Jump to content

specguard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About specguard

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

specguard's Achievements

  1. *#*#4636#*#* εγώ το έχω βάλει στο LTE/WCDMA και το έχει κρατήσει!
  2. Θεωρώ ότι εγώ και ο έτερος "συνάδελφος" σηκώσαμε τα SOT και τις ημερομηνίες κατοχής των κινητών πιο πολύ για να ενημερώσουμε απλά, φυσικά το θέμα μπαταρία είναι στο πώς το χειρίζεται ο καθείς από εμάς....Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πριν πάει για αλλαγή της μπαταρίας ας το γυρίσει στις εργοστασιακες ρυθμίσεις και βλέπει!
  3. Χρήση τηλεφωνικές κλήσεις ,σερφάρισμα κυρίως! Υ.Γ Και η συνέχεια των στατιστικών της μπαταρίας.
  4. Το airplane mode είχε μπει λίγο πριν βγάλω το screen shot.
  5. Το δικό μου αγορά 10/2019!
  6. Χρησιμοποίησε το Xiaomi tools by szaki. Είναι σε jar file θέλει να έχεις ενεργοποιήσει το jre 11 or later και μόλις συνδέσεις το κινητό ανατρεχεις στο πεδίο reinstaller.Απο εκεί φορτώνεις οποίο app έχει απεγκατασταθει. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools
  7. Καλημέρα κιόλας...εγώ το γύρισα στην 10 και βρήκα την υγειά μου 8.5 με 9 ώρες με την χρήση που του κάνω.
  8. Πάει χάζεψε το κινητό!!! Στο 45% μπαταρία είχε sot 4 ώρες και τώρα στο 39% δείχνει 3 ώρες και 25 λεπτά!!!???!!!
  9. Προσωπικά το είχα παρατηρήσει όταν έκανα αναβάθμιση από την 10 στην 11...Με τα πολλά κατάφερα να φέρω την 11 στα επίπεδα κατανάλωσης της 10 (Είχα sot 8-9 ώρες). Τώρα με την 12 έπεσε "χειρουργείο" με adb commands και με μια πρώτη ματιά με έβγαλε sot 4 ώρες από το 85%εως το 45%.
  10. Να σου πω την αλήθεια δεν με πολυενθουσιασε....
  11. Γεια χαρά, ευχαριστώ για την απάντηση, έχω απενεργοποίησει το play store για αυτό δεν το πήρα γραμμή!
  12. Σε beta το βρήκες ? Γιατί που έψαξα μια στα γρήγορα λέει για διάθεση από Αύγουστο.Παντως η έκδοση 84 την ρήμαξε την μπαταρία και γύρισα προς το παρόν σε Firefox!
  13. Καλημέρα! Δοκίμασες το παρακάτω? https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools όπως και επίσης μέσω cmd με adb commands ,https://www.fonearena.com/blog/275578/how-to-uninstall-apps-on-xiaomi-without-root.html p.s μπροστά από την εντολή συμπληρώνουμε adb shell πχ adb shell pm uninstall –k ––user 0 com.android.browser
  14. Δεν γνωρίζω αν θα σε βοηθήσει το gel
  15. Μια χαρά δουλεύει με την απεγκατασταση εφαρμογών.Προσωπικα απεγκατεστησα και εφαρμογές της Google και εν τέλει μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο αποκρίνεται ποιο γρήγορα.
×
×
  • Create New...