Jump to content

kostas701

Members
 • Δημοσιεύσεις

  907
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

About kostas701

 • Ημ. Γέννησης 22/03/1982

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kostas701's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Ναι την εργοστασιακή. Ήταν τόσο καλά κολλημένη που μου έβγαλε την ψυχή. Έβαλα τζαμάκι με καμπύλη για μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά δεν κάθεται καλά, κάνει φουσκάλες.
 2. Καλησπέρα, αυτή η ρημαδα η ζελατίνα πως βγαίνει; Νομίζω έχει κολλήσει πολύ καλά και δεν βγαίνει με τίποτα
 3. Πως σας φαίνεται η pixel όσοι την περάσατε?Έχετε βρει κάποιο ελάττωμα ή τρέχει νεράκι?
 4. Έχετε ένα δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω :wacko: Πάντως το laptop μου έχει αποσυνδέσεις στα 5ghz (δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας) αλλά στα 2.4 πάει άψογα. Βέβαια, που και που τρέει ένα σκάλωμα το δίκτυο κόβεται για 1-2 δεύτερα και μετά επανέρχεται.
 5. Σήμερα συνθέθηκα σε vdsl της forthnet. Σφαίρα πάει, απλά χάνω λόγω της παλιάς καλωδίωσης που έχω αλλά και πάλι δε βλέπω διακυμάνσεις.
 6. Τελικά η βλάβη μου φτιάχτηκε γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Ευτυχώς όμως δέχτηκα την προσφορά για 30αρα ταχύτητα VDSL, ο οτε έφτιαξε το δίκτυο και η ταχύτητα του ADSL έπεσε στο 1mbps. Πόσο λαμόγια πρέπει να είναι για να κάνουν πρόχειρο δουλειά και να σε αναγκάσουν να πας σε αυτούς. Υπάλληλος της Nova αυτό μου έλεγε, όπου έχουν ζημιά ο οτε αργεί και το δίκτυο είναι χειρότερα από πριν και αναγκάζονται να αναβαθμίζουν σε VDSL τους πελάτες με την ίδια τιμή. Ο ορισμός των .....
 7. Πάντως για όσους αναρωτιούνται για την miui12, σε mix 2s που την έχω (στο mi8 της γυναίκας ακόμα στο περίμενε ) οι διαφορές με miui 11 είναι βασικά οπτικές. Αφού το τηλέφωνο πάει σφαίρα δε λένε κάτι οι εξτρά αλλαγές. Εμένα περισσότερο με καίει να παίρνει νέα έκδοση android. Ειδικά το mix 2s έχει ήδη αποκτήσει custom με android 11. Ας είναι καλά η κοινότητα και ας μας ξεχνάει η xiaomi
 8. Πιστεύω ότι στους περισσότερους από εμάς τα σταθερά τηλέφωνα δεν έχουν χρησιμότητα πλέον. Συνήθως μιλάμε σε κινητά οπότε μικρό το κακό με τη διακοπή ρεύματος. Το μεγάλο αγκάθι για εμένα προσωπικά είναι το ιντερνετ, ειδικά τώρα που πάμε για περισσότερα περιοριστικά μέτρα και για αναγκαστική τηλεργασία. No internet= no job δυστυχώς
 9. Ουσιαστικά η μόνη αλλαγή είναι η απευθείας σύνδεση μεταξύ μόντεμ και τηλεφώνου;
 10. Τελικά επιτελέστηκε ένα μικρό θαύμα: με πήρε η forthnet και μου είπε ότι όντως είναι πολύ μεγάλο το διάστημα της βλάβης και μου πρότεινε να μου αλλάξει τη γραμμή. Θα μου παρέχει 30mbps από άλλη γραμμή. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι μου είπαν ότι τώρα πρέπει να συνδέσω το τηλέφωνο απευθείας στο modem. Τι εννοεί ο ποιητής; Εγώ έχω αυτή τη στιγμή την κλασική σύνδεση, ένα καλώδιο και μετά διαχωρίζω με splitter τηλέφωνο και μόντεμ.
 11. Εταιρεία μπορεί να πιέσει εταιρεία. Συνεργάτες είναι, δηλαδή εάν ο οτε δώσει ημερομηνία επιδιόρθωσης το Μάρτιο του 2021 η forthnet θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια; Στην τελική έσοδα χάνει η forthnet, όλο αυτό το διάστημα φράγκο δεν θα πάρει από εμένα και φυσικά καταλαβαίνει ότι με την απραξία της θα χάσει πελάτες στην περιοχή. Μια εταιρεία εάν το μόνο που ξέρει είναι να κάνεις μετρήσεις στο ρούτερ, δεν έχει μέλλον.
 12. Είσαι τυχερός που στο έφτιαξαν. Μα και εμένα στην αρχή μου είπαν ζημιά σε καλώδιο της περιοχής. Το θέμα είναι ότι μου είπαν όχι ότι θα έρθουν να το φτιάξουν σε 24 μέρες από σήμερα αλλά να το δουν. Το έχουν δει τόσες πολλές φορές που θα το ματιάσουν :lol: Ξέρω ότι με οτε θα πάω +10 ευρώ το μήνα, είναι οκ σαν κόστος απλά θέλω να πιστεύω ότι σε θέματα βλάβης θα είναι λίγο πιο συνεπείς. Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια/απειλή στη nova και εάν μου πουν ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία επιδιόριωσης, δυστυχώς την κάνω για οτε.
×
×
 • Create New...