Jump to content

johnnykap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnnykap1

  1. Συνήθως ξεκινάει το πρωί και όχι με την αλλαγή της ώρας. Το πολύ πολύ αν δεν έχει διπλασιασμό (λίγο σπάνιο), την άλλη Δευτέρα βάζεις το πακέτο των 60 λεπτών και δεν χάνεις τα χρήματα σου.
  2. Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το ανάλογο θέμα που αναφέρεις; Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ για το ανάλογο θέμα που αναφέρεις;
  3. Τελικά με τα 10€ ανανέωση από κατάστημα cosmote ή Γερμανός δίνει τους πόντους από το ΒΟΧ ή θα πρέπει να βάλει κάποιος 13€? Ξέρει κανένας? Σε εμένα πάντως που έκανα ανανέωση χτες 10€ δεν μπήκαν οι πόντοι.
  4. Εγώ στις 27/12/23 έβαλα πακέτο 60΄ και μπήκαν και άλλα 60΄. Άρα αυτήν τη εβδομάδα δεν έχει διπλασιασμό και λογικά θα έχει την επόμενη.
  5. Στα 8€ παίρνεις μόνο 600+600 προς frog
  6. Εγώ το έχω μόνο 1 χρόνο και 4 μήνες και μέχρι την περασμένη εβδομάδα που έγινε η τελευταία αναβάθμιση, δεν είχε κανένα πρόβλημα η μπαταρία (ούτε και η υπόλοιπη συσκευή φυσικά), οπότε θα περιμένω μπας και.......
  7. Εγώ πάντως μετά την τελευταία ενημέρωση, έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Μου κρατάει 30% λιγότερο από πριν. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί.
  8. Έχεις δίκιο σ' αυτό που λές, αλλά δεν το αναφέρει στην ανάρτηση του, γι' αυτό και η δική μου παράθεση.
  9. Κάπου τα μπέρδεψες λιγάκι. Το ποσό ανανέωσης χρόνου από κατάστημα, είναι 10€ και μένουν καθαρά 9,09€ που φτάνουν για να περάσεις 3 μήνες κα περισσεύουν και 0,03€. Δεν υπάρχει πακέτο αγοράς με 9,06€ Αν υπήρχε αγορά με 9,06€ θα σου έμενε καθαρό μετά τους φόρους 8,23€ οπότε δεν φτάνει για να βάζεις τρείς μήνες το national pack. .
  10. Μάλλον θα περιμένουμε μέχρι τον άλλον μήνα για να δούμε αν θα φύγει το 10ευρω από την εφαρμογή, μιας και δεν γράφει στην ανακοίνωση τους για Frog.
  11. Ναι δεν αλλάζει κάτι στο θέμα χρημάτων. Απλά θα βάζεις 3 δίμηνα από 8€ και στο τέλος του τρίτου διμήνου, θα βάζεις τα χρήματα που έχουν περισσέψει θα το αφήνεις να τελειώσει στους τρείς μήνες. Έτσι με 24€ θα περνάς 7 μήνες. Δηλαδή το δίμηνο καθαρά από τα 8€ είναι 7,27€ - 6,04= 1,23 Χ 3 = 3,69 τα οποία τα βάζεις στο τέλος του τρίτου διμήνου.
  12. Νομίζω σε όλους. Εγώ διαχειρίζομαι 5 αριθμούς, και σε όλα τα κινητά κάνει το ίδιο.
