Jump to content

TSAKHS_EVIA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.261
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TSAKHS_EVIA

  • Ημ. Γέννησης 21/04/1967

Συσκευή

  • Συσκευή
    Nokia 5.1 plus

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

TSAKHS_EVIA's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. 26 ιουΝιου γραφει πως ειναι Ουγγαρια και ερχεται Ελλαδα, εκτοτε καμια ενημερωση 27 ιουΛιου πηγα εγω στο ταχειδρομειο και μου το βρηκαν παρκαρισμενο στο ραφι και μετα που γυρναω στο σπιτι τι βλεπω στο site τους; 27/07/2023 09:54 Μ.Δ. --- Αποστολή παραδόθηκε 27/07/2023 09:54 Μ.Δ. --- Σε διανομέα προς παράδοση 27/07/2023 09:56 Μ.Δ. --- Αποστολή παραδόθηκε εκεινη την ωρα βιαστικα δηλαδη συμπληρωσαν (και με λαθη) την φορμα ετσι για να φαινεται πως ολα πηγαν καλα. Ο διανομεας φυσικα και ειχε περασει ξανα και ξανα αλλα το δεματακι το ειχε παρατησεισου λεει δεν βαριεσαι και εκεινη την ωρα που γραφει ηταν απων.
  2. Τελικα τι εγινε; Και σε μενα καθυστερησε απο αγγλια αλλα το εριξαν στις γιορτες-τελωνειο κλπ.
  3. 😎 - Το ποσο τοις % ειναι το κυμαινομενο και ποσο το σταθερο το λεει η καθε τραπεζα στο site της ή θα στα πουν και απο κοντα οταν πας,φυσικα να περιμενεις και παραπανω εξοδα (δικηγορος-υποθυκοφυλακειο κλπ) τα οποια ειναι ''παρανομα'' (ετσι λεει ο καθε δικηγορος που δεν ειναι στο κολπο).Αυτα τα εξοδα επειδη πιθανον δεν τα εχεις σε μετρητα θα στα περασουν μεσα στις δοσεις του δανειου ωστε ''δεν θα σου φανουν'' οπως λενε. Στο σταθερο ξερεις τι θα πληρωσεις,σου βγαζουν απο πριν το δοσολογιο και κανεις το κουμαντο σου που λεμε,ξερεις καθε μηνα τι ειναι να δωσεις,φυσικα τα πρωτα χρονια πληρωνεις πιο πολυ τοκους παρα κεφαλαιο για να στα παρουν πριν αποφασισεις καποια μερα να αποπληρωσεις. Το κυμαινομενο ειναι μεγαλη ιστορια,για λογους που δεν ξερω οχι μονον εγω αλλα και πολλοι αυτα ανεβαινουν-κατεβαινουν φυσικα επειδη τα ελεγχουν αλλοι,ειναι ρισκο γιατι ξαφνικα η δοση εκει που ειναι χαμηλη μπορει να σου βγει πολυ παραπανω και να τραβας τα μαλλια σου.Με την παροδο των ετων η καθε μια τραπεζα κανει τα δικα της και θα ζεις μεχρι το τελος σε αμφιβολια. Ειχα γνωστο που πηρε δανειο με κυμαινομενο σε Ελβετικο φραγκο,με αλλαγες ισοτιμιας-μνημονια-κριση κλπ η δοση του πηγε στον Θεο και ειχε ερθει ταπι και ψυχραιμος,εχασε την μπαλα που λεμε γιατι μετα δεν εβγαινε να πληρωσει τις δοσεις-δικηγοροι-δικαστηρια κλπ,εγω θα εψαχνα ποια εχει το χαμηλοτερο Σταθερο επιτοκιο και θα ρωταγα ποσα ευρω ειναι ''τα εξοδα φακελου'' και μετα θα αποφασιζα. Εαν το ακινητο δεν ειναι δικο σου 100% πχ στο εχει γραψει ο πατερας σου αλλα εχει κρατησει την επικαρπια να ξερεις πρεπει να ερθει να υπογραψει και αυτος ως Εγγυητης (συν να φερει χαρτια).