Jump to content

tasos_v

Members
  • Δημοσιεύσεις

    442
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasos_v

  1. Κοιταξε να δεις , για το παλιό μου minote 3 το οπίο διατηρώ ακόμη έχω αλλάξει πάνω απο 5 φορές μαοταρίες. κάποιες 2-3 δεν ληταν οκ και τις άλλαξα συντομα. Τελευταία εχω βαλει με 10€ απο alι original εγραφε και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Στο accubattery δειχνει υγεία μπαταρίας 92% μετα απο 22 φορτίσεις απο το 10% στο 100% 6 μήνες χρήση οι παραπάνω φορτίσεις είναι για τη φόρτιση ,εννοείται οτι το εχω φορτίσει και αλλες φορές απο πχ 50 στα 80% Έτυχε; Ίσως. Υπόψη της αλλάζω μόνος μου αρα το κόστος είναι 10-15€
  2. Κανε μια αναζήτηση στο Ali και θα βρείς αρκετές επιλογές και σε καλές τιμές. Κάποιοι πωλητες γραφουν original
  3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  4. Καλησπέρα. Μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο κλεισίματος των ανοιχτών εφαρμογώ; δλδ απο δεξιά προς τα αριστερά σε απο κάτω προς τα επάνω;
  5. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  6. Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανεις πως αλλάζει η σειρά των τριών εικονιδίων στο κάτω μέρος της οθόνης? < πίσω Κεντρικό μενού Προβολή ανοιχτών εφαρμογών
  7. Χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, δεματα απο ΕΛΤΑ παραλαμβάνονται απο Ουγγαρία Hungary post άλλο αστέρι και αυτό. Πρώτα πηγαίνουν Βουδαπέστη και μετά οδικώς Θεσσαλονίκη οπου τα παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ courier και άντε περίμενε. Τα Χριστούγεννα παρόλες τις αργίες παρέλαβα απο Κίνα μέσω ACS σε 8 ημέρες με απευθείας πτηση Αθήνα. Ερώτηση: Εχει παραλάβει κάποιος απο ΕΛΤΑ δεμα με αρχικά UL _ _ _ _ _ BE ???
  8. Εχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;;; Με κωδικό UL...GR απο Κίνα belgium post και ΕΛΤΑ δυο δέματα φαίνονται κολλημένα εδώ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Δεν τα παρέλαβα ποτέ!!!!!
  9. Νομίζω η τελευταία... 17 δεν
  10. https://www.protothema.gr/greece/article/1762603/andras-paresure-upallilo-ton-elta-sta-vrilissia-me-to-autokinito-tou-epeidi-diafonisan-gia-ena-dema/
  11. Μεσαία κατηγορία Για να μην γκρινιάζουμε.
  12. Τελικά φίλοι specguard και highland1 έφταιγε το carplay που αγόρασα πρόσφατα. Ζητά συνεχώς δεδομένα από το τηλ (η οθόνη σβηστή) . Το είχα συνέχεια σε λειτουργία απλά να δείχνει τον χάρτη και να δω την συμπεριφορά του. Πραγματικά δεν το περίμενα και ξεγελιόμουνα από την σβηστή οθόνη , αμ δε! Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια και τις συμβουλές σας.
  13. Η κύρια σίμ δεν απενεργοποιείται εκτός αν την ορίσω ως δευτερεύουσα. Αλλά η άλλη σιμ που θα οριστεί κύρια θα δουλεύει θέλω δεν θέλω, Ταυτόχρονη απενεργοποίηση και των δυο δε γίνεται τουλάχιστον από ότι ξέρω. Τον κωδικό που έδωσε ο spped *#*#4636#*1* τον έβαλα σε επαφή και νομίζω βολεύει καλλίτερα.
  14. Προσωπικά θελω να κόβει την μία σιμ ενώ η άλλη να μπορει να λειτουργεί. Εχω και 2η σιμ ΄με το ίδιο νούμερο σε 2ο κινητό.
  15. Είσαι τιτανο-τεράστιος!!!!! Έτσι ? *#*#4636#*1* Για ενεργοποίηση πάλι το ίδιο?
