Fulgore1 Δημ. Τρίτη στις 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:07 μμ (edited) 5 ώρες πριν, mixtri said: Αναβαθμισα στην 2.0 έκδοση και το κινητό σέρνεται σαν σκουλήκι. Μπράβο Xiaomi συγχαρητήρια... Αυτό που με ενοχλεί στην έκδοση 2.0 είναι όταν κλείνω το κινητό, ορισμένες φορές αργεί να ακουστεί ο ήχος κλειδώματος, με αποτέλεσμα να έχει μαυρίσει η οθόνη και μετά από 2 δεύτερα να ακούω τον ήχο. Στα υπόλοιπα είμαι ψιλό μια από τα ίδια(ίσως να βλέπω ελάχιστα χειρότερη μπαταρία). Τέλος μιας και είχε αναφερθεί στο εδώ θέμα και το Xiaomi pad 6, ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες ότι τελικά δεν θα πάρει καθόλου Android 15. Το δημοφιλέστερο tablet της Xiaomi των 400ευρώ, στην ουσία μια μεγάλη ενημέρωση Android θα πάρει από τότε που βγήκε https://xiaomitime.com/xiaomi-pad-6-will-not-receive-android-15-update-20513/ Πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω Xiaomi tablet. Edited Τρίτη στις 12:39 μμ by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. Τρίτη στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:01 μμ Με τη φόρτιση υπάρχει θέμα στο hyper os 2; Πάει πολύ αργά (φορτίζω με samsung φορτιστή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 06:12 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:12 μμ (edited) Με Xiaomi 67watt... ε...Απο 58% στο 100% σε 12 λεπτα ειναι πολυυυ γρηγοροοοο... 😅😷🥸☠️🙃 Edited Τρίτη στις 06:14 μμ by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. Τρίτη στις 06:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:21 μμ (edited) Και σε εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως είχα ξαναγράψει είτε με τον δικό του 67W είτε με έναν 18W που χρησιμοποιώ συχνότερα η ταχύτητα φόρτισης στην 2 είναι ίδια με την 1. Όμως, πριν καμιά 10ρια σελίδες κάποιος ανέφερε ξανά ότι με την 2 δεν του λειτουργούσε η γρήγορη φόρτιση, δεν θυμάμαι αν έκανε κάποιο update σχετικά με αυτό για το αν συνεχίζει να έχει αυτό το θέμα. Edited Τρίτη στις 06:23 μμ by diamantis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:34 μμ Ελέγξτε την έκδοση της Xiaomi security apk και κάνετε upgrade ή downgrade όσοι δεν είστε ευχαριστημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. Τετάρτη στις 06:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:10 πμ 11 ώρες πριν, specguard said: Ελέγξτε την έκδοση της Xiaomi security apk και κάνετε upgrade ή downgrade όσοι δεν είστε ευχαριστημένοι. Κατέβασα τη νεότερη έκδοση που βρήκα αλλά δεν κάνει εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:36 πμ 23 ώρες πριν, mixtri said: Αναβαθμισα στην 2.0 έκδοση και το κινητό σέρνεται σαν σκουλήκι. Μπράβο Xiaomi συγχαρητήρια... Μιχάλη πιο πιθανό είναι να μην έκατσε καλά το update όπως γίνεται κάποιες φορές.Πριν κάνω το update ήμουν έτοιμος για επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων γιατί περίμενα ότι ίσως γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν χρειάστηκε γιατί έκατσε πολύ καλά... Βρήκες κάποια λύση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Τετάρτη στις 08:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:32 πμ 1 ώρα πριν, George6633 said: Μιχάλη πιο πιθανό είναι να μην έκατσε καλά το update όπως γίνεται κάποιες φορές.