Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με πήραν απο wind για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου που λήγει στις 23 Σεπ 17.... ηταν 2ετες και έδινα τον πρώτο χρόνο περίπου 23€ και το δεύτερο είχε φτάσει τα 28€... ιντερνετ 24αρι, απεριόριστα σταθερά και 300 πρός κινητά...επίσης μου έβαζε 120' προς όλους σε καρτοκινητό Q... η προσφορά τους ήταν 27,5€ για διετές και τους είπα δεν θέλω να ανανεώσω... μου είπαν να το σκεφτώ και θα με ξαναπάρουν.. δεν συζήτησα κάτι παραπάνω γιατί είχα μια δουλειά εκείνη τη στιγμή.. τι προτείνετε ρε παιδιά να κάνω ? να πάω σε άλλη εταιρεία ? παίζει καμια καλή προσφορα ? :ninja:

Κοίταξε να σου πω την εμπειρία μου από Ελευσίνα όπου μένω. Η vodafone (και η hol παλιότερα) ενώ είχαν μέση ταχύτητα 9-10mbps ήταν πάντα εξυπηρετικοί (σημαντικό για εμένα). Με τη wind έχω μέση ταχύτητα 11mbps αλλά έχω και 3 στα 3. 2 φορές που χάλασε έκατσα από ένα διήμερο χωρίς ιντερνετ, τα έριχναν στον οτε και τελικά ήταν πρόβλημα δικό τους. Τελευταία (τρίτη) ζημιά από 8/9 και σήμερα ακόμα να φτιαχτεί και ρίχνουν το φταίξιμο σε εμένα και εννοείται εγώ τους καλώ, αυτοί δεν με παίρνουν τηλέφωνο κοτζάμ μεγάλη εταιρεία . Οι προσφορές μεταξύ των 2 όταν αλλάζεις είναι περίπου ίδιες αλλά σκέψου και λοιπούς παράγοντες όπως τεχνική εξυπηρέτηση .

1.5 ευρώ θα πάει παραπάνω το πάγιο από 14/11. Αναγνώριση θα χρεώνεται 0.50 και η ψηφιακές ευκολίες (αναμονή κλπ) αν τις θες άλλα 0.50. Το σύνολο 2.5 επιπλέον. Αν βέβαια μπορείς και θες να πας σε vdsl,για μια περίοδο τα τέλη ενεργοποίησης είναι δωρεάν.

Αφού σκοπεύουν να το ανεβάσουν...γιατί διαφημίζουν τα 22 ευρώ για 24 μήνες??? Και μέχρι πότε μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς ποινή?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού σκοπεύουν να το ανεβάσουν...γιατί διαφημίζουν τα 22 ευρώ για 24 μήνες??? Και μέχρι πότε μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς ποινή?

α) έλα ντε

β) μέχρι ένα μήνα μετα την ανακοίνωση των αυξήσεων νομίζω γράφουν.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

οι αλλαγες γινονται 14/11. Ειναι προφανες οτι μεχρι τοτε οι νεοι συνδρομητες θα τιμολογουνται με τη σημερινη χαμηλοτερη τιμολογηση.

Για τους υφιστάμενους συνδρομητες,μεσα σε 30 μερες απο την εκδοση του λογαριασμου που αναγγελει τις αυξησεις.

Σήμερα μετά από 7 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ, ήρθε ο οτε και έφτιαξε τη ζημιά στην περιοχή. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι σου στέλνει μύνημα η wind ότι αποκατέστησαν τη ζημιά. Αφού δεν έχει δίκτυο, με τι ακριβώς παλεύει αυτή η εταιρεία? Κοντοζυγώνει η ώρα αλλαγής, περιμένω πως και πως να καταγγείλω τη σύμβαση τέλη του μήνα(λόγω των αυξήσεων) όπως τα μικρά παιδιά περιμένουν τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη :lol:

Το δικτυο χαλκού και τα καφάο τα διαχειρίζεται ο οτε και στο πεδίο ευθύνης του είναι οι καλωδιακές βλάβες που επηρεάζουν όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτου εταιρίας. Προφανώς το μήνυμα στο στέλνει η wind αφού είσαι πελάτης της και σε αυτή πληρώνεις.

Το δικτυο χαλκού και τα καφάο τα διαχειρίζεται ο οτε και στο πεδίο ευθύνης του είναι οι καλωδιακές βλάβες που επηρεάζουν όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτου εταιρίας. Προφανώς το μήνυμα στο στέλνει η wind αφού είσαι πελάτης της και σε αυτή πληρώνεις.

Απλά γελάω γιατί με πήραν τηλέφωνο από την τεχνική υπηρεσία να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά με τη σύνδεση και φυσικά με πήραν από την τεχνική υπηρεσία του οτε :lol: Η εταιρεία την οποία πληρώνω (wind) ούτε καν αξιώθηκε να πάρει, ένα μύνημα και τέλος. Είναι το όλο στυλάκι και η συμπεριφορά τους που με τρελένει. Παλιότερα όταν είχα on telecoms, σε κάθε βλάβη με έπαιρναν κάθε μια ώρα να διαπιστώσουν τις προόδους των εργασιών και φυσικά έπαιρναν και τον τεχνικό τους κάθε λίγο για να με ενημερώνει! Αυτά βλέπω και λέω ότι πολλές εταιρείες υπάρχουν από τύχη-μέσο ή πες το όπως θες.

29/08 έκανα αίτηση φορητότητας στη wind, πριν λίγες μέρες ήρθαν τα συμβόλαια με courier, με ημερομηνία 30/08. Σήμερα 15/09 μου ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα φορητότητας καταχωρήθηκε. Σε περίπτωση που μου κάνει προσφορά ο ΟΤΕ έχω δικαίωμα υπαναχώρησης ή θα μου πουν έχουν περάσει 14 εργάσιμες?? Δεν θα έπρεπε η διαδικασία να γίνει πιο γρήγορα?

Παίζει κάποιο τηλεφωνάκι από εξωτερικό συνεργάτη της hol, ώστε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να φύγουμε;:D

Καλημέρα σε ολους . Γνωρίζει καποιος φίλος απο Βόλο να με ενημερώσει πώς είναι το δίκτυο της Wind στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Δημητριάδα ? Υπάρχουν προβλήματα ? Ποσο περιπου είναι το down και upload ?

Σας ευχαριστώ πολύ , καλη Κυριακή σε ολους .

Edited by skiathos_2017

Έχω στείλει σήμερα το πρωί φαξ για ακύρωση της φορητότητας. Είχα κάνει αίτηση φορητότητας από cosmote στην WIND. Υπάρχει περίπτωση να κάνουν ότι δεν την πήραν?

Όχι απλά παίζει να σου πουν πως δεν προλαβαίνουν να κάνουν ακύρωση καθώς θέλει κάποιες μέρες και να σε τραβήξουν στην wind.σου έχουν πει ημερομηνία αλλαγής δικτύου;

Όχι απλά παίζει να σου πουν πως δεν προλαβαίνουν να κάνουν ακύρωση καθώς θέλει κάποιες μέρες και να σε τραβήξουν στην wind.σου έχουν πει ημερομηνία αλλαγής δικτύου;

Παρασκευή 15/09 καταχώρησαν το αίτημά φορητότητας. Σήμερα το πρωί πήρε για αντιπροσφορά ο ΟΤΕ. Έστειλα αμέσως αίτημά ακύρωσης στη Wind. Απόγευμα μου έστειλαν ότι η προγραμματισμένη ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η 21/9. Μόλις τώρα (που γράφω) μου ήρθε μήνυμα ότι καταχωρήθηκε το αίτημά ακύρωσης.

Οταν δεχονται αιτημα ακυρωσης της φορητοτητας κανουν πιο γρηγορα την αλλαγη δικτυου ,επειδη η ακυρωση φορητοτητας θελει να υπαρχει αποσταση 3 ημερων μεχρι την ενεργοποιηση για να γινει ακυρωση,ετσι με προφαση πως δεν υπαρχουν οι 3 μερες για να γινει ακυρωση σε τραβουν στο δικτυο τους.εισαι λοιπον οριακα και αποψη μου ειναι πως δεν την γλιτωνεις.περε τηλ την wind να δρις τι θα σου πουν

Οταν δεχονται αιτημα ακυρωσης της φορητοτητας κανουν πιο γρηγορα την αλλαγη δικτυου ,επειδη η ακυρωση φορητοτητας θελει να υπαρχει αποσταση 3 ημερων μεχρι την ενεργοποιηση για να γινει ακυρωση,ετσι με προφαση πως δεν υπαρχουν οι 3 μερες για να γινει ακυρωση σε τραβουν στο δικτυο τους.εισαι λοιπον οριακα και αποψη μου ειναι πως δεν την γλιτωνεις.περε τηλ την wind να δρις τι θα σου πουν

Πήρα στη wind και μου είπαν θα με καλέσουν μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που λάβουν το αίτημα φορητότητας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολυτέλεια χρόνου.

Edit: Όλα πήγαν καλά.

ΣE ΣYNEXEIA THΣ THΛEΦΩNIKHΣ ΣAΣ EΠIKOINΩNIAΣ ME TO 13888, ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI ΛABAME THN AKYPΩΣH TOY AITHMATOΣ ΣAΣ ΓIA THN THΛEΦΩNIKH ΣYNΔEΣH KAI ΘA ΠPOXΩPHΣOYME ΣTHN ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΠOY EΠIΛEΞATE

Edited by achillesgk

Υπάρχει ένα πρόγραμμα triple play με 24άρι απεριόριστο ιντερνετ, το σταθερό να έχει απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 300 λεπτά σε κινητά συν άλλα 300 σε wind και το κινητό 650 λεπτά συν 2 γίγα. Επίσης απεριόριστες κλήσεις μεταξύ σταθερού-κινητού και αντιστρόφως, μία κάρτα με 1 γίγα το μήνα και άλλη μία κάρτα με 120 λεπτά το μήνα, μπορεί η κάρτα να είναι ήδη υπάρχων νούμερο, το ίδιο και το σταθερό-κινητό, η νέα νούμερα. 43 ευρώ το μήνα μου είπε η κοπέλα, έτσι γράφει και η σελίδα της wind.

