Jump to content

highland1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.597
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

7.822 profile views

highland1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Το πιθανότερο είναι να "διώξει' αυτά τα μοντέλα που αναφέρεις πάνω,παρά να κόψει επιτυχημένες παγκόσμιες σειρές όπως redmi-poco!Πιθανότερο η μάλλον σίγουρα,ΔΕΝ σας έχουν στείλει ακόμα τις υπόλοιπες σειρές... θεωρώ απίθανο να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική η σιαομι και να πουλάει μόνο ακριβά μοντέλα!Η φιλοσοφία της ήταν ανέκαθεν η εταιρεία του "φτωχού"έτσι εξελίχθηκε σε παγκόσμιο ντίλερ,αν πουλούσε ακριβά κανένας δεν θα πήγαινε σε σιαομι,όλοι θα έπαιρναν το μήλο,σαμυ,Σόνυ η google.
  2. Καλημέρα,έχω την εντύπωση ότι μετράει παραπάνω βήματα ,παρατηρήσατε κάτι τέτοιο στα δικά σας;
  3. Άρα δεν είναι είδηση,αλλά μισή άποψη .Θα ήταν ειδηση αν το ακούγαμε από την ίδια την xiaomi,πράγμα που θεωρώ απίθανο!Αφού με αυτα τα μοντέλα κυριαρχεί στη μικρομεσαία κατηγορία.Επομενη κίνηση μετά την "κατάργηση" θα είναι να προσθέσει πίσω μισό πορτοκάλι και να πουλάει τα μιξ 1500€...
  4. Καλησπέρα,δοκίμασα τον ενσωματωμένο καρδιακό ρυθμό που έχει η συσκευή σε σύγκριση με ένα πιεσόμετρο microlife ακριβείας και έδειξε τους ίδιους παλμους!
  5. Καταρχήν υπάρχουν αρκετά μεγάλες διαφορές στα δύο τηλέφωνα,δεν είναι μόνο οι αναβαθμίσεις,όλο το hardware είναι αρκετά ανώτερο στο x6 pro!Δεν παίζουν κανένα ρόλο τα mp της κάμερας ,μια κάμερα με 64mp μπορεί να βγάζει πολύ καλυτερες φωτό από μία 200 mp,σημασία παίζει ο αισθητήρας και ο επεξεργαστής,τα υπόλοιπα είναι μάρκετιγκ.Στο μόνο που έχω έναν μικρό ενδοιασμό είναι στο αν η κάμερα του 13 προ είναι καλύτερη από του χ6 ,αλλά από όσα διαβάζω υστερεί λόγω επεξεργαστή του χ6 ,που κάνει την διαφορά.
  6. Παρατήρησα κάτι την ώρα που πείραζα το κινητό.Σε σχεση με το θέμα στο δαχτυλικο αποτύπωμα που έλεγα πριν.Αν το πατήσω και το αφήσω πολύ γρήγορα,συνήθως θα μου ανοίξει από κάτω κάποια συντόμευση.Αν όμως το κρατήσω το δάχτυλο πάνω μέχρι να ανοίξει ,τότε δεν το κάνει.
  7. Αν είναι αυτή,νομίζω είναι μόνο security patch,δεν έχει κάτι άλλο.Αν θελεις να την περάσεις άμεσα βάλε περιοχή Ρωσία,κάνε την ενημέρωση και μετά ξαναγύρισε το σε Ελλάδα,αλλά δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα σου.
  8. Ποιά είναι η νέα έκδοση ,η 1.0.8,η άλλη;
  9. Και εγώ με την ίδια είμαι,δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο όμως.Μήπως κάποιο factory reset να βοηθούσε;
  10. Χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια τον Samsung browser,πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια!Θα δοκιμάσω και αυτόν που είπες ,θα του δώσω μια ευκαιρία και βλέπουμε.
  11. Έχω 5 εικονίδια εφαρμογών εκεί κάτω.Κλήσεις-επαφές -viber-μηνυματα και κάμερα.Με το που πάω να το ξεκλειδώσω από κλειδωμένη οθόνη ,μου ανοίγει ταυτόχρονα και οποία συντόμευση έχω στη μέση.Τωρα εχω το viber και ξεκλειδώνοντας μου ανοίγει και το viber ,ίσως έχετε κάποιον άλλον launcher;Έχω τον μαμά ,ίσως είναι κάποιο bug;
  12. Παρατήρησα τώρα ότι αυτό συμβαίνει εφόσον αφήσεις πάνω στο αποτύπωμα ελάχιστα παραπάνω το δάχτυλο.Αν το πάρεις άμεσα όντως δεν το κάνει.
  13. Είναι πολύ χαμηλά το δαχτυλικο αποτύπωμα και σε εκείνη την θέση είναι οι συντομεύσεις του τηλεφώνου,μυνηματων κλπ και πατώντας να ξεκλειδώσει το κινητό ακαριαία πατιεται συνήθως ότι βρίσκεται από κάτω.Δεν το κάνει πάντα ,αλλά 5-6 φορές στις 10 θα το κάνει σε εμένα,λογικά και σε άλλους.
  14. Καλημέρα σε όλους ,κάτοχος της συσκευής (8/256) εδώ και μια εβδομάδα περίπου.Από την σύντομη εμπειρία μου με την συσκευή και τα 300€ που έδωσα, έχω να πω ότι νιώθω σαν να έκλεψα χαρτζιλίκι από 5 χρόνο!!Με 300€ περίπου παίρνεις κάτι το οποίο αν έγραφε από πίσω κάποια από τις εταιρείες που αρχίζουν από S-H-O η G ,θα κόστιζε μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω...και δεν τα μεγαλοποιώ,μιλάω αντικειμενικά! Οθόνη-ήχος-σύνδεση και σήμα -ταχύτητα-εμπειρια χρήσης κλπ,όλα είναι από 8,5/10 και πάνω!Ακόμα και η κάμερα είναι αρκετά καλή για την τιμή,κάτι το οποίο δεν το περίμενα,αλλά για αυτό φταίει ο πολύ δυνατός soc. Εχει 2-3 θεματακια όπως στο περπάτημα με την πυξίδα,το δαχτυλικο αποτύπωμα που το πατάς και πατιεται από κάτω κάποια συντόμευση,οι ρυθμίσεις στην κουρτίνα (που δεν είναι θέμα κινητού όμως ) και κάνα δυο "χαζά"προβληματάκια που όμως δεν χαλάνε τόσο τη συνολική εικόνα.Από θέμα κατασκευής δεν με χαλάει η πλαστική πλάτη,θα ήθελα όμως ένα μεταλλικό πλαίσιο για μεγαλύτερη αντοχή. Γενικά είναι μια all-around συσκευή την μεσαίας κατηγορίας,με χαρακτηριστικά που τα βρίσκεις στη μεγάλη κατηγορία.Μεχρι στιγμης πολύ ευχαριστημένος.
  15. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση,αγρατζούνιστο σαν καινούργιο.Υπάρχει το κουτί με όλα τα παρελκόμενα,απόδειξη αγοράς και έχει ακόμα εγγύηση.Συναλλαγή απο κοντά η αποστολη με αντικαταβολή, μόνο κατόπιν κατάθεσης .

    110 €

    Θεσσαλονίκη

×
×
  • Create New...