Πριν κάνω το update ήμουν έτοιμος για επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων γιατί περίμενα ότι ίσως γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν χρειάστηκε γιατί έκατσε πολύ καλά... Βρήκες κάποια λύση; Δεν καταλαβαίνω πόσο poor upgrading process μπορεί να έχουν... Σε iphone ποτέ δεν καταλαβαίνεις διαφορά μόνο προς το καλύτερο. Το πρόβλημα το προκαλούσε ο Nova Launcher φαίνεται... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:46 πμ 14 minutes ago, mixtri said: Δεν καταλαβαίνω πόσο poor upgrading process μπορεί να έχουν... Σε iphone ποτέ δεν καταλαβαίνεις διαφορά μόνο προς το καλύτερο. Το πρόβλημα το προκαλούσε ο Nova Launcher φαίνεται... Τουλάχιστον φαίνεται να λύθηκε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τετάρτη στις 10:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:09 πμ Το τελευταίο security patch είναι του Δεκέμβρη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. Τετάρτη στις 10:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:27 πμ 18 minutes ago, Arinos said: Το τελευταίο security patch είναι του Δεκέμβρη; Ναι... 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τετάρτη στις 10:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:40 πμ 4 ώρες πριν, klgrpls said: Κατέβασα τη νεότερη έκδοση που βρήκα αλλά δεν κάνει εγκατάσταση. Tι φοράς πάνω? Ευρωπαϊκή, Global? Προσοχή! Έχει και μια που είναι μόνο για tablet! Eγω που είμαι Global πχ φοράω την (βλέπε photo) και όλα είναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. Τετάρτη στις 01:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:41 μμ 2 ώρες πριν, specguard said: Tι φοράς πάνω? Ευρωπαϊκή, Global? Προσοχή! Έχει και μια που είναι μόνο για tablet! Eγω που είμαι Global πχ φοράω την (βλέπε photo) και όλα είναι οκ! Την Ευρωπαϊκή 2020 VNLEUXM. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τη νεότερη που κατέβασα ( είχε china και global εγώ κατέβασα τη global)., λέω ναι στην ερώτηση για ενημέρωση, αρχίζει και βγαίνει μήνυμα μετά ότι δεν εγκαταστάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Τετάρτη στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:13 μμ 29 minutes ago, klgrpls said: Την Ευρωπαϊκή 2020 VNLEUXM. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τη νεότερη που κατέβασα ( είχε china και global εγώ κατέβασα τη global)., λέω ναι στην ερώτηση για ενημέρωση, αρχίζει και βγαίνει μήνυμα μετά ότι δεν εγκαταστάθηκε. Αν έχεις την ευρωπαϊκή ρομ ,δεν μπορείς να κατεβάσεις άλλη και να θέλεις,οποτε λογικό αυτό το μήνυμα που σου έβγαλε.Υοήρχε κάποιος λόγος που κατέβασες την global ενώ δεν έχεις global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. Τετάρτη στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:17 μμ 3 ώρες πριν, highland1 said: Αν έχεις την ευρωπαϊκή ρομ ,δεν μπορείς να κατεβάσεις άλλη και να θέλεις,οποτε λογικό αυτό το μήνυμα που σου έβγαλε.Υοήρχε κάποιος λόγος που κατέβασες την global ενώ δεν έχεις global; Μόνο china και global βρήκα. Η έκδοση που έχω είναι 10.2.5-241105.1.1 Αν κάποιος έχει την πιο πρόσφατη για ευρωπαϊκή ας την ανεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τετάρτη στις 06:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:25 μμ (edited) 😲αυτη η εκδοση ειναι για ταμπλετ....Αλλο παλι και τουτο!!! Μπορεις να πας στην προηγουμενη αφαιρωντας τυχον αναβαθμιση που εγινε? Αν οχι θα πρεπει να αναμενεις την νεα εκδοση οταν βγει. Edited Τετάρτη στις 06:29 μμ by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ 1 ώρα πριν, specguard said: 😲αυτη η εκδοση ειναι για ταμπλετ....