Τα παλαι τα χροναι ηταν πιο ευκολο,τωρα οι τραπεζες δινουν μικροτερα ποσα και ερχεται και μηχανικος καθε τοσο αν δει τι γινεται,παλια ερχοταν μια φορα αν δει το σκινητο και τελος,απο το 2009 αρχισαν να αλλαζουν τα πραγαμτα και τωρα ειναι πιο μανουρα η υποθεση. ΜΗΝ ξενοιαστεις και παρεις μεγαλο ποσο και αρχισεις να βαλε και εκεινο-βαλε και το αλλο,κατσε να παμε και διακοπες τωρα που εχουμε τα λεφτα κλπ,φτιαξε με τον εργολαβο ενα ''σφιχτο'' προγραμμα και φτιαξε σωστα χωρις πολυτελειες τα βασικα και μετα προχωρα σε λεπτομερειες.Δεν ξερω φυσικα τι δουλεια κανεις,εαν εισαι μισθωτος κ.ο.κ αλλα προσεχε ΜΗΝ παρεις φορα συν πιστωτικες κλπ γιατι θα την πατησεις ασχημα μετα απο λιγα χρονια-οτι γραφω ειναι εκ πειρας δικης μου και γνωστων μου με δανειο.
  4. Σου λεει η Speedex γιατι η Elta Courier να δεχεται τοσες διαμαρτυριες και εγω να μενω απραγη? Ιδου λοιπον τι συνεβη (και δεν ειναι η 1η φορα), το δεμα εκοβε βολτες, ενδιαφερον κανεις και πηγα και το πηρα μονος μου. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ Δ/Κ HUB ΑΘΗΝΩΝ, 08/11/2022 στις 05:42 ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ/Κ HUB ΑΘΗΝΩΝ, 08/11/2022 στις 05:46 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 08/11/2022 στις 08:45 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 10/11/2022 στις 10:04 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 10/11/2022 στις 18:17 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 11/11/2022 στις 08:19 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 11/11/2022 στις 19:11 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 14/11/2022 (Παρεληφθη επρεπε να γραφει,δεν εκαναν Παραδοση αυτοι) Οταν πηγα και το πηρα τους ρωτησα γιατι αυτο το μεσα-εξω με το δεμα? Κιχ Αμα δεν ερχομουν να το παρω ποτε θα παραδιδοταν? Κιχ Γιατι ποτε δεν σηκωνει κανεις το τηλεφωνο? Κιχ Γιατι ενω γραφουμε στο αυτοματοποιημενο συστημα και δινουμε το κινητο μας οπως το ζηταει γιατι ποτε δεν μας παιρνει κανεις? Κιχ
  5. Νεο συστημα των Elta Courier, το παλιο ηταν να γραφουν παραληπτης δεν εντοπιζεται-επιστροφη στο καταστημα κλπ για να αναγκαστεις να πας να το παρεις εσυ αφου στηθεις στην ουρα, τωρα στο γραφουν πιο ''ευγενικα'' με στυλ: [i]Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα - Δυνατότητα παραλαβής[/i] Αφου περνανε 2 μερες και δεν βλεπεις να κινειται κατι αναγκαστικα πας και το παιρνεις εσυ,κατα τα αλλα πληρωνεις παραπανω για να μην στηθεις ουρα στο ταχυδρομειο (!)
  6. 🤬 - Elta Courier για κλωτσιες και φουντο (!) εγραφε Εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο στο καταστημα,επειδη ξερω τι λαμογια ειναι (βγαζουν μετα Προς Παραδοση και καπακι σε λιγα λεπτα Παραληπτης Δεν Εντοπιστηκε) πηγα και στηθηκα στην ουρα να το παρω, εφτασε η σειρα μου ''Ααα, ειναι εξω στην κλουβα που ξεφορτωσε το φορτηγο,δεν γινεται,πρεπει αν γραφει Εισαγωγη στην θυριδα κλπ" Τους εριξα κατι σχετικα απο μεσα μου και εφυγα, γυρναω σπιτι και στελνω μεσω φορμας επικοινωνιας μηνυμα πως θα παω να το παρω εγω την επομενη μερα απο το γκισε (γιατι σας ειπα τι κανουν), να η απαντηση: Γειά σας, Η αποστολή σας είναι στο πρακτορείο ΧΧΧΧΧΧ Για πληροφορίες σχετικά με την αποστολής σας επικοινωνήστε, παρακαλώ, με το πρακτορείο μας στo τηλέφωνo ΧΧΧΧΧΧ Εναλλακτικά, αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση eltacourier.ΧΧΧΧΧΧΧ@gmail.com Το ωράριο λειτουργίας του πρακτορείου μας είναι 08:00 - 20:00 καθημερινές και Σάββατο 08:00 - 14:00. Με εκτίμηση, ΜΙΧΑΛΗΣ Παω σημερα υπο βροχη κιολας και για μαντεψτε? ''ειναι προς διανομη, δεν μας ειδοποιησε κανεις, δεν στειλατε mail στο δικο μας καταστημα αλλα μεσω φορμας επικοινωνιας" Μα λεω απο εσας μου απαντησαν, ποιος ειναι ο Μιχαλης; Τον κινεζο ολοι και ετσι αφου τους εριξα μεσα μου ακομη μεγαλυτερο βρισιδι εφυγα απρακτος. Μακαρι, το λεω με ολη μου την ψυχη μακαρι να τους απολυσουν ολους και να το παρει αλλος και να τους προσλαβει αλλα με μισο μισθο και βουρδουλα κι απο πανω, η πιο ξεφτυλισμενη εταιρια στον χωρο, μακραν το Νο1 της ταλαιπωριας και της αδιαφοριας, αχρηστοι μεχρι μεσα το μεδουλι του κοκκαλου !
  7. Μηπως σκιστηκε το αυτοκολλητο,επεσε το δεμα σε νερα κλπ και δεν φαινονται καποια στοιχεια. Γιατι να το σηωσουν; δημοσιο ειναι, εδω δεν το σηκωνει ιδιωτης πχ Acs και θα το σηκωσουν οι ρεκλες;
  8. Μεταφορα στεγαστικου + καταναλωτικου δανειου απο eurobank 🙄 - ηθελα αν ρωτησω εαν εχει κανει κανεις τελευταια μεταφορα δανειου απο τραπεζα, τωρα λογω covid τα πραγματα ειναι μπερδεμενα. Εχω ενα στεγαστικο δανειο στην eurobank και ενα καταναλωτικο (πιστωτικη που ακυρωσα) αναθεμα την ωρα δηλαδη με αυτην την κ@@τραπεζα συνολο γυρω στα 15.000 ευρω και θελω να το μεταφερω στην Εθνικη που ειναι και η μισθοδοσια μου να μην τρεχω καθε φορα σε καταστημα eurobank (αυρα μεσα στο κρυο,δειξε πιστοποιητικο συν ταυτοτητα,το μηχανημε μεσα δεν δινει ρεστα κατω απο δεκαευρω κλπ). Εχει κανει κανεις τωρα προσφατα; παλια ηταν μεγαλη μανουρα αμα στο δανειο ειχες εγγυητη,εκτος επρεπε να ερθει ξανα αυτος να υπογραψει συν η διαδικασια ειχε μεσα υποθηκοφυλακειο και γενικα ηταν ενας χαμος ωστε η ταλαιπωρια να ειναι μεγαλη.
  9. 🤬 - προσπαθω απο υπολογιστη αλλα και απο κινητο στο ρημαδι το site των elta courier να υπολογισω το κοστος αποστολης μικρου δεματος εξω απο την χαλκιδα, αμ δε, δεν δουλευει και στα 2, ειμαι στο περιμενε ποση ωρα.
  10. + 1 απο μενα, δεν μου αρεσει καθολου ετσι, ο παλιοτερος σχεδιασμος ηταν πιο χρηστικος ασε δε τα εικονιδια που ειχε και δεν τα βλεπω τωρα.
  11. :cool: - 6 ευρω η Eurobank το κουφο ηταν πως το μηχανημα μεσα για καταθεση χρηματων δεχοταν την καρτα ενω το ΑΤΜ εξω οχι και με αναγκασαν να ζητησω επανεκδοση.
  12. :blink: - ενας ο τομ χανκς στον ναυαγο που πηγε το δεμα μετα απο τοσα χρονια και δευτεροι αυτοι των Ελτα (!) https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-e47f9dcaee6d9c9f267e8cb8c9792651 η Μπεττινα αν και αργησε καμποσα χρονια τελικα δεν θα εχει παραπονο.
  13. :worry: - το Skroutz εβγαλε κατι νεο,αν εισαι ευχαριστημενος απο τον μεταφορεα ηλεκτρονικα του δινεις φιλοδωρημα, ξεκιναει απο 0.50 και ανεβαινει το θεμα ειναι πως ξερουμε στα σιγουρα αν μπαινει αυτοματα στον λογαριασμο του συγκεκριμενου μεταφορεα ή παει στην εταιρια και μετα αυτη κανει την μεταφορα;
  14. :protest: - για αλλη μια φορα η Elta Courier δικαιωσε την φημη της ως μακραν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μεταφορικη εταιρια ολων. Σε δεματακι με πληρη στοιχεια συν κινητο συν με κοκκινο γραμμενο: Παραδοση μετα τις 2.30 το μεσημερι τι εκανε ο τεμπελχανας ο μεταφορεας? 13:10 Ειδοποιηση (sms εννοουσε) Παραληπτης Εκτος - Εταιρια Κλειστη φανταστειτε πως του εγραφαν να παραδωσει σε μεγαλο κτιριο με ρεσεψιον-φυλακα κλπ και απο ολα αυτα ο κοπανος εγραψε πως δεν ηταν κανεις εκει (φυσικα και ρωτησα,μου ειπαν δεν περασε κανενας,δεν με ζητησε κανενας,δεν με πηρε τηλεφωνο κανενας) που σημαινει ουτε καν περασε απο την περιοχη, οπως ηταν μεσα στην δουλεια του εγραψε μια βλακεια σαν δικαιολογια χωρις να τον ελεγξει κανενας προϊσταμενος. Αναγκαστικα εχασα χρονο και πηγα και το πηρα μονος μου και φυσικα ''δεν ειναι εδω ο εν λογω διανομεας, ο υπευθυνος εχει δουλεια" που να σας παρει ο δι@ολος και να το κλεισετε το ρημαδι σας (!)
  15. :blink: - παιδια εγινε θαυμα (!) ναι η ACS παιρνει τηλεφωνο, οχι δεν ειναι ψεμα ουτε αστειο, οντως η ACS με πηρε τηλεφωνο μετα απο τοσα χρονια που παραγγελνω το συνηθες με τον ιο ηταν να λεει περασαμε δεν βρηκαμε κανεναν αφησαμε ειδοποιηση (κολοκυθια,δεν περναγαν ουτε ειδοποιηση αφηναν ουτε καλουσαν στο κινητο που εγραφε στο πακετο επανω) αρα στησιμο στην ουρα να το παρω απο τα γρααφεια αλλα προχτες με παιρνει ενα σταθερο τηλεφωνο απο 81 αν θυμαμαι καλα το σηκωνω βγαινει η αυτοματη απαντηση απο την ACS και μετα βγαινει ο διανομεας και με ενημερωσε πως εχει δεμα για μενα μονο που δεν μου επεσε το κινητο απο τα χερια,δεν ειναι δυνατον ειπα μεσα μου,καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε.
×
×
  • Create New...