Jump to content

saviano

Members
  • Δημοσιεύσεις

    374
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saviano

  1. Υπάρχει "τρόπος" να τις δείς....αλλά αφου το έδωσες...οκ.
  2. Καλημερα.Τί εννοείς οτι εφαρμογη θέλεις; Σημασία πιστευω έχει να "παίζει" αυτές που θέλεις εσυ. Το πήρα για φίλο..., του έβαλα εφαρμογες για ταινίες..., και live αγώνες..., επίσης kodi, ertflix, ant1+ κ.α...και γενικά γι΄αυτό που το ήθελε ήταν μιά χαρά! Δέν το πείραξα και ούτε με ενδιέφερε να το "σκαλίσω" αφού με στοκ έκανε αυτά που "επρεπε"...
  3. Καλησπερα.Μέσω cosmote app "παίζει" δημοσκοπηση οπου στο τελος δινει 500mb για 5μερες.
  4. κι όμως "ξεχαστήκαμε"...!!! Βέβαια στο app Cosmote λεει για 60+60..... ....στο app frog δεν έχω τώρα πρόσβαση να δω τί λέει...
  5. Καλησπερα.Ξέρεις κανεις αν τελειωνει σήμερα εβδομαδα διπλασιασμού;Η εφαρμογη cosmote δινει οτι ειναι 60+60 αλλά και άλλες φορες το γραφει αλλα δεν είναι. Καλα Χριστούγεννα.
  6. Ναι, εχω.Όντως αυτο ειναι το καλυτερο. Μήπως γνωριζει κανεις την ακριβη διαδικασια; Ενημέρωση: Tο "έλυσα" πολυ πιο απλά.Το έκανα WU και μεταφερω τα €.Τέλος.
  7. Tο "έλυσα" πολυ πιο απλά.Το έκανα WU και μεταφερω τα €.Τέλος.
  8. Απο το νήμα του frog που ρωτησα το ιδιο... Ναι, εχω.Όντως αυτο ειναι το καλυτερο. Μήπως γνωριζει κανεις την ακριβη διαδικασια;
  9. Ναι, εχω.Όντως αυτο ειναι το καλυτερο.Μήπως γνωριζει,-ς την ακριβη διαδικασια;
  10. Καλησπερα.Σε ερώτημα μου στο 13888 μου ειπαν ότι ΑΝ εισαι frog και θελεις να γίνεις WU, το χρηματικό υπόλοιπο ΔΕΝ μπορει να μεταφερθει μετα σε άλλο WU!!! (Υπηρεσια easy transfer).Ισχυει;To δοκιμασε κανεις τωρα πρόσφατα; (επειδη..λεει... οτι τα χρηματα μπήκαν οταν ηταν φρογκ το νουμερο!!!) .Οχι τιποτα άλλο, μην κάνω άδικα την αλλαγή. Υ.Γ. το ρωτησα και στο νημα του φρογκ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  11. Καλησπερα.Σε ερώτημα μου στο 13888 μου ειπαν ότι ΑΝ εισαι frog και θελεις να γίνεις WU, το χρηματικό υπόλοιπο ΔΕΝ μπορει να μεταφερθει μετα σε άλλο WU!!! (Υπηρεσια easy transfer).Ισχυει;To δοκιμασε κανεις τωρα πρόσφατα; (επειδη..λεει... οτι τα χρηματα μπήκαν οταν ηταν φρογκ το νουμερο!!!) .Οχι τιποτα άλλο, μην κάνω άδικα την αλλαγή. Υ.Γ. το ρωτησα και στο νημα του WU... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  12. Κοιτα, αν ειναι να κερδισεις αρκετα €€€ με τη αλλαγη, τοτε το προχωρας αναγκαστικα..
  13. Το εστειλα και απο άλλο φρογκ (και αυτο πρωην wu ) και πάλι 3€!! Τί να πώ;
  14. Καλησπερα.Εστειλα το ΙΔΙΟ μνμ (ΑΛΠΑΚ στο 1314) προχθες και ΤΩΡΑ (για να δω τι παιζει...) και μου λεει ειτε wu ειτε κοσμοκαρτα 3€!!!Το νουμερο ηταν wu και ειχε γινει frog...αρα αυτη ειναι η δευτερη αλλαγη... Θα δοκιμασω και σε άλλο φρογκ και θα επανελθω...
  15. Καλησπέρα.Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγω με custom rom (δεν ειμαι root).Έχουμε κάποια λύση; Τί κάνουμε όσοι έχουμε τέτοια rom; σημ: H εφαρμογη cosmote δουλεύει κανονικά.
  16. saviano

