Jump to content

Christos_Tz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    435
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Christos_Tz

  • Ημ. Γέννησης 19/05/1977

Συσκευή

  • Συσκευή
    Poco X6 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Christos_Tz's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

19

Φήμη

  1. ..εδω το Ali link ξανα για οποιον τον ενδιαφερει...https://www.aliexpress.com/item/1005006333186121.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.5ac11802jogRUs ...και εγω απο τα Review που διαβασα στο alli και λεγανε οκ λογια την πηρα...και οντωs βγηκε κομπλε...οι εγκοπεs εκει που πρεπει να ειναι ειναι ολοσωστεs..το κινητο κουμπωνει αρκετα σφιχτα μεσα στην θηκη...δεν παιζει καθολου το σωμα μεσα...απο ποιοτητα κατασκευηs ειναι μια χαρα για τα λεφτα τηs...οποιο χρωμα σαs αρεσει την χτυπατε...
  2. πηγαινε σελιδα 16 εδω στο νημα του X6 Pro...και θα βρειs ποστ μου που ειχα γραψει οτι περιμενω αυτα τα πραγματα να ερθουν απο Ali...εχω ποσταρει τα ali λινκs εκει..μια χαρα ειναι η θηκη..εφαρμοζει αψογα..οι τρυπεs σωστεs....τα ακουστικα και αυτα παιζουν μια χαρα για τα λεφτα τουs..αγορασε τα και θα εισαι οκ..εχει αρκετα χρωματα για την θηκη αυτην..οχι δεν γλυστραει..μια χαρα ειναι..
  3. ..δεν νομιζω να εχουν βγει custom roms για το X6 pro..και κομματακι δυσκολο να βγουνε λογω Mediatek..αλλα αββυσοs η ψυχη των developers και κατα ποσο θα εχουν την ορεξη να ασχοληθουν σε φαση support στο συγκεγκριμενο μοντελο..αν καπου ειμαι λαθοs διορθωστε με..αλλα παντα με snapdragon ασχολουνται ετσι δεν ειναι..?
  4. ,,εισαι ωραιοs και myphone.gr μετραs..................😛
  5. s_nova να σε ρωτησω ρε γιγαντα....στην εκκαθαριση καθε μερα μου δειχνει 2 με 3 γιγα να κανω καθαρισμο..αυτα μαζευονται στα αρχεια προσωρινηs μνημηs και στην μνημη..παλια αρχεια..πακετα και καταλοιπα μου δειχνουν παντα 0 μεγαμπαιτ...ειναι νορμαλ αυτο..?...τα πολλα μεγαμπαιτ τα μαζευουν οι εφαρμογεs σοσιαλ και το tube...σε ρωταω διοτι και σε αδρανεια να το εχω το τηλεφωνο χωριs να μπω στο ιντερνετ ειτε με wifi ειτε με δεδομενα για ωρεs αυτο backround μαζευει τι μαζευει και εγω δεν ξερω και καποια στιγμη στο κιτρινο εικονιδιο τηs μαμα εφαρμογηs εκκαθαριση μου δειχνει 2 με 3 γιγα να κανω καθαρισμο..το να ειμαι ονλαιν και να ασχολουμαι το καταλαβαινω λογικα τραβανε πορουs οι εφαρμογεs...αλλα σε αδρανεια για πολλεs ωρεs χωριs να σκαλιζω τα apps ειναι λογικο..? ...και εδω μια φωτο απο τι αφηνει μετα τον καθαρισμο..
  6. μια χαρα ειμαστε...η δουλεια γινετε..
  7. οκ..αυτο τηs Essager εχω παρει απο Ali και παιζει μια χαρα....το ιδιο στυλ μου φαινεται οτι ειναι..
  8. ωραιεs ειναι..φτηνεs ειναι..κανα δυο χρωματακια ακομα θα φερουμε..και εγω εφερα κανα δυο ανταπτορακια για τα δικα μου QKZ AK6 Pro In Ear Earphones..(εχω αγορασει δυο ζευγαρια απο αυτα τα ακουστικα και δεν μετανοιωσα τα λεφτα που εδωσα..(φτηνα ειναι οκ..)..παιζουν φινα δυνατα και καθαρα και ωραιο μπασακι κτλ..κτλ..και μια ομορφια παιζουν με τα ανταπτορακια στο X6 Pro...στειλε μου ενα λινκ αν μπορειs απο το ανταπτορακι που πηρεs να το δω..ενδιαφερομαι και εγω για ενα οσο πιο πολυ γινετε να ειναι μικρο και διακριτικο σε μεγεθοs..
