Jump to content

johnnykap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnnykap1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Συσκευή

  • Συσκευή
    Realme GT neo 2

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

johnnykap1's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

5

Φήμη

  1. Μπορείς να βάλεις λίνκ από που την παρήγειλες;
  2. Καλησπέρα. Στο νήμα με τα δίκτυα εξωτερικού δεν μπόρεσα να βρω κάτι για φτθηνό ίντερνετ όπως γράφεις ((0,90€/1gb). Αν έχεις κάποιο λίνκ από αυτό το συγκεκριμένο θέμα γράψτο να το παρακολουθήσω.
  3. Συνήθως ξεκινάει το πρωί και όχι με την αλλαγή της ώρας. Το πολύ πολύ αν δεν έχει διπλασιασμό (λίγο σπάνιο), την άλλη Δευτέρα βάζεις το πακέτο των 60 λεπτών και δεν χάνεις τα χρήματα σου.
  4. Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το ανάλογο θέμα που αναφέρεις; Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το ανάλογο θέμα που αναφέρεις;
  5. Τελικά με τα 10€ ανανέωση από κατάστημα cosmote ή Γερμανός δίνει τους πόντους από το ΒΟΧ ή θα πρέπει να βάλει κάποιος 13€? Ξέρει κανένας? Σε εμένα πάντως που έκανα ανανέωση χτες 10€ δεν μπήκαν οι πόντοι.
  6. Εγώ στις 27/12/23 έβαλα πακέτο 60΄ και μπήκαν και άλλα 60΄. Άρα αυτήν τη εβδομάδα δεν έχει διπλασιασμό και λογικά θα έχει την επόμενη.
  7. Στα 8€ παίρνεις μόνο 600+600 προς frog
  8. Εγώ το έχω μόνο 1 χρόνο και 4 μήνες και μέχρι την περασμένη εβδομάδα που έγινε η τελευταία αναβάθμιση, δεν είχε κανένα πρόβλημα η μπαταρία (ούτε και η υπόλοιπη συσκευή φυσικά), οπότε θα περιμένω μπας και.......
  9. Εγώ πάντως μετά την τελευταία ενημέρωση, έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Μου κρατάει 30% λιγότερο από πριν. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί.
  10. Έχεις δίκιο σ' αυτό που λές, αλλά δεν το αναφέρει στην ανάρτηση του, γι' αυτό και η δική μου παράθεση.
  11. Κάπου τα μπέρδεψες λιγάκι. Το ποσό ανανέωσης χρόνου από κατάστημα, είναι 10€ και μένουν καθαρά 9,09€ που φτάνουν για να περάσεις 3 μήνες κα περισσεύουν και 0,03€. Δεν υπάρχει πακέτο αγοράς με 9,06€ Αν υπήρχε αγορά με 9,06€ θα σου έμενε καθαρό μετά τους φόρους 8,23€ οπότε δεν φτάνει για να βάζεις τρείς μήνες το national pack. .
  12. Μάλλον θα περιμένουμε μέχρι τον άλλον μήνα για να δούμε αν θα φύγει το 10ευρω από την εφαρμογή, μιας και δεν γράφει στην ανακοίνωση τους για Frog.
  13. Ναι δεν αλλάζει κάτι στο θέμα χρημάτων. Απλά θα βάζεις 3 δίμηνα από 8€ και στο τέλος του τρίτου διμήνου, θα βάζεις τα χρήματα που έχουν περισσέψει θα το αφήνεις να τελειώσει στους τρείς μήνες. Έτσι με 24€ θα περνάς 7 μήνες. Δηλαδή το δίμηνο καθαρά από τα 8€ είναι 7,27€ - 6,04= 1,23 Χ 3 = 3,69 τα οποία τα βάζεις στο τέλος του τρίτου διμήνου.
  14. Νομίζω σε όλους. Εγώ διαχειρίζομαι 5 αριθμούς, και σε όλα τα κινητά κάνει το ίδιο.
  15. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μάλλον θα προλάβω γιατί απ' όσο θυμάμαι χτες που το ξέχασα έγραφε φραγή λογαριασμού στις 13/05/2023. Εγώ θα είμαι εκεί στις 13 το πρωί. Το υπόλοιπο είναι μηδενικό γιατί όπως έγραψα είναι δευτερεύον κινητό και βάζω 10€ για τρείς μήνες. Έχει υπόλοιπο όμως γιατί στις 13 Απριλίου που έληγε το υπόλοιπο έβαλα με 3€ τα 60' και ισχύουν μέχρι 14/5. Εν τω μεταξύ έχουν μπει και τα 60'+60' που έχω σαν καινούργιος, γι' αυτό ρώτησα αν αυτά διαγράφονται. Screenshot δεν μπορώ να κάνω αφού δεν έχω το κινητό εδώ. Γι΄αυτό γράψτε όλοι στην αξιολόγηση της frog το πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχει μια εφαρμογή και για υπολογιστή. Το app είναι στο κινητό που είναι εκτός Αθηνών και δεν έχω κάποιον γνωστό να το κάνω μέσω αυτού. Η άλλη λύση είναι να πάω σε ένα κατάστημα cosmote για να κάνω ανανέωση, αλλά εκεί χάνω τα 3gb που παίρνω στην online πληρωμή επειδή πληρώνω με payzy. Πιστεύω θα προλάβω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
×
×
  • Create New...