Pppe Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Η επομενη βδομαδα της Δευτερας 25/3/2024 δεν εχει διπλασιασμο. Υ.Γ.: Αλλος "κωδικας", οταν ο διαλογος δε γινεται βασει λογικης αλλα δικην προθεσεων. Δεδομενο ποιοι θα ειναι οι χαμενοι ΤΕΛΙΚΑ:Αναμεινατε (> 95% αναμεταξυ μας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Μου λήγει το υπόλοιπο αύριο και θέλω να πάω σε κατάστημα για να βάλω το ελάχιστο. Μέχρι τι ώρα μπορώ να κάνω ανανέωση για να μη χάσω το υπόλοιπο; Είναι μέχρι το μεσημέρι όπως με τα λεπτά ή όλη μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 14 minutes ago, ioanniskar said: Μου λήγει το υπόλοιπο αύριο και θέλω να πάω σε κατάστημα για να βάλω το ελάχιστο. Μέχρι τι ώρα μπορώ να κάνω ανανέωση για να μη χάσω το υπόλοιπο; Είναι μέχρι το μεσημέρι όπως με τα λεπτά ή όλη μέρα; Πήγαινε στις 20:55, για να σε κοιτάξουν με αγάπη οι υπάλληλοι 😂😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 10 ώρες πριν, ioanniskar said: Μου λήγει το υπόλοιπο αύριο και θέλω να πάω σε κατάστημα για να βάλω το ελάχιστο. Μέχρι τι ώρα μπορώ να κάνω ανανέωση για να μη χάσω το υπόλοιπο; Είναι μέχρι το μεσημέρι όπως με τα λεπτά ή όλη μέρα; Όλη μέρα, αλλά μη ρισκάρεις πηγαίνοντας τελευταία ώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) Άκυρο μνμ. Edited 19 Μαρτίου by saviano Λύθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Έχω υπόλοιπο 8.96€. Πατάω να ενεργοποιηθεί το National Combo (8.90€)και στις δύο εφαρμογές (Frog και My COSMOTE) και ΔΕΝ ενεργοποιείται. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου εχει κανεις καμμια εμπειρια με e-sim σε καρτοκινητο frog;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 23 ώρες πριν, georgeavl3 said: Έχω υπόλοιπο 8.96€. Πατάω να ενεργοποιηθεί το National Combo (8.90€)και στις δύο εφαρμογές (Frog και My COSMOTE) και ΔΕΝ ενεργοποιείται. Τι συμβαίνει; Εξακολουθεί; Κάποιο συστημικο πρόβλημα πιθανότατα στο account σου πιθανότατα.. 3 minutes ago, HEO said: εχει κανεις καμμια εμπειρια με e-sim σε καρτοκινητο frog;; Δε νομίζω να έχει κάποια διαφορά στην εμπειρία από τις άλλες συνδέσεις. Εκτός και αν εννοείς κάτι συγκεκριμένο, δεν ξέρω 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 6 minutes ago, johnny_htc said: Δε νομίζω να έχει κάποια διαφορά στην εμπειρία από τις άλλες συνδέσεις. Εκτός και αν εννοείς κάτι συγκεκριμένο, δεν ξέρω 😛 εννοω αν καποιος την χρησιμοποιει ή ειχε προβληματα κατα την ενεργοποιηση της π.χ. ειχα ακουσει οτι στην voda υπηρχαν προβληματα, δεν ξερω βεβαια αν υπαρχουν ακομα Edited 21 Μαρτίου by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 2 ώρες πριν, HEO said: εχει κανεις καμμια εμπειρια με e-sim σε καρτοκινητο frog;; Όλα κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 20/3/2024 at 2:28 ΜΜ, georgeavl3 said: Έχω υπόλοιπο 8.96€. Πατάω να ενεργοποιηθεί το National Combo (8.90€)και στις δύο εφαρμογές (Frog και My COSMOTE) και ΔΕΝ ενεργοποιείται. Τι συμβαίνει; Δοκίμασες να το ενεργοποίησης μέσω του 1330? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 5 ώρες πριν, gpapas640 said: Δοκίμασες να το ενεργοποίησης μέσω του 1330? Τελικά το ξαναδοκίμασα μετά από λίγες ώρες και το πήρε κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules999 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με την sim mobile που δίνει 15GB για ένα χρόνο με 20€ : Αν τη βάλω στο dual sim κινητό μου μαζί με την κανονική sim frog που έχω , μπορώ να μην αγοράζω πακέτα internet των 5,35€ κάθε μήνα και να καταναλώνω από τη 2η sim με τα 15GB ; Ο λόγος είναι οτι τα data τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού αλλά η κατανάλωση που έχω κάθε φορά είναι ελάχιστη με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στράφι τα 6GB που μου δίνει κάθε φορά.Τα 15GB μου είναι υπεραρκετά για ένα χρόνο.Ίσα ίσα τα θέλω για να δω καμιά σελίδα στο net και στο αμάξι για ολιγόλεπτο internet radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Μπορείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 34 minutes ago, tarantules999 said: Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με την sim mobile που δίνει 15GB για ένα χρόνο με 20€ : Αν τη βάλω στο dual sim κινητό μου μαζί με την κανονική sim frog που έχω , μπορώ να μην αγοράζω πακέτα internet των 5,35€ κάθε μήνα και να καταναλώνω από τη 2η sim με τα 15GB ; Ο λόγος είναι οτι τα data τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού αλλά η κατανάλωση που έχω κάθε φορά είναι ελάχιστη με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στράφι τα 6GB που μου δίνει κάθε φορά.