Jump to content

tasos_v

Members
  • Δημοσιεύσεις

    325
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasos_v

  • Ημ. Γέννησης 03/03/1957

Συσκευή

  • Συσκευή
    XIAOMI minote 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΕΥΒΟΙΑ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

4.229 profile views

tasos_v's Achievements

  1. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Παρομοίως ήλθε και σε εμένα σήμερα η νέα ενημέρωση v.4.0.5D3J. Αγορά από Γερμανός 4/64. Πάντως μπράβο τους που μας θυμήθηκαν. Κοντεύει 2 χρόνια που το χρησιμοποιώ σαν 2ο και συνεχίζει να λειτουργεί αξιοπρεπώς με την μπαταρία σε αρκετά καλά επίπεδα με μέτρια χρήση. Δεν έχω κανένα παράπονο αναλογιζόμενος την πολύ χαμηλή τιμή που το αγόρασα τότε.
  2. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Αν το αγόρασες απο Γερμανό και εχεις αναβάθμιση τοτε παιξε και στο τζόκερ!!! Σε εμενα πάπαλα!!! 😄
  3. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Να πω πάντως ότι μετά από 15 μήνες η μπαταρία είναι σαν καινούργια, κρατάει άνετα 2 μέρες, επίσης δεν μου έχει κολλήσει ποτέ αν και το έχω φορτώσει με ένα κάρο εφαρμογές. Για 112€ για το 4/128 που έδωσα και με 12 άτοκες παρακαλώ, καλά είναι, δεν απαιτώ και δεν παραπονιέμαι..
  4. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Θα είχε ενδιαφέρον να προωθούσες το email στη "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" Έτσι να δούμε τι θα σου απαντούσαν. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τα αγόρασε φθηνότερα με την υποχρέωση μέσω των servers της να αναλάβει τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Αλλά να παριστάνει τον ΓΕΡΜΑΝΟ!!!
  5. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Αρα η "GERMANOS" παράγγειλε στην TCL κομμάτια 4/128 σε χαμηλότερη τιμή ζητώντας από την εταιρεία μη υποχρέωση μελλοντικών ενημερώσεων. Επομένως πάπαλα και μην περιμένουμε κάτι νεότερο όσοι αγοράσαμε από "GERMANOS" έτσι εξηγείται που το αγοράσαμε φτηνότερα από άλλους. Μόνο που δεν γνωρίζαμε όταν το αγοράσαμε από την "GERMANOS" ότι δεν θα έχουμε ενημερώσεις.
  6. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Που είναι αυτή η εφαρμογή. Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω να δώσουν σημασία. Πάντως με τέτοια τακτική χάνεται η αξιοπιστία της εταιρείας. Θα ξανααγόραζα TCL μόνο αν η τιμή είναι χώμα και μόνο για 2ο κινητό
  7. tasos_v

    TCL 20R 5G

    4/128 V3.0.2B2P από Γερμανό δεν μου έχει έρθει κανένα update.
  8. tasos_v

    TCL 20R 5G

    4/128 εχω Τζίφος δε βαριέσαι όμως το έχω για 3ο
  9. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Ακριβώς το ίδιο και σε μένα αλλά το εχω 2ο και σιγά δεν με πειράζει αν θυμάμαι το πήρα 128 με 12 άτοκες, Το μόνο που δεν ξέρω γιατί αν και το έχω σε θήκη και δεν έχει πέσει ποτέ κάτω ούτε έξω έχει πολυβγεί να ταλαιπωρηθεί με θερμοκρασίες το wifi δεν πολυπιάνει καλά σήμα χωρίς να ξέρω τι φταίει.
  10. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Εχει κανείς άποψη; Σε συγκεκριμένο χώρο ενώ όλα τα κινητά λαμβάνουν wifi σήμα και παίζουν αδειάλειπτα πχ σε tiktok youtube το συγκεκριμένο κάνει διακοπές μεχρι να κατεβάσει παίζει για λίγο και αντε πάλι. Συμβαίνει αυτό και σε κάποιον άλλον;
  11. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Αν δεν το είχα θα το ξανά αγόραζα (128 Rom στα 129€ με 12 δόσεις όπως το πήρα.) Γενικά είμαι ευχαριστημένος για τη χρήση που το θέλω ο επεξεργαστής αρκετά γρήγορος φουλ χαρακτηριστικά και η μπαταρία κρατάει 2 ημέρες τουλάχιστον με αρκετή χρήση καθημερινά.
  12. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Προσφέρομαι να θυσιαστώ -αφιλοκερδώς- και να διευκολύνω τον φίλο να το ξεφορτωθεί.. 🤭
  13. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Λογικά το πουλάς κοψοχρονιά σε πολύ καλή τιμή αρκετά κάτω από την τιμή αγοράς.. Αν όντως το δίνεις ενδιαφέρομαι.
  14. Καλλίτερα να πάρεις την ολόκληρη νομίζω +10€ παραπανω. Είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση
  15. tasos_v

    TCL 20R 5G

    Άψογος! 👍
×
×
  • Create New...