Jump to content

kostas2712

Members
  • Δημοσιεύσεις

    388
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kostas2712

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kostas2712's Achievements

  1. Πήρε το μάτι μου κάποιο σε συγγενικό φόρουμ (αυπνία)
  2. Μία αρνητική κριτική από αυτές είναι δική μου και δεν έχω και samsung που σε κάποια δεν συνεργάζεται. Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι πέφτει η ένταση του ήχου (με ακουστικά ψείρες). Ίσως με πιο μεγάλα και δυνατά ακουστικά να είναι καλύτερα.
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επειδή μου χάλασε το p20 pro, πήρα στην αρχή ένα p40 pro (280 ευρώ). Πολύ καλό και γρήγορο τηλέφωνο με φοβερή κάμερα, αλλά δεν μου λειτουργούσε η πλοήγηση με κλειστή οθόνη, οπότε το πούλησα και πήρα, ένα σχεδόν καινούργιο p30 pro (250 ευρώ). Σαφώς είναι αναβάθμιση από το p20 pro, αλλά και υποβάθμιση από το p40 pro. Σε περίπτωση υπέρβασης χρημάτων θα πήγαινα σε samsung s22 plus η ultra, αλλιώς vivo x80 pro.
  4. Για τα google maps με σβηστή οθόνη δεν δουλεύουν σε p40 pro. Σε 4 άλλα huawei που δοκίμασα δηλ. καινούργιο παλιό γυναίκας (mate 8, mate 20) και καινούργιο παλιό δικό μου (p20 pro και p30 pro), δουλεύουν άψογα και χωρίς ρυθμίσεις μπαταρίας η κάτι τέτοια κουλά. Επίσης την εφαρμογή από Πειραιώς και κάπιες άλλες τις κατέβασα από Apkpure.
  5. Και εγώ θα ξανααγοράσω αμέσως το p40 pro άμα λειτουργήσουν τα google. Τις εφαρμογές και mail που μπαίνουν απο appgallery, άμα δουλέψουν κανονικά έχει καλώς. Αυτές που δεν δουλεύουν τις κλωνοποιούμε από gspace. Οπότε είτε έχουμε μία διπλή εφαρμογή, αλλά για να δουλέψει την ανοίγουμε από gspace και η οποία φάινεται στις ρυθμίσεις/εφαρμογές, η έχουμε εφαρμογή μόνο από gspace οπότε δεν φαίνεται στο μενού των ρυθμίσεις/εφαρμογές. Και στις δύο περιπτώσεις η εφαρμογή ακολουθεί τις ρυθμίσεις του gspace. Κάποια δουλεύουν και κάποια δεν δουλεύουν, όπως εφαρμογή της Πειραιώς δεν μου δούλεψε ποτέ. Επίσης και κάποια που δουλεύουν έχουν κάποιο θέμα, όπως είχα εγώ με την πλοήγηση του google με σβηστή οθόνη. Το έδωσα μετά από ημέρες προσπάθειας, ησύχασα, χάνοντας όμως μία κορυφαία κάμερα που μόνο σε νεότερα huawei μπορείς να βρεις.
  6. Τελικά πήρα ένα p40 pro το οποίο το κράτησα λίγες μέρες, διότι είχα κάποιο θέμα με την πλοήγηση του Google, δηλαδή όταν έσβηνε η οθόνη σταματούσε η πλοήγηση (με ακουστικά στη μηχανή είμαι). Όλα τα υπόλοιπα προγράμματα πλοήγησης που δοκίμασα δούλευαν κανονικά με κλειστή οθόνη, αλλά κανένα δεν με ικανοποίησε, πλην του Here we go, το οποίο δεν υποστήριζε Ελληνικά, έπρεπε να κατεβάσω λέει ξεχωριστή εφαρμογή και κάτι άλλα που άμα τα ήξερα θα έκανα άλλη δουλειά για να βγάζω χρήματα. Με μεγάλη λύπη έδωσα το p40 pro το οποίο είχε απίστευτες κάμερες, ΟΛΕΣ! Έκανε τη νύχτα μέρα, απλά τράβαγες όπως νάναι, ούτε night shot ούτε τίποτα δεν χρειαζόταν και έπαθα πλάκα σε ακραίες συνθήκες φωτισμού, δηλαδή έντονο φως με σκοτεινά σημεία, Έχοντας δοκιμάσει και άλλες μάρκες σε κατάστημα (πλην iphone) δεν υπάρχει επαφή το βράδυ. Τη διαφορά κάνει και ο μεγάλος αισθητήρας. Άμεσα πήγα λοιπόν στο p30 pro, το οποίο δουλεύει