόλαιο είχες 5 μήνες με ομιλία και Data απεριόριστα.
  7. Είχε απεριόριστα τον πρώτο μήνα αλλά μετά όχι για ένα μήνα και μετά ξανά. Τον δεύτερο μήνα γιατί δεν είχε?
  8. Έκανε φορητοτητα αρχές Αυγούστου κάπου στις 6-7 ενεργοποιήθηκε και πήρε δώρο 1 μήνα απεριόριστα δεδομένα. Μετά για 1 μήνα είχε πάρει πακέτο και μετά έκανε ανανέωση που του έδωσαν 1500 λεπτά ομιλίας και 15 GB και λίγο μετά είδε στην εφαρμογή ότι είχε απεριόριστα για άλλες 111 μέρες. Τώρα δείχνει 109 αφού πέρασαν 2 μέρες.
  9. Σε ένα ανηψάκι μου έδωσαν απεριόριστα δεδομένα που λήγουν σε 110 μέρες αλλά δεν ξέρει γιατί. Πήρε ή είχε πάρει κανένας άλλος κάτι τέτοιο ?
  10. Δεν εννοώ αυτή την προσφορά. Αναφέρομαι στην προσφορά της cyber monday
  11. Στην προσφορά για τα απεριόριστα γνωρίζουμε τι ισχύει για χρήση σε ΕΕ? Μπορούμε να το δούμε κάπου?
×
×
  • Create New...