Jump to content

klgrpls

Members
 • Δημοσιεύσεις

  407
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by klgrpls

 1. Πριν ενάμισι χρόνο 115 ευρώ στη smartec, οθόνη και μπαταρία μαζί. Καλό είναι να τους τηλεφωνήσεις και να σου πουν τιμή.
 2. Και σε εμένα το έκανε μόνο του το βράδυ στις 3:00.
 3. Μετά την ενημέρωση αντίγραφο ασφαλείας μόνο μέσω smart switch;
 4. Τελικά επικοινώνησαν μαζί μου από το 13888 έκαναν ότι χρειαζόταν και πλέον λαμβάνω sms όταν είμαι εκτός δικτύου ή όταν είμαι κατειλημμένος.
 5. Όσες φορές προσπάθησα δεν απάντησαν. Το έκλεισα στο 20λεπτο. Να δω τώρα που άφησα να με καλέσουν αυτοί.....
 6. Στις ρυθμίσεις είναι; Που βρίσκεται;
 7. Καλησπέρα. Σε whats up που έχω, γίνεται όταν κάποιος με καλεί και είμαι κατειλημμένος να μου έρχεται μήνυμα ότι ο τάδε αριθμός με είχε καλέσει;
 8. Έκανα την αναβάθμιση και το τσέκαρα. Και σε εμένα πλέον δεν υπάρχει η ενεργοποίηση απενεργοποίηση volte στις ρυθμίσεις ενώ στο status bar είναι μόνιμα ενεργοποιημένο το volte.
 9. Καλημέρα. Πριν ένα χρόνο έπαθα το ίδιο. Το έστειλα στη SMARTEC στο Χαϊδάρι και μαζί με οθόνη μου άλλαξαν και μπαταρία με κόστος 115 ευρώ αν θυμάμαι καλα. Δε μου ζήτησαν απόδειξη.
 10. Καλησπέρα, δίνω τη λύση στην απάντηση μου στον συμφορουμήτη. Εδώ και χρόνια έτσι δουλεύω το τηλέφωνο.
 11. Sorry της Good lock labs γράφει η εφαρμογή, εγώ τα τελευταία χρόνια που έχω Samsung αυτή χρησιμοποιώ (δεν έχω βρει βέβαια άλλο τρόπο) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
 12. Υπάρχει με την εφαρμογή Samsung sound assistant. Πας στις σύνθετες ρυθμίσεις της εφαρμογής και ξετικάρεις το "ειδοποιήσεις μέσω ακουστικών".
 13. Ο συμφορουμητης πιο πάνω αναφέρει 960 από Γερμανό media κλπ, γι'αυτό και η αναφορά μου.
 14. Εγώ το 128 στα 1339 το βλέπω ακόμη στις μεγάλες Ελληνικές αλυσίδες, οπότε με αποφορολογηση πάει στα 1080. Το 960 από που προκύπτει;
 15. Παιδιά έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή mi fitness. Προσπαθώ να τη βάλω να μην τίθεται ποτε σε αδράνεια αλλά δεν υπάρχει στη λίστα εφαρμογών που μου βγάζει ούτε βλέπω κάποια ρύθμιση για αυτόματη εκκίνηση της εφαρμογής με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω ώστε να εμφανιστεί η εφαρμογή στη λίστα των προς εξαίρεση εφαρμογών ή εάν υπάρχει startup manager στο τηλέφωνο ;
 16. Εγώ έχω κλείσει εντελώς την ένταση στο σύστημα.
 17. Είχα περάσει με odin την Ελληνική EUR. Έχω κάρτα cosmote whatsup. Βλέπω ότι το firmware πλεον COS. Γνωρίζει κάποιος πως έγινε αυτό ή αν γίνεται λόγω κάρτας sim;
 18. Ευχαριστώ. Αυτό βλέπω και εγώ, ότι θα τα αφήσω να χαθούν.
 19. Καλημέρα. Είμαι κάτοχος whats up και επειδή δεν έχω ασχοληθεί αν κάποιος γνωρίζει με ενημερώνει. Έχω 11 gb από reload it που λήγουν στις 27 του μήνα στις 10:00. Τα υπόλοιπα data λήγουν στις 7 Απριλίου στις 10:00 όπως και ο χρόνος ομιλίας (λήγει στις 12:00). Μπορώ να κάνω κάτι ώστε τα 11 gb από reload it να παραταθούν και να λήγουν και αυτά στις 7 Απριλίου (ή αργότερα) που θα κάνω ανανέωση ώστε να μην τα χάσω;
 20. Πρώτη sim Cosmote, δεύτερη Vodafone.
 21. Όχι το κοιτάω καθημερινά την τελευταία εβδομάδα. Τίποτα. update Τελικά σχετικά με το δικό μου. Αγορασμένο από Γερμανό με cosmote firmware. Πριν κανα 2μηνο με odin περνάω το Greece eur. Κοιτάω πριν λίγο στο "εκδοση λογισμικού παροχέα υπηρεσιών" στις ρυθμίσεις και έχει γυρίσει σε cosmote. ????????
 22. Και το δικό μου Ελληνικό είναι Greece EUR. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει αναβάθμιση.
 23. Εγω συνέχεια της nillkin παίρνω το H+ pro αλλά στο Σκρούτζ το άμεσα διαθέσιμο βγαίνει πολύ ακριβό. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ της Spigen που έχει καλές κριτικές.
 24. Οι θήκες και τα τζαμάκια από το a52 ταιριάζουν στο a52s ή υπάρχει κάποια διαφορά;
×
×
 • Create New...