  16. Χρησιμοποιώ car play και η οθόνη του κιν είναι πάντα σβηστή. Ποιος κωδικός απενεργοποιεί την sim χωρίς να την αφαιρέσω ( και με ποιο κωδικό την επαναφέρεις πάλι αν χρειαστεί) γιατι το τηλ δεν εχει νομίζω τετοια λειτουργία. Σας ευχαριστώ πολύ.
  17. Αυτα ειναι τα δικά μου. Αν δεις κάτι περίεργο πές. ( Απο PC και πάλι. Τα ξανα ανέβασα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι βγήκαν μαυρα.)
  18. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη εκκινηση στο παρασκήνιο για ολες τις εφαρμογές. Ρυθμίσεις - Μπαταρία -Στατιστικά-Χρήση μπαταρίας Δεν βλέπω την ενότητα Στατιστικά εκτός αν εννοείς κάτω -μετα το διάγραμμα- που δειχνει τα ποσοστα κατανάλωσης των εφαρμογών
  19. highland1 και specguard. 1- Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη εκκινηση για οποιαδήποτε εφαρμογή. 2- Έχω ενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμό μόνο με WiFi 3- Καλώς ή κακώς κατέβασα την τελευταία ver 2.0.109 4- Παρόλα αυτά σε κατάσταση αδρανείας το ποσοστό απο 75% έπεσε σε τρεις περίπου ώρες στο 53% 5- Έχω επιλέξει ισορροπημένη λειτουργία μπαταρίας. Τι άλλο να κάνω? Τι δεν κάνω σωστά;
  20. Το χρησιμοποιώ περίπου 6 μήνες. Με κάθε φορά αργή φόρτιση έως80%. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Έχω ελέγξει και δεν υπάρχουν res-intent εφαρμογές στο background. Τελευταία παρατηρώ ότι η μπαταρία με πολύ μέτρια χρήση μέσα σε 8 -10 ώρες πέφτει στο 30%. τι να πω ....
  21. Παρόμοια και σε μένα
  22. Χρησιμοποιεί κάποιος το Xiaomi Cloud? Στις προηγούμενες versiom μπορούσες να κάνει συγχρονισμό άμεσα. Στις 2 τελευταίες δεν βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο και α;πο ότι κατάλαβα κάνει μόνο του συγχρονισμό όποτε θέλει.
  23. Δεν θελω να γραψω πολιτικά αλλα καλά είναι να θυμόμαστε την νεότερη ιστορία μας... Ειναι γνωστό ότι πρίν 30 χρόνια το μεγάλο κόμμα διόρισε με χαρτάκια των κλαδικών παρακαλώ, πενταπλάσιους μόνιμους υπαλλήλους απο όσους χρειάζονταν, σε ΕΛΤΑ Ολυμπιακή ΕΡΤ κλπ, Πολλοί απο αυτούς ήταν τσαπιά, φτυάρια αλλα πολύ καλοί αφισσοκολλητές....... στα ΕΛΤΑ ίσως να τους έβαλαν για να κολλάνε γρήγορα τα γραμματόσημα λόγω εμπειρίας!!! Ξερω περίπτωση στα ΕΛΤΑ που όταν πήγαν να αναλάβουν εργασία δεν είχαν που να τους βάλουν. Ετσι ο διευθυντής είπε στους συντρόφους και νέους συναδέλφους, να πάνε σπίτι τους ή για καφεδάκι και θα τους ειδοποιήσει πότε να έλθουν στο μαγαζί. Ο μισθός βέβαια έπεφτε κανονικά !!! Το ίδιο μεγάλο κόμμα πριν 15 χρόνια έβαλε τη χώρα στα μνημόνια αφού την καταχρέωσε με τα Ολυμπιακά έργα εξοπλισμούς υποβρύχια που έγερναν μίζες κά .... Δημόσια περιουσία και αρκετοί οργανισμοί όπως και τα ΕΛΤΑ πήγαν στο υπερταμείο στους "δανειστές¨ μαςςςςςςς αργότερα λεγόμενους απαλότερα ¨"θεσμούς" .... Ήταν νομοτελειακά βέβαιο που η κατάσταση θα έφτανε στην σημερινή δυστυχώς αλλα και πάλι καλά που κράτησαν τόσα χρόνια. Στερνή μας γνώση.... να σε είχαμε πρίν..... Βασανισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντοτε ευκολόπιστε και πάντα γελασμένε!! Διονύσιος Σολωμός.
×
×
  • Create New...