Jump to content

captnemo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.085
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by captnemo

  1. Σε GT 2e υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της ευαισθησίας(κατά την κίνηση του καρπού), στην ενεργοποίηση της οθόνης?
  2. Εννοείς ότι έχεις εγκαταστήσει το mod apk στο tablet και στο κινητό σου το κανονικό apk?
  3. Στη Mod version κάνουμε αυτές τις ενημερώσεις ή όχι?
  4. Δυστυχώς στα περισσότερα αυτό ισχύει, ελάχιστα μετρούν μόνο τα βήματα... Και στο δικό σου, στην επιλογή "Σηκώστε για αφύπνιση" ενεργοποιείτε η οθόνη με το παραμικρό κούνημα?
  5. Αν κουνήσεις το χέρι σου πάνω-κάτω έντονα ή αν κάνεις κίνηση σαν να χτυπάς με σέικερ, δεν καταγράφει "βήματα"?
  6. GT 2e Στην επιλογή "Σηκώστε για αφύπνιση" ενεργοποιείτε η οθόνη με το παραμικρό κούνημα, υπάρχει τρόπος ρύθμισης ή κάνω απενεργοποίηση και πάτημα στο button όταν θέλω? Δυστυχώς στην καταμέτρηση βημάτων, υπολογίζει οποιαδήποτε κίνηση(π.χ, κούνημα χεριού πάνω-κάτω/δεξιά-αριστερά) σαν βήματα, αυτό όμως ισχύει στα περισσότερα Smartwatches...
  7. Ναι με ES File Explorer γιατί με μπέρδεψε αυτός ο κουραμπιές! Σε ευχαριστώ πολύ για το ξεμπέρδεμα!🤝
  8. Τα έχω μεταφέρει και τα ανοίγω με ES File Explorer, δεν εγκαθίσταται!
  9. Εγκατέστησα την mod καθώς και το huawfaces από play store αλλά όποιο face και να κατεβάσω, δεν εγκαθίσταται(Δεν είναι δυνατή η προσθήκη από αυτή την τοποθεσία). Βλέπω τα αρχεία είναι .hwt , δεν θα έπρεπε να είναι .bin ?
  10. Το Huawfaces συνεργάζεται με το Huawei Health original ή μόνο με το MOD?
  11. Απέκτησα το GT 2e και διαβάζω ότι για να προσθέσω οποίο watch face θέλω, πρέπει να εγκαταστήσω το Huawei Health MOD Απεγκαθιστώ το original και εγκαθιστώ αυτό ? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Που βρίσκω ποικιλία σε watch face?
  12. Και επίσης με τις κλήσεις, ενώ επιλέγω και πατάω την sim που θέλω να καλέσει καλεί από την άλλη? Με τις κλήσεις δεν συμβαίνει πάντα αλλά γίνεται, με τα μηνύματα γίνεται σχεδόν πάντα!
  13. Σε δίκαρτη συσκευή, ενώ επιλέγω από ποια sim να γίνει κλήση ή αποστολή μηνύματος, στέλνει από την άλλη sim! Από τις stock εφαρμογές γίνεται και η κλήση και η αποστολή μηνύματος. Αντιμετωπίζει κάποιος το αντίστοιχο θέμα?
  14. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για αποστολή sms(να έχει επιλογή από ποια sim να στείλεις)?
  15. Ένα βίντεο για αφαίρεση των διαφημίσεων.
  16. Για ηχογράφηση κλήσεων το Cube ACR όσοι το έχουν, δουλεύει σωστά/απροβλημάτιστα και καταγράφει και τις 2 πλευρές καθαρά? Προτείνετε κάποιο άλλο τυχόν καλύτερο?
  17. Μια έκδοση gcam που να λειτουργεί?
  18. Στη συγκεκριμένη δεν λειτουργεί η αργή κίνηση όπως και στην MGC_6.1.021_MI8_V2 Υπάρχει σε κάποια άλλη που να λειτουργεί?
  19. Δυστυχώς τίποτα,σε όλες παίρνω το μήνυμα "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου".
  20. Αν σου είναι εύκολο,δώσε μου αν έχεις το link Όλες που δοκίμασα δεν λειτουργούν και όσες λειτουργούν,μόλις επιλέξω βίντεο βγάζουν σφάλμα! Έχω την έκδοση χωρίς την B20 band
  21. Υπάρχει έκδοση gcam που να λειτουργεί με τη συγκεκριμένη συσκευή?
  22. Με την άδεια επιτρέπεται η εγκατάσταση σε 3 διαφορετικές Android συσκευές ταυτόχρονα(να δουλεύουν όλες μαζί). Η λειτουργία live traffic θα δουλεύει μόνο σε αυτή που ενεργοποιήθηκε τελευταία. Όταν πας να ενεργοποιήσεις 4η συσκευή η 1η που ενεργοποιήθηκε απενεργοποιείται,στην 5η που ενεργοποιείς απενεργοποιείται η 2η κ.ο.κ. Μπορείς να αλλάζεις συνέχεια συσκευές αρκεί να παραμένεις σε Android,αν πας σε iOS πρέπει να το αγοράσεις ξανά.
  23. Sygic Premium Europe + Traffic έως 05/05 14.99€
×
×
  • Create New...