Αλλο παλι και τουτο!!! Μπορεις να πας στην προηγουμενη αφαιρωντας τυχον αναβαθμιση που εγινε? Αν οχι θα πρεπει να αναμενεις την νεα εκδοση οταν βγει. Απ' ότι έχω δει στις εκδόσεις για ταμπλετ υπάρχει στο όνομα το pad. Από εκεί και πέρα EU δεν έχω βρει. Μόνο global και καμιά δεν εγκαθίσταται. Έχω κάνει και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Χθες στς 05:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:46 πμ 12 ώρες πριν, klgrpls said: Μόνο china και global βρήκα. Η έκδοση που έχω είναι 10.2.5-241105.1.1 Αν κάποιος έχει την πιο πρόσφατη για ευρωπαϊκή ας την ανεβάσει. Πηγαίνεις ρυθμίσεις ,πατάς πάνω στην έκδοση,μετά στις τρεις τελείες πάνω δεξιά και μετά λήψη του τελευταίου πακέτου.Εκει θα παίξεις μετά λίγο με τις χώρες μήοως βγήκε κάτι καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. Χθες στς 06:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:55 πμ (edited) 1 hour ago, highland1 said: Πηγαίνεις ρυθμίσεις ,πατάς πάνω στην έκδοση,μετά στις τρεις τελείες πάνω δεξιά και μετά λήψη του τελευταίου πακέτου.Εκει θα παίξεις μετά λίγο με τις χώρες μήοως βγήκε κάτι καινούριο. Το έχω κάνει. Έχω κάνει και λήψη και επανεγκαταση τελευταίου πακετου. Η έκδοση της εφαρμογής ασφάλεια δεν ενημερώνεται. Υπάρχει ακόμη στην ενημέρωση συστήματος η επιλογή πακετου για αναβάθμιση; Εμένα δε μου τη βγάζει. Edited Χθες στς 07:11 πμ by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Χθες στς 07:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:13 πμ Δοκίμασες να κάνεις κάποιο hard reset μήοως στρώσει και μπορέσεις να την περάσεις;Αλλιώς μόνο αν την περάσεις ο ίδιος μέσω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. Χθες στς 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:08 πμ 2 ώρες πριν, highland1 said: Δοκίμασες να κάνεις κάποιο hard reset μήοως στρώσει και μπορέσεις να την περάσεις;Αλλιώς μόνο αν την περάσεις ο ίδιος μέσω υπολογιστή. Σε τελική θα κάνω επαναφορά. Για μέσω υπολογιστή θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader και δεν το έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 ώρες πριν, klgrpls said: Σε τελική θα κάνω επαναφορά. Για μέσω υπολογιστή θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader και δεν το έχω κάνει. Αν ξεκλειδώσεις τον bootloader δεν θα μπορείς να συνδέσεις την συσκευή στο gpay κά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 16 minutes ago, tasos_v said: Αν ξεκλειδώσεις τον bootloader δεν θα μπορείς να συνδέσεις την συσκευή στο gpay κά Με το φλασαρισμα τον ξανακλειδωνω, πρώτα θα κάνω μια επαναφορά. Σε εσάς υπάρχει η επιλογή πακετου στην αναβάθμιση συστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 8 ώρες πριν, klgrpls said: Με το φλασαρισμα τον ξανακλειδωνω, πρώτα θα κάνω μια επαναφορά. Σε εσάς υπάρχει η επιλογή πακετου στην αναβάθμιση συστήματος; με ποιο τροπο θα το ξαμακλειδώσεις δώσε αν θες τα φώτα σου. Το minote 3 δεν καταφερα ποτε να το κλειδώσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 7 ώρες πριν, tasos_v said: με ποιο τροπο θα το ξαμακλειδώσεις δώσε αν θες τα φώτα σου. Το minote 3 δεν καταφερα ποτε να το κλειδώσω ξανά. Στο MiFlash υπάρχει η επιλογή clean all and lock (στο κάτω κάτω μέρος). Με αυτή την επιλογή σβήνει όλα τα δεδομένα, περνάει τη rom και κλειδώνει bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts