Jump to content

diamantis_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About diamantis_

  • Ημ. Γέννησης 29/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

diamantis_'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

23

Φήμη

  1. ολόιδιο είναι σαν μέγεθος
  2. https://www.aliexpress.com/item/1005005210002781.html Είναι μικρότερο από όσο φαίνεται. Να φανταστείς, το αρσενικό από τα περισσότερα ακουστικά μου είναι είτε χοντρότερο είτε ακριβώς ίδιας διατομής με το θηλυκό του αντάπτορα. Και σε ένα ζευγάρι ακουστικών μου που έχει κουμπί play-pause-next, λειτουργεί κανονικά, μόνο για απάντηση κλήσεων δεν το δοκίμασα.
  3. Για ακουστικά επειδή έχω κάμποσα καλά 3.5mm πήρα ανταπτοράκι, μικροσκοπικό είναι, ούτε που το καταλαβαίνεις ότι υπάρχει, baseus, δουλεύουν και τα κουμπιά των ακουστικών κανονικά Το εσωτερικό της θήκης σου βλέπω ότι είναι καρμπόν με 2 άλλες που πήρα, μέχρι και τα γράμματα που έχει στο εσωτερικό, οπότε το μόνο που διαφέρει είναι η πίσω επιφάνεια που κολλάνε, όντως εφαρμόζει ωραία, κουμπιά και τρύπες πέφτουν σωστά!
  4. Ήρθανε και οι θηκούλες από ali. Αυτή με τη δερματίνη σαν σουεντ από πίσω (έχει κάμποσες τέτοιες με μικρο-διαφορές) είναι ωραία στην αφή, πολύ πιο όμορφη από τη γκρι που έχουμε (εντάξει, υποκειμενικό αυτό) αλλά τη νιώθεις ζεστή, το καλοκαίρι ίσως ιδρώνει το χέρι. Μόνο που καλύπτει όλο το πλαίσιο με τις κάμερες, έχει στρογγυλές τρύπες για τους φακούς, και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό από άποψη θερμοκρασιών. Πήρα και μια κλασική σιλικόνης διάφανη με την οποία δείχνει κακάσχημο, φαίνονται δαχτυλιές και γυαλίζει, χίλιες φορές αυτή που ήρθε μαζί με το κινητό. Εντάξει, ειδικά το μαύρο που πήρα εγώ δεν έχει καμιά ενδιαφέρουσα πλάτη για να το βάλεις σε διάφανη, οπότε πάει συρτάρι αυτή...
  5. Εμένα με lawnchair 2 δεν με άφηνε να χρησιμοποιήσω gestures πλοήγησης, δεν δοκίμασα καθόλου με nova.
  6. Δεν παρατήρησα πρόβλημα στη λειτουργία του vowifi, απλά μου ήρθε αυτή η ειδοποίηση συστήματος σχεδόν ένα 24ωρο αφού είχα βάλει adguard και καλού κακού το γύρισα στο default. Ναι, δεν μπορείς να κρύψεις κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές, λογικό το βρίσκω γιατί με τις διαφημίσεις σε αυτές βγάζει το ψωμάκι της η xiaomι και πουλάνε φθηνότερα τις συσκευές, αλλά από το τίποτα καλό το βρίσκω.
  7. Τώρα που είπες για μπλοκ διαφημίσεων, έβαλα adguard dns server και κάποια στιγμή στο ξεκάρφωτο μου πετάχτηκε μια ειδοποίηση ότι το vowifi δεν θα λειτουργεί γιατί χρησιμοποιείτε προσωπικό παροχέα dns, υποθέτω ότι παίζει ρόλο και η εταιρεία, wind έχω. Μικρό το κακό, μιας και δεν χρησιμοποιώ ούτε τον chrome, με firefox και ad blocker είμαι, αλλά ούτε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές media.
  8. Δεν έχεις άδικο, της ίδιας άποψης είμαι για το συμμάζεμα κι ας γκρινιάζω καμιά φορά όταν έχουμε τέτοιου τύπου "ξεβολέματα".
  9. Την είχε την επιλογή και "ξαφνικά" εξαφανίστηκε. Το "ξαφνικά" σε εισαγωγικά, γιατί μπορεί να έκανα εγώ κάτι και να χάθηκε. Είναι δαιδαλώδες το λειτουργικό, αλλά είναι φοβερά παραμετροποιήσιμο. Όταν λέω δαιδαλώδες, εννοώ κομματάκι μπερδεμένο. Πάρε για παράδειγμα την απόκρυψη εφαρμογών από το συρτάρι εφαρμογών.. αντί αυτή να γίνεται από τις ρυθμίσεις του συρταριού, γίνεται μέσα από την εφαρμογή "ασφάλεια". Γενικά, έχει τέτοια θεματάκια, αλλά άπαξ και το μάθεις μπορείς να κάνεις πολλά που θα χρειαζόσουν έναν σωρό τρίτες εφαρμογές για να τα κάνεις. Δεν το είχα διαβάσει αυτό! Άλλο ένα συν λοιπόν σε launchers όπως του hyperos που σου επιτρέπουν να κάνεις αρκετά πραματάκια, όταν έρθει αυτή η ώρα που γράφεις θα εκτιμηθεί παραπάνω!
  10. Ναι, "Hidden Settings MIUI - HyperOS". Ορίστε και η ρύθμιση που έψαχνα:
  11. Σε καταλαβαίνω, από Mi A3 έρχομαι με καθαρό android όπου έκανες ό,τι ήθελες, σίγουρα έχει τις παραξενιές του το hyperos (δες παραπάνω που εξαφανίστηκε μια επιλογή από τις ρυθμίσεις μου, τελικά τη βρήκα μέσω τρίτης εφαρμογής που εμφανίζει κρυφές ρυθμίσεις), αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ παραμετροποιήσιμο, περισσότερο και από κάποιες ασταθείς custom roms... Λίγο θέμα συνήθειας είναι, εγώ ήδη έχω αρχίσει να το συμπαθώ! Να μη συγκρίνουμε με τίποτα iphone που αλλάζεις ένα wallpaper και πολύ σου είναι 😁
  12. Τελικά, ο μαμά launcher δεν είναι τόσο κακός, λίγο με ξενέρωσε που δεν έχει τις επιλογές για grid που έχουν οι custom launchers, αλλά έχει και επιλογές να κρύψεις εφαρμογές από το συρτάρι, έχει και δυνατότητα να αφαιρέσεις την μπάρα της αναζήτησης από την αρχική και άλλα χρήσιμα, δώσε του μια ευκαιρία.
  13. Όταν ψαχούλευα τις ρυθμίσεις του κινητού είχα δει μια ρύθμιση για boost charging στο "Ρυθμίσεις /Μπαταρία /Πρόσθετες λειτουργίες" η οποία από ορισμού ήταν απενεργοποιημένη και την άφησα έτσι. Αν είναι ενεργοποιημένη, φορτίζει με πλήρη ισχύ 67 βατ. Σήμερα, έβαλα το κινητό να φορτίσει και μου βγάζει "67 W MAX", οπότε πήγα να δω αν όντως ήταν απενεργοποιημένο το boost charging όπως το είχα αφήσει, αλλά η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι πια εκεί... τι κάνω λάθος; Αυτό το μενού είχε αρχικά ένα άλλο υπομενού για ενισχυμένη φόρτιση και κάποιες άλλες ρυθμίσεις που δεν το βλέπω πια. Ήταν ακριβώς όπως εδώ https://youtu.be/bUGq6vhCoIo?t=2094 στο 34:54
  14. Αυτές οι νανομεμβράνες είναι τα hydrogel film που βλέπω στο ali ή καμία σχέση; Γιατί μου έρχονται κάνα δυο hydrogel films μαζί με κάποιες θήκες μέσα στη βδομάδα. Βέβαια, είναι εντελώς φθηνιάρικα, τα πήρα περισσότερο από περιέργεια γιατί δεν έχω ξαναβάλει κάτι άλλο από το κλασικό φιλμ και από το tempered glass που δεν μου αρέσει καθόλου σαν αίσθηση.
  15. Ναι, το θυμάμαι από το Note 4X αυτό, το miui (ή hyperos πλέον) ήταν πάντα ιδιαίτερα "επιθετικό" όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, δεν αφήνουν τίποτα ζωντανό! Και τώρα viber και skype τα έχω καλού-κακού χωρίς περιορισμούς.
×
×
  • Create New...