άψογα, έχει ίσως καλύτερο bluetooth και gps, αλλά το p40 pro είναι λιγάκι καλύτερο σε ηχείο. Όμως τη νύχτα το p40 pro έχει και πάρα πολύ καλή ευρυγώνια κάμερα (για κύρια δεν το συζητάμε, κάνει πλάκα στις κανονικές κάμερες),. Όμως και η κύρια κάμερα του p30 pro είναι εξαιρετική, καθώς και το ζουμ. Έχοντας δοκιμάσει και το p50 pro δεν υπάρχει μεγάλη φωτογραφική διαφορά μεταξύ 50 και 40 pro. Ενώ p30 pro με p40 pro είναι μεγαλύτερη η διαφορά, παρόλα αυτά βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες, απλά στα όρια φαίνεται η διαφορά! Άμα βάλει επίσημα google η Huawei βουρ για mate 50 pro
  7. Κάτοχος και εγώ από σήμερα, ερχόμενος από p40 pro (λίγων ημερών και το οποίο έδωσα λόγω κάποιων ιδιαιτεροτήτων που δεν λειτουργούσαν). Πριν 40 προ είχα το 20 προ που έπαθε εγκεφαλικό. Σε πρώτη φάση βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι απίστευτο. Από το 40 υστερεί λιγάκι σε ταχύτητα και σε λίγο δυνατότερο ηχείο. Αλλά δουλεύουν όλα τα λιγοστά που έχω χωρίς άγχος και προβλήματα της έλlειψης google.
  8. Λοιπόν έλυσα το πρόβλημα με το ρολόι να παίρνει οδηγίες από το google maps, απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις από το gspace και εξοικονομώντας και μπαταρία. Επίσης οι εφαρμογές της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας λειτουργούν κανονικά, χωρίς gspace. Δεν ξέρω αν έχουν ειδοποιήσεις γιατί ποτέ δεν χρειάστηκα η σπάνια δούλευαν σε προηγούμενο κινητό. Η εφαρμογή της Πειραιώς δεν δουλεύει με τίποτα, μπαίνω από browser αν χρειαστεί. Επίσης η εφαρμογή mail της ?Huawei είναι η πρώτη εφαρμογή που κατάφερε να μου δώσει σωστό email και ειδοποιήσεις. Στα άλλα μου κινητά έμπαινα μόνο από Chrome, γιατί το gmail και Σια δεν λειτουργούσαν καν, με αποτέλεσμα να δείχνουν παλιά μέηλ μόνο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι όταν κλείνει η οθόνη δεν λειτουργεί το google maps, καθώς και ήχος από βιντεάκια κλπ. Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργεί με οθόνη κλειστή, έχει καμιά ιδέα κάποιος? Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις των εφαρμογών, για μπαταρία κλπ και δεν δουλεύει ακόμη. Με βλέπω με το Petal maps, είναι και πιο καλή η φωνή της γκόμενας που μιλάει:) .
  9. Γεια σας παιδιά. Μόλις πήρα το P40 pro και έχω μείνει ενθουσιασμένος. Δεν χρησιμοποιώ πολλά πράγματα και όλα φαινόντουσαν καλά πλην μίας εφαρμογής υπενθύμισης που δεν ειδοποιεί. Τέλως πάντων αυτό το ξεπερνάμε πες. Όμως έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στην πλοήγηση με τους χάρτες της Google (μέσω gspace), βάζω ακουστικά ενσύρματα στη μηχανή και ακούω τις οδηγίες συμβαίνει το εξής: Όταν σβήνει η οθόνη δεν υπάρχει φωνητική οδηγία (λόγω ότι παραμένει στάσιμος ο χάρτης, απότι είδα μόλις ανοίγω την οθόνη) και δεύτερον μου στέλνει ειδοποιήσεις με οδηγίες στο ρολόι συνεχώς, πράγμα ενοχλητικό. Υπάρχει καμμιά λύση, γιατί αν δεν δουλέψει σωστά με κλειστή οθόνη και φωνητικές οδηγίες, καθώς και να μην μου στέλνει οδηγίες και στο ρολόι, θα αναγκαστώ να το αλλάξω, πράγμα που δεν θέλω, γιατί μου κάνει πάρα πολύ σαν φωτογραφία κυρίως.