Όμως αν προέρχεσαι από φορητότητα CYTA τότε είναι στα 30 ευρώ, το έκανε χθες ο ξάδελφός μου, και μου το επιβεβαίωσε και η κοπέλα.

Σκέπτομαι αύριο που θα με ξαναπάρουν να τους πω η 30 η τίποτα.

Αλλιώς θα κάνω το 18.5 ευρώ με απεριόριστο ιντερνετ, αστικά και υπεραστικά.

Ρε παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξέρουμε πόσο έχουμε μιλήσει με το σταθερό προς κινητά?, γιατί άμα περάσεις το χρόνο, είναι ακριβή η χρέωση

Υπάρχει ένα πρόγραμμα triple play με 24άρι απεριόριστο ιντερνετ, το σταθερό να έχει απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 300 λεπτά σε κινητά συν άλλα 300 σε wind και το κινητό 650 λεπτά συν 2 γίγα. Επίσης απεριόριστες κλήσεις μεταξύ σταθερού-κινητού και αντιστρόφως, μία κάρτα με 1 γίγα το μήνα και άλλη μία κάρτα με 120 λεπτά το μήνα, μπορεί η κάρτα να είναι ήδη υπάρχων νούμερο, το ίδιο και το σταθερό-κινητό, η νέα νούμερα. 43 ευρώ το μήνα μου είπε η κοπέλα, έτσι γράφει και η σελίδα της wind.

Όμως αν προέρχεσαι από φορητότητα CYTA τότε είναι στα 30 ευρώ, το έκανε χθες ο ξάδελφός μου, και μου το επιβεβαίωσε και η κοπέλα.

Σκέπτομαι αύριο που θα με ξαναπάρουν να τους πω η 30 η τίποτα.

Αλλιώς θα κάνω το 18.5 ευρώ με απεριόριστο ιντερνετ, αστικά και υπεραστικά.

Ρε παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξέρουμε πόσο έχουμε μιλήσει με το σταθερό προς κινητά?, γιατί άμα περάσεις το χρόνο, είναι ακριβή η χρέωση

Τελειώνει και μένα το συμβόλαιο με τη wind και πήγα έκανα αίτηση στη cyta με τα 18,5€... αν μου κάνουν αντιπροσφορα και δεχτώ Τελικά να μείνω wind, πρέπει εγώ να πάω να ακυρώσω την cyta?

Τελειώνει και μένα το συμβόλαιο με τη wind και πήγα έκανα αίτηση στη cyta με τα 18,5€... αν μου κάνουν αντιπροσφορα και δεχτώ Τελικά να μείνω wind, πρέπει εγώ να πάω να ακυρώσω την cyta?

εσύ πρέπει να ακυρώσεις ναι και άμεσα. Ποιο πακέτο έκανες φίλε μου μιας και εγώ για cyta κοιτάω μετά τις αυξησεις που ανακοίνωσε η wind και έχω δει αυτό http://www.cyta.gr/el/landing/1706-2play18 στα 18€ απεριοριστο ιντερνετ/σταθερα χωρίς κινητά. Αιτηση σε καταστημα έκανες η online?

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Προσέξτε λίγο το θέμα CYTA εδώ , εδώ

Τι να προσέξουμε Δηλαδή; άμα πουληθεί πουλήθηκε..

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εσύ πρέπει να ακυρώσεις ναι και άμεσα. Ποιο πακέτο έκανες φίλε μου μιας και εγώ για cyta κοιτάω μετά τις αυξησεις που ανακοίνωσε η wind και έχω δει αυτό http://www.cyta.gr/el/landing/1706-2play18 στα 18€ απεριοριστο ιντερνετ/σταθερα χωρίς κινητά. Αιτηση σε καταστημα έκανες η online?

Σε κατάστημα πήγα φίλε μου.. συνεργάτη μάλλον.. 18,5€ μου είπε με απεριόριστα σταθερά και ίντερνετ εννοείται...

Wind: Αυξήσεις τιμών προγραμμάτων συμβολαίου σταθερής και κινητής για ιδιώτες

https://techingreek.com/wind-afksiseis-timon-programmaton-symvolaiou-statheris-kai-kinitis-gia-idiotes-dt/

:blink: - το διαβασατε ?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

εχει βγει εδω και 10 μερες και το σχολιαζαμε στις προηγουμενες σελιδες.

Οταν μεταφερεσαι απο ΟΤΕ σε wind με υφιστάμενη γραμμη υπάρχει χρονικό διαστημα που μένεις χωρίς τηλεφωνο και δικτυο?

Τα ρούτερ στην wind σε νεα συνδεση τα πληρώνεις? Αν ναι υπαρχει τιμοκατάλογος?

Τελικα τα πακέτα που διαφημίζουν dp με 22 ευρω θα υποστούν αυξηση μεσα στον Νοέμβρη?

• This topic was featured and featured