  13. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μάλλον θα προλάβω γιατί απ' όσο θυμάμαι χτες που το ξέχασα έγραφε φραγή λογαριασμού στις 13/05/2023. Εγώ θα είμαι εκεί στις 13 το πρωί. Το υπόλοιπο είναι μηδενικό γιατί όπως έγραψα είναι δευτερεύον κινητό και βάζω 10€ για τρείς μήνες. Έχει υπόλοιπο όμως γιατί στις 13 Απριλίου που έληγε το υπόλοιπο έβαλα με 3€ τα 60' και ισχύουν μέχρι 14/5. Εν τω μεταξύ έχουν μπει και τα 60'+60' που έχω σαν καινούργιος, γι' αυτό ρώτησα αν αυτά διαγράφονται. Screenshot δεν μπορώ να κάνω αφού δεν έχω το κινητό εδώ. Γι΄αυτό γράψτε όλοι στην αξιολόγηση της frog το πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχει μια εφαρμογή και για υπολογιστή. Το app είναι στο κινητό που είναι εκτός Αθηνών και δεν έχω κάποιον γνωστό να το κάνω μέσω αυτού. Η άλλη λύση είναι να πάω σε ένα κατάστημα cosmote για να κάνω ανανέωση, αλλά εκεί χάνω τα 3gb που παίρνω στην online πληρωμή επειδή πληρώνω με payzy. Πιστεύω θα προλάβω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  14. Έχω ξεχάσει το εφεδρικό κινητό μου εκτός Αθηνών. Μου έγραφε ότι φραγή θα γίνει στις 13/5/23. Εγω θα πάω εκεί στις 13 του μηνός. Θα προλάβω να κάνω ανανέωση ή θα έπρεπε να γίνει στις 12/5/23; Και κάτι άλλο: έχει μέσα λεπτά ομιλίας που λήγουν στις 14/5/23, αυτά διαγράφονται με την φραγή (αν γίνει) ή συνεχίζουν μόλις ανανεώσω το υπόλοιπο; Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι έχουν εμπειρία ή αν γνωρίζουν από κάποιον γνωστό.
  15. Δεν έχω κάνει ανανέωση με 8€ και δεν ήξερα ότι τα λεπτά προς frog τα παίρνεις, και υπέθεσα ότι αφού δεν παίρνεις τα ΜΒ και τα 2€ κουπόνι για box, δεν θα παίρνεις και τα λεπτά προς frog, γι' αυτό το έγραψα. Για να το λες εσύ όμως θα ξέρεις.
  16. Σωστά. Όμως με τα 8€ δεν παίρνεις ούτε τα 1100ΜΒ, ούτε τα 1200 λεπτά προς frog, που παίρνεις bonus αν ανανεώσεις με 10€. Απλά παρατείνεται ο χρόνος λήξης του υπολοίπου και βάζεις εσύ όποιο πακέτο θέλεις. Εγώ πάντως εδώ και 6 μήνες που είμαι στην frog κάνω ανανέωση την ημέρα που λήγει, χωρίς κανένα πρόβλημα (εννοείται όχι 11:59)
  17. Ανανέωση μπορείς να κάνεις και με 10€ μέσα από το app της frog.
  18. Πως τα βρίσκεις αυτά μέσα στην εφαρμογή; Εγώ βλέπω μόνο τα πακέτα ομιλίας προς Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ. ΜΒ δεν βλέπω πουθενά, και φυσικά τώρα έχουν 5,30€ Και κάτι άλλο: τα λεπτά προς τρίτες χώρες που αγοράζεις, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στην Ελλάδα;
  19. Δυστυχώς όχι. Και το χειρότερο; είναι μόνο για 25 μέρες και όχι για μήνα.
  20. Μη σε πάρω και στον λαιμό μου. Δεν έχω βάλει ποτέ πακέτο από την WiFigreece
  21. Νομίζω αν βάλεις το πακέτο των 5,35€ που δίνει 6GB, ανανεώνονται και τα υπόλοιπα.
  22. Μην έχεις απορίες φίλε μου. Η συζήτηση γίνεται κάθε τόσο. επειδή υπάρχουν καινούργια άτομα στην frog και δεν ξέρουν ούτε από διπλασιασμούς, ούτε να χειριστούν καλά το app. Να μην απαντήσει κάποιος που ξέρει;
  23. Αν θέλεις να μένουν μέσα τα χρήματα σου, πρέπει να βάζεις 8€ ανά δίμηνο. Αλλιώς μπορείς και ανά τρίμηνο, αλλά στους 2 μήνες θα μηδενίζεται το υπόλοιπό σου. Όσον αφορά την μεταφορά χρημάτων, δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία όπως σου έγραψε και ο @Mobileras
  24. Δεν διαφωνώ, γι αυτό άλλωστε έγραψα γκουγκλαρισε το, επειδή δεν είμαι ειδικός για να δώσω αναλυτικές εξηγήσεις. Όμως ξεκίνησε αυτό το θέμα από το αν θα δωθούν τα 60' επί πλέον, γι αυτό και το ανέφερα μήπως έμαθε κανένας να μας πει
  25. Σε πάρα πολλές. Σας ενδιαφέρει πραγματικά; Γκουγκλάρισε το. Αυτό είναι το θέμα μας ή ότι δεν διπλασιάστηκαν τα 60΄ που έπρεπε να διπλασιαστούν αυτήν την εβδομάδα;
×
×
  • Create New...