Jump to content

kostas701

Members
  • Δημοσιεύσεις

    908
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kostas701

  1. Καλημέρα. Με το 5g της cosmote τι παίζει? Δεν έχω συνδεθεί ποτέ και όταν στέλνω μνμ στο 1333 μου βγάζει ότι η συσκευή δεν είανι συμβατή. Εν τω μεταξύ στο ίδιο το site της η cosmote το έχει ως συμβατό. Τελικά έκανα το αρχαίο κόλπο, έβαλα την κάρτα σε άλλη συμβατή συσκευή ελληνική και όλα καλά
  2. Ναι την εργοστασιακή. Ήταν τόσο καλά κολλημένη που μου έβγαλε την ψυχή. Έβαλα τζαμάκι με καμπύλη για μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά δεν κάθεται καλά, κάνει φουσκάλες.
  3. Καλησπέρα, αυτή η ρημαδα η ζελατίνα πως βγαίνει; Νομίζω έχει κολλήσει πολύ καλά και δεν βγαίνει με τίποτα
  4. Πως σας φαίνεται η pixel όσοι την περάσατε?Έχετε βρει κάποιο ελάττωμα ή τρέχει νεράκι?
  5. Έχετε ένα δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω :wacko: Πάντως το laptop μου έχει αποσυνδέσεις στα 5ghz (δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας) αλλά στα 2.4 πάει άψογα. Βέβαια, που και που τρέει ένα σκάλωμα το δίκτυο κόβεται για 1-2 δεύτερα και μετά επανέρχεται.
  6. Σήμερα συνθέθηκα σε vdsl της forthnet. Σφαίρα πάει, απλά χάνω λόγω της παλιάς καλωδίωσης που έχω αλλά και πάλι δε βλέπω διακυμάνσεις.
  7. Τελικά η βλάβη μου φτιάχτηκε γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Ευτυχώς όμως δέχτηκα την προσφορά για 30αρα ταχύτητα VDSL, ο οτε έφτιαξε το δίκτυο και η ταχύτητα του ADSL έπεσε στο 1mbps. Πόσο λαμόγια πρέπει να είναι για να κάνουν πρόχειρο δουλειά και να σε αναγκάσουν να πας σε αυτούς. Υπάλληλος της Nova αυτό μου έλεγε, όπου έχουν ζημιά ο οτε αργεί και το δίκτυο είναι χειρότερα από πριν και αναγκάζονται να αναβαθμίζουν σε VDSL τους πελάτες με την ίδια τιμή. Ο ορισμός των .....
  8. Πάντως για όσους αναρωτιούνται για την miui12, σε mix 2s που την έχω (στο mi8 της γυναίκας ακόμα στο περίμενε ) οι διαφορές με miui 11 είναι βασικά οπτικές. Αφού το τηλέφωνο πάει σφαίρα δε λένε κάτι οι εξτρά αλλαγές. Εμένα περισσότερο με καίει να παίρνει νέα έκδοση android. Ειδικά το mix 2s έχει ήδη αποκτήσει custom με android 11. Ας είναι καλά η κοινότητα και ας μας ξεχνάει η xiaomi
  9. Πιστεύω ότι στους περισσότερους από εμάς τα σταθερά τηλέφωνα δεν έχουν χρησιμότητα πλέον. Συνήθως μιλάμε σε κινητά οπότε μικρό το κακό με τη διακοπή ρεύματος. Το μεγάλο αγκάθι για εμένα προσωπικά είναι το ιντερνετ, ειδικά τώρα που πάμε για περισσότερα περιοριστικά μέτρα και για αναγκαστική τηλεργασία. No internet= no job δυστυχώς
  10. Ουσιαστικά η μόνη αλλαγή είναι η απευθείας σύνδεση μεταξύ μόντεμ και τηλεφώνου;
  11. Τελικά επιτελέστηκε ένα μικρό θαύμα: με πήρε η forthnet και μου είπε ότι όντως είναι πολύ μεγάλο το διάστημα της βλάβης και μου πρότεινε να μου αλλάξει τη γραμμή. Θα μου παρέχει 30mbps από άλλη γραμμή. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι μου είπαν ότι τώρα πρέπει να συνδέσω το τηλέφωνο απευθείας στο modem. Τι εννοεί ο ποιητής; Εγώ έχω αυτή τη στιγμή την κλασική σύνδεση, ένα καλώδιο και μετά διαχωρίζω με splitter τηλέφωνο και μόντεμ.
  12. Εταιρεία μπορεί να πιέσει εταιρεία. Συνεργάτες είναι, δηλαδή εάν ο οτε δώσει ημερομηνία επιδιόρθωσης το Μάρτιο του 2021 η forthnet θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια; Στην τελική έσοδα χάνει η forthnet, όλο αυτό το διάστημα φράγκο δεν θα πάρει από εμένα και φυσικά καταλαβαίνει ότι με την απραξία της θα χάσει πελάτες στην περιοχή. Μια εταιρεία εάν το μόνο που ξέρει είναι να κάνεις μετρήσεις στο ρούτερ, δεν έχει μέλλον.
  13. Είσαι τυχερός που στο έφτιαξαν. Μα και εμένα στην αρχή μου είπαν ζημιά σε καλώδιο της περιοχής. Το θέμα είναι ότι μου είπαν όχι ότι θα έρθουν να το φτιάξουν σε 24 μέρες από σήμερα αλλά να το δουν. Το έχουν δει τόσες πολλές φορές που θα το ματιάσουν :lol: Ξέρω ότι με οτε θα πάω +10 ευρώ το μήνα, είναι οκ σαν κόστος απλά θέλω να πιστεύω ότι σε θέματα βλάβης θα είναι λίγο πιο συνεπείς. Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια/απειλή στη nova και εάν μου πουν ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία επιδιόριωσης, δυστυχώς την κάνω για οτε.
  14. Σε ευχαριστώ πολύ! :) Θα το δοκιμάσω το απόγευμα στο σπίτι που θα έχω χρόνο. Πάντως αν και ενδίδω στις πιέσεις και τα νταβατζιλίκια του οτε, θα μεταφέρω τη γραμμή μου σε αυτούς . Από τη στιγμή που μια ολόκληρη πολυεθνική (forthnet) δεν μπορεί να κυνηγήσει τον οτε μην περιμένουν να μπορώ εγώ ο καταναλωτής.Επιτέλους πρέπει η επιτροπή ανταγωνισμού να διερευνήσει τις μονοπωλιακές πρακτικές αλλιώς μικρότερες εταιρείες (και ιδίως η forthnet με το ανύπαρκτο δίκτυο) θα εξαφανιστούν.
  15. Δυστυχώς στη γειτονιά έχω μπαρμπάδια και δεν έχουν ιντερνετ:lol: Και μερικοί που έχουν, είναι πολύ ασθενές το σήμα. Μου έδωσαν κωδικούς αλλά με το ζόρι ανοίγει ιστοσελίδα. Πάντως αυτό το άδειασμα του οτε που σου ακυρώνει το ραντεβού για μετά από 25 μέρες είναι λογικής καρτελ. Είμαι στο τσακ να πάρω 4g μοντεμ, να πάρω και 4 κάρτες vodafone uk που με 20 ευρώ δίνει απεριόριστα και να τους γράψω τους έλληνες λαδέμπορες.
  16. Το πρόβλημα είναι ότι με την υποχρεωτική τηλεργασία είναι αδύνατο να δουλέψω. Μια μέρα που προσπάθησα να δουλέψω, μια που άνοιξα ms teams, sap και onedrive και μια που έφυγαν 3gb. Ουσιαστικά δεν μπορώ να πάω γραφείο αλλά και δεν μπορώ και να δουλέψω στο σπίτι :( Και να σου λέει η nova στο τηλέφωνο : τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς? :mad: Δε θέλω οτε γιατί όντως το έχει ξεφτιλίσει με τις βλάβες και πιστεύω επίτηδες δεν τις φτιάχνει , από την άλλη όμως οι άλλοι πάροχοι πρακτικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Μόνο το δικό τους δίκτυο οπτικών ινών μπορούν να επιδιορθώσουν, η μάζα των καταναλωτών είμαστε ξεκρέμαστοι.
  17. Τελικά ξέρουμε εάν μπορώ να φύγω αζημίως όταν δεν φτιάχνουν τη βλάβη ? Σήμερα και αφού έχουν περάσει 12 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ, ήταν να έρθουν να φτιάξουν τη βλάβη. Πριν ένα λεπτό στέλνουν μνμ στο viber (γιατί τηλέφωνο δεν παίρνουν ποτέ, λες και θα χρεωθούν οι άχρηστοι) και μου λένε η αντιμετώπιση του προβλήματος μου πάει για τις 17/11/2020 :mad: Γελοία υποκείμενα, συγνώμη από όλους για τους χαρακτηρισμούς αλλά μιλάμε για 1,5 μήνα χωρίς να μου παρέχει κάτι. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση φορητότητας στον Οτε που στην τελική δική του είναι η γραμμή και ενδεχομένως να με προσέξουν περισσότερο.
  18. Γέλαγα με τα χάλια της wind αλλά η Nova είναι τρις χειρότερη. 8 μέρες με βλάβη σε σταθερό και ίντερνετ, μόνο αν καλέσω εγώ θα μάθω εξέλιξη της αποκατάστασης και μόνο όταν άρχισα τις φωνές έστειλαν τεχνικό για να ελέγξει τη βλάβη. Απορώ πως έχει επιβιώσει τέτοιο μπ.....ο . Πριν τη βλάβη τους παρακαλούσα να με πάρουν να μου πουν εάν έχω δυνατότητα για VDSL και δε με πήραν ποτέ. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο λόγω του ότι δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη;
  19. Ε μετά θα παίξουμε με custom roms.Δε θα μας ξεχάσει η κοινότητα φαντάζομαι. Εδώ βλέπεις αρχαία xiaomi και έχουν φτάσει αισίως να παίρνουν android 10, λογικά και εμείς θα πάρουμε επόμενα καλούδια αλλά μόνο με root
  20. Καλησπέρα, έχω ένα σκληρό δίσκο wd my passport wirelss 2tb. Είναι το παλιό μοντέλο (όχι το pro) και χάλασε η θύρα οπότε δε φορτίζει και δεν μπορώ να το συνδέσω σε pc. Γνωρίζουμε εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί Αττική που να μπορεί να αλλάξει τη θύρα σε λογικές τιμές? Γιατί συνήθως οι εταιρείες που ασχολούνται με data recovery σου παίρνουν το κρανίο :lol:
  21. Έπαθα το εξής από τη vodafone: είχα ένα υπόλοιπο περίπου 4gb τα οποία μεταφέρονταν από μήνα σε μήνα . Βάζω κάρτα τον προηγούμενο μήνα και παίρνω και προσφορά 90gb(80 για 15 μέρες+ 10 για ένα μήνα). Χθες λήγει το πακέτο και βλέπω ότι μου έχει μείνει μόνο 1gb :lol: Εν τω μεταξύ υποψιάζομαι ότι μπορεί να έγινε επίτηδες γιατί με καλέσουν από καιρό να δεχτώ το καρτοσυμβόλαιο που έδιναν σε πολλούς κατόχους φοιτητικό cu. Το έχει πάθει και άλλος?
  22. Έσκασε security update Μαΐου 2020.Μωρέ μπράβο, έστω και σε αυτό καλά μας πάει η xiaomi 2 χρόνια μετά.
×
×
  • Create New...