  10. Στο τόπικ του Πίξελ το διάβασα. Κάποιες ερωτήσεις αν μπορείς να απαντήσεις σε παρακαλώ: Έχεις δύο κάρτες στο pixel και λειτουργούν οι κλήσεις κανονικά? Ακούγεται καλά ο συνομιλητής? Σήμα κινητής, gps είναι ΟΚ? Επίσης σε θέμα οθόνης, πως είναι συγκριτικά με καινούργια Huawei και iphone. Γιατί όλα τα υπόλοιπα σε μαγαζιά που είδα είναι επιεικώς απαράδεκτες οθόνες. Το Pixel 7 pro το παίρνω από Ελλάδα καινούργιο με αποφορολόγηση στα 742 ευρώ. Επίσης το Oppo find x5 pro στα 737 ευρώ και το Oneplus pro 10 στα 613 ευρώ. Από οθόνες, κάμερες, κλήσεις και gps αυτά τι λένε? (Ξεκινάω το διάβασμα πάλι).
  11. "Συνάδελφε", χαίρομαι που έχουμε την ίδια άποψη. Δύο μήνες περίπου διαβάζω και ψάχνω χαρακτηριστικά και τιμές. οπότε κατέληξα να αγοράσω κάτι μεταχειρισμένο, άμεσα, γιατί το p20 pro μου απενεργοποιείται μόνο του συνέχεια (καμμιά ιδέα?). Στα Huawei δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με τα Google services, τουλάχιστον για κάποιον απλό χρήστη όπως εμένα που δεν τον απασχολεί και το 5g. To Oneplus δεν έχει σέρβις στην Ελλάδα, το Pixel νομίζω το ίδιο (έχω διαβάσει και θέματα για τις κλήσεις, δηλαδή έλεος!!!), Ένα αξιοπρόσεκτο πολύ γρήγορο κινητό σε καλή τιμή είναι το Realme gt2 pro (ακόμα και το gt2). Το κινητό θέλω να έχει πάρα πολύ καλή κάμερα και στο gt2 δεν υπάρχει οπτικό ζουμ που χρειάζομαι, καθώς και η οθόνη είναι έτσι κι έτσι. Το μόνο που με απασχολεί στα Huawei είναι η κυρτή οθόνη και πως μπορώ να προστατέψω το τηλέφωνο και την οθόνη, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μου πέσει κάτω. Μάλλον πάω για μεταχειρισμένο p50 pro (στα 500 ευρώ το πολύ), η p30 pro (στα 200-240 ευρώ), ότι βρω, διότι τώρα έχω προσωρινά mate 8 λόγω της ασθένειας του p20 pro.
  12. Γεια σας παιδιά. Έχω το Huawei P20 Pro και σκέπτομαι αναβάθμιση κάποια στιγμή. Σεκπτόμουν για το P50 pro σε μεταχειρισμένο μόλις πέσει κι άλλο η τιμή και το Samsung S21 FE σε καινούργιο με τιμολόγιο. Το Samsung φαίνεται πιο σωστή επιλογή λόγω αναβαθμίσεων στο μέλλον. Έτσι λοιπόν τα είδα παρκαρισμένα δίπλα δίπλα σε γνωστή αλυσίδα. Ξαναπήγα και δεύτερη φορά για να σιγουρευτώ και τσέκαρα και άλλo κινητό S22+ και κάποιο ακριβό της ΧΙΑΟΜΙ. Έβαλα την φωτεινότητα σε χειροκίνητο, σε αυτόματο.... Ρε παιδιά οι οθόνες δεν είχαν πολύ φωτεινότητα στο τέρμα, σε σύγκριση με τα δύο Huawei που είχαν εκεί, ήταν επίπεδο rookie με pro. Ήθελα νάξερα εκεί στο GSMarena τι τεστ κάνουν και βγάζουν κάτι νούμερα φωτεινότητας διπλάσια από το p50 pro. Τώρα αν τα Samsung όταν κάνουν ηλιοθεραπεία ανεβαίνει η φωτεινότητα κι' άλλο δεν ξέρω! Πάντως απογοητεύτηκα από την Samsung, και από την κάμερα που με ενδιαφέρει πιο πολύ, δεν ικανοποιήθηκα.
  13. https://www.skroutz.gr/s/30662995/Samsung-Galaxy-A52s-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Awesome-Black.html?from=featured&product_id=87344176
  14. Κάπως έτσι, όπως έγραψα και παραπάνω, το πρόβλημα λύθηκε: "Λοιπόν έφτιαξε το proximity sensor στις κλήσεις. Ξέρετε πως? Έτριψα τους αισθητήρες στο notch με το δάκτυλό μου! "
  15. Λοιπόν έφτιαξε το proximity sensor στις κλήσεις. Ξέρετε πως? Έτριψα τους αισθητήρες στο notch με το δάκτυλό μου!
×
×
  • Create New...