  9. αυτην εχω στο desktop μου...και επειδη μου αρεσει και εμενα παρα πολυ..εκανα crop το wallpaper για να εφαρμοσει στην οθονη του κινητου..βγηκε width 1781 x height 2400....γενικα παντωs σε ψαξιμο μου στο web για wallpapers δεν εχω συγκινηθει ιδιαιτερα με οτι κυκλοφορει..κουκλια σκυλια γατια κτλ...προτιμω να cropαρω απο αυτα που εχω για την οθονη του υπολογιστη μου κατεβασμενα και να τα φερνω στα μετρα τηs οθονηs του κινητου..εχω διαφορα σε κατι 4κ αναλυσειs και παιζω μπαλα.. s_nova αν εχειs πειραματιστει με την καμερα και τιs ρυθμισειs τηs..και αν εχειs καποια tips και γενικα ρυθμισειs pro ευπροσδεκτεs να τιs μοιραστειs μαζι μαs για να παιρνουμε οσο το δυνατων καλυτερα αποτελεσματα....κυκλοφορουν και ορισμενα ομολογω πολυ μετρημενα βιντεακια στο tube αν δεν κανω λαθοs που ξενοι εξηγουν διαφορα...αλλα σαν τουs Ελληνεs μερακληδεs δεν βαζουμε κανεναν αλλον..😛
  10. και λιγο lock screen..και γενικα screen...
  11. ναι αλλα προφανωs αυτεs οι θηκεs δεν κανουν για tempered glass που να καλυπτει ολη την οθονη..λογικα θα κλωτσανε το γυαλι εξω...πριν λιγο μιλησα με μαγαζι που εχει φουλ καλυψη οθονηs γυαλι για την οθονη μαs και μου ειπε στην μαμα θηκη το γυαλι το κλωτσαει..φερτο απο δω μου ειπε με την θηκουλα αυτη να το δουμε..αλλιωs θα βαλειs γυαλακι που να αφηνει περιμετρικα κενο για να μην εχειs θεμα....αυτο το γυαλακι θελω..αλλα μου ειπε ελα απο δω να το δουμε...https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-xiaomi-poco-x6-pro-5g-full-glue-36183/...να κυκλοφορω το κινητο χωριs θηκη μονο και μονο για το φουλ καλυψη οθονηs γυαλι δεν λεει....περα απο δαχτυλιεs στην πλατη...σε τουμπα θα κλαιω...
  12. Αυτη η θηκουλα εχει ερθει σε μενα και εφαρμοζει αψογα...σωστεs ολεs οι εγκοπεs και εφαρμοζει αψογα στο κινητο...+ αυτα τα type C ακουστικα..(μια χαρα δυνατα και καθαρα παιζουν..)
  13. ..το εχω γυρισει στον κλασσικο ελληνικο στο κλασσικο φλυτζανακι παιδια..θα φτιαξω εναν και θα γυρναω στα μαγαζια με το φλυτζανακι στα χερια..😂😂😂
  14. s_nova..?..μου ειρθαν δυο tempered glasses απο Ali...απο οτι βλεπω οκ σε διαστασειs..αλλα αφηνουν περιμετρικα το κλασσικο κενο του χιλλιοστου-εκατοστου ξερω γω....(δεν πιανουν απο ακρη σε ακρη τηs οθονηs..(αυτο μεν με το ακρη σε ακρη να την καλυπτει ολη την οθονη δεν ξερω και αν ειναι καλο διοτι βαζωνταs το σε θηκη μηπωs πεταει το γυαλι επανω...).. τι προτεινειs?..μιαs και μου ειρθαν δυο τεμαχια να βαλω το ενα..η να ψαχτω για γυαλακι που να καλυπτει οθονη φουλ απο ακρη σε ακρη..?..φιλοs που εχει το 13 pro plus εκει που εβαλε το τζαμακι του για το δικο του..πηρε τηλεφωνο για μενα και στο μαγαζι του ειπανε οτι λογικα για X6 pro πρεπει να ταιριαζει το τζαμακι του απλου 13 pro αλλα πρεπει να μαs το φερει απο το μαγαζι του ειπανε να το τσεκαρουν..ποια η αποψη σου..?...εχουν κυκλοφορησει γυαλακια για X6 pro που να καλυπτουν 100% ολη την οθονη..?..η καλυτερα γυαλακι με περιμετρικο κενο για να μην εχω θεμα με την θηκη..?
×
×
  • Create New...