    Moto G32

    Πολυ πιθανό...αλλά και σε αυτες που ειναι σε πολύ γνωστο πολυκατάστημα να ΜΗΝ κάνουν μεταδοση οθονης;;Περιεργο....
  17. saviano

    Moto G32

    Εχω δοκιμασει πολλα!!!Μεχρι επαναφορα λογισμικου μεσω rescue...και πηγα και σε γνωστο καταστημα ηλεκτρονικων που το εχει βιτρινα και δεν συνδεοταν με καμμια απο τις δεκαδες τηλεορασεις που ειχε!!!Ενω άλλα τηλ εκει εκαναν κανονικοτατη συνδεση!!Τι να πω;Ευχαριστω. Υ.Γ. λεω να περιμενω το android 13 μηπως και φτιάξει.
  18. saviano

    Moto G32

    Τελικά κανεις δεν δοκιμασε και να πει ΑΝ του δουλευει η μεταδοση οθονης σε τηλεοραση; Για το δακτυλικο αποτυπωμα....και σε μενα παρουσιασε διαφορα προβληματα με εφαρμογες κτλ μεχρι που σταματησε να λειτουργει!!Ολες οι δοκιμες καθαρισμου μνημης, εφαρμογων και επαναφορα εργοστασιακων απετυχαν!!ΜΟΝΟ η επανεγκατασταση του λογισμικου μεσω υπολογιστη με το προγραμμα Rescue της Lenovo το εφτιαξε. Εμενα παντως η μεταδοση οθονης δουλευε στην αρχη οταν πρωτοανοιξα το κινητο.Μετα τις αναβαθμισεις και τα security ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕ.Με οτι κι αν δοκιμασα δεν δουλευει.και σε καμμια μαρκα τηλεορασης. Βεβαια οντας στην εγγυηση συντομα θα παει στην "μαμα" εταιρεια....και μαλλον θα αποτελεσει παρελθον... την καλημερα μου.
  19. saviano

    Moto G32

    Καλημερα-Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους του g32. Σας δουλευει η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΘΟΝΗΣ; Αν ναι, παρακαλω πειτε μου εκδοση λογισμικου και τηλεοραση (lg,samsung κτλ).
  20. Έως αύριο 30/5 23:59, απλα δεν εχει νόημα να περιμενεις το βραδυ 23:00 κτλ... γιατι η ανανεωση υπολοιπου ΑΝ ΔΕΝ γραφει ώρα λήξης ΤΟΤΕ ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ...σε σενα π.χ. 30/05. Ανανεωσα πρόσφατα....γι'αυτό το αναφέρω.Αν εχεις χρονο...ανανεωσε σήμερα μετα τα μεσανυχτα...το ίδιο είναι.(Αν ανανεωσεις σημερα 29...θα χασεις μια μερα).
  21. Καλησπέρα.Ενα τοκεν που λήγει π.χ. αυριο 18/5...μέχρι τί ώρα μπορεί να εξαργυρωθεί;
  22. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Δυστυχώς σε μενα εκανε μονο δυο. Ίσως το άλλαξαν....Ξαναπροσπάθησα πολλές φορές και με ενημέρωση της εφαρμογής, και καθαρισμός μνήμης μήπως και...αλλά τίποτα. Αν καποιος κάνει κάτι ανάλογο, ας ενημερώσει για το αποτέλεσμα.
  23. Καλησπέρα.Ξέρει κανείς μέχρι πόσα token (με ημερομηνια λήξης, όχι απο αυτά που ειναι χωρίς λήξη) μπορούν να εξαργυρωθούν σε μία μέρα;Εξαργύρωσα 2 και πήγα για τρίτο και μου λέει ότι μπορω ξανά σε ένα μηνα σχεδον!!!Στις πληροφορίες δεν αναφέρει κατι γι'αυτό.
  24. Καλησπέρα.Τειλικά αυτο το Mecool M8S PRO PLUS (με ΑΤV) τί επεξεργαστή έχει;🤪 Μάλλον θα ξεκολλησω την ψυκτρα...Τα data τα βλέπω λίγο μπερδεμενα... Εσείς τί λέτε;
×
×
  • Create New...