Jump to content

tarantules999

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

tarantules999's Achievements

  1. Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με την sim mobile που δίνει 15GB για ένα χρόνο με 20€ : Αν τη βάλω στο dual sim κινητό μου μαζί με την κανονική sim frog που έχω , μπορώ να μην αγοράζω πακέτα internet των 5,35€ κάθε μήνα και να καταναλώνω από τη 2η sim με τα 15GB ; Ο λόγος είναι οτι τα data τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού αλλά η κατανάλωση που έχω κάθε φορά είναι ελάχιστη με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στράφι τα 6GB που μου δίνει κάθε φορά.Τα 15GB μου είναι υπεραρκετά για ένα χρόνο.Ίσα ίσα τα θέλω για να δω καμιά σελίδα στο net και στο αμάξι για ολιγόλεπτο internet radio.
  2. Παίδες , είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας μας γλεντάνε στην Ελλάδα.Όποιος έχει αμφιβολία ας κάνει μια απλή σύγκριση τιμών σε παροχές σε σχέση με τις αντίστοιχες του εξωτερικού.Το ίδιο ακριβώς όσον αφορά τις τιμές συμβαίνει και στις τιμές των ΣΜ.Το τραγικό βέβαια είναι οτι για να κοροϊδευτεί το πόπολο , βάζουν μεταξύ τους κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στις τιμές ίσα ίσα για να απασχολούν το φτωχό μυαλουδάκι του καθενός με τον "δήθεν ανταγωνισμό".Το έχουν οργανώσει καλά το εργάκι εδώ και χρόνια και το δούλεμα πάει σύννεφο.
  3. Εβδομάδα διπλασιασμού χρόνου ομιλίας 60' + 60' από σήμερα 04/03 εως και 10/03
  4. Ευχαριστώ.Θα ενημερώσω.
  5. Sorry για το άσχετο ερώτημα , το κάνω εδώ γιατί τα αντίστοιχα νήματα περί εφαρμογών είναι ψόφια από θέμα κίνησης σε σχέση με αυτό εδώ... Φίλος μου ζήτησε εφαρμογή για android για να βλέπει Formula 1 από Μάρτη που ξεκινάει.Του βρήκα 2-3 site που παρέχουν live streaming αλλά το να κάθεται να πληκτρολογεί με το τηλεκοντρόλ τη διεύθυνση στην τηλεόραση είναι εκνευριστικό και δεν το θέλει.Υπάρχει κάτι σε εφαρμογή apk ; Έστω και σε pm αν γνωρίζει κάποιος ας στείλει.
  6. Απότι κατάλαβα είναι όπου σε ποιάσουν.Μετά από τον Γερμανό πήγα όπως είπα στην cosmote και είμασταν 2 που περιμέναμε στη σειρά και στο γκισέ ένας παππούς που ήθελε και αυτός ανανέωση στο κινητό του.Δεν πρόλαβα την κουβέντα από την αρχή αλλά του έλεγε η κοπέλα "....οπότε βάζουμε 13 ευρώ σε αυτό το νούμερο".Εικάζω οτι κατά 101% δεν θα του ανέφεραν καν του παππού την επιλογή για 8€ και 10€.Κάτι τέτοια πελατάκια δυστυχώς είναι βούτυρο στο ψωμί τους.
  7. Λοιπόν, πήγα σε Γερμανό και έφαγα άκυρο.Μόνο 13€ είπε η υπάλληλος.Online λέει αν θέλω 8€...Βαρέθηκα να καθήσω να εξηγήσω και έφυγα και πήγα σε cosmote και έβαλα 8άρα.
  8. Παίδες μια ερώτηση : Στο Γερμανό μπορώ να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας με 8€ ή μόνο σε κατάστημα cosmote ;
  9. Εβδομάδα 60+60 από σήμερα έως 11/02
  10. Έχω ήδη ένα zidoo Z9X αλλά χρειάζομαι και 2ο media player για άλλο χώρο.Για το xiaomi γνωρίζεις αυτό που ρώτησα ή απλά πέταξες εκεί 3 player να μας κάνεις τον έξυπνο;
  11. Τα 2 πρώτα ξεφεύγουν σε τιμή.Το xiaomi είσαι σίγουρος οτι παίζει ήχο DTS-HD MA και όχι απλό DTS;
  12. Έχει βγεί κανένα καλό μποξάκι να μπορεί να βγάλει ήχο ασυμπίεστο DTS-HD MA και Dolby TrueHD Atmos ; Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο για local αναπαραγωγή ταινιών Remux και streaming μέσω ethernet. btw ούτε ένα μποξάκι δεν έχω δει να έχει εφαρμογή scraping ταινιών.Έχω το zidoo z9x και ψάχνω κάτι αντίστοιχο για 2ο αλλά όχι να δώσω 200άρι.
  13. Ξέρεις εαν στα 8€ σου δίνουν 1,5gb data ή τα δίνουν από 10€ και πάνω;
  14. Για βοηθήστε με λίγο σχετικά με τι επιλογές έχω για να κάνω τη 2μηνη ανανέωση υπολοίπου : 1. Σε κατάστημα cosmote ή Γερμανό μπορώ να πάω και να πάρω κάρτα των 8€ ή των 10€ ή τους λέω τον αριθμό του κινητού και μου βάζουν 8€ ή 10€ ; 2. Στο wifigreece είδα οτι υπάρχει κάρτα ανανέωσης frog 10€ με 10GB internet , 200 λεπτά προς όλους και 400 λεπτά προς frog. Ερώτηση : Αυτή η κάρτα ανανεώνει το 2μηνο ώστε να μην χάσω τα χρήματα που έχω ήδη μέσα ή απλά αγοράζεις πακέτα ομιλίας και data; Επίσης αν πάρω αυτή την κάρτα τα λεπτά ομιλίας που ήδη έχω (800+ λεπτά) από ανανεώσεις 60+60 μεταφέρονται και στον επόμενο ή τα χάνω; Προσπαθώ να δω τι με συμφέρει ώστε να δίνω όσο πιο μικρό ποσό γίνεται.Μέχρι τώρα έκανα topup με 10άρες κάρτες από το site της cosmote.
  15. Δηλαδή μπορείς να πάρεις αισθητήρες που έχουν ονομαστική θερμοκρασία που την επιλέγεις εσύ ; Που τους βρίσκουμε τέτοιους αισθητήρες; Έχουν κάποια συγκεκριμένη ονομασία;
×
×
  • Create New...