Τα 15GB μου είναι υπεραρκετά για ένα χρόνο.Ίσα ίσα τα θέλω για να δω καμιά σελίδα στο net και στο αμάξι για ολιγόλεπτο internet radio. Ότι πρέπει για συναγερμό, δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες, που την βρηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue= Περισσότερο στο ανάλογο θέμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 3 ώρες πριν, tarantules999 said: αλλά η κατανάλωση που έχω κάθε φορά είναι ελάχιστη με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στράφι τα 6GB που μου δίνει κάθε φορά.Τα 15GB μου είναι υπεραρκετά για ένα χρόνο.Ίσα ίσα τα θέλω για να δω καμιά σελίδα στο net και στο αμάξι για ολιγόλεπτο internet radio. Και για εσένα@fotisbasm_ Ρίξτε μία ματιά στο νήμα για τα δίκτυα εξωτερικού. Μπορείς να αγοράσεις 1γβ με 2,10€ χωρίς λήξη ή 0,90€ ανά 1γβ τον μήνα, για όλη την Ευρώπη. Στο φρόγκ θα πρέπει να βάζεις 13€ κάθε δίμηνο. Αυτά τι θα γίνουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue= Περισσότερο στο ανάλογο θέμα Ανάλογο θέμα είναι το...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 8€/2μηνο Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 1 hour ago, dimitroula10 said: Και για εσένα@fotisbasm_ Ρίξτε μία ματιά στο νήμα για τα δίκτυα εξωτερικού. Μπορείς να αγοράσεις 1γβ με 2,10€ χωρίς λήξη ή 0,90€ ανά 1γβ τον μήνα, για όλη την Ευρώπη. Στο φρόγκ θα πρέπει να βάζεις 13€ κάθε δίμηνο. Αυτά τι θα γίνουν? Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το ανάλογο θέμα που αναφέρεις; 3 ώρες πριν, kmpatra said: https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue= Περισσότερο στο ανάλογο θέμα Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το ανάλογο θέμα που αναφέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου https://myphone.gr/forum/topic/48678/page/38/#comments εδω (εβαλα το λινκ της τελευταιας σελιδας) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Τελικά κανονικά λειτουργεί ο διπλασιασμός για την εβδομάδα που διανύουμε. Μόλις μου έδωσε 60+60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου On 18/3/2024 at 8:29 ΜΜ, Pppe said: Η επόμενη βδομάδα της Δευτέρας 25/3/2024 δεν έχει διπλασιασμό. Υ.Γ.: Αλλος "κωδικας", οταν ο διαλογος δε γινεται βασει λογικης αλλα δικην προθεσεων. Δεδομενο ποιοι θα ειναι οι χαμενοι ΤΕΛΙΚΑ:Αναμεινατε (> 95% αναμεταξυ μας). Το υπόλοιπό μου (€3 και κάτι ψιλά, ίσα ίσα για να αγοράσω το πακέτο των 60′+60′ που θα προστεθούν στον εναπομείναντα χρόνο ομιλίας) λήγει την 1η Απριλίου. Το θέμα είναι πότε ακριβώς αφαιρεί το ποσό η εταιρεία (λογικά θα έχει απαντηθεί κάπου στο thread αλλά δεν το έχω πρόχειρο) Να περιμένω να περάσει η επόμενη βδομάδα που ΔΕΝ ισχύει ο διπλασιασμός ή να το ενεργοποιήσω αύριο βράδυ για να είμαι σίγουρος; 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 3 ώρες πριν, minus21grams said: Το υπόλοιπό μου (€3 και κάτι ψιλά, ίσα ίσα για να αγοράσω το πακέτο των 60′+60′ που θα προστεθούν στον εναπομείναντα χρόνο ομιλίας) λήγει την 1η Απριλίου. Το θέμα είναι πότε ακριβώς αφαιρεί το ποσό η εταιρεία (λογικά θα έχει απαντηθεί κάπου στο thread αλλά δεν το έχω πρόχειρο) Να περιμένω να περάσει η επόμενη βδομάδα που ΔΕΝ ισχύει ο διπλασιασμός ή να το ενεργοποιήσω αύριο βράδυ για να είμαι σίγουρος; 🤔 Αν στην εφαρμογή γράφει ότι το υπόλοιπο λήγει 1/04/2024 τότε τα χρήματα θα σου αφαιρεθούν μόλις τελείωσει η συγκεκριμένη μέρα, στις 00:00 που θα ξεκινάει η 2/04/2024. Λογικά καλά θα είσαι, να βάλεις τα χρήματα το μεσημέρι ή το απόγευμα της Πρωταπριλιάς. (αλήθεια λέω ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 15 ώρες πριν, opmgls said: Αν στην εφαρμογή γράφει ότι το υπόλοιπο λήγει 1/04/2024 τότε τα χρήματα θα σου αφαιρεθούν μόλις τελείωσει η συγκεκριμένη μέρα, στις 00:00 που θα ξεκινάει η 2/04/2024. Λογικά καλά θα είσαι, να βάλεις τα χρήματα το μεσημέρι ή το απόγευμα της Πρωταπριλιάς. (αλήθεια λέω ) Ευχαριστώ, καλύτερα να περιμένω λοιπόν. 👍 Το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι ποια ώρα αρχίζει να μετράει η βδομάδα διπλασιασμού: 1η Απριλίου 00:01 με την αλλαγή μέρας (που συμπίπτει και με αλλαγή μήνα) από Κυριακή σε Δευτέρα; Ή κάποια τυχαία στιγμή κατά τη διάρκεια της Δευτέρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts